αν και παρατήρησα μια ζαβολιά
ο Βασίλης βάζει τον χαλκό ;;;

Αγαπητέ repetan,
Πως παρατήρησες και από ποια φωτογραφία αυτή τη ζαβολιά που λες;
Μάλλον την παρατήρησες από τις φωτογραφίες με τα χέρια.
Η παρατήρησή σου σε πληροφορώ ότι είναι μεγάλο λάθος, big mistake που λένε στο UK, με τα χεράκια μου βάζω τον χαλκό. Τι να κάνω αυτά τα χέρια μου έδωσε η μητέρα φύση όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο το ότι μια γυναίκα μπορεί να φτιάξει ένα πλοίο, σε πληροφορώ και πάλι ότι μπορεί, έχω βοηθήσει σε πάρα πολλές κατασκευές.
Τώρα εάν σαν μοντελιστής είμαι καλή ή κακή δεν με ενδιαφέρει καθόλου, αυτό μπορώ να κάνω.
Δεν λέω έχει επέμβει πολλές φορές ο άντρας μου, άλλωστε είναι η πρώτη μου τέτοια κατασκευή. Η κατασκευή όμως κατά το 90% ανήκει σε μένα και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.
Repetan να μην είσαι τόσο δύσπιστος με τους ανθρώπους, δεν έχω την πρόθεση να κοροϊδέψω κανέναν, όχι μόνο εγώ αλλά και ο σύντροφός μου.
Μπορούσα μάλιστα να πω ότι το έβαψα εγώ, δεν το έκανα όμως και είπα ποιος το έβαψε.
Τώρα πως βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα είναι δικό σου και μόνο θέμα κρίνοντας μόνο και μόνο από δύο χέρια, μάλλον θα πρέπει οι φωτογραφίες να δείχνουν και πρόσωπα για να βγάζεις καλύτερα συμπεράσματα.
Εάν είχες οποιαδήποτε αμφιβολία μπορούσες να στείλεις προσωπικό μήνυμα και όχι να γράψεις στο θέμα αυτό και να το βλέπουν και οι υπόλοιποι αυτό που έγραψες.
Με αυτόν τον τρόπο νομίζω ότι προσβάλεις τον άλλο.Μένω στην Ελλάδα πολλά χρόνια και είμαι σε θέση να καταλάβω απόλυτα πολλά πράγματα.
Δεν με πειράζει καθόλου σχόλια του τύπου όπως εκεί έχει λάθος, δεν είναι σωστό αυτό, με πειράζει όμως αφάνταστα να λέει κάποιος ότι τον κοροϊδεύω στο στυλ βλέπω μια ζαβολιά εδώ.
Μάλλον την περιγραφή της κατασκευής θα πρέπει να την σταματήσω εδώ και αυτό θα κάνω.
Θα παρακαλέσω θερμά τους υπεύθυνους του forum να διαγράψουν το θέμα Cutty Sark.Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους,
Μαρία - Φρεντερίκα