Αποστολέας Θέμα: Scharnhorst and the Channel Dash:Operation Cerberus February 1942  (Αναγνώστηκε 14147 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
Scharnhorst and the Channel Dash:Operation Cerberus February 1942
« στις: Απριλίου 06, 2011, 05:35:53 πμ »
Φίλοι μου, καλημέρα.Μόλις τελειωσα από τη δουλειά και μια και δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ ακόμα, ειπα να σας μιλήσω για το επόμενο πρότζεκτ που ίδη έχει αρχίσει. :mrgreen:
Προσδεθείτε λοιπόν γιατί προβλέπονται πολλά τα μποφώρ :mrgreen:

Φεβρουάριος του 1942.Τα Θωρηκτά Scharnhorst ,Gneisenau μαζί με  το βαρύ καταδρομικό Prince Eugen θα επιχειρήσουν να διαφυγουν από το λιμάνι της Βρέστης της κατεχώμενης Γαλλίας φοβούμενα τον αποκλεισμό τους από τον Αγγλικό στόλο.
Η επιχείρηση διέλευσης των στενών της Μανχης ,γνωστή με την ονομασία ''επιχείρηση Κέρβερος"λαμβάνει χώρα τον Φλεβάρη του 1942.
Τα τρία ''κεφάλια του μυθολογικού τέρατος'' μαζί με στολίσκο αντιτορπιλικών ,καταφέρνουν να κινηθούν μυστικά ,παραπλανόντας τους Αγγλους.
Οταν τα σκάφη γίνονται αντιληπτά από τους Βρετανούς ,είναι πλέον αργά.Η προστασία της Λουφτβάφε είναι πιά εφικτή και τα λιμάνια της Βόρειας Γερμανίας ,κοντά.....

Μοντελιστικά τώρα......
Το κιτ είναι της Airfix στην 1/400 ,από καλούπια βέβαια της Heller.
Υπάρχει η επιλογή και για τα δύο αδερφά πλοία Scharnhorst και Gneisenau,τα οποία είχαν μικρές διαφορές με κύρια και χαρακτηριστική τη θέση του κυρίως Ιστού.
Στο Scharnhorst ο ιστός βρίσκονταν στην πρυμνιαία υπερκατασκευή ,ενω στο Gneisenau βρισκόνταν στο Φουγάρο.
Μπροστά στο διαμάντι της Dragon το κιτ της Airfix-Heller φαντάζει φτωχό,στα μεγάλα συν βρίσκεται βέβαια η τιμή ,η οποία είαν κατά 6φορές μικρότερη από αυτήν της Dragon.
Mε αρκετά evergreen και το βελτιωτικό της White ensinge το τελικό μοντέλο μπορεί να σταθεί με αξιώσεις.
Ενα ένα λοιπόν τα μέρη του πλοίου συκρινόμενα με φωτο,σχεδιαγράμματα αλλά και με άλλες κατασκευές ξένων συναδέρφων, βελτιώνονταν με υλικά όπως evergreen ,ζεστ.τεντ.πλαστικό,χαλκόσυρμα και φύλλο πλαστικόυ.Ειδού λοιπόν που έχω φτάσει.............

Γέφυρα-υπερκατασκευές

Ιστός

Οπλα

Υπόστεγο arado

Πλωρη και πλευρική θωράκιση

Στο επόμενο update θα έχω ίδη ασχοληθεί με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του πληρώματος , κατά τη διέλευση....πάρτε μια μικρή ιδέα.
Το κεντρικό σχέδιο            

Παίδες ευχαριστώ για τον χρόνο και την προσοχή σας.Στη διαθεσή σας για οτι θέλετε!!! ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
Απ: Scharnhorst and the Channel Dash:Operation Cerberus February 1942
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 06, 2011, 08:24:56 πμ »
Δεν το πιστεύω!!!! Αυτές τις μέρες ξεκίνησα και (χαζο)φτιάχνω το Gneisenau της Tamiya (σε 1/700). Μη φανταστείς κάτι αντίστοιχο, απλά να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στα καράβια. Η καινούργια σου κατασκευή λοιπόν, θα είναι καλός οδηγός και για μένα τον καραβορούκη :mrgreen:
Έχεις αντίστοιχα σχέδια καμουφλάζ και για το Gneisenau???

Μέχρι τώρα πάντως πολύ ωραία και καθαρή δουλειά (όπως πάντα).
Καλή συνέχεια φιλαράκο  ::salut::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 06, 2011, 08:26:14 πμ »
Τρελό project Σταμάτη! Κόλλησα με τον ιστό! Εξαιρετική δουλειά!

Πολλά τα μποφόρ αλλά έχεις αποδειχθεί καλός καπετάνιος! Καλή συνέχεια φιλαράκι!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 06, 2011, 09:02:06 πμ »
   Και επειδή εσύ δεν έχεις ύπνο,πρέπει να αναστατώνεις εμάς πρωινιάτικα........... :roll: :roll:  Δεν την καταλαβαίνω αυτή την συμπεριφορά........

Τέλος πάντων..... Καλή συνέχεια σε ώρες εκτός..........κοινής ησυχίας. :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 06, 2011, 09:14:47 πμ »
Πολύ ωραία αρχή! Συνέχισε έτσι βομβαρδίζοντάς μας με φωτό.

Καλή συνέχεια!!!
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Vasilis-Frederica

• Οι καλοί άνθρωποι δε χρειάζονται νόμους που να τους υποδεικνύουν πως να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν τους νόμους προς όφελός τους. [Σωκράτης]
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: I normally live in Sparta Greece, but I very often stay in Witney United kingdom, too
  • Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
    • Μεταφραστικό Γραφείο Σπάρτης
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 06, 2011, 09:38:09 πμ »
Καλή συνέχεια και από εμάς φίλε Σταμάτη, πολύ καλή η δουλειά σου μέχρι τώρα και περιμένουμε να δούμε τις ανησυχίες του πληρώματος.
Μπορείς να μας πεις εάν πριν κολλήσεις τα κομμάτια τα βάφεις πρώτα; ή το βάψιμο το κάνεις εφόσον τα έχεις κολλήσει;
Βασίλης και Maria-Frederica
Βασίλης & Μαρία-Φρεντερίκα

Η Ιστοσελίδα μας: ΞΥΛΙΝΑ ΠΛΟΙΑ    Το κανάλι μας: BINTEO στο YouTube

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 06, 2011, 12:29:12 μμ »
   Και επειδή εσύ δεν έχεις ύπνο,πρέπει να αναστατώνεις εμάς πρωινιάτικα........... :roll: :roll:  Δεν την καταλαβαίνω αυτή την συμπεριφορά........
x2
Πες τα Χρυσόστομε, ο Καπετάνιος προσπαθεί εδώ και καιρό να μας τρελάνει, είδε ότι αντέχουμε και πλέον χτυπάει κάτω από τη ζώνη :twisted:

Σταμάτη καλή αρχή (μην πω καλά τελειώματα...), το θηρίο ήδη παίρνει μορφή στα χέρια σου ::icon_thumright::

ΥΓ (spam)
Αυτές τις μέρες ξεκίνησα και (χαζο)φτιάχνω το Gneisenau της Tamiya (σε 1/700)
Αυτό το κιτ βρήκες ωρέ σύντεκνε για να προπονηθείς? Με την κομμένη πρύμνη? Στα βαθιά με την πρώτη?... Καλό κουράγιο :roll:
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 06, 2011, 01:11:44 μμ »
Σταμάτη καλή αρχή στο project σου, που ξέροντας τί "χεράς" και μερακλής είσαι, είμαι σίγουρος 100% οτι θα το απολαύσουμε όλοι  :wink: :wink: Βλέποντας και εκείνο το διαμαντάκι (aka ιστός) ήδη φαντάζομαι τί θ' ακολουθήσει  8)

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 07, 2011, 03:57:17 μμ »
 :arrow:Δημήτρη μου σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τα σχολιά σου.Πολύ χαίρομαι που θα πιαστείς με πλοίο ,και τι σκαρί!Τα 700 αρια δύσκολα φίλε και δεν είναι για τα κυβικά μου,αλλά εσένα δε σε φοβάμαι με τα αρματάκια αριστουργήματα που έχεις φτιάξει.Θα σου πάρει λίγο χρόνο να γυρίσεις το διακόπτη στην ένδειξη ''φλωτερς''(γειά σου Ιndy)  :mrgreen:
Στα έστειλα με πμ αλλά ας υπάρχουν και εδώ για κάποιον που τα χρειαστεί......http://kbismarck.org/forum/viewtopic.php?f=9&t=1221 Εδώ υπάρχει πολύ πραμα για πολλά γερμανικά.
Καλή συνέχεια και σε σένα φίλε ,στη διαθεσή σου πάντα!!! ::salut::

:arrow: Siva,Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τα ενθαρυντικά σχόλια σου,τα χρειάζομαι φίλε, γιατί ποιός ξέρει τι μπορεί κανείς να συναντήσει σε ένα πέρασμα ,και είναι μακρύς ο δρόμος .Ας πορευτούμε όλοι μαζί λοιπόν ,γιατί σημασία έχει ο δρόμος ,γιάυτό δε ποστάρουμε ; ::salut::

:arrow: Nick φιλαράκι δεν είχα τέτοιο σκοπό ,ίσα ισα που σας σκέφτηκα ,να μην πιείτε το καφέ σας ξεροσφύρι ,που να τρέχεις και για εφημερίδα πρωινιάτικα. :mrgreen:
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε ::salut::

:arrow: Γιώργο σε ευχαριστώ φίλε ,έχουμε δρόμο φίλε, υπόσχομαι για πολλές ακόμα.

:arrow: :arrow: Χαιρετώ το υπέτατο μοντελιστικό ζευγάρι του φόρουμ.Μαρία -Βασίλη σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου.
Τα κομμάτια είναι αυτά που βλέπεται στις φωτο ,θα βαφτούν πρώτα και μετά θα κολληθούν στο σκάφος .Εκει θα γίνει το weathering και το τελικό φινίρισμα.
Κατα τη διάρκεια της κατασκευής θα προσπαθήσω να σας δέιξω όλη τη διαδικασία και τη σειρά που εγώ κάνω τα πράγματα χωρίς αυτό να είναι κανόνας. ::salut:: ::salut::

:arrow: Γιάννη φίλαράκι ,πάντα με τον καλό λόγο ,μήπως τα παραλές λίγο;Πάντως ένα είναι σίγουρο θα γίνεi του Scharnhorst το σιδηρούν κειγκλίδωμα. :mrgreen: ::salut::

:arrow: Παναγιώτη φίλε να΄σε καλά !Και εγώ με τη σειρά μου λέω οτι εσύ είσαι ο χεράς ...τα καράβια από μόνα τους είναι όμορφα ,εδώ εσύ κάνεις κάτι ''τενεκέδες'' να μιλάνε.
Αρματάδες μη βαράτε,μάρέσουν τα αρματικά πλάκα κάνω για τους τενεκέδες. :mrgreen: ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 07, 2011, 04:16:11 μμ »
Πάντως Σταμάτη με τις κατασκευές σου κάνεις τον άλλο (ή καλύτερα τον καθένα μας) να θέλει να φτιάξει και αυτός πλοίο...
Καλή συνέχεια και καλή μας διασκέδαση, εσύ κατασκευάζοντας και εμείς χαζεύοντας...

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 07, 2011, 04:36:01 μμ »
Ασε ρε Φίλιππε,στο παραπέντε ήμουν να πέσω με τα μούτρα στα τζιποειδή, τιλόμορφα, ατμοσφαιρικά με γκομενάκια κιόλας μέσα .........
Αλλά η ψυχοθεραπεία τελικά βοήθησε ......... :mrgreen:Σε ευχαριστώ πολύ φίλε ,αμοιβαία τα αισθήματα! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος papadakis.n

• Νίκος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 07, 2011, 04:37:48 μμ »
Καλή αρχή και από εμένα Σταμάτη ::salut::

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 07, 2011, 04:50:18 μμ »
Αρχοντα των φλοτεριων καλη αρχη κι απο εμενα με το αγαπημενο μου Γερμανικο πλοιο (απο θεμα σχηματος οχι επιδοσεων  :mrgreen:)
καποια στιγμη θα αξιωθω να χτυπησω το 350ρι κι εγω.
Παντως εμενα η παραλλαγη που μ'αρεσει (και το ειχα φτιαξει ετσι.....παλιααααααα) ειναι η τριτη.
Αυτη δε φοραγε στη ναυμαχια του Β. Ακρωτηριου οπου και χαθηκε; ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 08, 2011, 05:25:52 μμ »
Νικόλα σε ευχαριστώ πολύ φίλε! ::salut::

Μιχάλη φίλε μου ,σε ευχαριστώ πολύ.Οντως η τρίτη ήταν η τελευταία παραλλαγή που έφερε το Scharnhorst, η καλύτερη όλων όμως ,πάντα κατά την αποψή μου,ήταν αυτή:
    ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 09, 2011, 08:46:45 πμ »
Spoiler (hover to show)
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος apostolos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νίκη - Λουτράκι πάνω κάτω
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 09, 2011, 10:54:40 μμ »
Καλό ξεκίνημα βρε Σταμάτη, άντε ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται  :wink:

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 10, 2011, 06:22:10 μμ »
Γιάννη μου οταν με το καλό τελειώσω αυτά που δεν έχω φτιάξει ουτε μια φορά ,θα το ξαναχτυπήσω το Scharn ,η παραπάνω παραλλαγή μονόδρομος.
Και η τρίτη καλή είναι δε λέω αλλά όντως σκοτεινή.Σε ευχαριστώ φίλε. ::salut::

Απόστολε σε ευχαριστώ πολύ φίλε ,εκεί φαίνεται φίλε ,αλλά και από φουρτούνα πάει!!!Οπότε θα δούμε στο τέλος!!!Είπαμε σημασία έχει το ταξιδάκι ,βουρ για το πέρασμα λοιπόν πριν μας μυριστούν οι ''κακοί''που μας περιμένουν στη στροφή. :mrgreen: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Vasilis-Frederica

• Οι καλοί άνθρωποι δε χρειάζονται νόμους που να τους υποδεικνύουν πως να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν τους νόμους προς όφελός τους. [Σωκράτης]
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: I normally live in Sparta Greece, but I very often stay in Witney United kingdom, too
  • Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
    • Μεταφραστικό Γραφείο Σπάρτης
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 11, 2011, 10:50:43 πμ »
Σταμάτη βάδισε σύμφωνα με τα μοντελιστικά σου κριτήρια και μην κάνεις πίσω στις ιδέες σου σχετικά με το θέμα και δεν θα βγεις χαμένος, γιατί έχεις εξαίρετη μοντελιστική ικανότητα και όπως έχουμε και πάλι πει σε άλλο ποστ ότι εκεί στην Κέρκυρα δεν σας σταματάει τίποτε, τουλάχιστον απ' όσα βλέπουμε εδώ μέσα σ' αυτόν τον χώρο.
Βασίλης και Maria-Frederica
Βασίλης & Μαρία-Φρεντερίκα

Η Ιστοσελίδα μας: ΞΥΛΙΝΑ ΠΛΟΙΑ    Το κανάλι μας: BINTEO στο YouTube

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 12, 2011, 05:00:18 πμ »
Βασίλη -Μαρία σας ευχαριστώ πολύ ,πράγματι με τα γραφόμενά ,τα θετικά σχολίά σας ,τις συμβουλές και τις παρατηρήσεις σας προχωράω με πολύ ηθικό και όρεξη.
Οντως εδω στο νησί έχουμε κάνει μια μικρή μοντελιστική παρέα με 5-6 άτομα με την ίδια ''πετριά''και προσπαθούμε ο ένας βοηθόντας τον άλλο να παρουσιάσουμε τους κόπους του ελευθερου χρόνου μας.Σας ευχαριστώ και πάλι. ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 13, 2011, 12:08:49 πμ »
Σταματη καηκα!
Γυρισε ο διακοπτης στο Flotters on και το τσιμπησα το 350ρι (η αληθεια ειναι οτι πολυ το  καθυστερησα)
Ο κορεατης δινει μεσα την παραλλαγη πο υσου αρεσει και λεει Operation Ostfront (ως γνωστον η τελευταια αποστολη του Σανι)
Τελικα την τρικολορε ή τη σκοτεινη φοραγε; ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::dontknow::
Κατα 90% βεβαια οταν ξεκινησω τη σκοτεινη θα προτιμησω κα ιγια λογους κουλαμαρας επισης αλλα καλο ειναι να ξερουμε  :wink:
Προς το παρον παρακολουθω την πορεια των εργασιων σου και παραλληλα χαζευω το κιτ (θα παρει καμποσο καιρο το χαζεμα 1300+ κομματια λεει :shock: )
Ασε που πρεπει να τελειωσουν καποια αλλα για να αδειασει ο παγκος για το θηριο  :mrgreen:
Κι οπως τα λες σημασια εχει το ταξιδι,οχι η Ιθακη! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 13, 2011, 12:17:47 πμ »
Σταμάτη καλά κουράγια... Θα το κάνεις όπως πρέπει....

Μιχάλη καλά να πάθεις, μου το έλεγε ο Σπύρος και γέλαγα...  ::glossa:: ::glossa::

Μερικές χρήσιμες κουβέντες: http://www.shipmodels.info/mws_forum/viewtopic.php?f=47&t=4716  ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 13, 2011, 12:23:12 πμ »
Νικο δεν μετανοιωνω καθολου....ειναι κιταρα (αν ειχε και ρελια παντου θα ηταν 100% τωρα ειναι 95%  ::glossa::)
Απλα θελει να παει φεεεεετα (μιλωντας για αεροπλανα  :mrgreen:)
Αλλα θα βγει αστερι....του το χρωσταω.
Προς το παρον ομως κανουμε σεμιναρια Scharnhorst a la Nemo
(To link ενδιαφερον και αξιολογειται  :wink:)
Σταματη σορρυ για το σπαμ! :oops:

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 13, 2011, 05:14:51 πμ »
Μιχάλη μου ,πολύ καλή η επιλογή σου στο κιτ ,πραγματικά ένα κιτ αντάξιο του σκάφους ,είναι πανέμορφο το άτιμο.
Ναι φίλε έχεις δίκιο η παραλλαγή που ποσταρα με τα κύμματα ήταν η τελευταία του σκάφους και ισως η πιό δύσκολη σε καράβι.
Πάρε το χρόνο σου ,τέλειωσε αυτά που έχεις κατά νου και προχώρα με το Θωρηκτό σιγά, σιγά.Θα βγει πολύ ωραίο και με την παραλλαγή που θέλεις να του κάνεις ,κάτι σαν εκείνα τα Φαντόμια με τα δύο γκρι τα Αμερικάνικα. :mrgreen:Φίλε σε ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σχόλια σου!!! ::salut::

Νικόλα σε ευχαριστώ φίλε ,κοιτα για την ενχείρηση του τύπου στην πλώρη μάλλον κάνει λάθος .Δεν πιστευω οτι έχει σχέση με το πραγματικό.Φέρνει κάτι από Βίσμαρκ που μάλλον δεν είχε η κλάση Sharnhorst. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 13, 2011, 01:11:47 μμ »
Μεσιέ Σταμάτη θα δούμε πάλι ένα " κομψοτέχνημα" απο τα χεράκια σου.
Spoiler (hover to show)
Καλή συνέχεια φιλαράκι.
 :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος spyros molinaris

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κερκυρα
  • I.P.M.S. 258
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 13, 2011, 03:09:16 μμ »
ωραιοτατο βγαινει σταματη
παρα τις δυσκολιες του.