Αχχχχχ !!!!
καλή ερώτηση και νοσταλγική.
Δυστυχώς περάσαν πολλά χρόνια και είναι αδύνατον να θυμηθώ τι μοντελάκι έφτιαξα την πρώτη φορά. Αεροπλάνο ήταν σίγουρα......και στην 1/72 ακόμα πιο σίγουρα......αλλά ποιό συγκεκριμένο μοντέλο αποκλείται να θυμηθώ 
Μου θυμίζει το σκηνικό, με εμένα στο περιπτερο και να βλέπω το πρωτο τευχος του airplane με το καλής ποιότητας f-117. Γύρω στο '95 96 9φεύγα; 72άρι και αποτέλεσε την αρχή του τέλους μου

Και του δικού του βέβαια για άγνωστες αιτίες που δεν συγκρατώ. Πάντως χαρακτηριστικο ήταν οτι ξέχναγα τον τύπο του συνεχως(f-***) μιας και το θεωρούσα πολύ πειραματικό, με το b-2 να το έχει ξεπεράσει. ΔΙκό μου σκεπτικο μην το ψάχνετε. Μετά ήρθε ένα f-111 (144) και μια perry που στα οποία το πρώτο πέτυχε αρκετά, η άλλη σε βάθος χρόνου φτιάχτηκε, αλλα ξέχασα να βαψω κατι τις και μετά έτρεχα.

Χμμμμ... αν θυμαμαι καλα ηταν το...
Messerschmitt 262A-1a/A-2a (1974 / 1975) της Matchbox. Ζουσα στη Γερμανια, το κολλησα με υγρη UHU και το αφησα αβαφτο γιατι οι οδηγιες συναρμολογισης το εδειχναν Γκρι.....

Αυτό ταιριάζει και με το f-4 (RAF) της ίδιας σειρας περιοδικού, που έδιναν σε 72αρι. Το οποίο χώρια απο το οτι τα κομμάτια του (τα πήρα σε 4 δόσεις) τα είχα βγάλει 1 προς 1 απο το πλαστικο πλαίσιο, μέχρι και το ποιο μικρό, αναρωτήθηκα το γιατί οταν στο τέλος πηρα την καρτελα οδηγιών. Εντυπωσιάστηκα απο τον οπλισμό του και τις χαλκομανίες, ε και μετά όλο χαρά πήγα και το κόλλησα με uhu! Μετά ήρθε η 2η απορία, το πως βάφουμε, και πως χρωματίζονται οι λεπτομέριες(φορεις, κινηρήρες και η μισητές ρόδες). Το δε κοκπιτ, βάφτηκε με τον πιλότο μαζί, του στυλ: μια πινελιά για το κάθισμα και τον πιλότο μαζί και όποιον πάρει ο χάρος.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ που έβγαλα, οτι απο τότε κατάλαβα τη λοξα μου με τα πολλά φρούτα και παράξενους συνδυασμούς, το wash/φθορά (γινόταν με μολύβι και δαχτυλιά προς τη σωστή φορά, στα σημεία που πίστευα οτι το σήκωνε) και τη σημασία του καιιι οτι στα μοντέλα τα πράγματα πρέπει να γίνονται με τη σωστή σειρά, οχι τη στανταρ αναγραφόμενη πάντα, αλλά αυτή που εξυπηρετεί το μοντελάτορα. Έπειτα διακόπηκε το χομπι.

Επιστροφή στο παρον, με τη 2η θητεία μου στα μοντέλα πριν 3 χρονάκια περίπου που ξαναπήρα ενα night hawk.