ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Σεμινάρια – Workshop - Demonstrations

Σεμινάριο "ελάτε να βάψουμε το μοντέλο σας μαζί"

<< < (3/4) > >>

arcadios:
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και  την  διοργάνωση  των σεμιναρίων.  :!: :!:

Πιστεύω  οτι  ολοι  πρέπει να  περάσουμε  μια  βόλτα... με τα τοσα  αβαφτα  που έχουμε  και κάθονται..  :D

Nuclear:
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία κ. Καλφάκη. Υπάρχουν πολύ μοντελιστές που έχουν διάφορες απορείες και σίγουρα αλλιώς είναι να διαβάζεις κάτι και να βλέπεις φωτογραφίες και αλλιώς να το βλέπεις μπροστά σου. Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει κάτι τέτοιο και στο Ηράκλειο Κρήτης.

nasos79:
Μπράβο και από εμένα!!! Δεν θα μπορέσω φυσικά να παρευρεθώ σε κάποιο απ' τα σεμινάρια, αλλά πραγματικά χαίρομαι για τέτοιες πρωτοβουλίες. Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να διοργανώνονται συχνότερα και μάλιστα σε όλη την Ελλάδα. Αλλά έστω και έτσι, πολλά μπράβο.

Αν επιτρέπεται, μία ιδέα; Ίσως θα μπορούσαν να κινηματογραφηθούν τα σεμινάρια και να δημοσιευτούν στο youtube; Υπάρχουν διάφορα βέβαια σχετικά video, αλλά νομίζω θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα. Κατά τη γνώμη μου βέβαια, μπορεί να κάνω και λάθος. Εγώ πάντως σίγουρα θα τα παρακολουθούσα με ενδιαφέρον.

Γιώργος Ροΐδης:
Πολύ αξιέπαινη πρωτοβουλία...Πολλά μπράβο Κε Καλφάκη  ::salut::

Ελπίζω να καταφέρω να παρεβρεθώ σε κάποια συνάντηση...Ίδωμεν  :wink:

Dimmu Borgir:
Για αυτό το Σάββατο 05/11/2011 Υπάρχει η δυνατότητα για τρία άτομα να φέρουν κάτι αρματικό για να γίνει ένα μίνι σεμινάριο από τον Κο Κωνσταντίνο Καλφάκη και να βάψετε το μοντέλο σας μαζί του.Η προυπόθεση είναι να φέρουν τον αερογράφο τους (που σε περίπτωση που είναι Badger θα πραγματοποιηθεί και ένας έλεγχος για την καλή του λειτουργεία), και τα χρώματα.Οι θέσεις είναι αυστηρά τρείς(3) και κατά τακτά χρονικά διαστήματα θα ανακοινώνονται και άλλες θεματικές εκδηλώσεις.Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-6468220 και δηλώσεις συμμετοχής εδώ με μύνημα.Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα στο Γαλάτσι, Πρωτοπαπαδάκη 67 από τις 10,30 το πρωί έως τις 13,30.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση