Σταύρο, το θέμα των profiles δεν έχει να κάνει με την κρίση, αλλά με τη θεματολογία του περιοδικού. Τα προφίλ είναι καλά όταν δεν υπάρχει αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό. Στα συγκεκριμένα θέματα, το φωτογραφικό υλικό (αυτό που μπήκε αλλά και αυτό που αναγκαστικά κόπηκε λόγω χώρου) ήταν ιδιαίτερα πλούσιο, οπότε δεν είχαν θέση τα προφίλ. Αν και η αλήθεια είναι ότι με όλα αυτά που είδα πέρυσι στη Σούδα, μου έχουν μπει αρκετές ιδέες για προφίλ, παρά το γεγονός ότι ξεφεύγουν από την αγαπημένη θεματολογία μου (την ΠΑ δηλαδή). Ως μοντελιστής, καταλαβαίνεις τι εννοώ...
Τέλος, χωρίς καμία διάθεση για υπερβολές, και άσχετα με το περιοδικό, επέτρεψέ μου να διευκρινήσω ότι η συμμετοχή της 380 στις επιχειρήσεις ήταν κάτι που πέρασε σχεδόν απαρατήρητο, λες και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ελληνική Μοίρα συμμετείχε για 6+ μήνες σε έναν πόλεμο. Και όπως είπα δεν μιλάω για τον Τύπο. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ από κάποιους που θα θεωρήσουν ότι και καλά εννοώ ότι το HAFy έκανε κάτι που δεν έκαναν άλλα περιοδικά. Μιλάω για άλλου είδους αναγνώριση. Δεν είναι λίγο παράλογο ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να βραβεύει πέρυσι Μοίρες μαχητικών επειδή πρώτευσαν σε μια άσκηση και κανείς να μην ασχολείται με μια Μοίρα που, όπως και να το κάνουμε, συμμετείχε σε έναν πόλεμο? Σε αυτή τη λογική γενικότερα νομίζω ότι κινείται και το σχόλιο του collateral.