Λοιπον εχουμε και λεμε,
Η εταιρια δινει μεταλλικο γκρι αλλα συμφωνα με τις φωτο που εχω δει δε νομιζω οτι ειναι το καλυτερο. Εγω ψεκασα το 56 της humbrol με προσθηκη αρκετου γκρι μεσα.Τα ημιαξονια silver και μαυρο ματ οι φουσκες.Επισης το προστατευτικο καλυμα του ιμαντα χρονισμου μαυρο και αυτο.Πιστευω οτι ειμαστε οκ,τι λες?
Το καπακι του κινητηρα οι οδηγιες το δινουν ιδιο χρωμα με το μπλοκ(μεταλλικο γκρι)αλλα εχω δει χρυσαφι και κοκκινα.Θυμασαι εκεινη την εποχη τι χρωμα ηταν??
Ευχαριστω. 
Το μπλόκ ήταν χυτοσίδηρος. ʼρα μετά το μείγμα που ψέκασες θα περάσεις ένα γρήγορο χέρι clear satin και μετά το oil stan από το set D της Tamiya για να σκουρήνουν οι γωνίες.
Στα ημιαξόνια θα περάσεις μετά το βάψιμο ένα πολύ ελαφρό χέρι burnt red να δείξει.
Οι φούσκες δεν είναι ακριβώς μαύρες αλλά στο χρώμα του λάστιχου δηλαδή rubber black. Το έχει η Gunze (Tire Black) και το χρησιμοποίησε ο Γιώργος (δες φωτό του στην 599).
Το κάλυμμα είναι semi gloss black και έχει ετικέτα με τον χρονισμό του ΑΝΣ των 4 κυλίνδρων.
Καπάκι εκκεντροφόρων στο Evo 1 κόκκινο σάτιν με αλουμινένιες γραμμές και λογότυπο του λιόντα επίσης αλουμίνιο. Το ίδιο αλουμίνιο στο καπάκι της κυλινδροκεφαλής.
ʼνοιξε τρύπες για τη καλωδίωση των μπουζί πριν βάψεις. Διανομέας μαύρος.
Κατάλαβες βέβαια ότι έχω βουτήξει στη βιβλιογραφία μου, αλλά το έχω πάρει προσωπικά ότι θα βγέι κούκλα