Σας ευχαριστώ θερμά όλους για τα καλά σας λόγια αλλά και για τις παρατηρήσεις!

Σταύρο απ'ότι φαίνεται έκανα τη γκάφα του αιώνα με τα λογότυπα των ελαστικών!Καταραμένη αφηρημάδα!!Θα περιμένω το Γιώργο να μου πει γι'αυτά ώστε να προβώ στις κατάλληλες διαδικασίες.(αν κ νομίζω κι'εγώ πως έτρεχε με Firestone).
Όπως είπε σωστά και ο Γιώργος,γρίλια είχε μόνο η ανοικτή έκδοση όπως επίσης δεν είχε και καθρέπτες στα φτερά (ενώ η κλειστή είχε),τους οποίους προτίμησα να παραλείψω συνειδητά γιατί δεν ήθελα να χαλάσω αυτό το υπέροχο,χυτευτό και στρωτό σχήμα που έχει η συγκεκριμένη (ποιητική αδεία=καλλιτέχνης είμαι ό,τι θέλω κάνω) οπότε συγχωρήστε μου αυτή τη μικρή ιστορική ανακρίβεια!
Όσο για τα aftermarket δεν υπάρχει τίποτα!Πόρπες για τις ζώνες μου παρείχε το κιτ όπως επίσης και τη μπροστινή γρίλια σε φωτοχαραγμένα κομμάτια.Τώρα τελευταία προσπαθώ να αποφεύγω τα aftermarket και να δοκιμάζω με "σπιτικές" λύσεις να αποδώσω τις λεπτομέρειες(κάτι που θέλω και για το Mini Cooper που ετοιμάζω).
Οι ζώνες είναι από μαλακό ντουκόχαρτο,το δέσιμο της ρεζέρβας από 4 μήκη χαλκόσυρμα,πλεγμένα μεταξύ τους,οι βαλβίδες από ζεσταμένο και τεντωμένο πλαστικό κ τα rivets στο αμάξωμα δεν είναι τίποτα άλλο από κοινές καρφίτσες (ευγενική χορηγία της μάνας μου)!Απλά και φτηνά υλικά λοιπόν!Έτσι για να ταλαιπωρώ τον εαυτό μου αλλά τι να κάνω που μου αρέσουν οι προκλήσεις...
Το αμάξωμα αφού ασταρώθηκε με το white primer από tamiya,βάφτηκε με italian red πάλι tamiya σπρέυ.Αφού στέγνωσε για 3 μέρες ψεκάστηκε με το gloss cote Mr. Clear δύο dry χέρια.Χαλκομανίες με γερές δόσεις από ζουμάκι ειδικά για τις πόρτες και μετά ξανά δύο χέρια βερνίκι (dry) και δύο (wet) με χρονική απόσταση 20-30 λεπτών.Στέγνωμα για 10 μέρες ώστε να σκληρύνει καλά και μετά τρίψιμο με micromesh.Στη συνέχεια compound και πανάκι με τις ώρες για να επανέλθει η γυαλάδα.Για το τέλος έμεινε το Modelling Wax της Tamiya το οποίο έδωσε ακόμα περισσότερο γυάλισμα και μπήκε στο τέλος της κατασκευής ώστε να εξαφανίσει και δαχτυλιές από τη μεταχείριση του αμαξώματος.
Αυτά τα ολίγα φίλοι μου,ελπίζω να σας κάλυψα και να μη σας κούρασα!
Απόστολε θα το θυμάμαι αυτό με το βάψιμο διαφανών μερών!Όσο για τον πίσω τροχό επειδή "παίζουν" λίγο,τραβώντας το δεξιά και αριστερά (για τις ανάγκες της φωτογράφισης) φαίνεται να έχει θετική camber,κατά τα άλλα στέκεται μια χαρά,συγγνώμη που δεν το πρόσεξα!
Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας και τα καλά σας λόγια!