Καλημέρα Απόστολε
Κορυφαίες δουλειές όλα
Το κιτ της Trofeu της Α110 του Larousse από την Κορσική του '74 με έστειλε
Τι έργαλείο
Έστριβε σαν καρτ αλλά το κινητηράκι του δεν μπορούσε πια να αντιμετωπίσει τη Stratos.
Το 306 θα μπορούσες να το αποφύγεις προς το παρόν για να τελειώσει ένα project που τρέχει στη Πάτρα 
To 205 T16 E2 του Saby από την Κορσική του '86 πρέπει να είναι το Transkit της Renaissance για το κιτ της Tamiya. Από εδώ ξεκίνησαν οι αηδίες με τις ανεξέλεγκτες ιπποδυνάμεις που βοηθούσης και της Lancia έστειλαν το Gr B στην εξορία. Όποιος πρόλαβε να δει και να ακούσει πρόλαβε.
Επιτέλους βλέπω και κινητήρα (έχω ένα κόλλημα το άτομο με αυτούς!) και τον απίστευτο Ρανιοτί, ο Jeannot του ντριφτ, ο μεγαλύτερος οδηγός αντι-βεντέτα.
Διακρίνω μια εμμονή στο Γύρο Κορσικής ή είναι ιδέα μου?
Οι συνάδελφοι δεν είναι μέλη του modelclub για να ποστάρουν μόνοι τους?
Καλημέρα Σταύρο,
Συμφωνώ σχεδόν στο σύνολο των παρατηρήσεών σου.
Τί σημασία έχει εαν μπορούσε να κερδίσει την Stratos... Και μόνο η παρουσία της Alpine είναι όλα τα λεφτά!!!
Όντως έχεις δίκιο για το 205. Το σετ για τη μετατροπή είναι πολύ όμορφο, αλλά θέλει πολλή δουλειά, και ατσάλινα νεύρα...
Το 306 ούτως ή άλλως θα βγει τελευταίο από τη γραμμή παραγωγής, αν και θα είναι εμφανισιακά διαφορετικό από αυτό που ήδη κατασκευάζεται από το συνάδελφο στην Πάτρα..
Το Geoup B κατά την άποψή μου είχε εκ των πραγμάτων ημερομηνία λήξης,. Η άσφαλτος δεν μπορούσε να σηκώσει τόση ιπποδύναμη, πόσο μάλλον το χώμα...
Προσωπικά είμαι κολλημένος με την παλιά σχολή της γνήσιας οδήγησης χωρίς ηλεκτρονικά καλούδια. Εκεί ξεχώριζαν οι πραγματικοί οδηγοί...
Ρανιοτί... Τί μπορώ να πω για έναν οδηγό τέτοιου επιπέδου; Απλά από τους πλέον αγαπημένους μου!!!
Δυστυχώς οι συνάδελφοι μοντελιστές (των οποίων δανείστικα τις φωτογραφίες) δεν είναι μέλη του Modelclub, και είναι από το εξωτερικό.
Όχι δεν είναι ιδέα σου, ψηφίζω Κορσική δαγκωτό!!!!!!!!!!!