0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατά πάσα πιθανότητα δε θα χρησιμοποιήσω τις χαλκομανίες με τα χρώματα της Audi Works (κόκκινο,γκρι,μαύρο) καθώς το κολλάζ γύρω από τα πάνελ των παραθύρων μου φαίνεται από ουτοπικό εώς αδύνατο να έρθουν και να "κάτσουν" γάντι,οπότε μασκάρισμα και βάψιμο!Για να δούμε...
Σταύρο σε ευχαριστώ!Θα σε έχω σίγουρα στα υπ'όψιν μου για οποιαδήποτε λεπτομέρεια!Από ό,τι έχω δει σε τελειωμένα μοντέλα πουθενά δεν έχουν καθίσει σωστά και ακριβώς οι χαλκομανίες γύρω από το περίγραμμα των παραθύρων καθώς και άλλες λεπτομέρειες,οπότε με έβαλε σε σκέψεις...Όσον αφορά την απόχρωση θα δοκιμάζω με μια σταγόνα πάνω στο φύλλο των χαλκομανιών μέχρι να πετύχω τη σωστή (έτσι το σκέφτομαι).Μέχρι τότε έχουμε καιρό για ιδέες πάντως!Spoiler (hover to show)Δεν ξέρω τι σου είπε πάντως από ότι μαντεύω μάλλον ναι,πρόκειται για τα 3 μαθήματα που μου έλειπαν εδώ και καιρό για να πάρω το πτυχίο,λίγο ο στρατός λίγο γυναικοδουλειές (έμενα ένα χρόνο Αθήνα για χάρη τους) έμεινε πίσω...Τώρα που έβαλα μυαλό στρώθηκα στο διάβασμα και το πήρα!
.............«Τρεχάτε άντρες, σας περάσαν τα κορίτσια» φώναζαν δύο γερόντισσες ραίνοντας με γαρύφαλλα τα καπώ των αυτοκινήτων. H Μichelle Mouton το θυμάται ακόμα............
(έτσι μου έρχεται να το ξαναφτιάξω να θυμηθώ τα νιάτα μου)
Παράθεση από: Soul Slayer στις Ιουλίου 01, 2011, 12:51:58 πμ.............«Τρεχάτε άντρες, σας περάσαν τα κορίτσια» φώναζαν δύο γερόντισσες ραίνοντας με γαρύφαλλα τα καπώ των αυτοκινήτων. H Μichelle Mouton το θυμάται ακόμα............Έτσι της μεταφράσανε?!?!?! Γιατί στους 4Τροχούς της εποχής γράφτηκε πως όταν την είδαν οι θειές σε κάποιο χωριό της φώναξαν: "Τι θες και πλαλάς με τσ΄μαντραχαλέους κοπέλα μ΄ " Πολύ ωραίο μοντελάκι το είχα φτιάξει κάποτε κι εγώ αυτό (έτσι μου έρχεται να το ξαναφτιάξω να θυμηθώ τα νιάτα μου)