Χαιρετώ για ακόμα μια φορά, χωρίς πρόοδο και με τα νεύρα χορδές!!! Από τις δικές μου

@

@

@

@!!!! Έχω κάνα δυο μέρες έπιασα το δεύτερο μπλοκ των τροχών της μηχανής, και σήμερα έπιασα και την δεξαμενή του πετρελαίου? Νομίζω, αυτή είναι ανάμεσα στους τροχούς!!! όλα πηγαίναν καλά, μέχρι την στιγμή που έστησα την μηχανή στάθηκε μια χαρά στις ρόδες τις!!!!

Γέλια, χαμογελά επιτυχίας!!!! ʼλλα , υπάρχει και ένα αλλά, μέχρις ότου πήγα να βάλω την δεξαμενή στην θέση της...... μπαίνει η δεξαμενή τσεκάρω τις κινήσεις των τροχών, να μην βρίσκουν στην στροφή πάνω στην δεξαμενή, τρομάρα μου, όλα καλά !!!! Μήτσο αγόρι μου μπράβο κατι έκανες κι' απόψε, σκέφτομαι, αύριο τριψίματα και κόλλημα!!! μπράβο μου ξαναλέω και την αφήνω κάτω...........Ο Χριστός και η Παναγιά και οι ʼγιοι Απόστολοι μαζί!!!

Γιατί παλικάρι μου δεν πατάνε οι τροχοί κάτω?

ακούω μια φωνή μέσα μου!!! Πάει λέω το χάνω!!! Τόση σιγουριά, τόσο κόλλημα τα χέρια, τόσο γύρισμα το φύλλο για τις στρογγυλάδες, τόση αυτοκόλλητη αλουμινοταινια για να στρώσουν οι στρογγυλάδες

Μετράω, ε βάλε λίγο ακόμα σκέφτομαι ........και την πετάω στα σκουπίδια!!!! την δεξαμενή όχι την μηχανή, είπαμε!!!! Είπα λοιπόν τον πόνο μου και κλείνω!! Αύριο πάλι!!