Εξαλλου εισαι απο τους ηθικους αυτουργους αυτης μου της κατασκευης!

Σ'ευχαριστω πολυ. 
Ευχαριστείς έναν εκ των ηθικών αυτουργών του εγκλήματος? Καλά λέω εγώ..
&feature=related
Βέβαια καλου κακου θα τις σκαναρω και τις δυο για περιπτωση αναγκης γιατι εχω παθει ψυχολογικα με τις χαλκομανιες 
Μόνο εσύ νομίζεις ότι έχεις πάθει ψυχολογικά με το 306? Έχω σκανάρει όλες τις χαλκομανίες από το στοκ μου σε full ανάλυση.Δε ξέρεις ποτέ....
Aααα ρε Σταυρο και Γιαννη εμεις τι φταιμε που χανουμε το αεροπορικο ?? ...(αχ εκεινο το avenger) 
Φίλε DIM57 πρέπει να κατανοήσεις οτι ο Βαγγέλης έχει υποπέσει σε πολύ σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα

. Αφησε την οικογένεια των λιονταριών χωρίς τον "παππού" τους!!Είναι δυνατόν κοτζάμ πεζακιας να μην έχει στη συλλογή του 205?τσ τσ τσ τσ.....
Φαντάσου ότι είναι σαν:
- Να φτιάχνεις μαχητικά του Β' Π.Π. και να μην έχεις φτιάξει SPITFIRE!
- Να φτιάχνεις αεροπλάνα της Π.Α και να μην έχεις φτιάξει F4-Phantom!
-Να φτιάχνεις άρματα του Β' Π.Π. και να μην έχεις φτιάξει Panzer!!
- Να φτιάχνεις πολεμικά πλοία και να μην έχεις φτιάξει το Bismarck!
- Να φτιάχνεις διάσημα ναυαγισμένα καράβια και να μην έχεις φτιάξει τον Τιτανικό!!
..................
...................
......................
...............
.....................
Μπορώ να σκεφτώ και άλλα πολλά...............
Ετσι λοιπόν εγώ και ο Σταυρος αναλάβαμε (με βαριά καρδιά

) την βρώμικη δουλειά

ώστε να φέρουμε εις πέρας το πολύ δύσκολο(λέμε τώρα!!!) έργο της επιστροφής του Βαγγέλη στον ίσιο δρόμο της αυτοκινητιστικής αρετής!!

Έτσι λοιπόν μπορεί να περιμένει το avenger. Παρεμπίπτοντος όσο περιμένεις να ξεκινήσει ο Βαγγέλης το αεροπορικό δεν πιάνεις και εσύ καμιά τετράτροχη καλλονή με ωραίες καμπύλες? Δε μπορεί, όλο και κάποιο αμάξι θα έχεις καψούρα και όλο και κάποιο μοντέλο αυτοκινήτου θα σου έκλεισε το μάτι μπαίνοντας σε μοντελάδικο!!

Dim σ'ευχαριστω πολυ φιλε.Μετα απο το 205 παω φουλ για αεροπορικο θεμα,οποτε μην ανησυχεις.

Καλά μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά!!!!!!!

Μη ξεχνάς ότι εγώ και ο Σταύρος έχουμε πειθώ:
Καληνύχτα
Γιάννης