Κούρσαρε, Βαγγέλή και Πάνο σας ευχαριστώ πολύ...

Τώρα όσο αφορά την εξομοίωση του δέρματος δεν νομίζω ότι είναι το βάψιμο!
Αλλά η υφή και φυσικά αυτό έχει να κάνει με το πλαστικό!Αν υπήρχε κάτι αντίστοιχο πχ με το φλοκινγκ ίσως να βοηθούσε την κατάσταση!
Οι κόκκινες ρίγες στα καθίσματα ίσως ήθελαν ένα χεράκι κόκκινο παραπάνω .
Ας αναφέρω ένα άλλο παράδειγμα για το θέμα της υφής!!!Όταν ας πούμε θέλουμε να εξομοιώσουμε μια επιφάνεια καλυμμένη με αλκαντάρα ή σουέντ...Είναι δύσκολο να επιτύχουμε μια υφή!Δεν αρκεί μόνο το χρώμα!Είναι τα υλικά αυτά που είναι δύσκολα στην εξομοίωση τους υπό κλίμακα!
Για τα αλκαντάρα φαντάζομαι είδες την τεχνική που χρησιμοποίησα (στο τιμόνάκι της 599)

Για τα καθίσματα, τελικα χρησιμοποίησα τα ρητίνης που είχα... Ίσως να φταίει και αυτό... Είναι αλήθεια οτι δεν καθάρισα πολύ καλά τη ρητίνη, λόγω βιασύνης. Και αυτό μαλλόν επηρέασε το βάψιμο...
Οι κόκκινες ρίγες ήθελαν οπωσδήποτε λιγο προσοχή παραπάνω... Αλλά αν δεν κάνεις μεγάλο ζουμ πάνω τους, φαίνονται εντάξει

. οπότρ θα τις κοιτάω απο μακριά

Παντως το κατεχεις το αθλημα απ'οτι βλεπω στις φωτο,οποτε καποια στιγμη θα μου κανεις το χατηρι να φτιαξεις κανα πετουμενο!! 
Σωστα μαντεψες,το διοραμα με το avenger δικο μου ειναι.Το 306 δεν το εστειλα γιατι ηξερα οτι θα μου το παρεις.

Περα απο την πλακα,ηθελα να στειλω και αυτοκινητα πανω,αλλα επειδη το παιδι που το εστειλα δεν ειχε χωρο και το εδωσα τελευταια στιγμη,ηταν το μονο απο τα μοντελα μου που ειχε κουτι μεταφορας ετοιμο και ετσι το εστειλα μονο γι'αυτο τον λογο.Του χρονου θα στειλω μονο αυτοκινητα επειδη φετος σε στεναχωρησα.

Καλα η 599 δεν παιζεται!!Εμενα μου αρεσει πολυ και γνωμη μου να μην την πειραξεις καθολου.

Ναι το έμαθα για το χώροταξικό, απο τα παιδιά από την Πάτρα... Το διοραματάκι σου είναι απλά φοβερό. Κρίμα που για ελάχιστο δεν βγήκε "Best of Show".
Για τα αεροπλάνα, μόνο μην το πεις στο φίλο μας το Στάυρο... θα με κυνηγάει....
Του χρόνου δεν θα στείλεις αυτοκίνητα, θα τα φέρεις μόνος σου

Αν βλέπατε την 599 από κοντά θα μένατε με ανοιχτό το στόμα.
Το κρέμ της ταπετσαρίας δεν είναι τόσο υπόλευκο όσο φαίνεται στις φωτό.
Η ποιότητα του φινιρίσματος στο χρώμα είναι πολύ καλή ακόμα και για τα δικά μου βλαμένα στάνταρ γυαλάδας...
Τί κρίμα που η (υπόλοιπη) κριτική επιτροπή βράβευσε την πολύ καλή μεν, σχεδόν ματ δε 360 spyder...
Φωτογραφικό υλικό από την έκθεση αύριο.
Πάνο, εγω πάντως επέμεινα να μην βραβευτεί δικό μου μοντέλο... Του χρόνου υποχρεόυσαι

να φέρεις τουλάχιστον ένα μοντέλο, ΟΚ

:
Περιμένω τις φωτογραφίες. Ελπίζω να μην βάλεις όμως, αυτες που έβγαλες με το φακό κολλήμένο στα μοντέλα μου, για να μην φαίνονται οι ατέλιες.