Ηρθα και βλεπω πυρετός το σαββατόβραδο απο τα ρώσικα.

Kαλύπτρα δίνει και έχει μια χαρά εφαρμογή. Στις γραμμώσεις μας τα χαλάει και είναι κρίμα. Εξογκωμενες όσο δεν πάει και στην άτρακτο θυμάμαι λείπουν μερικές.
Εκτός επιφανειών ελέγχου, τη "σχάρα" που βοηθά την εισαγωγή έξτρα αέρα κάτω και εξαερισμού εκτονωσης πυροβόλου δηλαδή. Κριμα που δεν το καναν τοσο προσεγμένο, επειδή και στο πισω μερος κ***λέει να κάνεις τους κινητήρες με διάφορους τόνους μεταλλικού και μολυβί. Σήμα κατατεθέν στα 27/33αρια.
Εκεί αν ειχε και περισσοτερες λεπτομέριες θα λεγα οκ, μιας και μονο αυτό έχω δει στην αγορά απο τα 27αρια.
Α και το su-34 είναι καλό επίσης, απο ιταλιερι μόνο που αυτό είναι που έβγαλε τα flanker ασπροπρόσωπα στην 1:72 απο οσα εχω δει σε μαγαζια.
To κάθησμα καλούτσικο και οντως τα όργανα θα μπορούσαν να ναι πιο σωστά + χαλκομανίες. Κλειστή η μη καλύπτρα, φαίνονται πολύ τα ατιμα.
Οι χαλομανίες είναι που σου σπάνε τα μπιπ γενικά, διπλώνουν και κόβονται με το παραμικρό, πολύ λεπτές!
Στο καλούπωμα δεν βλεπω κανενα προβλημα να έχει ουτε και θυμαμαι.
Στα συν είναι ο οπλισμός και νομίζω (σε a2a) που δινει r-27r,em,t και τους ρ-73. Το σύστημα προσγείωσης θα διαφωνήσω, μια χαρά είναι σε λεπτομέρεια, δίνει και δυνατότητες να παίξεις με δικές σου μοντες. Τα 'τοιχωματα' των φωλεών ομοίως. Ξύσημο δεν θέλει γενικά το αφος,δεν το σηκώνει άλλωστε με τη χαραξη που χει. Μακάρι και να χε πιο μικρό κώνο, μπας και δινε τη δυνατότητα το κιτ για su-35+++
giwrgosd καλή συνέχεια και να σου βγει gg το εργαλείο. Για τη βαφή σου όμως, γιατί δεν του βάζεις και τα canards????? Στο 33άρι πηγαίνει πιο πολύ αυτή η βαφή, βλέπε black dragon skin, trust me. Ειδικά με τον γκρι δράκο πάνω. Στα 27 το αντίθετο νομίζω.