φιλοι μοντελιστες γεια σας.
εδω και λιγους μηνες επεστρεψα στην δημιουργικη αυτη ενασχοληση του μοντελισμου και αυτο το forum ειναι πολυτιμος βοηθος.
αυτο τον καιρο ασχολουμαι με την κατασκευη καποιων αεροσκαφων mirage(2000 και F-1) ξεχασμενα στα ντουλαπια απο την εποχη των Ιμιων...

καλιο αργα παρα ποτε παντως.
προσπαθοντας λοιπον να τα βαψω με τον αερογραφο και να βελτιωθω στη χρηση του και στο αραιωμα των χρωματων καταφερα να καψω το κομπρεσερακι μου.ειμαι και λιγο σιδεροφαγος

.ηταν ενα μικρο και απλο κομπρεσερ περιορισμενων δυνατοτητων αγορασμενο εδω και χρονια απο την Ιπποκρατους.
επειδη ομως δεν ειμαι διατεθειμενος να δωσω 200+ ευρω για να παρω ενα καλο καινουργιο αοφασισα να προχωρισω στην ιδιοκατασκευη.
μεχρι να ετοιμασω λοιπον την νεα αυτη κατασκευη και για να τελειωσω επιτελους αυτα τα mirage δανιστηκα απο συναδερφο ψυκτικο μια μπουκαλα αζωτου που χρησιμοποιουμε για το πρεσαρισμα ψυκτικων κυκλωματων.
η μπουκαλα διαθετει ρυθμιστη πιεσης και ανταπτορα πανω στον οποιο βιδωνω το φιλτρο απο το παλιο μου κομπρεσερ και τον αερογραφο.
η μπουκαλα εχει τρομερη πιεση,πανω απο 100 bar και φτανει για να πρεσαρω ενα ψυκτικο κυκλωμα πολλων δεκαδων μετρων,δηλαδη για την πιεση 1,5 bar περιπου που θελω για να βαψω θα αργησει πολυ να αδειασει.
θα ηθελα να επισημανω οτι το αζωτο απαιτει ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ καθως μιλαμε για τρομερες πιεσεις και μη τηρηση των κανονων ασφαλειας μπορει να οδηγησει σε ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ Η' ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.
γι'αυτο αν δεν εχετε ξαναδουλεψει με αζωτο τοτε αφηστε το.
βαφοντας λοιπον με το αζωτο παρατηρησα οτι ειχα καλυτερα αποτελεσματα στο βαψιμο καθως ο αερογραφος δεν μπουκωσε ουτε μια φορα,κατι που παθαινα πολυ συχνα με το κομπρεσερακι,ουτε ειδα να υγροποιειται το μπεκακι του αερογραφου και να φτυνει νερο ενα επισης συχνο φαινομενο.επομενως ξεχναω το προβλημα της υγρασιας του αερα και το φοβο μα περασει λαδι απο το κομπρεσερ στο μοντελο.
ενα ακομα πλεονεκτημα ειναι πως ειμαι αυτονομος απο το ρευμα και μπορω να παω να βαψω οπου θελω,ενω εχω και μηδενικη σταθμη θορυβου καθως το μονο που ακουγεται ειναι ο αερογραφος.
στα αρνητικα θα εβαζα σιγουρα την επικινδυνοτητα αφου το αζωτο απαιτει απολυτο σεβασμο,το βαρος και τον ογκο της μπουκαλας και το γεγονος οτι καποια στιγμη θα αδειασει και η αναγομωση συνεπαγεται ενα κοστος 30-40 ευρω.
θα με ηθελα να ακουσω τις γνωμες των πιο εμπειρων και παλαιωτερων μοντελιστων.
ευχαριστω.