Θανάση έπεσες στον τελικό του μπάσκετ οπότε θα είμαι ο πρώτος που θα σχολιάσει το.... ΑΚΑΜΑτικο μοντελάκι σου (που βέβαια μόνο ακαμάτικο δεν είναι !)
Για αρχή να πω με μια μικρή δόση απογοήτευσης

ότι δυστυχώς η όλη δημιουργία σου δεν αφήνει κανένα περιθώριο για θάψιμο (που είναι η πραγματική χαρά του μοντελισμού

)
Μερικές ερωτήσεις πρώτα :
- τι βελτιωτικό έβαλες, της Eduard ;
- έχεις βάλει εσωτερικό ; μήπως ξέρεις αν υπάρχουν τέτοιες φωτό από πραγματικά οχήματα ;
-για τα βινυλικά λάστιχα έβαλες κανένα αστάρι πριν τα βάλεις στις ζάντες ; εχω ακούσει ότι κάποιες φορές αντιδρούν με το πλαστικό και μετά από καιρό μπορεί να το λιώσουν και τα φοβάμαι.
- το πανί στην ανοικτή θυρίδα από τι υλικό είναι ;
- εκεί που έχεις στοκάρει τις ενώσεις είσαι σίγουρος ότι έτσι φαίνονται στο πραγματικό (εννοώ να φαίνεται η γραμμή που διαχωρίζει τα κομμάτια της θωράκισης στις ενώσεις τους ). επειδή δεν έχω φωτό του πραγματικού θα με βοηθούσε η απάντησή σου όταν έρθει η ώρα να φτιάξω το δικό μου κιτ.
λοιπόν και λίγα σχόλια :
όπως σου είχα πει και από κοντά στην προπερασμένη έκθεση (τότε με τον μικρό Τίγρη), είσαι από τους λίγους (στην Ελλάδα πάντως ο μόνος), που κάνουν το modulation με τόση επιτυχία ! Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά "ζωντανό" χωρίς να είναι υπερβολικά "αρτιστικό".
Επίσης ο τοίχος μου αρέσει, δείχνει πολύ ρεαλιστικός. Όσο για την φιγούρα νομίζω πως είσαι σε πολύ καλό δρόμο, θα υποθέσω ότι έχεις δεχθεί συμβουλές από κάποιον πολύ καλό γνώστη του αντικειμένου.
καλή συνέχεια, πιστεύω ότι θα θαυμάσουμε μια πολύ ωραία δουλειά στο τέλος