Αποστολέας Θέμα: MIG-17 X2, 1:72, AZ, τέλος 01/08/2011  (Αναγνώστηκε 4656 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
MIG-17 X2, 1:72, AZ, τέλος 01/08/2011
« στις: Ιουλίου 11, 2011, 02:06:49 μμ »
Για σας και πάλι! Νέο θέμα που ανοίγω και μάλιστα διπλό είναι το βορειοβιετναμέζικο MIG17 της τσέχικης εταιρίας ΑΖ πάντα στην 1:72.

Το κιτ είναι καλό, με καλά ανάγλυφα στις πλαϊνές κονσόλες και όργανα. Το πλαστικό του είναι λίγο χοντρό αλλά μαλακό με καλή, λεπτή, χαραγμένη γράμμωση. Όσοι έχουν επαφή με τέτοιου είδους εταιρίες (shortrun) θα ξέρουν επίσης ότι δεν υπάρχουν σημεία, «θηλυκά-αρσενικά», πχ. στην άτρακτο που διευκολύνουν τα ενώματα, και επίσης δεν υπάρχουν νούμερα πάνω στα στελέχη για κάθε κομμάτι. Αντιθέτως υπάρχει στις οδηγίες σχέδιο των στελεχών με τα κομμάτια όπου εκεί μόνο υπάρχουν νούμερα για να δεις ποιο είναι ποιο.
Το κιτ το προμηθεύτηκα εις διπλούν και σκέφτομαι να φτιάξω το πρώτο (αλουμινί με «φιδάκι» πράσινο επάνω) το νούμερο 2011, όπου έχει επάνω του και αστέρια καταρίψεων, και το δεύτερο το νούμερο 2077, έτσι όπως εμφανίζονται στην πίσω πλευρά της συσκευασίας.
Ξεκίνησα με τα εσωτερικά, με τη μόνη βελτίωση τα ρητινένια καθίσματα της Pavla. Tα MIG17 φορούσαν το ΚΚ-2, ενώ τα MIG15 το ΚΚ-1. Στις φωτο που έχω παρακάτω φίνονται τα «μανίσια» αλλά και της Pavla τα ΚΚ-2 και ένα ΚΚ-1 που είχα περίσσιο και είπα να το βάψω και αυτό.
Φυσικά ήθελε το στόκο του στο ένωμα της ατράκτου, πονοκέφαλος για μένα, γιατί η γράμμωση του είναι πολύ λεπτή και φοβάμαι μην τη χάσει με το τρίψιμο που θα ακολουθήσει. Στόκος θα χρειαστεί και στο ένωμα των πτερύγων με την άτρακτο, όπως διαπίστωσα με κάποιες πρόχειρες εφαρμογές.
Παραθέτω κάποιες φωτο από τα στάδια των εργασιών. Συνέχεια της προόδου εντός των ημερών!

Αποσυνδεδεμένος Leon13

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
Απ: MIG17_X2, 1:72, AZ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 11, 2011, 02:08:55 μμ »
Πολυ καλα Σακ καλες συνεχειες ::salut:: ::salut:: ::salut::
ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Αποσυνδεδεμένος soumi

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • >Για ολους τους φίλους Γιώργος
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 11, 2011, 03:02:22 μμ »
Καλα φιλε δεν πιάνεσαι  δεν βρεθήκαμε για καφέ και ξεκίνησες 2 μαζι .... σε εχει φοβηθεί το μάτι μου .

Συμβουλή  : πριν στοκάρεις  πάντα να μασκαρεις  την περιοχή γύρο γύρο γλιτώνεις απο κόπο και από λάθει . ::keep_mod::
[img width=202 height=120]http://i481.photobucket.com/albums/rr175/TheiosNontas/airfix%20the%20new%20era_zpsm6mcf13p.gif[

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 11, 2011, 04:29:03 μμ »

Θα έλεγα ΣΑΚ - ΑΤΤΑΚ! Θα περιμένω πως και πως το βάψιμο!

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 11, 2011, 06:29:55 μμ »
Αυτα ειναι Σακη!!! Πραγματικα σε χαιρομαι για τον τροπο, την κλιμακα και τη συχνοτητα που μοντελαρεις και σε παρα πολυ υψηλο επιπεδο κατασκευων μαλιστα.
Πολυ καλες επιλογες των Mig-17. Τα κοκπιτ αψογα!! Καλη συνεχεια  ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος spyros molinaris

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κερκυρα
  • I.P.M.S. 258
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 11, 2011, 06:41:00 μμ »
δεν μου λες
τι πινεις και τα πας σφαιρα το ενα μετα το αλλο σακη :wink:
δεν σε προλαβαινω φιλε ,και τωρα με διπλο project.
καλη συνεχεια. ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 11, 2011, 08:48:55 μμ »
Καταιγισμός ποιότητας :mrgreen:
Μπράβο Σάκη
Καλή συνέχεια :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 12, 2011, 11:55:48 πμ »
Σε ευχαριστώ φίλε

Καλα φιλε δεν πιάνεσαι  δεν βρεθήκαμε για καφέ και ξεκίνησες 2 μαζι .... σε εχει φοβηθεί το μάτι μου .

Συμβουλή  : πριν στοκάρεις  πάντα να μασκαρεις  την περιοχή γύρο γύρο γλιτώνεις απο κόπο και από λάθει . ::keep_mod::
Έτσι! Τα έχω καιρό αυτά στο stock και άρχισαν να με πιάνουν ενοχές... οπότε ώρα τους είναι για να γίνουν.
Δυστυχώς το μασκάρισμα πριν το στοκάρισμα δεν το σκέφτηκα και έτσι θα προσπαθήσω για τις λιγότερο δυνατές απώλειες.

Θα έλεγα ΣΑΚ - ΑΤΤΑΚ! Θα περιμένω πως και πως το βάψιμο!
:lol: :lol: :lol: Πολύ καλός! Έχω μεγάλη αγωνία για το βάψιμο και θέλω να τελειώνω με τα κατασκευαστικά για να προχωρήσω εκεί!

δεν μου λες
τι πινεις και τα πας σφαιρα το ενα μετα το αλλο σακη :wink:
δεν σε προλαβαινω φιλε ,και τωρα με διπλο project.
καλη συνεχεια. ::salut:: ::salut::
:lol: :lol: :lol: Σε ευχαρσιτώ Σπύρο! Στην εποχή που ζούμε, η στεναχώρια της «κρίσης» ανακουφίζεται μόνο με δημιουργικούς τρόπους, ευτυχώς υπάρχει ο μοντελισμός και κάποιο stock στη ντουλάπα!

Καταιγισμός ποιότητας :mrgreen:
Μπράβο Σάκη
Καλή συνέχεια :!:

ΜΦΧ
Thank's Blitz-X!

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 12, 2011, 11:57:41 πμ »
Αυτα ειναι Σακη!!! Πραγματικα σε χαιρομαι για τον τροπο, την κλιμακα και τη συχνοτητα που μοντελαρεις και σε παρα πολυ υψηλο επιπεδο κατασκευων μαλιστα.
Πολυ καλες επιλογες των Mig-17. Τα κοκπιτ αψογα!! Καλη συνεχεια  ::salut::
Thank's  Νώντα! Παρακολουθώ και τη δική σου πρόοδο. Καλή συνέχεια και σε σένα.

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 14, 2011, 08:32:36 μμ »
Σακη εχεις παρει φορα.ωραιο το ρωσακι μεχρι στιγμης
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 19, 2011, 08:25:16 μμ »
Δωστα ολα Σακη!
Αυτα ειναι!
Δυο-δυο!
Καλη συνεχεια! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
Απ: MIG17_X2, 1:72, AZ, Update 25/07/2011
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 25, 2011, 04:38:00 μμ »
Για σας! Μετά από κάποιο καιρό επανέρχομαι στα θέματά μου. Κολλήθηκαν τα φτερά στην άτρακτο, τα μοντέλα στοκαρίστηκαν σε διάφορα σημεία, τρίφτηκαν-τρίφτηκαν με πολλή βαριεστημένη διάθεση, μασκαρίστηκαν οι καλύπτρες, μπήκαν στη θέση τους αφήνοντας διάφορα προβληματάκια εφαρμογής, για τα οποία δεν είχα το κουράγιο να ασχοληθώ.

Αυτό που με ενδιέφερε πιο πολύ ήταν το βάψιμο, οπότε παρέβλεψα κάποιες μικρές κατασκευαστικές ατέλειες και προχώρησα στη διαδικασία του βαψίματος...
Όπως ανέφερα στην αρχή αυτό που θέλω είναι το ένα να το κάνω αλουμινί με πράσινο «φίδι» καμουφλάζ, και το άλλο με δύο πράσινα, το ένα πιο σκούρο σε «βούλες». Οπότε για αρχή ψέκασα το ένα με semi-gloss black Tamiya (ως βάση για το αλουμινί) και το άλλο με Sky Grey Tamiya (ως βάση για τα πράσινα).

Ψέκασα white aluminium της Alclad στο ένα και το άφησα στην άκρη, κοιτώντας να τελειώσω το άλλο που θα το ψέκαζα με ελεύθερο χέρι χωρίς τη χρήση μασκών. Χρησιμοποίησα το Olive Drab της Tamiya για το ανοιχτό πράσινο, το οποίο κατόπιν το άνοιξα λίγο επιλεκτικά σε panels. Δεύτερο χρώμα το σκούρο πράσινο για τις κηλίδες για το οποίο χρησιμοποίησα το Dark Green της Tamiya. Τα χρώματα τα αραίωσα με το Lacquer Thinner της Tamiya που τα βοηθά να ψεκάζονται καλύτερα και να μην μπουκώνουν τον 0,2 αερογράφο που χρησιμοποίησα. Επίσης, έτσι, στεγνώνουν πολύ γρήγορα και πολύ σύντομα μετά τα χρώματα ψέκασα και το γυαλιστερό βερνίκι για να ακολουθήσουν τα σήματα και κάποια washes.

Αυτά τε νεότερα μέχρι στιγμής! Πάω να συνεχίσω τώρα. Ή θα τελειώνω με το πράσινο, ή θα μασκάρω το αλουμινί (που έτσι όπως το βλέπω θα θέλει τις ώρες του),! Η πρόοδος, έντός των ημερών. Να είστε όλοι καλά και Keep on Modelling!

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 25, 2011, 04:44:24 μμ »
Ok το παραδέχομαι δεν θα άντεχα 2 αεροπλάνα σε παράλληλη κατασκευή. Πάντως τα πηγαίνεις πολύ καλά και τα δύο.

Καλή συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 25, 2011, 04:49:29 μμ »
Το πράσινο μου αρέσει πάρα πολύ! Φοβάμαι όμως πως οι λεπτές διαφορές τονικότητας, που είναι τόσο όμορφες, με το ματ βερνίκι θα χαθούν και θα γίνει πολύ μουντό συνολικά. Προσωπικά θα έκανα μία δοκιμή με ματ βερνίκι σε κάποιο ουδέτερο σημείο να δω τι γίνετε...

Καλή συνέχεια!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος ΖΑΦ

• ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΧΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ
  • ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 25, 2011, 07:59:23 μμ »
Φίλε Σάκη πλεον τι να πω .Οτι έχεις πάρει τρελή φόρα,οτι τα μοντέλα σου τα ζηλεύω(γιατι εμένα τα ρημάδια τα αερολπάνα δεν μου κάθονται :evil:),θα πω απλά υπέροχα.Καλή συνέχεια και καλά τελειώματα ::salut:: ::salut::
GOOD MORNING VIETNAM
Στέλιος

Αποσυνδεδεμένος Giannis

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αλμυρός
  • Γιαννακοπουλος Ιωαννης
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 25, 2011, 09:11:51 μμ »
Πολυ καλος , καλη συνεχεια και καλα τελειωματα. ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 26, 2011, 06:08:10 μμ »
Ok το παραδέχομαι δεν θα άντεχα 2 αεροπλάνα σε παράλληλη κατασκευή. Πάντως τα πηγαίνεις πολύ καλά και τα δύο.

Καλή συνέχεια.
Ευχαριστώ για την εμψύχωση!

Το πράσινο μου αρέσει πάρα πολύ! Φοβάμαι όμως πως οι λεπτές διαφορές τονικότητας, που είναι τόσο όμορφες, με το ματ βερνίκι θα χαθούν και θα γίνει πολύ μουντό συνολικά. Προσωπικά θα έκανα μία δοκιμή με ματ βερνίκι σε κάποιο ουδέτερο σημείο να δω τι γίνετε...

Καλή συνέχεια!
Αμάν! Λες να συμβεί? Θα  διαπιστώσω σήμερα το βράδυ το αποτέλεσμα του ματ βερνικιού...

Φίλε Σάκη πλεον τι να πω .Οτι έχεις πάρει τρελή φόρα,οτι τα μοντέλα σου τα ζηλεύω(γιατι εμένα τα ρημάδια τα αερολπάνα δεν μου κάθονται :evil:),θα πω απλά υπέροχα.Καλή συνέχεια και καλά τελειώματα ::salut:: ::salut::
Σε ευχαριστώ ΖΑΦ! Αντιθέτως, εγώ δεν μπορώ να σχοληθώ με ερπιστριοφόρα! Έχω αρχίσει και γλυκοκοιτάζω τα sοft skins!

Πολυ καλος , καλη συνεχεια και καλα τελειωματα. ::salut:: ::salut::
Thanks Giannis!

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 26, 2011, 06:43:52 μμ »
Γι' αυτό χ'αθηκες εσύ! 2 που να τις φερεις βόλτα! Αλλά καλά τα πας. Πάντως τα πράσινα έχουναρκετή εντίθεση μεταξύ τους και ίσως να μην αντιμετωπίσεις πρόβλημα τελικά με το ματ βερνίκι, αλλά για να μη σου κάτσει κάτι άσχημα μετά τα σήματα συμφωνώ να ξεκάσεις ένα δοκιμαστικό σημείο πχ στο πίσω φτερό με ματ γιανα δεις τι θα γίνει. Αν δεις και χανονατι τα χρώματα ψέκασε το άλλο με ρόσθήκη λιγο γκλος 970% ματ-305 γκλος)
Καλή συνέχεια!

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
Απ: MIG17_X2, 1:72, AZ, τέλος 01/08/2011
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 01, 2011, 02:00:44 μμ »
Για σας, καλή εβδομάδα και καλό μήνα! Συνέχεια και τέλος λοιπόν για τα MIG 17. Μάσκαρα το αλουμινί και προχώρησα στο τελείωμα του πράσινου.

Σήματα, gloss βερνίκι, λίγο wash και εκεί που το κοιτούσα, πήρα την απόφαση να το «ξεφτίσω»... για να δείξει πιο ταλαιπωρημένο... το έκανα, μου άρεσε και μετά καθώς κοιτούσα και το αλουμινί, διαπίστωσα ότι κι αυτό δεν μπορούσε να μείνει καθαρό... οπότε προσπάθεια «ξεφτίσματος» και σε αυτό! Να μην πολυλογώ, τα τελείωσα, με διάφορα μικρά παιδέματα στα κολλήματα των επι μέρους. Προσοχή, το μοντέλο όταν πατάει στους τροχούς του γέρνει προς τα πίσω και παρόλα τα βαρίδια που είχα βάλει «ψιλιασμένος», χρειάστηκε να προσθέσω και άλλα για να μπορέσει να σταθεί σωστά (ευτυχώς ο αεραγωγός μπροστά βοήθησε σε αυτό...). Δυσκολέυτηκα στη φωτογράφηση του μεταλλικού με τα μέσα και το χώρο που διαθέτω, αλλά έκανα ότι μπορούσα.
Ιδού λοιπόν και οι φωτο των τελειωμένων μοντέλων. Σχόλια, παρατηρήσεις ευπρόσδεκτα και πάμε παρακάτω σε MIG-21PFM Phantom killer, ή Α-4C Mig-killer, ή Α-1Η Skyraider US Navy!
Happy modelling!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 01, 2011, 02:08:11 μμ »
Πολύ όμορφα και τα δύο! Να πω την αμαρτία μου, πιο πολύ μου αρέσει το πρασινοπράσινο, δείχνει πιο κακό, ειδικά με το chipping. Μπράβο!

Νομίζω πως το αριστερό σήμα 2077 έχει silvering, αν δε με ξεγελάει ο φωτισμός, κοίταξέ το.

Αν πας για Mig-21PFM, μακρυά από το 5015!!! Το έχω αγκαζέ...

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 01, 2011, 03:00:00 μμ »
Πολύ όμορφα και τα δύο! Να πω την αμαρτία μου, πιο πολύ μου αρέσει το πρασινοπράσινο, δείχνει πιο κακό, ειδικά με το chipping. Μπράβο!

Νομίζω πως το αριστερό σήμα 2077 έχει silvering, αν δε με ξεγελάει ο φωτισμός, κοίταξέ το.

Αν πας για Mig-21PFM, μακρυά από το 5015!!! Το έχω αγκαζέ...

Σε ευχαριστώ Γιώργο! Να πω και εγώ την αμαρτία μου, ξεκίνησα και τα δύο με προτίμηση στο αλουμινένιο, αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου. Τελικά και εμένα μου αρέσει το πρασινοπράσινο πιο πολύ γιατί δείχνει πιο μάχιμο και κακό!

Στο αριστερό σήμα 2077, ναι, με το ματ βερνίκι εκεί θάμπωσε και φάνηκε λίγο το αυτοκόλλητο... αλλά φαίνεται μόνο όταν το βοηθήσει ο φωτισμός (όπως και φάνηκε στη φωτογράφηση γκρρρ). Θα το αφήσω μάλλον έτσι... δεν ξέρω τι να κάνω...

Αμάν! Αυτό έχω, της Ζvezda! Και έλεγα να το ξεκινήσω σήμερα... Αλουμινί με πράσινες κουκίδες... και έχει και ωραίο κάθισμα από τη «μάνα» του που θέλει μικρές βελτιώσεις για να δείξει «aftermarket» ..., τι κάνουμε τώρα?!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Moderator
  • Scale 1/24
Απ: MIG-17 X2, 1:72, AZ, τέλος 01/08/2011
« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 01, 2011, 03:42:30 μμ »
Αμάν! Αυτό έχω, της Ζvezda! Και έλεγα να το ξεκινήσω σήμερα... Αλουμινί με πράσινες κουκίδες... και έχει και ωραίο κάθισμα από τη «μάνα» του που θέλει μικρές βελτιώσεις για να δείξει «aftermarket» ..., τι κάνουμε τώρα?!
Οχι, η Zvezda δίνει το 5050 που είναι όντως αλουμινί με πράσινο. Εγώ πάω για το 5015 που είναι πρασινοπράσινο!

Οσο για το μοντέλο μην πολυχαίρεσαι... πίσω από το κάθισμα φαίνεται ένα χάος, τα αερόφρενα, κλειστά ή ανοικτά, θέλουν μπόλικο στόκο, ο πίνακας οργάνων για να μπει απαιτεί υδραυλική πρέσσα και άλλα διάφορα τέτοια χαρωπά...

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 01, 2011, 03:59:11 μμ »
Οχι, η Zvezda δίνει το 5050 που είναι όντως αλουμινί με πράσινο. Εγώ πάω για το 5015 που είναι πρασινοπράσινο!

Οσο για το μοντέλο μην πολυχαίρεσαι... πίσω από το κάθισμα φαίνεται ένα χάος, τα αερόφρενα, κλειστά ή ανοικτά, θέλουν μπόλικο στόκο, ο πίνακας οργάνων για να μπει απαιτεί υδραυλική πρέσσα και άλλα διάφορα τέτοια χαρωπά...
Ααα, μάλιστα! Ωραία τότε...., αλλά μάλλον έτσι όπως περιγράφεις το μοντέλο, θα μπλέξω πάλι... όλο λέω δεν αντέχω άλλο τα παιδέματα με τις εφαρμογές και τους στόκους και συνέχεια παίρνω μοντέλα που έχουν τέτοια θέματα! ʼβυσσος η ψυχή του μοντελιστή!!!

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 01, 2011, 04:45:17 μμ »
Μπράβο Σάκη, πολύ όμορφα και τα δύο :!:
Και παρόλο που το πρασινομεταλλικό είναι πιο εφετζίδικο και εντυπωσιακό, το πρασινοπράσινο μου αρέσει και μένα πιο πολύ... είναι πιο "Mean machine" :mrgreen:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Τσάπανος Γεώργιος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 01, 2011, 05:50:08 μμ »
Σάκη πολύ καλά και τά δύο, το ξεφλούδιαμα όμως στο αλουμινί τι να δείξει, οπότε συμφωνώ με τα παιδιά ότι το πρασινοπράσινο είναι πιό εντυπωσιακό.
ΤΙΜΗ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ

Tags: mig-17