Γεια σας παιδιά - χαίρομαι που σάς αρέσει.
Dtg, το νήμα αποτελείται από πολλές λεπτές ίνες με φοβερή ελαστικότητά και ευκαμψία. Αυτή τι στιγμή στο μοντελο μπορω να τραβήξω το νήμα ακόμα παραπάνω με το δάκτυλο χωρίς να έχω πρόβλημά στα σημεία εφαρμογής με κόλα.
Alangelo, βεβαίως και μπορεις να το χρησιμοποιήσεις για κεραίες ασυρμάτου. Και τα δυο μεγέθη μπορουν να τεντωθουν και να λεπτυνουν πάρα πολύ και μάλιστα από το μέγεθος "Heavy" μπορω να ξεφτίσω μία μία τις πάνλεπτες ίνες που το αποτελούν ώστε να έχω εκπληκτικά λεπτά μεγέθη. Γνωρίζω μοντελιστες που το δουλεύουν σε κλίμακά 1/700.
Όπως είπε και ο
acewwi μπορειτε να παραγγείλετε το νήμα από την Wingnut Wings αλλά μέχρι στιγμής προσφέρει μόνo το μέγεθος "Fine" σε ανθρακί χρώμα. Για το μέγεθος "Heavy" και την υπόλοιπη ποικιλία χρωμάτων πρέπει να στείλετε email ή τηλέφωνο στο berkshirejunction:
* Email: info@berkshirejunction.com
* Phone: 413-743-3960
* Mailing Address: PO Box 205, Adams, MA 01220
Επίσης από το διαδίκτυο το βρήκα να το πουλάνε και εδώ:
http://www.bobeshobbyhouse.com/ezl.htmlΝα συμπληρώσω ότι το έχω δοκιμάσει να βάψω το νήμα με ακρυλικά Vallejo χωρίς πρόβλημα. Το χρώμα στεγνώνει και εφάπτεται κανονικά. Επίσης έχω δοκιμάσει να "χτίσω" εντατήρες με διαδοχικά χέρια Mr.Surfacer 500 που επίσης στεγνώνει και εφάπτεται κανονικά.
Ελπίζω να βοήθησα.