Ορθα Γιαννης. Ομολογουμενως το εστρωσε πολυ, περισσοτερο απο οτι φαινεται στις φωτο. Για τα χρωματα το καταλαβα..... Απλα τα προτιμησα λογω του οτι μου ερχονται πιο ευκολα απο τα ακρυλικα στον αερογραφο, ισως γιατι συνηθισα τοσα χρονια με τα Humbrol. Τα εχω και σε Gunze. Αληθεια ποιο FS ειναι για το πρασινο στα Αγγλικα? Εχω ολα τα dark green της εταιριας, αλλα δεν ξερω ποιο αντιστοιχει στη χωρα της βροχης.
Για το κοφτο της παραλλαγης αντιληπτο. Απλως παντα το ενα χρωμα ειναι και βαση. Παγια τακτικη σε ολα τα στρατιωτικα μηχανηματα. Οποτε και με βαση τις φωτο, (οχι καλες ομως), μου φανηκε απο φθορα να ψιλομπερδευουν, καπως ετσι μου εκατσε. Οπως και να εχει σε αυτο δε διορθωνεται, στα επομενα της Μεγαλαειοτητος

θα γινει οπως πρεπει.
Γενικα το εν λογω αεροσκαφος εχει θεμα, (ποιο πηγα και γω ο λακαμας και διαλεξα). Η δευτερη επιλογη εχει κιτρινο πατσακι και ειναι χωρις σηματα απο κατω. Αυτο το δινει ετσι.

Οχι τιποτα αλλο, αλλα ηταν και τα μονα σηματα που με ταλαιπωρησαν για να μπουν. Λογω της οπης απορριψης καλυκων που ειχαν κολλητα και καποιες αλλες προεξοχες.

Ευχαριστω Wildcat, οντως πηρε αρκετο παλεμα και στοκο, αλλα η επιλογη του κιτ εχει να κανει και με αλλους παραγοντες οπως τιμη, το λεω γενικα για τις revellιες εποχης που πιανω και ειδικα οτι μου το ειχαν φερει δωρο,

, (να θυμηθω να του στειλω του χρονου καμια πολυθρονα κακτο του ξαδερφου.....) Εχω και συγχρονα κιτ, αλλα πρωτα ξεσκουριαζω στα παλια....
Για το 109 θα παιξει φεεταααα. Αρκετες πρωτιες παιζουν εκει για μενα. Τοσα PE πρωτη φορα θα χρησιμοποιησω. Πηρα πολλες πληροφοριες απο προσφατη ερωτηση συναδελφου, αν και κατι μου λεει οτι παλι θα σας ζαλισω. Οποτε χαλαρα να μην εχουμε παλι θεματα....
Σε ευχαριστω για τον κοπο και το χρονο σου.