0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευτυχώς που είχες και άλλη καρτέλλα χαλκομανιών γιατί ακόμα θα παιδευόσουν να στρώσεις αυτές του Ιάπωνα
Βαγγελη ειναι κουκλα Ειδικα αφου ειναι απο το Ακροπολις κ εχει κ Ελληνικα γραμματα επανω του Το λαστιχο στο εμπρος παρμπριζ ειναι ονειρο Καλη συνεχεια
Αυτό είναι Βαγγέλη Αναδεικνύεσαι Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ στα μασκαρίσματα των λάστιχων των παρμπρίζ. Ευτυχώς που είχες και άλλη καρτέλλα χαλκομανιών γιατί ακόμα θα παιδευόσουν να στρώσεις αυτές του Ιάπωνα
Βαγγέλη πολύ - πολύ κάλο...Μπράβο φίλε μου..ΥΓ. Ωραία ιδέα ο τονισμός των γραμμώσεων με raw umper (το αεοροπορικό ΠΑΡΕΛΘΟΝ φαίνεται). Ξενίζει στην αρχή αλλά αν οπωσδηποτε έχει λογική και δείνει ένα αποτέλεσμα που αισθητικά υφίστατε άνετα...Σκέφτεσαι να το παλαιώσεις δικριτικά (π.χ κάτω μέρος των φτερών, κλπ.)?Καλή συνέχεια
Οποτε εχεις ελευθερο χρονο κοιτα σε παρακαλω για το πισω παρμπριζ,για τα δυο μαυρα κομματια που λεγαμε,γιατι πλησιαζει η ωρα.
Παράθεση από: vagelis207 στις Απριλίου 09, 2011, 12:31:03 μμΟποτε εχεις ελευθερο χρονο κοιτα σε παρακαλω για το πισω παρμπριζ,για τα δυο μαυρα κομματια που λεγαμε,γιατι πλησιαζει η ωρα. Βαγγέλη είναι βαμμένο από μέσα.Αρα κόβεις πατρόν από τις χαλκομανίες. Ξέρεις εσύ από το αεροπορικό ΠΑΡΕΛΘΟΝ σου (ΠΑΡΕΛΘΟΝ είπαμε και μην απαντάς άσχετα στον Γιώργο )
Καλημέρα Βαγγέλη,Απλά αστέρι ο λέοντας, είναι όλα τα λεφτά. Πρόσεξε με τα βερνίκια, γιατί δεν θα σε "ξελασπώνω" συνέχεια με τις χαλκομανίες... Καλή συνέχεια, και περιμένω να δω το μωρό τελειωμένο.
χαζευω ....σιωπηλος τι αλλο να κανω?
Spoiler (hover to show)Βαγγέλη συγνώμη για το spam αλλά δες τι σκέφτηκε ο Σουηδός http://www.automotiveforums.com/vbulletin/showthread.php?t=1063203
ΥΓ. Ωραία ιδέα ο τονισμός των γραμμώσεων με raw umper (το αεοροπορικό ΠΑΡΕΛΘΟΝ φαίνεται).
Παράθεση από: gtziaf στις Απριλίου 09, 2011, 10:07:59 πμΥΓ. Ωραία ιδέα ο τονισμός των γραμμώσεων με raw umper (το αεοροπορικό ΠΑΡΕΛΘΟΝ φαίνεται). Και ελεγα κι εγω τι μου θυμιζει η αποχρωση...αντε μπραβο!Βαγγελη κουκλα βγαινει φιλε μου, καλη συνεχεια...
Χερι χαρακας ή διαβητης να πω : : Πολυ ομορφο Βαγγελη
Βαγγέλη καταπληκτικό βερνίκωμα... Μπράβο φίλε μου...Το marabu πως το πέρασες? 2 ελαφριά χέρια και 1 wet, 1 με 2, άλλο?Καλή συνέχεια, αν και νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο εδώ και καιρό
Το ...ψηστήρι μας και το γάνωμα του κεφαλιού σου γι' αυτό το κιτ, τώρα ...δικαιώνεται.Νομίζω ότι είσαι ο φυσικός αυτουργός και εμείς οι υπόλοιποι οι ηθικοί.Το marabu χρειαζόταν γυάλισμα? γιατί δεν θυμάμαι να το έκανες σε άλλα τροχοφόρα
Βαγγέλη καλημέρα και Χρόνια ΠολλάΌπως συνήθως ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα απο τα χέρια σου. Περιμένουμε να το δούμε ολοκληρωμένο το λιονταράκι σου. Spoiler (hover to show)ρε παίδες, οι υποκατηγορίες στο πάνω μέρος της σελίδας αυτοκίνητα και μηχανές υπάρχουν καιρό? γιατί εγώ μόλις το είδα!
Το ...ψηστήρι μας και το γάνωμα του κεφαλιού σου γι' αυτό το κιτ, τώρα ...δικαιώνεται.Νομίζω ότι είσαι ο φυσικός αυτουργός και εμείς οι υπόλοιποι οι ηθικοί.