H 599 πρέπει να πάει στη έκθεση της Καβάλας, οπότε ασχολήθηκα λίγο με την πάρτη της...
Έτσι άρχισα να εφαρμόζω την ιδέα μου γι το εσωτερικό... Το πρώτο χρώμα είναι ένα κοκκινάκι, δικής μου έμπνευσης και κατασκεύης. Η μίξη περιέχει άγνωστες ποσότητες κίτρινου, άσπρου και πιθανώς άλλων χρωμάτων, αλλά για κάποιο λόγο διαγράφηκαν από τη μνήμη μου!!!!

Το αποτέλεσμα...

Στη συνέχεια ξεκίνησε το μασκάρισμα... για το χρώμα που θα ακολουθήσει... Στα καθίσματα ενώ αρχικά είχα αποφασίσει να διατηρήσω κόκκινες τις παράλληλες ραφές, τελικά μου άνοιξε η όρεξη και μάσκαρα και τη κεντρική ρίγα.

Ακολούθως ασχολήθηκα με το τιμόνι....

1.Το βασικό του χρώμα είναι το μαύρο αστάρι της Alclad, περασμένο με compound για να δείχνει δερμάτινο.
2.Ακολουθεί το βάψιμο του κεντρικού τμήματος, διαδικασία για την οποία είμαι πραγματικά πολύ περήφανος. Τα υλικά που χρησιμοποίησα φαίνονται στη 2η φώτο.
Τα micro Balloons έχουν δύο τρόπους χρήσης. Ή τα περνάς με την τεχνική του flocking και μετά βάφεις ή βάφεις με πινέλο, πασπαλίζεις και μετά ψεκάζεις το τελικό χρώμα. Τις τεχνικές αυτές τις εφάρμοσα στη Jaguar και τη ΒΜW, αντίστοιχα ( Σε αυτή τη περίπτωση το αποτέλεσμα μοιάζει κάπως έτσι :
http://i547.photobucket.com/albums/hh451/gtziaf/BMW320i_Gr5/GVa_BMW320_032.jpg) Αλλά εγώ για την περίσταση ήθελα κάτι λιγότερα έντονο, ως αποτέλεσμα και εφάρμοσα το ακόλουθο τρικ, το οποίο παρεμπιπτόντως δεν έχω δει πουθενά, οπότε είστε οι πρώτοι που θα σχολιάσετε - κρίνετε.

3. Σε ένα κεσεδάκι έριξα λίγο χρώμα και πρόσθεσα τα micro Balloons
4. Το μίγμα μοιάζει κάπως έτσι. Όταν το ανακατέψεις το χρώμα αντιδρά με τα μπιλάκια με συνέπεια να ομογενοποιούνται και να δίνουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα σαν σουέτ.
5. Στη συνέχεια με πινελάκι έβαψα το τμήμα που ήθελα. Πως σας φαίνεται το αποτέλεσμα...

6. Με το tire black έβαψα κάποιες λεπτομέρειες στο τιμόνι (τις λαβες αριστερά και δεξιά)
7. Για το σήμα χρησιμοποίησα το ανάγλυφο σετ της Hiro.
8. Με κόκκινο, ασημί και άσπρο βάφτηκαν το κουμπί εκκίνησης και το manettino
9. Το αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι. Ελπίζω να σας αρέσει και να αξίζει το χρόνο που σπαταλήθηκε.

Συγνώμη αν σας κούρασα. Περιμένω τα σχόλια σας
Μέχρι το επόμενο, να είστε όλοι καλά...
Με φιλικούς-συναδελφικούς χαιρετισμούς...