Αποστολέας Θέμα: HAFy 2011/A... ψηφίστε εξώφυλλο  (Αναγνώστηκε 9110 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
Απ: HAFy 2011/A... ψηφίστε εξώφυλλο
« Απάντηση #50 στις: Απριλίου 27, 2012, 07:32:18 πμ »
Πάρτε μια γεύση!..

http://www.specialprojects.gr/show.php?id=wallpapers&lang=el

Η ευχάριστη έκπληξη από το μικρό δείγμα είναι η πανέμορφη φωτό του Doc, και η εξίσου όμορφη του kongrigo. Μπράβο παιδιά ::salut::.
Τελικά θα έχει πολύ ...Mirage αυτό το τεύχος. Συν φυσικά το DVD:
http://www.specialprojects.gr/show.php?id=mirage20005&lang=el
(αν και υπό κατασκευή, η σελίδα είναι ενδεικτική...)
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος Thunderbolt

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #51 στις: Απριλίου 30, 2012, 11:03:58 πμ »
H φωτογραφία του Francis Gabreski (προφανώς όλοι τον γνωρίζουν οπότε δεν χρειάζεται λεζάντα ή κάπου να αναφερθεί το όνομά του) δεν θα μπορούσε να μήν "κόβει" το ακροπτερύγιο στο Μ2000 του εξωφύλλου? Λίγο πιό πάνω ή λίγο πιο κάτω?
Επίσης ιστορικό θέμα? Δεν το βλέπω στα περιεχόμενα. Ελπίζω να μήν κόπηκε.
Από Unified Protector, ΝΑΤΟ και βομβαρδισμούς στη Λιβύη πάντως θα χορτάσουμε. Μοιάζει πολυ-πολυσέλιδο.

Αποσυνδεδεμένος costastdm

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Σαλαμινα
« Απάντηση #52 στις: Απριλίου 30, 2012, 11:13:42 πμ »
Και πού μπορούμε να το βρούμε το περιοδικό ρε παιδια????

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 02, 2012, 07:40:56 μμ »
To HAFy 2011/B μπορεί να το βρεις στα περίπτερα...
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 03, 2012, 01:48:04 μμ »
Mαλλων τελος του μηνος, αρχες του Απριλιου (με δωρο dvd......)

Τελικά κυκλοφόρησε το περιοδικό?

Αποσυνδεδεμένος Dante

• Scale 1/48
  • *
  • Αλέξανδρος
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 03, 2012, 02:05:37 μμ »
Τελικά κυκλοφόρησε το περιοδικό?

Ναί......

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #56 στις: Μαΐου 03, 2012, 02:15:11 μμ »
 ::thanx::

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #57 στις: Μαΐου 04, 2012, 06:31:19 μμ »
Το HAFy ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.Οπως παντα με θαυμασιο υλικο-φωτο-ποιοτητα .Και το dvd....πολυ καλο. Ομως ενα ΜΙΚΡΟ παραπονο προς τον εκδοτη κυριο  Τσακαρατο .Ενα ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ dvd , απο ολες τις πλευρες, γιατι οι ιπταμενοι μας να μην μιλανε Ελληνικα????? Γιατι στα αγγλικα και με υποτιτλους στα Ελληνικα??? Για ποιο λογο??? Εμεις εδω στην Ελλαδα ΔΕΝ εχουμε δικια μας γλωσα????

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #58 στις: Μαΐου 04, 2012, 07:02:46 μμ »
Είναι διεθνής παραγωγή για αυτό... Δεν είναι παραγωγή του HAFy αλλά της AIRutopia

Αποσυνδεδεμένος collateral

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #59 στις: Μαΐου 07, 2012, 10:07:41 μμ »
Είναι διεθνής παραγωγή για αυτό... Δεν είναι παραγωγή του HAFy αλλά της AIRutopia
Πολύ σωστά, άλλωστε ένα τέτοιο DVD είναι διαφήμηση για την Π.Α. και ελπίζω να αποτελέσει  "morale boost" (τόνωση του καταρακωμένου μας ηθικού) για όλους εμάς. ::salut:: ::salut::

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #60 στις: Μαΐου 07, 2012, 10:11:34 μμ »
H φωτογραφία του Francis Gabreski (προφανώς όλοι τον γνωρίζουν οπότε δεν χρειάζεται λεζάντα ή κάπου να αναφερθεί το όνομά του) δεν θα μπορούσε να μήν "κόβει" το ακροπτερύγιο στο Μ2000 του εξωφύλλου? Λίγο πιό πάνω ή λίγο πιο κάτω?
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #61 στις: Μαΐου 07, 2012, 10:25:19 μμ »
Επίσης ιστορικό θέμα? Δεν το βλέπω στα περιεχόμενα. Ελπίζω να μήν κόπηκε.
Από Unified Protector, ΝΑΤΟ και βομβαρδισμούς στη Λιβύη πάντως θα χορτάσουμε. Μοιάζει πολυ-πολυσέλιδο.
Έχεις φίλε μου σκεφτεί ότι η αναφορά στην επιχείρηση Unified Protector είναι ένα άκρως ιστορικό θέμα?
Η πρώτη ενεργή συμμετοχή της Π.Α. μετά από την Κορέα σε πολεμικές επιχειρήσεις υπό την αιγήδα του ΟΗΕ.
Διαβάζοντας το εκτενές αφιέρωμα είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβεις, εγώ πάντως το απόλαυσα.
Παιδιά (απευθύνομαι σε όλους μας)  καλό είναι να χαλαρώσουμε  λίγο και μην ψάχνουμε πάντα να βρούμε κάτι για  να κάνουμε κριτική.
Η κριτική είναι καλή όταν είναι επικοδομητική και γίνεται καλοπροαίρετα ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #62 στις: Μαΐου 08, 2012, 12:18:49 πμ »
καλό τεύχος, ενδιαφέρον το DVD.
προσωπικά μου φάνηκε "λίγο"
και μου έλειψαν τα συνήθη κι ενδιαφέροντα profilεs.
μάλλον η οικονομική κρίση έχει αντίκτυπο και στο HAFy.
μην υπερβάλουμε με την Unified Protector, φιλε collateral.
ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, καλοστημένο, όπως συναντάμε και στα καλά ξενόγλωσσα αεροπορικά περιοδικά
 ::salut::
Σ.Σ.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #63 στις: Μαΐου 08, 2012, 08:47:50 πμ »
Σταύρο, το θέμα των profiles δεν έχει να κάνει με την κρίση, αλλά με τη θεματολογία του περιοδικού. Τα προφίλ είναι καλά όταν δεν υπάρχει αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό. Στα συγκεκριμένα θέματα, το φωτογραφικό υλικό (αυτό που μπήκε αλλά και αυτό που αναγκαστικά κόπηκε λόγω χώρου) ήταν ιδιαίτερα πλούσιο, οπότε δεν είχαν θέση τα προφίλ. Αν και η αλήθεια είναι ότι με όλα αυτά που είδα πέρυσι στη Σούδα, μου έχουν μπει αρκετές ιδέες για προφίλ, παρά το γεγονός ότι ξεφεύγουν από την αγαπημένη θεματολογία μου (την ΠΑ δηλαδή). Ως μοντελιστής, καταλαβαίνεις τι εννοώ...
Τέλος, χωρίς καμία διάθεση για υπερβολές, και άσχετα με το περιοδικό, επέτρεψέ μου να διευκρινήσω ότι η συμμετοχή της 380 στις επιχειρήσεις ήταν κάτι που πέρασε σχεδόν απαρατήρητο, λες και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ελληνική Μοίρα συμμετείχε για 6+ μήνες σε έναν πόλεμο. Και όπως είπα δεν μιλάω για τον Τύπο. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ από κάποιους που θα θεωρήσουν ότι και καλά εννοώ ότι το HAFy έκανε κάτι που δεν έκαναν άλλα περιοδικά. Μιλάω για άλλου είδους αναγνώριση. Δεν είναι λίγο παράλογο ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να βραβεύει πέρυσι Μοίρες μαχητικών επειδή πρώτευσαν σε μια άσκηση και κανείς να μην ασχολείται με μια Μοίρα που, όπως και να το κάνουμε, συμμετείχε σε έναν πόλεμο? Σε αυτή τη λογική γενικότερα νομίζω ότι κινείται και το σχόλιο του collateral.
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #64 στις: Μαΐου 08, 2012, 01:01:46 μμ »
ΟΚ. καταλαβα τι εννοείς.
συγγνώμη εαν το σχόλιο μου φάνηκε υποτιμητικό για το συγκεκριμένο έργο, διότι σαφώς και δεν ήταν.
παραμένει το "παράπονο" για την απουσία των έγχρωμων profiles
διότι ακριβώς βλέπω το θέμα από την μοντελιστική πλευρά
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Thunderbolt

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #65 στις: Μαΐου 08, 2012, 01:28:01 μμ »

Μάλλον θα πρέπει να αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς "λίγο", "μου έλειψαν", "κρίση", "αντίκτυπο" κλπ. Συνιστώνται λέξεις όπως "τέλεια", "καταπληκτικά", "απόλαυσα" κλπ, οπότε δεν κινδυνεύει κανείς να χαρακτηριστεί ως "κακοπροαίρετος" επειδή χρησιμοποιεί επιχειρήματα και αναζητά μια πλουσιότερη θεματολογία που υπήρχε στο παρελθόν και μάλλον άρεσε σε πολύ κόσμο. Ας αφήσουμε λοιπόν τις γκρίνιες και ας "απολαύσουμε" διαβάζοντας για Rafale, F-16, κλπ σε αεροπορικούς νατοϊκούς βομβαρδισμούς σε κράτη όπως η Λιβύη, το Ιράκ, κλπ, μακριά από μας και όπου νάναι, αρκεί να έχουμε καθαρές φωτό. Αλλωστε είναι γνωστό πως σε περιόδους πολέμων και τέτοιων συμμαχικών βομβαρδισμών αυξάνεται το μοντελιστικό ενδιαφέρον και αυτό είναι θαυμάσιο για το χόμπυ μας αλλά και τις πωλήσεις βιβλίων - και ας μην χωράνε τα profiles - δεν χάλασε ο κόσμος.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #66 στις: Μαΐου 08, 2012, 02:18:50 μμ »
Φίλε Thunderbolt, επειδή από τον σχολιασμό μάλλον παίρνει και εμένα η μπάλα, να διευκρινήσω ότι δεν απέρριψα καμία κριτική. Τουλάχιστον ο Σταύρος στον οποίο απευθύνθηκα ευτυχώς φαίνεται να το κατάλαβε ::salut::
Όμως με αυτά που γράφεις δυστυχώς με βάζεις στον πειρασμό να απαντήσω. Γιατί απλά είναι αντικρουόμενα. Όπως ακριβώς το λες, με το να κάνει το HAFy ένα αφιέρωμα στον πόλεμο στη Λιβύη, κινδυνεύει να χάσει ένα μεγάλο μέρος από το αναγνωστικό του κοινό που θέλει να βλέπει ελληνικά αεροσκάφη στις σελίδες του. ʼρα ποιο θέμα πωλήσεων μπαίνει όταν επιλέγεις συνειδητά να ασχοληθείς με κάτι αντι-εμπορικό (και όχι εμπορικό όπως το παρουσιάζεις)?
Επίσης, από τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω ότι δεν έχεις διαβάσει το περιοδικό. ʼρα το μόνο που μπορώ να κρατήσω είναι ότι από τα θέματα που είδες έκρινες ότι δεν αξίζει να το αγοράσεις. Απολύτως σεβαστή άποψη, που επιβεβαιώνει αυτά που είπα πιο πάνω. Αν λείπουν σε εσάς τα προφίλ και τα "ιστορικά" θέματα, πίστεψέ με ότι εμένα μου λείπουν πολύ παραπάνω. Όμως δεν μπορεί να διέξάγεται ένας πόλεμος στη γειτονιά σου, να χρησιμοποιούνται 3 αεροπορικές βάσεις της χώρας σου σε αυτό τον πόλεμο, να πραγματοποιείται το 1/4 περίπου των βομβαρδισμών από ελληνικό έδαφος, να συμμετέχει μια ελληνική Μοίρα σε έναν πόλεμο μετά από 50+ χρόνια και εγώ (προσωπικά μιλάω) να αγνοώ τα Mirage που περνούσαν από πάνω μου καθημερινά και να ασχολούμε με προφίλ. Ομολογώ λοιπόν την αμαρτία μου, ότι δεν το έκανα. Αλλά θα σε παρακαλούσα να μη γενικεύεις σε κάτι που δεν έχεις ιδία άποψη. Το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου τεύχους δεν αφορά γενικά τη Unified Protector, δεν μιλάει γενικά για Rafale, F-16 και βομβαρδισμούς στο Ιράκ όπως λες, αλλά μιλάει συγκεκριμένα για το τι ακριβώς έγινε πέρυσι από ελληνικές βάσεις, από Έλληνες και ξένους πιλότους μέσα από επισκέψεις του περιοδικού και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Απολύτως σεβαστό το να σε αφήνει παγερά αδιάφορο. Όμως ούτε το ότι δεν αποτελεί ιστορικό γεγονός μπορώ να δεχτώ ούτε ότι όλο αυτό έγινε απλά για να πουλήσει το περιοδικό παραπάνω. Υπάρχουν και πολύ πιο εύκολοι τρόποι να γράψεις ένα αντίστοιχο άρθρο (το ιντερνετ να είναι καλά). Οι οποίοι σίγουρα δεν περιλαμβάνουν 7 μήνες spotting εκτός αεροδρομίου και αλλεπάλληλες επισκέψεις σε ελληνικές βάσεις.
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #67 στις: Μαΐου 08, 2012, 05:42:17 μμ »
Τελικά έχω "καεί" τι τελευταίες ημέρες (είναι και της μόδας η έκφραση) και δεν μπορώ να καταλάβω την "ένσταση" του Thunderbolt.

Γιώργο, αλήθεια πόσες φωτογραφίες τράβηξες; ευτηχώς που καταργήθηκαν τα φιλμς !!!
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #68 στις: Μαΐου 08, 2012, 07:04:56 μμ »
καλό τεύχος, ενδιαφέρον το DVD.
προσωπικά μου φάνηκε "λίγο"
και μου έλειψαν τα συνήθη κι ενδιαφέροντα profilεs.
μάλλον η οικονομική κρίση έχει αντίκτυπο και στο HAFy.
μην υπερβάλουμε με την Unified Protector, φιλε collateral.
ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, καλοστημένο, όπως συναντάμε και στα καλά ξενόγλωσσα αεροπορικά περιοδικά
Σ.Σ.
Το άρθρο στο HAFy δεν είχε καμία σχέση με αυτά που είχαν άλλα ξενόγλωσσα αεροπορικά περιοδικά όπως τα: AFM, COMBAT ΑΙRCRAFT, AIR INTERNATIONAL κλπ.
Εσύ ποια ξενόγλωσσα αεροπορικά περιοδικά διάβασες ?

Αποσυνδεδεμένος Doc

• Scale 1/72
  • *
    • Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων ΠΑ "ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ"
« Απάντηση #69 στις: Μαΐου 08, 2012, 10:28:09 μμ »
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας εχει ενοχλήσει τόσο πολύ το άρθρο για την επιχείρηση Unified Protector και την έκταση που λαμβάνει στο παρόν άρθρο. Ήταν ένα αεροπορικό γεγονός στο οποίο η ΠΑ έμμεσα και άμεσα έπαιξε σημαντικό ρόλο. Δεν θα έπρεπε δηλαδή να γίνει αναφορά? Πρόσφατα ήμουν στη Σούδα και άκουσα ιστορίες διάφορες για ξένους δημοσιογράφους που κάνανε τα πάντα για να αποκτήσουν υλικό από τις συμμαχικές αεροπορικές δυνάμεις. Και επειδή έχω αγοράσει σχεδόν ότι κυκλοφορούσε τότε από ξένο αεροπορικό τύπο, θα πω ότι η κάλυψη ήταν μια ημερολογιακή καταγραφή γεγονότων παρά παρουσίαση του πως έδρασαν οι συμμετέχουσες χώρες. Ακόμη και σήμερα δημοσιεύονται άρθρα για αυτήν την επιχείρηση, και μάλιστα όχι παραπάνω από 5-6 σελίδες.

ʼρα η συγκεκριμένη επιχείρηση είναι ακόμη επίκαιρη και τα συμπεράσματά της τώρα μελετώνται. Δεν είναι δυνατόν να προσποιούμαστε ότι δεν συνέβη τίποτε για μια επιχείρηση που διήρκησε 7 μήνες και χρησιμοποίησε 3 Ελληνικές Πτέρυγες Μάχης και μια Πολεμίκή Μοίρα με σημαντικότατο ρόλο.

Παρόλα αυτά δεν διάβασα γραμμή για την πτήση με το Μ2000-5/ScalpEG. Δεν διάβασα τίποτε για την Γιορτή της ΠΑ....

Αν η θεματολογία αρέσει ή όχι στην πλειοψηφία των αναγνωστών, ίσως το μόνο αντικειμενικό κριτήριο είναι οι πωλήσεις για να μιλήσουμε για αυτό.

Πιστεύω όμως ότι όλοι μας έχουμε αγοράσει έστω και μια φορά περιοδικό για ένα και μόνο θέμα!!

Σε κάθε περίπτωση, συμφωνώ με το Γιώργο ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη αλλά πια δεν φτάνει μόνο αυτή! Προτρέπω άπαντες να στείλουν ένα mail ή να στείλουν υλικό στον κ.Τσαγκαράτο, να του πουν τις προτάσεις τους, τις εναλλακτικές τους, να παρουσιάσουν τις φωτογραφίες τους! Δεν φτάνει να τα λέμε μόνο στo forum! Έτσι έκανα κι εγώ, και τώρα έχω πέντε φώτος στο HAFy που κυκλοφορεί. Και παλαιότερα στην Πτήση για την 335Μ. Και δεν είμαι επαγγελματίας. Πορωμένος με την ΠΑ και το αεροπλάνο!

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #70 στις: Μαΐου 08, 2012, 10:32:59 μμ »

[/quote]Φίλε DOC νομίζω ότι τα είπες μια χαρά ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #71 στις: Μαΐου 09, 2012, 01:07:32 πμ »
δεν καταλαβαίνω αυτή την στάση σας κύριοι
προσωπικά δεν αμφισβήτησα οτι το HAFy είναι ένα πολύ καλό περιοδικό
(κατα τη γνώμη μου το καλύτερο Ελληνικό αεροπορικό περιοδικό)
και γι αυτό το αγοράζω συστηματικά (ήμουν και συνδρομητής στην αρχή του)
παραπάνω είπα την προσωπική μου γνώμη για το συγκεκριμένο τεύχος.
σε άλλα τεύχη , ένοιωθα ότι "χαλάλι τα 12 ευρά που έδωσα" και τα ξεφύλλιζα πολλές φορές (κυρίως για μοντελιστική χρήση) αλλά στο συγκεκριμένο απλά δεν ένοιωσα κάτι αντίστοιχο.
που είναι το κακό και πρέπει να δίνω εξηγήσεις ?
Σ.Σ.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #72 στις: Μαΐου 09, 2012, 09:13:34 πμ »
Τώρα μάλιστα. Χάσαμε ελαφρώς τη μπάλα ως προς το ποιος αναφέρεται σε ποιόν.
Πάντως Σταύρο, τουλάχιστον εγώ, επειδή γράφω όπως και εσύ από επιλογή επώνυμα, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Η άποψή σου από πλευράς μου είναι απολύτως σεβαστή και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να απολογηθείς για κάτι. Όμως ειλικρινά πες μου, θεώρησες έστω και μια στιγμή στο πρώτο σχόλιό μου ότι σου απαγόρεψα τους χαρακτηρισμούς "λίγο", "κρίση" κλπ και σου επέβαλα να πεις ότι "απόλαυσες" το τεύχος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει με αρκετή δόση ειρωνίας το post του Thunderbolt? Αυτή η τοποθέτηση έβαλε τη φυτιλιά και προκάλεσε τουλάχιστον το δικό μου ξέσπασμα. Φυσικά και έχει ο καθένας το δικαίωμα να πει ότι δεν του αρέσει ή δεν τον αφορά ένα συγκεκριμένο άρθρο ή θέμα σε κάποιο περιοδικό. Φτάνει να το κάνει με κόσμιο τρόπο (όπως εσύ) και όχι ειρωνικά. Γιατί αλλιώς θα λάβει και απαντήσεις αναλόγου στυλ, αφού όπως χαρακτηριστικά έχει αναφερθεί και στο επίκαιρο τόπικ περι κριτικής των μοντέλων: "δεν έχει σημασία μόνο το τι θα πεις, αλλά κυρίως το πως θα το πεις".

@ Doc: Σάββα δεν έχεις δίκιο να λες ότι δεν ασχολήθηκε κανείς με τα -5. Υπήρξε ήδη κριτική. Δια του εξωφύλλου:
Πιθανότατα αυτή είναι η αντικειμενική κριτική με επιχειρήματα την οποία δεν μπορούμε να αποδεχτούμε και βιαζόμαστε να χαρακτηρίσουμε κάποιον κακοπροαίρετο. Τι να πω? Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Είναι μετά να μην καεί ο kongrigo που έβγαλε τη συγκεκριμένη φωτογραφία...  :lol: ::salut::
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #73 στις: Μαΐου 09, 2012, 10:11:46 πμ »

@ Doc: Σάββα δεν έχεις δίκιο να λες ότι δεν ασχολήθηκε κανείς με τα -5. Υπήρξε ήδη κριτική. Δια του εξωφύλλου:Πιθανότατα αυτή είναι η αντικειμενική κριτική με επιχειρήματα την οποία δεν μπορούμε να αποδεχτούμε και βιαζόμαστε να χαρακτηρίσουμε κάποιον κακοπροαίρετο. Τι να πω? Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Είναι μετά να μην καεί ο kongrigo που έβγαλε τη συγκεκριμένη φωτογραφία...  :lol: ::salut::
Γιώργο εχω την εντύπωση οτι ο φίλος Thunderbolt με το σχόλιό του επι του εξωφύλλου, επισημαίνει το γραφιστικό "ατόπημα", όπου η φωτό καλύπτει το ακροπτερύγιο "χαλωντας" την πανέμορφη φωτό του Kongrigo. Στα υπόλοιπα σχόλια δεν βλέπω καμιά δοση ειρωνίας και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πού βλέπει την κακοπροαίρετη κριτική ο collateral...

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #74 στις: Μαΐου 09, 2012, 10:39:22 πμ »
Γιώργο εχω την εντύπωση οτι ο φίλος Thunderbolt με το σχόλιό του επι του εξωφύλλου, επισημαίνει το γραφιστικό "ατόπημα", όπου η φωτό καλύπτει το ακροπτερύγιο "χαλωντας" την πανέμορφη φωτό του Kongrigo. Στα υπόλοιπα σχόλια δεν βλέπω καμιά δοση ειρωνίας και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πού βλέπει την κακοπροαίρετη κριτική ο collateral...

Πιθανόν (και μακάρι) να είναι θέμα κακής ερμηνείας. Αλλά όπως είπα, κάποια πράγματα εξαρτώνται από το πως τα λες. Αν το μόνο σχόλιο που έχεις να κάνεις βλέποντας αυτή τη φωτογραφία είναι ότι δεν αναφέρεται το όνομα του Gabreski και ότι κόβεται το ακροπτερύγιο (γιατί εγώ δεν είδα στο post έστω ένα δείγμα θετικού σχολιασμού) είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθείς. Και όταν στον αρκετά πολιτισμένο (θέλω να πιστεύω) διάλογο που είχα με τον Σταύρο, βλέπω να προστίθενται σχόλια περί αποφυγής χαρακτηρισμών και επιβολής εκφράσεων, ακόμη και αν δεν δω ειρωνία, πολύ δύσκολα θα μπορούσα να δω κάτι που θα μου προκαλέσει καλή προαίρεση. Αυτά όσον αφορά εμένα. Δεν μπορώ να απολογηθώ για τη στάση τρίτων και ανώνυμων όπως ο collateral. ::salut::
Γιώργος Ψαρράς

Tags: