Καλημέρα συμφορουμίτες !
Εβδομαδιαίο update λοιπόν με το διόραμα να φτάνει στην τελική του ευθεία.
Αυτή την εβδομάδα ασχολήθηκα πιο πολύ με τις φιγούρες και λιγότερο με την βάση.
Στην βάση παιδευόμουν με τις χρωματικές αποχρώσεις και τα βερνίκια της λάσπης,
Διορθώθηκαν τα rainmarks στα κεραμίδια, έγιναν κάποιες διορθώσεις στο σκάλισμα του κτηρίου (στο πάνω μέρος της φάτσας του) και λίγα washakia. Έχουν μείνει αρκετά πράγματα ακόμα!
Μήν κουράζω άλλο, πάμε σε φωτό

Σε μια συζήτηση που κάναμε με ένα φίλο πρόσφατα είπαμε ότι η σήτα πρέπει να αλλαχτεί γιατί χτυπάει άσχημα. Έτσι λοιπόν αφού ήτανε πρόθυμος να με βοηθήσει πήρε το κομμάτι και μου έκανε την σήτα μιας και είναι πολύ καλός γνώστης του θέματος, για εμένα προσωπικά κινητή εγκυκλοπαίδεια και είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκε η πινελιά του!!
Το χαίρομαι πάρα πολύ που μπήκε υπογραφή Τσάπανος στο άρμα μου!!!!!!!!!!

Επίσης έγινε τρύπα στον πύργο του άρματος με κολλητήρι, θα βαφτεί μαύρο χρώμα και στις ακμές θα μπει μολύβι. Τέλος θα γίνει και το weathering πάνω στην σήτα για να δέσει με το υπόλοιπο άρμα.

Τέλος οι φιγούρες !! Με παίδεψαν πάρα πολύ, μα πάααρα πολυ... Συνέχεια ήθελα κάτι παραπάνω να κάνω και βγαίναν πράγματα όλη την ώρα! Μετά από πολλές ώρες λοιπόν οι φιγούρες τελείωσαν, το μόνο που τους μένει είναι λέρωμα στα παντελόνια όταν κολληθούν επάνω στο διόραμα, μιας και το έδαφος το τι χρώμα θα βγει στο τέλος είναι άγνωστο!
Φωτό από φιγούρες:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αυτά λοιπόν! Τελειώνει σιγά σιγά και χαίρομαι πολύ, ελπίζω να μην σας κούρασα!