Σχόλιο δεν έχω απλά ζεσταίνει το κολλητήρι, έχεις κάπου σταθερά τοποθετημένο το strops στο οποίο έχεις βάλει το deadeye. Κλείνεις την εγκοπή. Με το ένα χέρι κρατάς κολλητήρι και με το άλλο καλάι το οποίο το έχεις βάλει να ακουμπάει στην εγκοπή ώστε όταν ζεσταθεί και λιώσει να κολλήσει η ένωση.
Εάν βγάλεις από το σακουλάκι ένα strops θα δεις ότι η κάτω μεριά είναι ανοιγόμενη, τουλάχιστον αυτά που έχω εγώ είναι έτσι, τα δικά σου δεν ξέρω εάν είναι έτσι.
Μόλις βάλεις το deadeye εάν είναι ανοιγόμενα θα πρέπει να τα σφραγίσεις είτε με κολλητήρι είτε με κόλλα (εγώ θα χρησιμοποιούσα κολλητήρι).
Θα σχηματιστεί ένας περίπου κύκλος στο κάτω μέρος, αυτό θα μπει μέσα στις εγκοπές που έχουν τα channels.
Εκεί στις εγκοπές θα έβαζα και κύανο για περισσότερη σταθεροποίηση αφήνοντας πάντα το deadeye να γυρίζει κάπως ελεύθερα μέσα στον κύκλο του strops.
Μπορείς να γλυτώσεις το κολλητήρι σε κείνο το σημείο, πρέπει όμως η κόλληση που θα κάνεις στην εγκοπή των channels να είναι γερή, γιατί η πίεση από τα shrouds μπορεί να τραβήξει το deadeye.
Βασίλης