0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΥΓ: Κ μη διανοηθεις να ακουμπησεις αεροπλανο μετα...εχω στο μυαλο μου ταυτοχρονο WIP με τα 207 ((φυσικα για να σου κλεψω ιδεες ))
εχω στο μυαλο μου ταυτοχρονο WIP με τα 207
Βαγγελη μεχρι και την τσιχλα που εχει κολλησει στο καθισμα βλεπω πολυ λεπτομερεια φιλε μπραβο
Εξαιρετική δουλειά φίλε μου. Πραγματικά πολύ όμορφο αποτέλεσμα οπως πάντα. Καθαρό και αψεγάδιαστο. Δύο ερωτησούλες:Από τι υλικό είναι οι ζώνες και τα μαξιλαράκια στα ρολ-μπαρ δίπλα στα καθίσματα?Έχεις βάψει τα λάστιχα με κάτι? καλή συνέχειαΚαληνύχταΓιάννης
Βαγγελη ειναι παρα πολυ ομορφος κ πεντακαθαρος ο πυραυλος σου Περιμενω το αμαξωμα
Βαγγέλη πολύ όμορφο γίνεται...Το εσωτερικό έδειξε πολύ με τον κλωβό ασφαλείας.Αλήθεια από πότε και μετά άρχισαν να χρησιμοποιούν κάρμπον στα καθίσματα? Το χρώμα που προτείνει η Tamiya πλησιάζει αυτό του κέβλαρ... Ήταν έτσι ή απλά είναι βαμμένα με παρόμοια απόχρωση.Αυτό για τους πιο εξειδικευμένους, γιατί πάντα το είχα απορία...Καλη συνέχεια φίλε μου
Βαγγελη μια χαρα βλεπω κουμπωσαν ολα!!! Μονο τσεκαρε τον εμπρος αριστερο τροχο (τον δεξι δεν τον ξεκαθαριζω) , νομιζω εχει ενα θεματακι με την συγκλιση...Τα λεμε...
Βαγγέλη μια χαρά δείχνει... Και η ιδέα για το άσπρο humbrol, αντί αστάρι πολυ καλή...Καλή συνέχεια και με υπομονή...
Ωραία ιδέα το ματ της Humbrol, υπάρχει όμως διαφορά από ένα άσπρο αστάρι της Gunze ή της Tamiya :Όταν φτάσεις στα τζάμια πρέπει να γίνει έρευνα γι' αυτό του κινητήρα που είχε δυο μαύρα κομμάτια δεξιά και αριστερά. Οι χαλκομανίες του κιτ δείχνουν χάλια και χρειάζεται βάψιμο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ εάν ήταν απ' εξω ή από μέσα.
Βαγγελη πολυ ομορφο φινιρισμα Καλη συνεχεια