Αποστολέας Θέμα: Νεο μελος αλλα παλαιος τραινας  (Αναγνώστηκε 3442 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NSofras

• Scale 1/144
  • *
Νεο μελος αλλα παλαιος τραινας
« στις: Αυγούστου 09, 2011, 09:21:13 μμ »
Καλησπερα ειμαι ο Νικος.Μελος εδω και λιγες εβδομαδες και με συλλογη μερικων εκατονταδων μηχανων  ΗΟ και Ν καθως και οχηματων ΗΟ εδω και38 χρονια.Χαιρομαι που βρισκομαι και εγω στην παρεα σας
αλλα και για το Modelclub που μας φερνει σε επαφη ετσι ωστε να μπορουμε να εκθετουμε τυχον αποριες  και να ανταλλασουμε ιδεες και θεματα που αφορουν το αγαπημενο μας χομπυ.Παρακατω σας παραθετω ενα πολυ μικρο μερος της συλλογης μου.Οποια απορια σχετικα με Γερμανικα Αυστριακα και Ελβετικα κυριως σε τεχνικα θεματα ευπροσδεκτη

Αποσυνδεδεμένος NSofras

• Scale 1/144
  • *
Απ: Νεο μελος αλλα παλαιος τραινας
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 09, 2011, 09:42:17 μμ »
Καλησπερα ειμαι ο Νικος.Μελος εδω και λιγες εβδομαδες και με συλλογη μερικων εκατονταδων μηχανων  ΗΟ και Ν καθως και οχηματων ΗΟ εδω και38 χρονια.Χαιρομαι που βρισκομαι και εγω στην παρεα σας
αλλα και για το Modelclub που μας φερνει σε επαφη ετσι ωστε να μπορουμε να εκθετουμε τυχον αποριες  και να ανταλλασουμε ιδεες και θεματα που αφορουν το αγαπημενο μας χομπυ.Παρακατω σας παραθετω ενα πολυ μικρο μερος της συλλογης μου.Οποια απορια σχετικα με Γερμανικα Αυστριακα και Ελβετικα κυριως σε τεχνικα θεματα ευπροσδεκτη

Δυστυχως απ'οτι βλεπω οι φωτογραφιες δεν ειναι και οι ποιοτικοτερες λογω κινητου εαν καποιος γνωριζει πως μπορω να τις διαγραψω και να βαλω καλυτερες τραβηγμενες με φωτογραφικη ας μου πει ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος drizzt

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 09, 2011, 09:50:50 μμ »
Μαλλον η πιο ωραία φωτογραφία (ποιοτικά πάντα) είναι και η πιο "άσχετη"? με το θέμα μας  :mrgreen:

Καλώς μας ήρθες......και γιατί παρακαλώ μόνο ένα μέρος των μοντέλων σου; Όλα πρέπει να τα βγάλεις... 8)

Για φωτό μία λύση ειναι το www.imageshack.com

Αποσυνδεδεμένος NSofras

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 09, 2011, 10:06:54 μμ »
Φιλε μου drizzt θα το προσπαθησω μιλαμε για παρα πολλες μηχανες.Αυτες που εβαλα στο φορουμ ειναι εξω απο τα κουτια ο υπολοιπος χαμος βρισκεται κατω απο τη μακεττα 13 μεγαλα κιβωτια γεματα χωρις να αναφερω βαγονια οσο για τον αριθμο των μηχανων αστο καλυτερα προκαλει ζαλη παντως θα ξεπακεταρω καμμια εκατοστη και θα στειλω φωτο

Αποσυνδεδεμένος vasgalanis

• Ελλάς Ελλήνων?
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ Μοσχάτο
  • Artificial intelligence can't beat human stupidity
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 10, 2011, 05:11:16 μμ »
Καλωσόρισες........................!!!!!
WWW.O έξυπνος παραδέχεται ,ο πονηρός ελλίσεται ,ο χαζός επιμένει και ο μ@λ@κ@ς ..................εξαιρείται.

Αποσυνδεδεμένος zevgolis

• Scale 1/144
  • *
    • ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 10, 2011, 09:03:27 μμ »
Willkommen αλά γερμανικά.... θα μπορούσες να μας εξιστορήσεις λίγο το χόμπυ σου.. πώς βρέθηκες λχ με τόσες μηχανές (μάλλον όχι maerklin) και κυρίως γιατί τόσο καιρό τις είχες αραχνιασμένες και όχι σε μια όμορφη βιτρίνα για να τις χαίρεσαι.. πάντως καλώς ήρθες και στα ελληνικά.

Αποσυνδεδεμένος NSofras

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 11, 2011, 01:07:48 πμ »
Καλησπερα σε ολους.Φιλε zevgolis λοιπον εχουμε και λεμε 1972 σε ηλικια 13 ετων σετακι Lima δωρο του πατερα μου απο δω ξεκιναει και το μεγαλο ταξιδι.Πρωτες αγορες απο το καταστημα Δαμιγος στη Λυκουργου αρχικα με Lima και μετα με Roco ,Rivarossi για αρκετα χρονια.Λιγα χρονια μετα απο του Καλφακη στη Σταδιου Fleischmann,Minitrix,Roco.Αυτα για αρχη συνεχεια παλι απο του Καλφακη αλλα τωρα στην Ιπποκρατους  οικοι οι γνωστοι συν ορισμενοι καινουργιοi μετα στον Ασημακοπουλο Marklin,Brawa,Minitrix,Trix και πριν μερικα χρονια εφερε και Fleischmann.Απο το καταστημα Διοραμα Piko και Alpha trains να σημειωσω οτι αναφερομαι και στις δυο κλιμακες ΗΟ και Ν και μερικες μικρες ομως αγορες απο την Αυστρια και τη Γερμανια μερικα χρονια πριν.Αυτα οσον αφορα την επαφη μου με τα τραινα η οποια κρατησε εως περυσι το Σεπτεμβριο που εκανα και την τελευταια μου αγορα ηταν και το τελος του ταξιδιου.αλλωστε πιστευω πως ειναι και λιγο απληστια τοσα μοντελα. Marklin εχω καποιες ηχητικες αλλα λιγες.Ο λογος που ειναι μεσα σε κιβωτια ειναι το θεμα του χωρου οπου χρειαζομαι αρκετες  βιτρινες για να τις βαλω παντως αραχνες δεν αφηνω να πλησιασουν να΄σαι σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος zevgolis

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 11, 2011, 11:27:44 πμ »
Καλησπερα σε ολους.Φιλε zevgolis λοιπον εχουμε και λεμε 1972 σε ηλικια 13 ετων σετακι Lima δωρο του πατερα μου απο δω ξεκιναει και το μεγαλο ταξιδι.Πρωτες αγορες απο το καταστημα Δαμιγος στη Λυκουργου ....... η οποια κρατησε εως περυσι το Σεπτεμβριο που εκανα και την τελευταια μου αγορα ηταν και το τελος του ταξιδιου.......

..παράλληλοι βίοι! Βασικά, το ταξίδι στον μοντελισμό δεν σταματά ποτέ. Θα σου πρότεινα, όπως άλλοι έχουν ένα τοίχο βιβλιοθήκη, εσύ να κάνεις ένα τοίχο βιτρίνα... καλή συνέχεια λοιπόν

Αποσυνδεδεμένος Ο ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 11, 2011, 02:08:38 μμ »
Καλησπερα σε ολους.Φιλε zevgolis λοιπον εχουμε και λεμε 1972 σε ηλικια 13 ετων σετακι Lima δωρο του πατερα μου απο δω ξεκιναει και το μεγαλο ταξιδι.Πρωτες αγορες απο το καταστημα Δαμιγος στη Λυκουργου αρχικα με Lima και μετα με Roco ,Rivarossi για αρκετα χρονια.Λιγα χρονια μετα απο του Καλφακη στη Σταδιου Fleischmann,Minitrix,Roco.Αυτα για αρχη συνεχεια παλι απο του Καλφακη αλλα τωρα στην Ιπποκρατους  οικοι οι γνωστοι συν ορισμενοι καινουργιοi μετα στον Ασημακοπουλο Marklin,Brawa,Minitrix,Trix και πριν μερικα χρονια εφερε και Fleischmann.Απο το καταστημα Διοραμα Piko και Alpha trains να σημειωσω οτι αναφερομαι και στις δυο κλιμακες ΗΟ και Ν και μερικες μικρες ομως αγορες απο την Αυστρια και τη Γερμανια μερικα χρονια πριν.Αυτα οσον αφορα την επαφη μου με τα τραινα η οποια κρατησε εως περυσι το Σεπτεμβριο που εκανα και την τελευταια μου αγορα ηταν και το τελος του ταξιδιου.αλλωστε πιστευω πως ειναι και λιγο απληστια τοσα μοντελα. Marklin εχω καποιες ηχητικες αλλα λιγες.Ο λογος που ειναι μεσα σε κιβωτια ειναι το θεμα του χωρου οπου χρειαζομαι αρκετες  βιτρινες για να τις βαλω παντως αραχνες δεν αφηνω να πλησιασουν να΄σαι σιγουρος

Καλημέρα κ'απο μένα "πορωμένε" φίλε μου
Σε αποκαλώ ετσι γιατί αν εγώ με τις 50-52 μηχανές μου ,κύριες και βοηθητικές ,με τους ανάλογους συρμούς λέω οτι εχω κάτι ,εσύ ,τί να πώ ........
Καί η δική μου ιστορία με το αντικείμενο ξεκινάει ως παιχνίδι πιτσιρικάς από ενα φίλο ,συνεχίζει μέ την αγορά του πρώτου σέτ MARKLIN ,και πιστός οπαδός και υποστηρικτής εως
καί σήμερα του οίκου ,από μια εκδρομή στο εξωτερικό και συνεχίζει ,με την ιδιότητα πλέον του μοντελιστή, ως φοιτητής το 70 στήν Ιταλία ,οπου ανοίχτηκε μπροστά μου ολη
η γκάμα των προιόντων του τρενομοντελισμού με τούς γνωστούς οίκους.
Ενα πράγμα δέν κατάλαβα ,πώς εμπλεξες το DC σύστημα με το AC ,και τη HO κλίμακα με την N αφού δέν εστεισες μακέτα εκτός αυτής που παρουσιάζεις .Οσον αφορά τις βιτρίνες
που λέν οι φίλοι μας ,σε καταλαβαίνω γιατί κ΄εγώ ακόμα δέν εχω στήσει τίποτα.Στόν Ασημακόπουλο θα είχαμε συναντηθεί σίγουρα .

Αποσυνδεδεμένος NSofras

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 11, 2011, 10:16:05 μμ »
Καλησπερα.Φιλε zevgolis που θα βρω αυτες τις βιβλιοθηκες-βιτρινες τοιχου που αναφερεις υπαρχουν ετοιμες η θα παραγγειλω ξυλα και θα τις συναρμολογησω εγω.Συμφωνω το ταξιδι δεν σταματα ποτε οχι μονο στο μοντελισμο αλλα και στη ζωη ομως αλλο πραγμα ο μοντελισμος που μας αρεσει και τον αγαπαμε ετσι οπως τον ξερουμε  και αλλο πραγμα η απληστια μιλω παντα για τη την δικη μου  περιπτωση εννοειται.Φιλε ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗ μια χαρα σε βρισκω με 52 μοντελα γιατι πανω απο τις 100 χανεις τον λογαριασμο και την τσεπη σου καθοτι οπως γνωριζουμε ολοι μας το κοστος αποκτησης τους επανηλθε παλι σε υψηλα επιπεδα τιμων οπως ητανε και πριν 25 χρονια.Η εμπλοκη μου και με τις δυο κλιμακες ειναι απλη μου αρεσουν και οι δυο.Τα μοντελα μου ειναι ολα DC πλην λιγων Marklin που ειναι με ηχο.και ειναι απο σπασμενα σετ .Ουτε εγω εχω στησει πολλα μονο αυτα τα λιγα στις φωτογραφιες δεν υπαρχει χωρος για τιποτα προς το παρον αργοτερα σκεφτομαι να τις τοποθετησω σε καποια αποθηκη που εχω στα υπ'οψιν κατα τα μεσα του φθινοπωρου μεσα στο Σαββατοκυριακο θα προσπαθησω να  ξεπακεταρω και να φωτογραφησω ενα  μερος της συλλογης καμμια εκατονπενηνταρια μοντελα  και απο τις δυο κλιμακες   

Αποσυνδεδεμένος zevgolis

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 11, 2011, 10:36:39 μμ »
Καλησπερα.Φιλε zevgolis που θα βρω αυτες τις βιβλιοθηκες-βιτρινες τοιχου που αναφερεις υπαρχουν ετοιμες η θα παραγγειλω ξυλα και θα τις συναρμολογησω εγω......

..έγώ έφτιαξα μια μικρή με τη βοήθεια ξυλουργού... επειδή όμως πρόκειται για μεγαλύτερη κατασκευή θα σου πρότεινα έναν ξυλουργό... καλό ξυλουργό και όχι κάποιον που τα ξέρει όλα....
στο
στην αρχή φαίνεται (νομίζω) η βιτρίνα που έχω φτιάξει (όμως δεν μπορώ να το ελέγξω γιατί βρίσκομαι εκτός ελλάδος και δεν μου επιτρέπει το Youtube να ανοίξω το συγκεκριμένο αρχείο...)

Αποσυνδεδεμένος JIMMY.K

• "One day the poor will have nothing left to eat but the rich"
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιεύς
  • Η πληροφορία παντού η γνώση πουθενά...
    • http://www.flickr.com/photos/my_layout_jimmyk/3019131088/
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 12, 2011, 01:03:27 μμ »
Καλώς όρισες "ομοιοπαθή".... :lol:

Τελικά οι περισσότεροι τών δευτέρων άντα -και κάποιοι των πρώτων ήντα...- , στο ίδιο έργο παίξαμε και την ίδια πορεία είχαμε!

Οι Πειραιώτες είχαμε και τον Αποστολίδη,τον Σακιώτη και το Ακροπόλ με LIMA πάντα, διότι η Maerklin ήταν πανάκριβες.
Από τα Αθηναϊκά καταστήματα είτε ξέχασες είτε δεν πήγαινες στην Εργάνη Αθηνά και τον Πανταζόπουλο!

Καταπληκτική η συλλογή και οι βιτρίνες.

Είναι σαφώς καλύτερη "μοίρα" για το rolling stock από τις κούτες.

Εύχομαι συντόμως και μακέτα αντάξια της συλλογής (χώρου, χρόνου και ΔΝΤ επιτρέποντος....)

Καλή αρχή,

Jimmy.k

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 12, 2011, 01:09:07 μμ »
Καλησπέρα φίλτατοι
δεν είμαι "τρενάς" αλλά δεν θα αφήσω ανεκμετάλλευτη την παρούσα ευκαιρία όπου βρίσκω πολλούς "πορωμένους τρενάδες" συγκεντρωμένους,
ώστε να σας ενημερώσω για το ειδικό event με τρένα (modules) που διοργανώνουμε στην επόμενη έκθεση της IPMS Hellas.
Λεπτομέρειες εδώ : http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,18171.msg379850.html#msg379850
Ελπίζω να συναντηθούμε στο Ελληνικό
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Ο ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 12, 2011, 05:31:26 μμ »
Καλησπέρα φίλτατοι
δεν είμαι "τρενάς" αλλά δεν θα αφήσω ανεκμετάλλευτη την παρούσα ευκαιρία όπου βρίσκω πολλούς "πορωμένους τρενάδες" συγκεντρωμένους,
ώστε να σας ενημερώσω για το ειδικό event με τρένα (modules) που διοργανώνουμε στην επόμενη έκθεση της IPMS Hellas.
Λεπτομέρειες εδώ : http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,18171.msg379850.html#msg379850

Σ.Σ.

Αγαπητέ Stavros .Μπορείς να γίνεις πιό σαφής .Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος NSofras

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 12, 2011, 10:23:39 μμ »
Φιλε JIMMY.K καλως σε βρηκα και Αποστολιδη με τα Marklin στον Πειραια και Πανελληνιο αγορα και αφοι Λαμπροπουλοι και Μινιον εως και στον τοτε εισαγωγεα της Lima τον Πανταζοπουλο ειχε φθασει η χαρη μου.Αλλωστε τη δεκαετια του 70 μονο δυο επιλογες υπηρχαν Marklin,Lima διαλεγες και επερνες.Ευχαριστω φιλε zevgolis για τις αμεσες απαντησεις.Λοιπον παιδια σημερα θα κατεβασω φωτο απο τα Ν' οχι ολες τις περισσοτερες ομως τις υπολοιπες καμμια εικοσιπενταρια θα τις κατεβασω και αυτες στην πορεια.Τωρα οσο αφορα τις φωτο λογω χωρου και φωτισμου κυριως ειναι αρκετα δυσκολη και οχι η καλυτερες ποιοτικα συντομα θα κατεβασω και με τα ΗΟ' οσα περισσοτερα μπορεσω 

Αποσυνδεδεμένος NSofras

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 13, 2011, 01:13:35 πμ »

Αποσυνδεδεμένος NSofras

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 13, 2011, 01:29:01 πμ »

Αποσυνδεδεμένος zevgolis

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 13, 2011, 10:43:58 πμ »
απίστευτο.. σαν να βρίσκομαι στο εργοστάσιο της Maerklin

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 13, 2011, 10:54:10 πμ »
Καλησπέρα φίλτατοι

Σ.Σ.

Αγαπητέ Stavros .Μπορείς να γίνεις πιό σαφής .Ευχαριστώ.

φίλε τελειομανή,
καλέσαμε τους τρενομoντελιστές από το

http://www.amnizia.com/forum/posting.php?mode=reply&f=42&t=3196

και στη διάρκεια της έκθεσης θα φέρουν τις μακετες τους
(modules, "μικρές" μακέτες τρένων που "κουμπώνουν" μεταξύ τους, δημιουργώντας μεγαλύτερες μακέτες)
και θα κανουν επίδειξη.
εννοείται πως είστε καλεσμένοι όλοι, να έρθετε, να γνωριστούμε και να περάσουμε καλά.
Στις προηγούμενες εκθέσεις μας πάντα είχαμε τρένα και αρκετοί φιοι απο το modelclub (όπως ο Δημήτρης / Jimmy.K κ.α.) έρχονταν και τα λέγαμε  
Ιδιως για τα πιτσιρίκια, τα τρένα στην έκθεση, είναι ο μεγαλύτερος πόλος έλξης.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος NSofras

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 13, 2011, 09:03:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος alex78

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ....περιπλανώμενος κάπου στο Αιγαίο....
  • Βαρυ(ΠΝ)οίτηs 7
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 13, 2011, 09:39:11 μμ »
Spoiler (hover to show)
βαρυ(ΠΝ)οίτης 7

Αποσυνδεδεμένος NSofras

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 13, 2011, 09:59:52 μμ »
Καλησπερα σε οσους εχετε μεινει στην Αθηνα.Ευχαριστω φιλε alex78 για τα καλα σου λογια ειναι ενα ταξιδι οπως εχω ξαναπει 38 χρονων.Φιλε zevgolis να'σαι καλα.Λοιπον φιλοι λογω καποιας ηλικιας και λογω βαρους του καθε κιβωτιου θα κατεβασω κατι λιγες ακομα καμμια πενηνταρια και τις υπολοιπες θα ετοιμασω μια συνολικη λιστα και απο τις δυο κλιμακες και θα τη στειλω στο forum

Αποσυνδεδεμένος vassilios

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 14, 2011, 12:30:18 μμ »
Καλωσόρισες κι από μένα φίλε.

Εν τέλει από τα τρία Χ είναι το πρόβλημα μας ουσιαστικά είναι ο Χώρος, γιατί τα άλλα δύο λίγο πολύ με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο τα παλεύουμε.

Πάντως αν τα τρένα δεν κυλάνε είναι σαν αυτά που μαζεύει ο Ευθύμης εδώ στη Θεσσαλονίκη.  Καλές οι βιτρίνες, αλλά το τρένο πρέπει να "καλπάζει", η κίνηση είναι που κάνει τη διαφορά και του δίνει ζωή, ειδάλως "περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις".  Και γω τελειώνοντας τα πρώτα άντα μου ξαναβρίσκω το δρόμο από εκεί που πρωτοξεκίνησα από τριών χρονών πήγαινα για παιδική χαρά στον Σ.Σ. με τον παππού και αργότερα ως φοιτητής πάντα με το τρένο για "Λάρισσα" όπως έγραφαν οι παλιές χειροκίνητες πινακίδες, αλλά τα τραινάκια μου ήταν πιο πολύ παιχνίδια και όχι μοντέλα μέχρι τα 15 που πήρα ένα Lima λίγο πιο μοντελίστικο.

Χαιρετίσματα στους φύλακες των πόλεων :lol:, και καλά μπάνια στους απανταχού εκδράμοντες!

::welcome_model::     ::avgreekflag5pn::
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.
Διώξτε τους πολιτικούς.
ΓΟΥΔΙ - ΓΟΥΔΙ - ΓΟΥΔΙ
Η δημοκρατία πηγάζει από το λαό και όχι από τους έμμισθους πολιτικούς και τα φερέφωνα τους.

Αποσυνδεδεμένος NSofras

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 14, 2011, 08:49:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος NSofras

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 14, 2011, 09:28:53 μμ »
Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα για αυριο.Φιλοι συνοδοιποροι στον τρενομοντελισμο σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.Κρατωντας το λογο μου κατεβασα ακομα ενα μερος της συλλογης μου αυτο ειναι σχεδον και το μεγαλυτερο μερος οι υπολοιπες καπου 140 κομματια στην ΗΟ και γυρω στα 25 κομματια σε Ν θα τις κατεβασω σε μια συνολικη λιστα.Διοτι στο χωρο που τις φωτογραφησα επικρατει χαος κουτια γυρω,γυρω απλωμενα μηχανες απο δω και απο κει σκορπιες και φυσικα για να μπω στο χωρο ειναι πολυ δυσκολο.Ευχαριστω και παλι ολους σας 

Tags: