0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΥΓ: ʼντε να πώ και το παραπονό μου Πολύ καλός ο διαγωνισμός αλλά υπάρχουν και οι "περίεργοι" όπως εγώ που δεν θέλουμε να κόψουμε το περιοδικό. Καλύτερα το κουπόνι να το περιείχε χύμα μέσα το τεύχος για να αποφύγουμε τα κοψίματα.
Σελ. 67 η έγχρωμη φωτό στην Ελευσίνα με όλα τα jet όλα τα λεφτά ΥΓ: ʼντε να πώ και το παραπονό μου Πολύ καλός ο διαγωνισμός αλλά υπάρχουν και οι "περίεργοι" όπως εγώ που δεν θέλουμε να κόψουμε το περιοδικό. Καλύτερα το κουπόνι να το περιείχε χύμα μέσα το τεύχος για να αποφύγουμε τα κοψίματα.
Μπορεί να γίνει σε μια σελίδα στο πίσω μέρος όπου το κουπόνι μπορεί να κοπεί. Σαν κάποια διαφημιστικά που τσακίζεις και κόβετε εύκολα μετά. Δεν θυμάμαι την ονομασία αυτού του χαρτιού....
Παράθεση από: MicaGR στις Φεβρουαρίου 28, 2011, 04:18:05 μμΜπορεί να γίνει σε μια σελίδα στο πίσω μέρος όπου το κουπόνι μπορεί να κοπεί. Σαν κάποια διαφημιστικά που τσακίζεις και κόβετε εύκολα μετά. Δεν θυμάμαι την ονομασία αυτού του χαρτιού....Περφορατέρ...
...Την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομως απορια, μου την δημιουργησε ενα μικρο πλαισιο στην δευτερη σελιδα του περιοδικου κατω δεξια που αναφερει : 'Η κυκλοφορια του πρωτου τομου του Hellenic Air Force Yearbook2011 (HAFy 2011/A) και του συνοδευτικου DVD αναμενεται την Ανοιξη του 2011'χμμμμμμμμ....τι συνοδευτικο DVD μας ετοιμαζουνε για την ανοιξη του 2011???????
ξερω κοσμο που δεν πηγε να ψηφισει κ πηγε ταναγρα να δει αυτο το σοου...
Χαίρομαι που σας αρέσει το περιοδικό, παιδιά Δυστυχώς δε μου δόθηκε ακόμα η ευκαιρία να το θαυμάσω ... Με το τεύχος 2010 / Α έληξε η συνδρομή μου. Επικοινώνησα με τη Special Projects και μου είπανε ότι προς το παρόν δε δέχονται ανανεώσεις συνδρομής για τεχνικούς λόγους. Ελπίζωντας, ότι αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί προσπαθώ εδώ και 2 εβδομάδες να βρω κάποιον στη Special Projects, αλλά δυστυχώς δε λαμβάνω απάντηση. Βασικά, με ενδιαφέρουν δύο πράγματα -> Δέχονται ξανά συνδρομές και εάν ναι, πόσο κοστίζει μια διετής για το εξωτερικό. Έχει κανείς σας το ίδιο πρόβλημα επικοινωνίας;
Θα επιθυμούσαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω του μεταβατικού σταδίου στο οποίο βρίσκεται κατά την παρούσα φάση το HAFy (μεταβολή μεγέθους, τιμής και ίσως συχνότητας έκδοσης), έχει ανασταλλεί η ανανέωση των συνδρομών καθώς και η έναρξη νέων, ενώ εκτελούνται κανονικά όσες τελούν ακόμη εν ισχύ.Στο πλαίσιο αυτό και εφόσον επιθυμείτε την αδιάκοπη απόκτηση κάθε νέου Τόμου του περιοδικού θα σας προτείναμε είτε να προμηθευτείτε τον τρέχων Τόμο από κάποιο πρακτορείο της περιοχής σας, είτε, εφόσον κρίνετε ότι σας εξυπηρετεί καλύτερα, να το παραγγείλετε απευθείας από τη Special Projects.
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ!... μόνο κάτι που θέλω να ρωτήσω... Οι ομιλίες απ το DVD σας ακούγονται καλά? Γιατί εμένα μου ακούγεται περισσότερο η μουσική παρά οι ομιλίες... Είναι πιο δυνατή η μουσική!Έκανα ένα κάρο ρυθμίσεις ΑΛΛΑ και πάλι!
.....Την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομως απορια, μου την δημιουργησε ενα μικρο πλαισιο στην δευτερη σελιδα του περιοδικου κατω δεξια που αναφερει : 'Η κυκλοφορια του πρωτου τομου του Hellenic Air Force Yearbook2011 (HAFy 2011/A) και του συνοδευτικου DVD αναμενεται την Ανοιξη του 2011'χμμμμμμμμ....τι συνοδευτικο DVD μας ετοιμαζουνε για την ανοιξη του 2011???????
Παράθεση από: Heater στις Φεβρουαρίου 28, 2011, 09:42:54 μμ...Την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομως απορια, μου την δημιουργησε ενα μικρο πλαισιο στην δευτερη σελιδα του περιοδικου κατω δεξια που αναφερει : 'Η κυκλοφορια του πρωτου τομου του Hellenic Air Force Yearbook2011 (HAFy 2011/A) και του συνοδευτικου DVD αναμενεται την Ανοιξη του 2011'χμμμμμμμμ....τι συνοδευτικο DVD μας ετοιμαζουνε για την ανοιξη του 2011???????Αυτό θα ήθελα να το μάθω και γώ Πότε περίπου αναμένεται το τεύχος 11/Α?
ΠαράθεσηΘα επιθυμούσαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω του μεταβατικού σταδίου στο οποίο βρίσκεται κατά την παρούσα φάση το HAFy (μεταβολή μεγέθους, τιμής και ίσως συχνότητας έκδοσης), έχει ανασταλλεί η ανανέωση των συνδρομών καθώς και η έναρξη νέων, ενώ εκτελούνται κανονικά όσες τελούν ακόμη εν ισχύ.Στο πλαίσιο αυτό και εφόσον επιθυμείτε την αδιάκοπη απόκτηση κάθε νέου Τόμου του περιοδικού θα σας προτείναμε είτε να προμηθευτείτε τον τρέχων Τόμο από κάποιο πρακτορείο της περιοχής σας, είτε, εφόσον κρίνετε ότι σας εξυπηρετεί καλύτερα, να το παραγγείλετε απευθείας από τη Special Projects.Παιδιά,όλα καλά με την SP ή θα έχουμε κανένα ''ΜΠΑΜ'' στην πορεία?