Αποστολέας Θέμα: HAF YearBook 2010 B  (Αναγνώστηκε 7789 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
Απ: HAF YearBook 2010 B
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 27, 2011, 08:56:33 μμ »
Spoiler (hover to show)
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Stormeagle

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 02:03:42 μμ »
Απλώς επαληθεύω ότι πράγματι Κυκλοφόρησε σήμερα στην Αθήνα !

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 03:11:52 μμ »
Το βρήκα και στο νησί τελικά  ::danseuse:: ::Laie_41:: ::moshi44x42:: Απλά ''γαμάτο''  :mrgreen: :wink: ::salut::

Spoiler (hover to show)
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Vasilis 07

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 03:20:30 μμ »
Σελ. 67 η έγχρωμη φωτό στην Ελευσίνα με όλα τα jet όλα τα λεφτά  :o

ΥΓ: ʼντε να πώ και το παραπονό μου  :oops: Πολύ καλός ο διαγωνισμός αλλά υπάρχουν και οι "περίεργοι" όπως εγώ που δεν θέλουμε να κόψουμε το περιοδικό. Καλύτερα το κουπόνι να το περιείχε χύμα μέσα το τεύχος για να αποφύγουμε τα κοψίματα.

Αποσυνδεδεμένος phantomphlyer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bogotá
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 03:41:28 μμ »
ΥΓ: ʼντε να πώ και το παραπονό μου  :oops: Πολύ καλός ο διαγωνισμός αλλά υπάρχουν και οι "περίεργοι" όπως εγώ που δεν θέλουμε να κόψουμε το περιοδικό. Καλύτερα το κουπόνι να το περιείχε χύμα μέσα το τεύχος για να αποφύγουμε τα κοψίματα.
μαζι σου...υπαρχει λυση...παρε 2ο...χοχοχο ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 04:08:07 μμ »

το ίδιο περίεργος είμαι και εγώ  :oops:
(αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση, το πρόβλημα είναι μικρό, καθώς η θέση και το μέγεθος του κουπονιού είναι τέτοια, που η σελίδα δεν θα χαλάσει)

Είναι βέβαια και πρακτικό το ζήτημα, ένα κουπόνι στην σελίδα δεν χάνεται, ενώ ένα χύμα κουπόνι μπορεί να χαθεί (π.χ. αν σκιστεί η ζελατίνα ή αν κάποιος το ανοίξει και το ξεφυλλίσει κατευθείαν χωρίς να προσέξει το κουπόνι που πέφτει) και να υπάρχουν μετά παράπονα.
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
--------------------------------------------------
clopy & paste
επειδή και η αντιγραφή θέλει μυαλό

Αποσυνδεδεμένος MicaGR

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: A8hna
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 04:18:05 μμ »
Μπορεί να γίνει σε μια σελίδα στο πίσω μέρος όπου το κουπόνι μπορεί να κοπεί. Σαν κάποια διαφημιστικά που τσακίζεις και κόβετε εύκολα μετά. Δεν θυμάμαι την ονομασία αυτού του χαρτιού....
[

"Αμες δε γεσόμεθα, πολλώ κάρρονες"
https://www.facebook.com/Vitrina.Collection

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 04:46:46 μμ »
Μπορεί να γίνει σε μια σελίδα στο πίσω μέρος όπου το κουπόνι μπορεί να κοπεί. Σαν κάποια διαφημιστικά που τσακίζεις και κόβετε εύκολα μετά. Δεν θυμάμαι την ονομασία αυτού του χαρτιού....
Περφορατέρ...

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 07:26:08 μμ »
Περφορατέρ...
Κοντά έπεσες! Περφορέ λέγεται ενώ το περφορατέρ είναι το μηχανάκι που κάνουμε τρύπες στα φύλλα για να τα περάσουμε σε ντοσιέ :wink:

Παλιότερα πάντως θυμαμαι σε ανάλογους ταχυδρομικούς "διαγωνισμούς" άλλων περιοδικών, να αναφέρεται οτι μπορεί να αποσταλεί απλά μια φωτοτυπία του κουπονιού για όσους δεν θέλουν να κόψουν τη σελίδα...

Αποσυνδεδεμένος dimitrisap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πολύκαστρο
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 08:22:05 μμ »
Το πήρα σήμερα!!!

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Don't phuck with the niners
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: inside a purple haze
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 09:42:54 μμ »
Δυο ωρες μετα την παρακολουθηση του DVD και ακομη ειμαι εντυπωσιασμενος απο την δουλεια που εχει γινει. Ωφειλω να πω οτι ειναι ενα απο τα καλητερα DVD με θεματολογια την Π.Α. Μαλιστα για τους περισσοτερο παρατηρητικους, υπηρχαν και ορισμενα σημεια που αλλες φορες ελυναν και αλλες φορες δημιουργουσαν αποριες. Οπως πχ, σε κανενα αρθρο, βιντεο η συνεντευξη δεν ειχα ξαναακουσει οτι οι ασφαλειες του κυριως Σ/Π μπορουν να αποθηκευονται μεσα στις φωλεες του Σ/Π πριν την πτηση!!! Και ομως το κανουν οι τεχνικοι στην προ πτησεως επιθεωρηση. Η, η τεχνικη πτησης που πρεπει να εχεις για να βγαλεις ενα τετοιο προγραμμα, οπως τα σημεια στις στροφες που ο Κος Καραχαλιος κανει unloading για να κρατησει την ενεργεια του αεροσκαφους. Οπως επισης και η διαπιστωση οτι το ελληνικο demo ειναι κυριως power display καθως τα επιπεδα ενεργειας και τα g παραμενουν σε υψηλες τιμες, σε αντιθεση με αλλα displays που εχουν ενα πιο ισορροπημενο προγραμμα υψηλων ταχυτητων, και αργων διελευσεων (ακομη και με το Σ/Π κατω).
.
.
.
Την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομως απορια, μου την δημιουργησε ενα μικρο πλαισιο στην δευτερη σελιδα του περιοδικου κατω δεξια που αναφερει : 'Η κυκλοφορια του πρωτου τομου του Hellenic Air Force Yearbook2011 (HAFy 2011/A) και του συνοδευτικου DVD αναμενεται την Ανοιξη του 2011'

χμμμμμμμμ....τι συνοδευτικο DVD μας ετοιμαζουνε για την ανοιξη του 2011???????
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

Αποσυνδεδεμένος geomar83

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 09:49:17 μμ »
Πραγματικα υπεροχη δουλεια στο dvd.μακαρι να γινουν κ αλλες τετοιες επιδειξεις...ξερω κοσμο που δεν πηγε να ψηφισει κ πηγε ταναγρα να δει αυτο το σοου...αν κ θα ηθελα κ ενα dvd με mock engagements ελληνικων μαχητικων...οπως ειχαν κανει στον αρχαγγελο

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 09:53:50 μμ »
...Την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομως απορια, μου την δημιουργησε ενα μικρο πλαισιο στην δευτερη σελιδα του περιοδικου κατω δεξια που αναφερει : 'Η κυκλοφορια του πρωτου τομου του Hellenic Air Force Yearbook2011 (HAFy 2011/A) και του συνοδευτικου DVD αναμενεται την Ανοιξη του 2011'

Αυτό θα ήθελα να το μάθω και γώ  :wink:
Πότε περίπου αναμένεται το τεύχος 11/Α?
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 10:14:46 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος geomar83

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 10:44:10 μμ »
Κ οχι μονο στην επιδειξη...κ στον αρχαγγελο το 2005 δεν χωραγε...οσο για το dvd θελω κ αλλοοοοοοο

Αποσυνδεδεμένος Viggen_F17

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #40 στις: Μαρτίου 01, 2011, 02:00:27 μμ »

Χαίρομαι που σας αρέσει το περιοδικό, παιδιά :D Δυστυχώς δε μου δόθηκε ακόμα η ευκαιρία να το θαυμάσω ...
Με το τεύχος 2010 / Α έληξε η συνδρομή μου. Επικοινώνησα με τη Special Projects και μου είπανε ότι προς το παρόν δε δέχονται ανανεώσεις συνδρομής για τεχνικούς λόγους. Ελπίζωντας, ότι αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί προσπαθώ εδώ και 2 εβδομάδες να βρω κάποιον στη Special Projects, αλλά δυστυχώς δε λαμβάνω απάντηση.
Βασικά, με ενδιαφέρουν δύο πράγματα -> Δέχονται ξανά συνδρομές και εάν ναι, πόσο κοστίζει μια διετής για το εξωτερικό. Έχει κανείς σας το ίδιο πρόβλημα επικοινωνίας;

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #41 στις: Μαρτίου 01, 2011, 02:07:12 μμ »

Χαίρομαι που σας αρέσει το περιοδικό, παιδιά :D Δυστυχώς δε μου δόθηκε ακόμα η ευκαιρία να το θαυμάσω ...
Με το τεύχος 2010 / Α έληξε η συνδρομή μου. Επικοινώνησα με τη Special Projects και μου είπανε ότι προς το παρόν δε δέχονται ανανεώσεις συνδρομής για τεχνικούς λόγους. Ελπίζωντας, ότι αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί προσπαθώ εδώ και 2 εβδομάδες να βρω κάποιον στη Special Projects, αλλά δυστυχώς δε λαμβάνω απάντηση.
Βασικά, με ενδιαφέρουν δύο πράγματα -> Δέχονται ξανά συνδρομές και εάν ναι, πόσο κοστίζει μια διετής για το εξωτερικό. Έχει κανείς σας το ίδιο πρόβλημα επικοινωνίας;

Το ίδιο πρόβλημα με εσένα, έληξε η συνδρομή και ήθελα να κάνω ανανέωση.

Χθές έλαβα αυτή την απάντηση από SP
Παράθεση
Θα επιθυμούσαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω του μεταβατικού σταδίου στο οποίο βρίσκεται κατά την παρούσα φάση το HAFy (μεταβολή μεγέθους, τιμής και ίσως συχνότητας έκδοσης), έχει ανασταλλεί η ανανέωση των συνδρομών καθώς και η έναρξη νέων, ενώ εκτελούνται κανονικά όσες τελούν ακόμη εν ισχύ.

Στο πλαίσιο αυτό και εφόσον επιθυμείτε την αδιάκοπη απόκτηση κάθε νέου Τόμου του περιοδικού θα σας προτείναμε είτε να προμηθευτείτε τον τρέχων Τόμο από κάποιο πρακτορείο της περιοχής σας, είτε, εφόσον  κρίνετε ότι σας εξυπηρετεί καλύτερα, να το παραγγείλετε απευθείας από τη Special Projects.

Αποσυνδεδεμένος MicaGR

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: A8hna
« Απάντηση #42 στις: Μαρτίου 01, 2011, 02:09:11 μμ »
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ!... μόνο κάτι που θέλω να ρωτήσω...
Οι ομιλίες απ το DVD σας ακούγονται καλά? Γιατί εμένα μου ακούγεται περισσότερο η μουσική παρά οι ομιλίες... Είναι πιο δυνατή η μουσική!

Έκανα ένα κάρο ρυθμίσεις ΑΛΛΑ και πάλι!
[

"Αμες δε γεσόμεθα, πολλώ κάρρονες"
https://www.facebook.com/Vitrina.Collection

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #43 στις: Μαρτίου 01, 2011, 02:14:13 μμ »
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ!... μόνο κάτι που θέλω να ρωτήσω...
Οι ομιλίες απ το DVD σας ακούγονται καλά? Γιατί εμένα μου ακούγεται περισσότερο η μουσική παρά οι ομιλίες... Είναι πιο δυνατή η μουσική!

Έκανα ένα κάρο ρυθμίσεις ΑΛΛΑ και πάλι!

Έχω δεί το μισό στην TV. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #44 στις: Μαρτίου 01, 2011, 02:20:10 μμ »
.....
Την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομως απορια, μου την δημιουργησε ενα μικρο πλαισιο στην δευτερη σελιδα του περιοδικου κατω δεξια που αναφερει : 'Η κυκλοφορια του πρωτου τομου του Hellenic Air Force Yearbook2011 (HAFy 2011/A) και του συνοδευτικου DVD αναμενεται την Ανοιξη του 2011'

Special Projects είναι, θα μείνουμε πάλι με ανοιχτό το στόμα 

και όποιος αντέξει ::pop::
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια
clopy & paste

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #45 στις: Μαρτίου 01, 2011, 02:41:12 μμ »
...Την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ομως απορια, μου την δημιουργησε ενα μικρο πλαισιο στην δευτερη σελιδα του περιοδικου κατω δεξια που αναφερει : 'Η κυκλοφορια του πρωτου τομου του Hellenic Air Force Yearbook2011 (HAFy 2011/A) και του συνοδευτικου DVD αναμενεται την Ανοιξη του 2011'

Αυτό θα ήθελα να το μάθω και γώ  :wink:
Πότε περίπου αναμένεται το τεύχος 11/Α?

Σύμφωνα με όσα λέει μέσα, ʼνοιξη του 2011

Spoiler (hover to show)
clopy & paste

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #46 στις: Μαρτίου 01, 2011, 04:13:04 μμ »
Spoiler (hover to show)
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος Sjmygian

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #47 στις: Μαρτίου 01, 2011, 05:00:04 μμ »
Spoiler (hover to show)
clopy & paste

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #48 στις: Μαρτίου 01, 2011, 06:02:11 μμ »

για αυτό στην πίσω σελίδα υπάρχει διαφήμιση, για να μην χάσεις ύλη!
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος phantomphlyer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bogotá
  • Stay SPOOKED in Bogotá
    • delivery-volos.gr
« Απάντηση #49 στις: Μαρτίου 01, 2011, 06:10:54 μμ »
σωστα αλλα και παλι το "μαγαριζεις"...δυσκολη η ζωη του "ψιρα" καταλαβαινω απολυτα τον Βασιλη! ::glossa::

Tags: