Αποστολέας Θέμα: Ψαράς-τραίνο σημειώσατε 2!!!!  (Αναγνώστηκε 15660 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
Απ: Ψαράς-τραίνο σημειώσατε 2!!!!
« Απάντηση #100 στις: Απριλίου 21, 2011, 01:41:19 πμ »
Λοιπόν εδώ είμαι, Κώστα θα εκτυπώσω σίγουρα για δοκιμή, Δημήτρη θα το δοκιμάσω! Να είστε καλά και οι δυο για τη βοήθεια σας!!!!!
Ωστόσο έκανα και μια δοκιμή με αλουμίνιο και πλαστικό με παίδεψε η αλήθεια, και οι κολλήσεις επειδή δεν το νευρωσα από μέσα μου τράβηξαν λίγο!!!! Όπως και να έχει θα με ενδιέφεραν οι γνώμες σας!!!

Αυτά και για απόψε! Αύριο πάλι......
Σχόλια, προτάσεις, διαφωνίες , κρίσεις και επικρίσεις όλα δεκτά προς συζήτηση!
Θα επανερθω Δημήτριος ::salut::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #101 στις: Απριλίου 22, 2011, 02:51:45 πμ »
Δεν μπορώ να πω φιλότιμη προσπάθεια η χθεσινή αλλά μάλλον δεν κάνει!!!!  :oops: Έτσι λοιπόν προχώρησα στην κατασκευή καλουπιού για να γίνει η χύτευση! Έχω βεβαία την εντύπωση οτι είμαι λίγω ανάποδα...... αλλά θα δείξει η νεκροψία αύριο!!!

Κρατάω βέβαια στην άκρη και τις άλλες λύσεις που ακούστηκαν πιο πάνω αν γίνει στραβή!!!! :wink:
Αυτά και για απόψε! Αύριο πάλι......

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #102 στις: Απριλίου 22, 2011, 08:49:48 πμ »
Φαίνεται ότι έχει προοπτικές.ʼσε που θα σου μείνει και το καλούπι για μετέπειτα κατασκευές.Για να δούμε.

Αποσυνδεδεμένος darkpanzer7

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: αθήνα
  • Δάσκαλος μου ο πειραματισμός και η φαντασία μου
« Απάντηση #103 στις: Απριλίου 24, 2011, 02:35:14 μμ »
θέλει βελτιώσεις αλλα πιστεύω είσαι σε πολύ καλο δρόμο,ειδικά όταν μιλάμε για ψιλοδουλειά και ιδιοκατασκευή που δεν υπάρχει η πολυτέλεια του τυποποιημένου.Tα σέβη μου στην εργασία σου  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #104 στις: Απριλίου 24, 2011, 09:38:25 μμ »
Χριστός Ανέστη! Χρονιά πολλά!!! Εδώ και πάλι ,αν και μετά το φαγοπότι δεν μπορώ να κουνηθώ πολύ εύκολα!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν βρεθώ σε τραπέζι γεμάτο δεν μπορώ να βάλω στοπ!!!! :lol: :lol:
Anyway, Αγαπητέ Κώστα και darkpanzer7 και εγώ έτσι πιστεύω! Βέβαια σίγουρα χωράει βελτίωση και τα ρυτινενια τοιχώματα , εφόσον φυσικά πετύχει το καλούπι, μιας και λόγο έλλειψης απο λάστιχο χρησιμοποιείσα απλή σιλικόνη, ειδομεν, και επανέρχομαι τα τοιχώματα σε συνδυασμό με έτοιμα μήκη γωνιές ΙΠΕ κτλ θα δώσουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα!!!!Θα δώσουν? Αν οχι υπάρχει πάντα η λύση του εκτυπωτή!!!! Έως τότε συνεχίζονται οι εργασίες στο βαγόνι και την μηχανή......
Ερωτηση για τις σχάρες που φαίνονται στο βαγόνι καμία ιδέα πως να τις αναπαραστησω σε 1/72???

Να είμαστε καλά!
Θα επανερθω Δημήτριος

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #105 στις: Απριλίου 25, 2011, 04:48:39 μμ »
Εδώ κύριε διαχειριστή θα ήθελα ένα καρό, παλαμάκια για να χειροκροτήσω την Μ......Α που με δέρνει, μιας και δεν άλειψα το καλούπι με λίγη βαζελίνη έτσι για να βγει βρε!!!! Τόση σιγουριά....???ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ  :evil: :evil: :oops: :evil: :evil: :oops: Το αποτέλεσμα, ένα σώμα μια ψύχη!!!!! ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::brancard::
Πάω για  ::shower::
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος darkpanzer7

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: αθήνα
  • Δάσκαλος μου ο πειραματισμός και η φαντασία μου
« Απάντηση #106 στις: Απριλίου 25, 2011, 05:11:39 μμ »
::bioliicon:: άρχισαν τα όργανα να παίζουνε για σένα 
υπομονή και όλα θα ξαναγίνουν    ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #107 στις: Μαΐου 01, 2011, 02:56:33 πμ »
Καλημέρα !!! Καλή πρωτομαγιά καλή μασά, πορεία, βόλτα  σε όλους !!!! darkpanzer7 το δις εξαμαρτείν ουκ σοφού αντρος!!!! Έτσι δεν έφτανε η μια φορά ακολούθησε και δεύτερη στην οποία χάλασα και την γραμμή του τρένου!!!! :evil: :evil: :evil: Η @#$$&@^ πάει σύννεφο!!!! Και αφού λοιπόν περάσαν και οι άγιες μέρες με μένα να καταριέμαι υλικά (βλέπε σιλικόνες , βαζελίνες και αλλά τέτοια όμορφα), ανθρώπους (εμένα δηλαδή) και την τύχη μου...... Πέρασε λίγος καιρός ασχολήθηκα για λίγο με κάτι άλλο (για να ηρεμήσω υποτίθεται αλλά δεν.......). Και να μαι πάλι εδώ!!!! Λοιπόν κοντέινερ πράξη τρίτη!! Φύλο πλαστικού τηλεκάρτες χαρτόνι οντουλε.... υπομονή...... όχι και τόσο πολύ!!!!! Και το αποτέλεσμα, έφτασε κάπου εδώ με αρκετό δρόμο ακόμα, αλλά νομίζω ότι αυτή την φορά είμαι στο σωστό δρόμο!!!!!

Αυτα λοιπον για σημερα!!
Θα επανερθω Δημήτριος  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #108 στις: Μαΐου 01, 2011, 11:12:25 μμ »
Καλησπέρα.Νόμιζα ότι κάηκες , όπως εγώ πολλές φορές , και το project πέθανε στην ψάθα......... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ωραίο αποτέλεσμα.Προσοχή μόνο στην κόλλα στις μπάρες των θυρών.Χτίζει και μάλλον φταίει το ότι πας για πλήρη δημιουργία της λεπτομέρειας.Δεν χρειάζεται οι μεντεσέδες να είναι "μεντεσέδες" σ' αυτή την κλίμακα.Αρκεί η απομίμηση για να μοιάζουν.Πριν κολλήσεις το σύρμα τύλιξε λίγη χαρτοταινία στα σημεία που θα βρίσκονται και κατόπιν κόλλα με ελάχιστη logo και οδοντογλυφίδα.

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #109 στις: Μαΐου 03, 2011, 12:30:54 πμ »
Καλησπέρα!! Λοιπόν Κώστα δεν τα παρατάω θα τελειώσει μπορεί να αργήσει αλλά θα φτάσει στο τέλος!!!(Όπως και το άλλο που έχω αμελήσει εδώ και καιρό! :oops: ) Έχεις απολυτό δίκιο όσον αναφορά την κόλα, πράγματι γέμισα τον κόσμο, θα εφαρμόσω όσα αναφέρεις στο δεύτερο που θα είναι και πρώτη μούρη!!!! Αυτό εκεί μέσα που θα μπει δεν πιστεύω να φαίνεται........ Αλώστε έχω πολλά να κρύψω μέχρι το τέλος!!! :lol: :lol: :lol: Τώρα, σήμερα δεν έγινε τίποτα σοβαρό, κόπηκαν οι μεντεσέδες από αυτοκόλλητη ταινία αλουμινίου κολλήθηκαν πάνω και ανοίχτηκαν και οι τρύπες στις τέσσερις μεριές πάνω και κάτω αλλά έγιναν και τα κανάλια κάτω από τις πόρτες και πίσω!

Δεν θα προσθέσω κάτι άλλο, φτάνει αυτό, το επόμενο βήμα θα είναι στοκάρισμα τρίψιμο όσο αναφορά το κοντέινερ!

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #110 στις: Μαΐου 07, 2011, 12:43:08 πμ »
Χαιρετώ για ακόμα μια φορά, χωρίς πρόοδο και με τα νεύρα χορδές!!! Από τις δικές μου  :evil:@ :evil:@ :evil:@ :evil:@!!!! Έχω κάνα δυο μέρες έπιασα το δεύτερο μπλοκ των τροχών της μηχανής, και σήμερα έπιασα και την δεξαμενή του πετρελαίου? Νομίζω, αυτή είναι ανάμεσα στους τροχούς!!! όλα πηγαίναν καλά, μέχρι την στιγμή που έστησα την μηχανή στάθηκε μια χαρά στις ρόδες τις!!!! :lol: :lol: :lol: Γέλια, χαμογελά επιτυχίας!!!! ʼλλα , υπάρχει και ένα αλλά, μέχρις ότου πήγα να βάλω την δεξαμενή στην θέση της...... μπαίνει η δεξαμενή τσεκάρω τις κινήσεις των τροχών, να μην βρίσκουν στην στροφή πάνω στην δεξαμενή, τρομάρα μου, όλα καλά !!!! Μήτσο αγόρι μου μπράβο κατι έκανες κι' απόψε, σκέφτομαι, αύριο τριψίματα και κόλλημα!!! μπράβο μου ξαναλέω και την αφήνω κάτω...........Ο Χριστός και η Παναγιά και οι ʼγιοι Απόστολοι μαζί!!! ::pop:: ::pop:: Γιατί παλικάρι μου δεν πατάνε οι τροχοί κάτω? ::dontknow:: ακούω μια φωνή μέσα μου!!! Πάει λέω το χάνω!!! Τόση σιγουριά, τόσο κόλλημα τα χέρια, τόσο γύρισμα το φύλλο για τις στρογγυλάδες, τόση αυτοκόλλητη αλουμινοταινια για να στρώσουν οι στρογγυλάδες :roll: :? Μετράω, ε βάλε λίγο ακόμα σκέφτομαι ........και την πετάω στα σκουπίδια!!!! την δεξαμενή όχι την μηχανή, είπαμε!!!! Είπα λοιπόν τον πόνο μου και κλείνω!! Αύριο πάλι!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #111 στις: Μαΐου 07, 2011, 12:55:48 πμ »
βασανιζεσαι και συ ρε συνονοματε το καταλαβαινω :mrgreen:
ομως παει βουρ για ομορφια
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #112 στις: Ιουνίου 09, 2011, 12:45:56 πμ »
Λοιπόν μετά από ένα ολόκληρο μηνά, πάλι εδώ! Λίγο οι βόλτες με το ποδήλατο, λίγο ο γύρος της Ιταλίας, λίγο η ανεπιτυχής προσπάθεια κατασκευής του γάτου, η βαρεμάρα γενικότερα, έμεινα λίγο πίσω !!!! Εδώ όμως πάλι παρών!!!Συνεχίζω δυναμικά!? Λοιπόν κατασκευή δεξαμενής πετρελαίου με τις δεξαμενές (μπουκάλες) αέρα...... χρειάζεται πολύ τρίψιμο ακόμα και  δουλειά για να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό σημείο!!! Παντός Δημήτρη στο τέλος όπως και να έχει θα μοιάζει με diesel μηχανή!!!! :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #113 στις: Ιουνίου 09, 2011, 10:04:21 πμ »
Με έχεις αφήσει μακακα, τρομερή εφευρετικότητα και χρίση υλικών,  καταπληκτικός μέχρι εδώ, στις φώτο σε κάποια σημεία φαίνεται λίγο η κόλα στα σημεία των ΡΕ, τρίψε λίγο
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #114 στις: Ιουνίου 09, 2011, 09:34:51 μμ »
Γιάννη έχω ένα θέμα με την κόλλα!!! Την περνώ σε οικονομική συσκευασία ενός τόνου  :lol: :lol: :lol: :lol:! ʼλλα στο τέλος πριν το βάψιμο, θα τριφτή όλη η μηχανή γωνιές καμπύλες ...... κολλά κτλ!!!! Να είσαι καλά! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #115 στις: Ιουνίου 10, 2011, 06:53:50 μμ »
Γιάννη έχω ένα θέμα με την κόλλα!!! Την περνώ σε οικονομική συσκευασία ενός τόνου  :lol: :lol: :lol: :lol:! ʼλλα στο τέλος πριν το βάψιμο, θα τριφτή όλη η μηχανή γωνιές καμπύλες ...... κολλά κτλ!!!! Να είσαι καλά! ::salut::

σε καποιες περιπτωσεις μπορεις στις κολλησεις που δεν φαινονται ομορφες με λιγο στοκο να τις μετατρεψεις κατι σε γαζι ηλεκτροκολλησης
φιλε εχεις δουλεια ακομη αλλα πιστευω οτι θα δικαιωθεις :wink:

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #116 στις: Ιουνίου 18, 2011, 01:48:18 πμ »
Χαιρετώ την παρέα!!!! Μέτα λοιπόν από κάποιες μέρες ηρεμίας επανήρθα Δημήτριος....... δεξαμενές αέρα και δεξαμενή πετρελαίου. Τοποθετήθηκαν οι βάσεις, σωληνώσεις πληρώσεις πετρελαίου, σωλήνα τροφοδοσίας και κάποιες που μπορούσα να διακρίνω από φωτογραφίες!!! Στις φιάλες αέρα επίσης οι βάσεις και σωληνώσεις! Κρεμάστηκαν όλα μαζί στην μηχανή!!!
Αυτό είναι λοιπόν το αποτέλεσμα.......

μέχρις εδώ!!!!! μένουν πολλά ακόμα να γίνουν ως την επομένη φορά......

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #117 στις: Ιουνίου 18, 2011, 12:56:20 μμ »
Έχω μείνει με «ανοιχτό στόμα» απο την εφευρετικότητα και το scratch! Είσαι καταπληκτικός Δημήτριε!

Αποσυνδεδεμένος xristosstergiou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #118 στις: Ιουνίου 18, 2011, 01:25:13 μμ »
Εάν το scratch ήταν επιστήμη εσύ θα ήσουν πρύτανης! ʼπιαστος! ::salut::
Οι βιτρίνες αποδεικνύονται πάντα μικρές...!

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #119 στις: Ιουνίου 18, 2011, 11:52:56 μμ »
Σάκη και Χρήστο με κάνετε και κοκκινίζω....... :oops: :oops: :oops: :oops: Θα σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια, αλλά πέρα από την υπομονή μου που είναι μεγάλη, αν και εξαντλείτε πολλές φορές!!! Είναι το κυριότερο όπλο που διαθέτω, έχω πολύ δουλειά να κάνω σαν Δημήτρης,και σαν μοντελιστής, ώστε να φτάσω σε ένα καλό σημείο! Χρηστο ειναι αδικος ο χαρακτηρισμος που μου δινεις μιας και θεωρω οτι υπαρχουν απειρως καλυτεροι απο μενα, χαιρομαι παντως που σου αρεσει!!!! :wink: Ελπίζω το τέλος να είναι αντάξιο αυτού που βλέπω στην φωτογραφία που έχω απέναντι στον τοίχο, και ποσταρα και στην αρχή!!! Διότι μπορεί να παλεύω την κατασκευή, αλλά στα χρώματα......... έχω θέμα!!!!! Και όπως μου έχει αναφέρει και κάποιος φίλος, στο τέλος ότι και να έχεις κάνει, αυτό που μένει είναι ένα στρώμα μπόγιας........!!!!!! ελπίζω και εύχομαι το καλύτερο!!! Έτσι και αλλιώς μέχρι το τέλος θα τα πούμε αρκετές φορές ακόμα!!!!!
Θα επανερθω Δημήτριος! :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος xristosstergiou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #120 στις: Ιουνίου 19, 2011, 12:08:16 μμ »
Χρηστο ειναι αδικος ο χαρακτηρισμος που μου δινεις μιας και θεωρω οτι υπαρχουν απειρως καλυτεροι απο μενα

Σύμφωνοι!....ας πουμε ότι οι άλλοι είναι το συμβούλιο των σοφών! :D
 Όσο για το χρώμα θα πω το εξής, ο έμπειρος μοντελιστής θα καταλάβει τη δουλειά που έριξες, και θα το αναγνωρίσει (νομίζω)! Τώρα όσον αφορά το μάτι του μέσου παρατηρητή, θα μείνει μόνο το χρώμα όπως λες! Αλλά τι να κάνεις....? ::salut::
Οι βιτρίνες αποδεικνύονται πάντα μικρές...!

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #121 στις: Ιουνίου 19, 2011, 02:50:08 μμ »
Χρήστο να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια!!!! :wink:
Λοιπόν στήνω την γραμμή για να αλλάζω και παραστάσεις, το κιτ της Hobby Boss δίνει 500 χιλιοστά γραμμής αρκετά καλό πιστεύω, σίγουρα πιο φτωχό σε σχέση με το Verlinden που χάλασα, μιας και στο δεύτερο φαινόταν και τα πλακάκια με τις βίδες στο δέσιμο των ξύλων με τις ράγες!!! Φωτο παρακατω με την μηχανη και το βαγονι πανω στις ραγες!

Έχω πολύ δουλειά ακόμα να ρίξω!!!! Τώρα ερώτηση κρίσεως, σήτα για τα σκαλοπάτια της μηχανής και τα πατάρια  του βαγονιού? Καμιά ιδέα για κάποιο υλικό? Σκεφτόμουνα το τούλι από την μπομπονιέρα να το ρίξω μέσα σε ατλακολ να σκληρύνει!!! :roll:

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #122 στις: Ιουνίου 19, 2011, 04:13:46 μμ »
Ψάχνοντας για σήτα έπεσε το μάτι μου στα κινητά που έχω παροπλισμένα λόγω βλαβών και είναι ένα βήμα πριν την ανακύκλωση!!!!! Έτσι λοιπόν μπήκα στην διαδικασία να ανοίξω για να δω στα μικρόφωνα και ακούστηκα τι σήτα έχουν........? Μέχρι στιγμής μόνο το ΝΟΚΙΑ έχει μεταλλική σήτα αλλά λίγη, δεν φτάνει ούτε για ζήτω!!!!! Παρόλα αυτά βρήκα ενδιαφέρον στα μοτερακια που έχουν μέσα για την δόνηση!!! Καθώς και στα μικροσκοπικά λαμπάκια με το πολύ δυνατό φως!!!! Πως θα τα ξεκολλήσω πάνω από τις πλακέτες δεν έχω την παραμικρή ιδέα!!!Δεν ξέρω ούτε αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο!!!! :roll: :roll: Τα υπόλοιπα που έχω στην συλλογή μου, έχουν υφασματινες σήτες, βλέπε SONY ERICSON, MOTOROLA, ALCATEL! Στην ανάγκη μπορεί να μπει και η υφασματινη υποθέτω!!!!

Σημείωση μετά το πέρας του χειρουργείου, τα λοιπά μέρη θα καταλήξουν στην ανακύκλωση!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Θα επανερθω Δημήτριος  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #123 στις: Ιουνίου 20, 2011, 12:12:56 πμ »
τετοια μου αρεσουν
προχωρα ειμαστε μαζι σου να δουμε τι αλλο θα κατεβασει η κουτρα σου :mrgreen: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #124 στις: Ιουνίου 20, 2011, 01:39:21 πμ »
Καλημέρα!!! Μέτα λοιπόν από 6 τηλέφωνα  ::prioniicon:: ::axeman:: ::tsekouri::διαλυμένα!!!! Τα λάφυρα είναι τα εξής: 7 οθόνες, βίδες καμιά 50αρια, 8 ηχεία, 6 μικρόφωνα, 5 μοτερακια, 4 τζαμιά καθαρά, 6 πλακέτες με καμιά 32 λαμπάκια, 1 σήτα συρμάτινη, αρκετά ανοξείδωτα λαμακια και λαμαρινακια και 2 κάμερες!!!!!! Ξεκίνησα λοιπόν για την συρμάτινη την σήτα και μάλλον είναι φτωχή η σοδειά, παρόλα αυτά τα λαμαρινακια, τα τζαμιά και τα μοτερακια μάλλον κάπου θα βρουν εφαρμογή!!!!! :wink:

Tags: