0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Bαγγελη πολυ καλα ως εδω...Καλη συνεχεια/επιτυχια με τα καλωδια φιλε!!!
Spoiler (hover to show)Βαγγέλη συγνώμη για το spam αλλά αυτό αξίζει να το δεις. Να ξέρεις τι αγόρασες βρε παιδί μου!!!http://www.automotiveforums.com/vbulletin/showthread.php?t=1039122&page=8Συντόμευε με το 205 έρχεται ...κύμα Το post το βρήκε ο Γιάννης και το κιτ δείχνει πλουσιότατο.
Πολυ ομορφο το λιονταρι σου Βαγγελη Μου αρεσουν πολυ οι καλωδιωσεις Καλη συνεχεια
Βαγγέλη καταπληκτική η καλωδίωση... (Βγάλε μου μια κοντινή φώτο απο την καλωδίωση στο εσωτερικό σε παρακαλώ)Και οι σκρατσιές πολυ ωραίες...Σε ευχαριστώ για την ιδέα, γιατι χρειάζομουν και εγω κάτι τέτοιο ... Κάνε ενα στεγνό πινέλο στα πεντάλ, να αναδειχθούν λίγο...Οι εξατμίσεις μου φαίνονται λίγο μουντές, αλλά η εποχή του αυτικινλητου συνηγορεί σε κάτι τέτοιο...Τα συγχαρητηρια μου και πάλι και καλη συνέχεια
Σωληνώσεις, καλωδίωση σκρατσιές ΟΚΒάλε την μπάρα των θόλων (χωρίς να την κολλήσεις) να δούμε τι μπορεί να μπει ακόμα. Τα κανάλια του τούρμπο θα σου πιάσουν χώρο αλλά σηκώνουν προσθήκες.Η εξάτμηση με metalcote steel έτσι? Και ανάμικτο orange & oil μετά?
Είδα προχθές οτι πούλαγες αεροπλάνα Βαγγέλη.Ορθή σκέψη!!Πούλα τα όλα!!!!!!Δε πρόκειται να σε αφήσουμε να ξανασχοληθεις με αεροπλάνα!! Το 207 το στέλνω το απόγευμα και το βράδυ θα το έχεις.
Βαγγέλη!!!Πάρα πολύ ωραία δουλειά σε σασί και κινήτηρα!Οι δε καλωδιώσεις και σωληνώσεις είναι σούπερ!!!!!!!!!Η εξάτμιση έχει απογειωθεί με το σετάκι της big T !!!!!!
Βαγγέλη καλημέραΠαρατηρώ έντονη πρωινή κινητικότητα στο φόρουμ από τους αυτοκινητάδες και ζηλεύω που λόγω δουλειάς δε μπορώ να ποστάρω μαζί σας.Για το 205 θα ποστάρω το βράδυ.Για το 207 όμως δεν άντεξα.Το κιτ ειναι εξαιρετικότατο.Είδα προχθές οτι πούλαγες αεροπλάνα Βαγγέλη.Ορθή σκέψη!!Πούλα τα όλα!!!!!!Δε πρόκειται να σε αφήσουμε να ξανασχοληθεις με αεροπλάνα!! Το 207 το στέλνω το απόγευμα και το βράδυ θα το έχεις.
Παράθεση από: jvolume στις Μαρτίου 08, 2011, 01:27:44 μμΕίδα προχθές οτι πούλαγες αεροπλάνα Βαγγέλη.Ορθή σκέψη!!Πούλα τα όλα!!!!!!Δε πρόκειται να σε αφήσουμε να ξανασχοληθεις με αεροπλάνα!! Το 207 το στέλνω το απόγευμα και το βράδυ θα το έχεις. Αυτός πήρε φόρα. Πήγαινέ τον αργά Γιάννη μας. Πες του και για το Fiesta S2000 που βγαίνει και θα δεις αποτέλεσμα
μπραβο βαγγελη πολυ καλη -καθαρη δουλεια και οι καλωδιωσεις-λεπτομεριες ειναι super!!καλη συνεχεια
Βαγγέλη καλημέραΗ καθαρή και υποδειγματική δουλειά σου συνεχίζεται. Απλά παρακολουθώ και αντιγράφω ιδέες!! Μία ερωτησούλα: οι καλωδιώσεις και οι σωληνώσεις έχουν γίνει από ΖΤΠ?Και άλλη μία: Η στήριξη των καλωδιώσεων στην καμπίνα με τι έχει γίνει?Καλή συνέχειαΓιάννης
Βαγγέλη, λείπει ακόμα το τμήμα καναλιού που συνδέει τον υπερτροφοδότη με τις εισαγωγές.Και κάτι που μου διέφυγε. Δίπλα στον εναλλάκτη του τούρμπο (αριστερά) κολλητά στην μπάρα των θόλων ο Ιάπων δίνει ψυγείο?
Καλημερα Σταυρο,Εννοεις το σωληνα απο το intercooler στις εισαγωγες??Αν ειναι αυτος θα μπει αργοτερα γιατι δεν τον εχω τελειωσει ακομα.,Αν εννοεις κατι αλλο δειξε μου σε καποια φωτο αν μπορεις.Ο Γιαπωνεζος δε μου δινει τιποτε για εκει που λες.
Παράθεση από: vagelis207 στις Μαρτίου 10, 2011, 09:10:10 πμΚαλημερα Σταυρο,Εννοεις το σωληνα απο το intercooler στις εισαγωγες??Αν ειναι αυτος θα μπει αργοτερα γιατι δεν τον εχω τελειωσει ακομα.,Αν εννοεις κατι αλλο δειξε μου σε καποια φωτο αν μπορεις.Ο Γιαπωνεζος δε μου δινει τιποτε για εκει που λες. Ναι αυτόν εννοώ. ΟΚ θα τον δούμε αργότεραΤο κάθετο ψυγείο (μπροστά από το οριζόντιο του λαδιού αριστερά) πως βρίσκεται εκεί
Γεια σου Βαγγελη! Πεντακαθαρη και ωραια η τοποθετηση των καλωδιων , τελεια η αποχρωση της εξατμισης μπραβο σου! Τα ψυγεια πισω θα μεινουν μαυρα;
μπραβο ρε Βαγγελη σε χαιρομαι πραγματικα για το μερακι σου και τις ομορφες δουλειες σουμπραβο σου αλλη μια φορα υγ Χαιρομαι ..........και τα 60 αφη που τα,20, λεω δεν θα διοραματιστουν?
Μπράβο βρε Βαγγελάρα πολύ καλη και καθαρή δουλεία.. Ωραιές και οι καλωδιώσεις σου!! Καλή συνέχεια!!