Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφίες αυτοκινήτων από τα χεράκια μας.  (Αναγνώστηκε 13571 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
Απ: Φωτογραφίες αυτοκινήτων από τα χεράκια μας.
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 20, 2010, 08:32:34 μμ »
Ρε παληκάρια, ωραία (και εντυπωσιακά κάποια απο) τα αυτοκινητάκια που μας δείχνετε, αλλα μήπως να βάζατε και καμιά... λεζάντα να μάθουμε και όσοι δεν είμαστε "καμμένοι" με το σπόρ, τί βλέπουμε? ::dontknow::
Θα βοηθήσει και στην αναζήτηση μελλοντικά για την ανεύρεση των φωτό απο όσους τις χρειάζονται...

Αποσυνδεδεμένος Vaggouras

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 20, 2010, 11:04:55 μμ »
Sorry για το spam αλλά δεν μπορώ να μην το πω ...!!

ΗΜΑΡΤΟΝ !!

Βλέποντας τις πολύ ωραίες φωτό πιο πάνω
και ειδικότερα το post του gtiaf για τη Super Special Stage του Acropolis του 2005 στο ΟΑΚΑ 
Spoiler (hover to show)
λέω ας βάλω καμιά φωτό και εγώ από εκείνη τη μέρα...
ώσπου έμεινα κάγκελο !!!!

Και εξηγώ:
# 1 Καθόμασταν στο ίδιο πέταλο ... Ο gtiaf ήταν λίγο πιο πίσω και ψηλά (ΟΚ τυχαίο ..)
# 2 Έχουμε βγάλει την ίδια ακριβώς φωτό !!!! Στην 6η σειρά η 3 φωτό του gtiaf (P6230100) είναι επικυνδινα ίδια με την δικιά μου πιο κάτω (Τυχαίο και αυτό (?)..  Έστω
# 3 Αν λάβουμε υπόψιν τον καραφλό τύπο με την κάμερα και τα σηκωμένα χέρια και συγκρίνουμε τις δύο φωτό σημαίνει ότι η αφεντιά μου είναι κάποιο από τα κεφάλια στην φωτό του gtiaf (Τυχαίο ... (?) δε νομίζω ...!!

ΗΜΑΡΤΟΝ !!

P.S. Τυχεροι είσαστε που δεν διακρίνονται και τα χρονόμετρα στο βαθος που είναι σταματημένα ώστε να μουρλαθόυμε εντελως βραδυατικα.... (??!!)

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 20, 2010, 11:26:50 μμ »
Sorry για το spam αλλά δεν μπορώ να μην το πω ...!!

ΗΜΑΡΤΟΝ !!

Βλέποντας τις πολύ ωραίες φωτό πιο πάνω
και ειδικότερα το post του gtiaf για τη Super Special Stage του Acropolis του 2005 στο ΟΑΚΑ 
Spoiler (hover to show)
λέω ας βάλω καμιά φωτό και εγώ από εκείνη τη μέρα...
ώσπου έμεινα κάγκελο !!!!

Και εξηγώ:
# 1 Καθόμασταν στο ίδιο πέταλο ... Ο gtiaf ήταν λίγο πιο πίσω και ψηλά (ΟΚ τυχαίο ..)
# 2 Έχουμε βγάλει την ίδια ακριβώς φωτό !!!! Στην 6η σειρά η 3 φωτό του gtiaf (P6230100) είναι επικυνδινα ίδια με την δικιά μου πιο κάτω (Τυχαίο και αυτό (?)..  Έστω
# 3 Αν λάβουμε υπόψιν τον καραφλό τύπο με την κάμερα και τα σηκωμένα χέρια και συγκρίνουμε τις δύο φωτό σημαίνει ότι η αφεντιά μου είναι κάποιο από τα κεφάλια στην φωτό του gtiaf (Τυχαίο ... (?) δε νομίζω ...!!

ΗΜΑΡΤΟΝ !!

P.S. Τυχεροι είσαστε που δεν διακρίνονται και τα χρονόμετρα στο βαθος που είναι σταματημένα ώστε να μουρλαθόυμε εντελως βραδυατικα.... (??!!)

Απλα δεν γίνεται!!!!  :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Βλέποντας το turn in του Evo, υπολείπεσαι κατα περίπου 0,3 sec!!!!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ωραία εμπειρία πάντως... Τώρα για το μεταφυσικό που προέκυψε σήμερα, τι να πω?
 ::salut:: ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 11:24:03 πμ »
Πολύ ωραιες φωτο μέχρι τώρα, μπράβο κύριοι.  ::eusa_clap::
Συνεχίζω κι εγώ με ότι καλύτερο έχω ζήσει αυτοκινητιστικά μέχρι σήμερα. Θα γράψω και 2-3 λογάκια για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.

Τέλη Απριλίου με Πρωτομαγιά του 2004 και επίσκεψη με άλλη μια ντουζίνα βαρεμένους από το Alfa Romeo club στην σχολή αγωνιστικής οδήγησης ενός Ολλανδού, στην πίστα του Nurburgring. Όχι όμως του καινούργιου Nurburgring όπου διεξάγεται τώρα και το πρωτάθλημα της F1 αλλά του παλιού, του Nordschleife ή απλά RING ή και αλλιώς «Green Hell». To Ring βρίσκεται στην περιοχή Eifel που εκτείνεται σε ένα τμήμα των δυτικών συνόρων της Γερμανίας και των ανατολικών του Βελγίου. Είναι φυτεμένο κυριολεκτικά μέσα στο πυκνότατο και καταπράσινο δάσος των Αρδεννών Γι'' αυτό και το προσωνύμιο Green Hell. Η παλιά πίστα από όπου και οι φωτό που θα ακολουθήσουν, φτιάχτηκε το 1927, έχει μήκος 20,8!!!! χλμ είναι όλο στροφές, 172!!! στον αριθμό και το ψηλότερο από το χαμηλότερο σημείο της έχουν υψομετρική διαφορά 300!!! μέτρα, κοινώς σε ελάχιστα σημεία είναι επίπεδη. Έχει φιλοξενήσει όλων των ειδών τους αγώνες από F1 μέχρι πρωταθλήματα τουρισμού πριν κλείσει οριστικά στους αγώνες το 1976, μετά το παρ' όλίγο θανατηφόρο ατύχημα του Nikki Lauda και αφού χαρακτηρίστηκε επικίνδυνη.

Για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται, παραθέτω και σχεδιάγραμμα όλης της πίστας. Το μικρό κομμάτι τέρμα κάτω αριστερά είναι το κομμάτι της σημερινής πίστας όπου γίνεται ο αγώνας της F1.

http://petrolsmell.com/wp-content/uploads/2010/04/nurburgring_image.jpg

Το ΣΚ που είμασταν εκεί, την μεν πρώτη μέρα Σάββατο είχε αγώνες πρωταθλημάτων τουρισμού όπου έτρεχαν σε διάφορες κατηγορίες τα πάντα. Το απόγευμα είχαμε την πρώτη επαφή- βόλτα και εξοικείωση με την πίστα. Να πω ότι τα αυτοκίνητα της σχολής ήταν όλα Alfa 75 Turbo & 3.0L. ενώ για demo υπήρχαν 2 Lancia Integrale, μια Alfetta GTV6 3.2L και μια Ferrari 308GTS. Με 150EUR ο ιδιοκτήτης και αρχιεκπαιδευτής σε έκανε 2 γύρους στην πίστα. Φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία.  :mrgreen: Και η «δικιά» μου Ιταλίδα που με συντρόφεψε 2 μέρες.

Το τρίλιτρο του ιδιοκτήτη το πιο «πειραγμένο» και «στημένο» από όλα τα υπόλοιπα με το οποίο έκλεινε η μέρα του καθενός με μια βόλτα από τον ίδιο. Ακόμα τρέμω από τον φόβο μου και με αυτά που έκανε.  :shock:

Επειδή πολλά είπα σταματώ λέγοντας μόνο, ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ, απολαύστε υπεύθυνα.

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 01:51:03 μμ »
Μας κατέστρεψες μεσημεριάτικα!!

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #30 στις: Δεκεμβρίου 28, 2010, 12:10:00 μμ »
Μας κατέστρεψες μεσημεριάτικα!!
Eγώ να δεις τι καταστροφή έπαθα!!! Όπως περιέγραψα η εμπειρία του να μπεις μόνο και να οδηγήσεις σε απλά γρήγορους (ούτε καν αγωνιστικούς) ρυθμούς εκεί μέσα, είναι απλά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ!!! Πολλοί μάλιστα από τους φίλους που πήγαμε παρέα κόλλησαν τόσο πολύ, που οργανώνουν πλέον τακτικά εκδρομές εκεί. Πάνε τουλάχιστον 2 μ3 φορές το χρόνο ενώ ένας δυο έχουν νοικιάσει μόνιμα κατάλυμμα εκεί και έχουν φτιάξει και μεταφέρει μόνιμα και δικό τους αυτοκίνητο για να μπαίνουν στην πίστα!!  :shock: Εγώ δυστυχώς δεν έχω αξιωθεί να ξαναπάω  :( αλλά που θα πάει ... ελπίζω.

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #31 στις: Δεκεμβρίου 28, 2010, 03:35:06 μμ »
Πάνε τουλάχιστον 2 μ3 φορές το χρόνο ενώ ένας δυο έχουν νοικιάσει μόνιμα κατάλυμμα εκεί και έχουν φτιάξει και μεταφέρει μόνιμα και δικό τους αυτοκίνητο για να μπαίνουν στην πίστα!!  :shock: Εγώ δυστυχώς δεν έχω αξιωθεί να ξαναπάω  :( αλλά που θα πάει ... ελπίζω.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Και με τι κόστος όλα αυτά?

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #32 στις: Δεκεμβρίου 28, 2010, 11:28:49 μμ »
Οταν λεμε "Φωτογραφίες αυτοκινήτων από τα χεράκια μας" μήπως εννοούμε και φωτογραφίες αυτοκινήτων φτιαγμένα από τα  ::flag-greece:: χεράκια μας  :?:shock: :shock: Και όμως υπάρχουν..Ακουλοθούν τρείς φωτογραφίες που προσωπικά μου προξενούν ταυτόχρονα περηφάνεια και πίκρα για την χώρα μου......

Το πρόπλασμα ενός αυτοκίνητου που δημιούργησε ιστορία. Ο πατέρας των πολυμορφικών αυτοκινήτων -εαν εξαιρέσουμε το renault 4L και το FIAT Multipla - που γέννησε το Renault Espace και ολα όσα το ακολούθησαν, ήταν ελληνικής σχεδίασης. Αναπαύεται στον περιβάλλοντα χώρο του Φαέθωνα.

Το πρώτο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε στην χώρα μας. Η φωτογραφία αφιερώνεται σε όλους τους φίλους μας μοντελιστές από την Σύρο. Το συγκεκριμένο όχημα αναπαύεται στο Noesis. Δυστυχώς δεν επιτρεπόταν η λήψη φωτογραφιών με φλάς όταν είχα επισκεφτεί το συγκεκριμένο τμήμα του μουσείου.

Και το τελευταίο.... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #33 στις: Δεκεμβρίου 29, 2010, 02:53:33 μμ »
Και με τι κόστος όλα αυτά?
Το συνολικό κόστος στο άτομο ήταν περίπου 800EUR με τα πάντα πληρωμένα. Δηλαδή αεροπορικά εισιτήρια για Dusseldorf, ενοικίαση 2 βαν, διαμονή, διατροφή και κόστος σχολής.  :wink:

Αποσυνδεδεμένος antegia

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: χαλκιδικη
  • Χρηστος Παγκαλος
« Απάντηση #34 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 04:57:57 μμ »
Το είδα τυχαία και δεν ξέρω τι μάρκα είναι. Περίμενα τον ιδιοκτήτη να τον ρωτήσω  αλλά δεν φάνηκε . Ελπίζω να φανεί χρήσιμο .

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #35 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 05:22:14 μμ »
Πρόκειται για ένα κλασικό βρεταννικό αυτοκίνητο, μάρκας Morgan. Το βγάζει σε μοντέλο η Tamiya.

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #36 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 05:52:32 μμ »
Nα προσθέσουμε και μερικές φωτογραφίες μοτοσυκλετών. Ξεκινάμε πάντα με Βρετανία : Norton, Royal Enfield και η Brough Superior SS100 του Λώρενς της Αραβίας, όπως εκτείθεται στο Βρεταννικό Αυτοκρατορικό Πολεμικό Μουσείο
[imgt]http://img543.imageshack.us/img543/3128/dscf0169.jpg[/imgt][imgt]http://img714.imageshack.us/img714/6540/dscf0184n.jpg[/imgt][imgt]http://img143.imageshack.us/img143/8796/bulldogdecal020.jpg[/imgt]
Και τα 3 νομίζω οτι κυκλοφορούσαν παλιά σε μοντέλα.  Συνεχίζω με τον αντίπαλο -> Γερμανία.
[imgt]http://img145.imageshack.us/img145/6463/dscf0180j.jpg[/imgt][imgt]http://img834.imageshack.us/img834/1809/p6080004.jpg[/imgt][imgt]http://img843.imageshack.us/img843/3730/dscf0191x.jpg[/imgt]
Ακολουθούν οι υπόλοιπες χώρες του ʼξονα : Ιταλία - Ιαπωνία.
[imgt]http://img156.imageshack.us/img156/2600/p6080005.jpg[/imgt][imgt]http://img843.imageshack.us/img843/2254/p6080018.jpg[/imgt][imgt]http://img39.imageshack.us/img39/5225/dscf0850ar.jpg[/imgt][imgt]http://img146.imageshack.us/img146/932/p6080019.jpg[/imgt]
Κλείνω με γεύση από Ελλάδα.
[imgt]http://img513.imageshack.us/img513/3197/p3140074f.jpg[/imgt][imgt]http://img11.imageshack.us/img11/1496/p6080025.jpg[/imgt][imgt]http://img51.imageshack.us/img51/9515/p6080026.jpg[/imgt]

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 27, 2011, 01:59:07 πμ »
Καλημέρα σε όλους

Μετά από πολύ καιρό και κόβοντας βόλτες στο φόρουμ έπεσα σε αυτό το thread που είχα ανοίξει αλλά δυστυχώς το είχα ξεχάσει εντελώς και υπάρχει πολύ υλικό που περιμένει να "ανέβει".

Συνεχίζω να μοιράζομαι το υλικό μου με το πλέον αγαπημένο μου αυτοκίνητο το οποίο είναι το VW bus. Τυγχάνει να είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενός VW Type2 Combi του 1962 σε κλίμακα 1/1 και έτσι το υλικό που έχω συλλέξει είναι ατελείωτο.Μέρος αυτού του υλικού είναι και οι φωτογραφίες που ακολουθούν τις οποίες και τράβηξα το 2004 στο vanfest στην Αγγλία. Λίγα λόγια για το VANFEST.Είναι η μεγαλύτερη γιορτή που γίνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία και αφορά τα van της VW. Γινονται πάρα πολλές κάθε χρόνο σε διάφορα σημεία της χώρας και από διάφορους συλλόγους φίλων vw αλλά αυτή συγκεντρώνει συμμετοχές απ'ολη την Ευρώπη. Κάθε Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα γίνονται συγκεντρώσεις απο συλλόγους φίλων για διάφορες μάρκες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών (ζηλεύει κανείς εδώ στην Ελλάδα?). Το vanfest γίνεται νομίζω το τρίτο ΣΚ του Σεπτέμβρη και περιλαμβάνει camping, διαγωνισμούς, καλλιστεία αυτοκινήτων, συναυλίες, παζάρι και άλλα πολλά. Γίνεται σε μια πολύ μεγαλη έκταση ειδικά διαμορφωμένη για να φιλοξενει τέτοια φεστιβάλ και εχει θέσεις για καμπινγκ, σκήνες για συναυλίες, τουαλέτες και φυσικά καμπόσα μπαρ για μπύρα(Αγγλία γαρ!!).Ενδεικτικά αναφέρω οτι το επόμενο ΣΚ απο αυτό που εγώ πήγα είχε φεστιβάλ με Jaguar! To site του χώρου για να καταλάβετε τι εννοώ://www.threecounties.co.uk/index.html
Ήδη μοντελιστικά το VW bus κυκλοφορεί σε διάφορες εκδόσεις από HASEGAWA και REVELL (μπορεί και από άλλες εταιρίες αλλά δεν είμαι σίγουρος) οπότε ίσως σε κάποιους οι φώτο να φανούν χρήσιμες και να δώσουν ιδέες.
Προχωράω στο ψητό:

Το τελειότερο βάψιμο που έχω δει σε αυτοκίνητο. Απλά κάντε ζουμ και χαζεψτε τον ουρανό του αυτοκινήτου:

Και μία δόση αγγλικού χιούμορ:

Οι φωτογραφίες είναι σε full ανάλυση και υπάρχουν και άλλες για όποιον ενδιαφέρεται κυρίως close up σε λεπτομέρειες τις οποίες δεν ανεβάζω γιατί μάλλον θα είναι κουραστικό (εάν δεν είναι ήδη δηλαδή!!!).

Καληνύχτα
Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 27, 2011, 11:25:07 πμ »
Ατιμε, επιτηδες το κανεις :?: :?: Αφου ξερεις οτι εχω ενα μισοτελειωμενο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ολα ειναι αψογα παντως :!: :!:
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος opelcorsa-a

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λουτσα-Αρτεμις
  • R/C,slot cars και αυτοκινητομοντελισμος
    • HELLENIC-SLOT-CAR-CLUB
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 01:17:00 πμ »
Ανακατασκευη του 500 μου............

Uploaded with ImageShack.us

Αποσυνδεδεμένος kakos001

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #40 στις: Μαρτίου 03, 2011, 02:15:38 μμ »
Φίλε καμένε (Tάσο ήθελα να πω)

1ο Σε ζηλεύω!! 8)
2ο Σε ζηλεύω!! 8)
3ο  Σε ζηλεύω πολύ!! 8)

Βέβαια αν με ρωτήσεις γιατί σε ζηλεύω πιο πολύ δε ξέρω να σου πω. Για το test drive της California ή για το VIP Passport? Δε μπορώ να αποφασίσω!!
Φίλε μου οι φωτογραφίες σου είναι super!!Και όχι μόνο για μοντελιστική χρήση. Δε χορταίνω να τις χαζεύω.
Spoiler (hover to show)

Φίλε Γιώργο περιμένω με ανυπομονησία να δω και τις δικές σου φώτο.Για κάποιο πολύ περίεργο λόγο έχω την αίσθηση ότι οι δικές σου θα μιλάνε κυρίως "Ιταλικά"!!! :) :)

Συνεχίζω απόψε αυτό που υποσχέθηκα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.Ράλλυ Ακρόπολις 2007.
Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στην ειδική Λουτράκι2 ή Αγία Τριάδα2. Δε μπορώ να θυμηθώ(Μάλλον η πρώτη είναι). Συγχωρέστε με για κάποιες που δεν είναι καλά κεντραρισμένες ή πολύ καθαρές γιατί τραβούσα πρώτη φορά με αυτή τη μηχανή. (CANON EOS 300D)

Επειδή άρχισαν να βαραίνουν επικίνδυνα τα μάτια μου η συνέχεια αύριο.
Καληνύχτα σε όλους
Γιάννης

πες μου απο ποιο μοντελο και μαρκα θες να βγαλω φοτο να σουστειλω απο ευροπαικες νταλικες

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #41 στις: Μαρτίου 03, 2011, 02:39:51 μμ »
Βρήκα τρεις από τις δικές μου που ξεχώρισα:
Οι δύο πρώτες λόγο θεάματος:

Και η τρίτη λόγο έρωτα με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο:

Αποσυνδεδεμένος pro_crossaro

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #42 στις: Μαρτίου 04, 2011, 05:56:33 μμ »
Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο Mustang πρέπει πλέον να είναι αυτό που βρίσκεται διαλλυμένο σε μία μάντρα με αμερικάνικα προς την ανατολική Αττική. αν δεν κάνω λάθος δηλαδή. Εκείνο που λέω ήταν ένα από τα καλύτερα Mustang στην Ελλάδα, αλλά μετά από σύγκρουση έπαθε μεγάλη ζημιά.
Gentlemen, start your engines:

http://garagestories.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #43 στις: Απριλίου 16, 2011, 09:38:37 πμ »
Καλημέρα σε όλους.

Πριν από περίπου ένα μήνα έλαβε χώρα μια συνάντηση από φίλους μοντελιστές που έχουν σαν κοινό την αγάπη τους για το αυτοκίνητο σε όλες του τις μορφές.
Η παρέα αυτή αποτελούνταν από τους : jvolume, Est.1979,gtziaf,vaggelis207,JOHNNY.B, Chris_SD και τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ. Στην συνάντηση αυτή με πολύ χαρά υποδεχτήκαμε
τον Γιώργο(gtziaf), τον Βαγγέλη (vaggelis207) και τον Γιάννη (JOHNNY.B) που ήρθαν από Καβάλα, Πάτρα και Ιεράπετρα αντίστοιχα, για αυτό τον σκοπό.
Το ζεστό παρεΐστικο κλίμα καθώς και τα μοντελιστικά και μη πειράγματα δεν έλειψαν από τις πρώτες κιόλας στιγμές της συνάντησης.
Η παρέα αφού πέρασε από το τρίγωνο και το Γαλάτσι για ενημέρωση και ψώνια στη συνέχεια κατευθύνθηκε για καφέ και φαγητό για να καταλήξει στο νέο
μουσείο αυτοκινήτου που άνοιξε πρόσφατα στην Αθήνα και είναι και το κύριο θέμα του συγκεκριμένου ποστ.

Το μουσείο βρίσκεται στην οδό Ιουλιανού 33 - 35 & Γ' Σεπτεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ:
http://www.hellenicmotormuseum.gr/maincat.php?wh=1&lang=1&the1id=1&theid=1&open1=1&open2=5 

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ και αν είναι ομαδικό (5 άτομα και πάνω) τότε η τιμή είναι 5 ευρώ.

Θα πρότεινα σε όλους να το επισκεφθείτε γιατί πραγματικά είναι κάτι πολύ διαφορετικό από την ελληνική αυτοκινητιστική πραγματικότητα και θεωρώ ότι είναι άξια υποστήριξης η προσπάθεια αυτή. Όλα τα εκθέματα είναι άψογα συντηρημένα και κάποια είναι πραγματικά ονειρικά.

Με καθυστέρηση ενός σχεδόν μηνός ξεκινάω το ανέβασμα των φωτογραφιών που τραβήχτηκαν από όλους μας στο μουσείο.

Αυτά προς το παρόν.Μέσα στο ΣΚ θα ανέβουν και οι υπόλοιπες με αρκετά εντυπωσιακά (Ιταλικά) εκθέματα.

Καλημέρα σε όλους
Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #44 στις: Απριλίου 20, 2011, 06:07:09 μμ »
Η αλήθειά είναι οτι περάσαμε πολύυυυυυυ ωραία και το μουσείο ηταν καταπληκτική εμπειρία...
ʼντε Γιάννη, περιμένουμε το κυρίως τμήμα των φωτογραφιών με τα Ιταλικά εκθέματα (τι άλλο) :wink: :mrgreen: ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #45 στις: Απριλίου 20, 2011, 09:20:23 μμ »
Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο Mustang πρέπει πλέον να είναι αυτό που βρίσκεται διαλλυμένο σε μία μάντρα με αμερικάνικα προς την ανατολική Αττική. αν δεν κάνω λάθος δηλαδή. Εκείνο που λέω ήταν ένα από τα καλύτερα Mustang στην Ελλάδα, αλλά μετά από σύγκρουση έπαθε μεγάλη ζημιά.

Σίγουρα όχι, μιας κα το συγκεκριμένο Mustang το τράβηξα φωτογραφία στο Hockenheimring! ;)

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #46 στις: Απριλίου 21, 2011, 07:56:22 πμ »
Η αλήθειά είναι οτι περάσαμε πολύυυυυυυ ωραία και το μουσείο ηταν καταπληκτική εμπειρία...
ʼντε Γιάννη, περιμένουμε το κυρίως τμήμα των φωτογραφιών με τα Ιταλικά εκθέματα (τι άλλο) :wink: :mrgreen: ::salut::

Καλημέρα σε όλους.

Πράγματι φίλε μου περάσαμε πολύ ωραία στο μουσείο. Καλά τα Ιταλικά αλλά σαν την Γερμανίδα καλλονή με τα ανοιχτά φτερά της.......... Γούστα είναι αυτά.
Συνεχίζω με το δεύτερο μέρος των φωτογραφιών.

Και κάποιες δικές μας:

Η αφεντομουτσουνάρα μου με την ΘΕΑ!!!

Υπάρχουν και αποδείξεις πια!!!Ο κύριος Τζιάφας (gtziaf) ακουμπάει γερμανικό αυτοκίνητο!!!!!

Ο Χρήστος (Chris_SD) με μελλοντικούς μοντελιστικούς στόχους!!

Ο Βαγγέλης (Vagelis_207) δίπλα στο αγαπημένο του TRIUMPH.

Ο Σταύρος (Est.1976) με δυο αυτοκίνητα που ειχε αφίσα στο παιδικό του δωμάτιο!!! ::glossa:: ::glossa::

Ο εκστασιασμένος Γιώργος μπροστά στις Ιταλίδες θεές.
Spoiler (hover to show)

Πριν την παρατήρηση:

Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Μετά την παρατήρηση:

Αυτά για τώρα. Ακολουθεί σύντομα το τρίτο και τελευταίο μέρος.

Καλημέρα
Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #47 στις: Απριλίου 21, 2011, 09:54:10 πμ »
Γιαννη πολυ ομορφη παρουσιαση :D :D
Πραγματι περασαμε παρα πολυ ωραια εκεινη την ημερα :D
Περιμενω πως κ πως για την επομενη!!! :D

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #48 στις: Απριλίου 21, 2011, 11:17:35 πμ »
Τρίτο και τελευταίο μέρος από την επίσκεψη στο μουσείο.

Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΞΑΝΑ!!!!

Θα πρότεινα σε όλους σας να το επισκεφθείτε.Θα το βρείτε εξαιρετικά ενδιαφέρον.
Ευχαριστώ πολύ
Καλό Πάσχα σε όλους
Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #49 στις: Απριλίου 21, 2011, 11:32:43 πμ »
Ευχαριστούμε Γιάννη. Πράγματι ήταν μια πολύ ωραία μάζωξη ::salut::

Tags: