Καλησπερα σε ολους.Φιλε zevgolis λοιπον εχουμε και λεμε 1972 σε ηλικια 13 ετων σετακι Lima δωρο του πατερα μου απο δω ξεκιναει και το μεγαλο ταξιδι.Πρωτες αγορες απο το καταστημα Δαμιγος στη Λυκουργου αρχικα με Lima και μετα με Roco ,Rivarossi για αρκετα χρονια.Λιγα χρονια μετα απο του Καλφακη στη Σταδιου Fleischmann,Minitrix,Roco.Αυτα για αρχη συνεχεια παλι απο του Καλφακη αλλα τωρα στην Ιπποκρατους οικοι οι γνωστοι συν ορισμενοι καινουργιοi μετα στον Ασημακοπουλο Marklin,Brawa,Minitrix,Trix και πριν μερικα χρονια εφερε και Fleischmann.Απο το καταστημα Διοραμα Piko και Alpha trains να σημειωσω οτι αναφερομαι και στις δυο κλιμακες ΗΟ και Ν και μερικες μικρες ομως αγορες απο την Αυστρια και τη Γερμανια μερικα χρονια πριν.Αυτα οσον αφορα την επαφη μου με τα τραινα η οποια κρατησε εως περυσι το Σεπτεμβριο που εκανα και την τελευταια μου αγορα ηταν και το τελος του ταξιδιου.αλλωστε πιστευω πως ειναι και λιγο απληστια τοσα μοντελα. Marklin εχω καποιες ηχητικες αλλα λιγες.Ο λογος που ειναι μεσα σε κιβωτια ειναι το θεμα του χωρου οπου χρειαζομαι αρκετες βιτρινες για να τις βαλω παντως αραχνες δεν αφηνω να πλησιασουν να΄σαι σιγουρος
Καλημέρα κ'απο μένα "πορωμένε" φίλε μου
Σε αποκαλώ ετσι γιατί αν εγώ με τις 50-52 μηχανές μου ,κύριες και βοηθητικές ,με τους ανάλογους συρμούς λέω οτι εχω κάτι ,εσύ ,τί να πώ ........
Καί η δική μου ιστορία με το αντικείμενο ξεκινάει ως παιχνίδι πιτσιρικάς από ενα φίλο ,συνεχίζει μέ την αγορά του πρώτου σέτ MARKLIN ,και πιστός οπαδός και υποστηρικτής εως
καί σήμερα του οίκου ,από μια εκδρομή στο εξωτερικό και συνεχίζει ,με την ιδιότητα πλέον του μοντελιστή, ως φοιτητής το 70 στήν Ιταλία ,οπου ανοίχτηκε μπροστά μου ολη
η γκάμα των προιόντων του τρενομοντελισμού με τούς γνωστούς οίκους.
Ενα πράγμα δέν κατάλαβα ,πώς εμπλεξες το DC σύστημα με το AC ,και τη HO κλίμακα με την N αφού δέν εστεισες μακέτα εκτός αυτής που παρουσιάζεις .Οσον αφορά τις βιτρίνες
που λέν οι φίλοι μας ,σε καταλαβαίνω γιατί κ΄εγώ ακόμα δέν εχω στήσει τίποτα.Στόν Ασημακόπουλο θα είχαμε συναντηθεί σίγουρα .