Καλή δουλειά Doctor, χαίρομαι που παίρνεις σιγά σιγά τα ίσια σου που λένε στο χωριό μου και μαθαίνεις τεχνικές τις οποίες υλοποιείς πολύ καλά. Πιστεύω να έχεις ξεπεράσει το άγχος που είχες.
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι και πάσσαλος, πασσάλω εκκρούεται (νομίζω ότι σε καλύπτει απόλυτα).

Στο Tanganika κάτι γίνεται με την κοπή, τουλάχιστον σε όσα ξύλα έχω αγοράσει εξτρά και σε ξύλα που περιέχουν κιτ, είναι και για μένα γολγοθάς αυτό το ξύλο, σκέφτομαι στο Victory να μην το βάλω, αλλά θα πρέπει να κάνω παραγγελία από USA το ξύλο που μου αρέσει θα δούμε.
Αν και εγώ είμαι κάπως οπαδός της εταιρείας αυτής λόγω σχεδίων και οδηγιών, αλλά και ποιότητας υλικών (κάνει και αυτή όμως μα......! και θέλει την προσοχή της) και επειδή δεν έχεις δει από κοντά άλλα κιτ άλλων εταιρειών σε πληροφορώ ότι υπάρχουν και μερικές άλλες αξιόλογες εταιρείες. Μερικές όμως (δεν θα τις αναφέρω δημόσια) είναι εντελώς απαράδεκτες στα μεγάλα και ακριβά κιτ. (προσωπική άποψη).
Συνέχισε λοιπόν μελετώντας καλά το επόμενο-επόμενα βήματα, δεν σε κυνηγά κανείς, αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο που μπορείς να διαθέσεις για το χόμπι σου με τον καλύτερο τρόπο μελετώντας όλη την κατασκευή.
Θα τελειώσω με το Έτερος εξ' ετέρου σοφός.
Καλή συνέχεια φίλε Στέργιε,
Βασίλης