0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78 στις Φεβρουαρίου 24, 2011, 04:28:33 μμΜα δεν λέω κάτι διαφορετικό! Εγώ διατύπωσα λάθος την ερώτησηΠως μεταγγίζεις το mr surfacer 500 χωρίς να σου παγώσει σχεδόν αμέσως?
Μα δεν λέω κάτι διαφορετικό!
Μια τεχνική που χρησιμοποιώ στα αεροπλάνα (επειδή πάντα κάνω επαναχάραξη των πάνελς)
Γιαννη το πας πολυ καλα,προσεκτικα και σχολαστικα!Οποτε ειμαι σιγουρος οτι το τελικο αποτελεσμα θα ειναι αναλογο!Οσο για τα κομματια που σου ετυχε η στραβη,πιστευω οτι με το ντουκοχαρτο θα γινει μια χαρα και δεν θα χρειαστει να μπεις σε αλλες διαδικασιες.Καλη συνεχεια!
Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι τα σπρέι της Humbrol το 22 για το λευκό και το 220 (Ferrari red) για το κόκκινο περασμένα δύο χέρια.Η γυαλάδα που βγάλανε με άφησε πολύ ικανοποιημένο.
Χαζών ερωτήσεων συνέχεια: Κολλάω-περνάω χαλκομανίες και γυαλίζω ή περνάω χαλκομανίες - γυαλίζω και μετά κολλάω?
Το 220 αφήνει πολύ καλή απόχρωση και υφή. Η γενική εντύπωση Γιάννη από τη μέχρι τώρα πρόοδο είναι θετική αλλά πρέπει να ανεβάσεις ταχύτητα.
Εμένα μου αρέσουν λαμβάνοντας υπ΄όψη την ηλικία που τα έφτιαξες. Φαεινή ιδέα το Sierra. Ολο μαύρο και ...καθάρισες.
Γιαννη καλησπερα και καλώς μας ξαναρθες!!! Ωραια εστρωσε το χρωμα, αληθεια απο τι αποσταση το ψεκασες; Σχετικα με την ερωτηση σου , αν επιλεξεις τον δευτερο τροπο προσοχη στην χρηση της κολλας...Οσο για τα παλια μοντελα μια χαρα ηταν για τα δεδομενα της εποχης!! Εγω ψηφιζω το nascar γιατι δεν βλεπουμε ποτε κανενα!
Αντε καλη συνεχεια και με πιο γρηγορο ρυθμο παρακαλω
Γιαννη πολυ ωραια εχουν στρωσει τα χρωματα φιλε!Τι μου θυμισες τωρα με το 500αρι !!!!Αυτο το αμαξι το λατρευω!(αν και οχι Γαλλικο )Ειναι πολυ ομορφα και τα δυο.Εγω ψηφιζω 500αρι δαγκωτο.Πιστευω με ενα βερνικακι θα γινει Οκ.Το κομματι ειναι καρασπανιο! Eχω και εγω το μαυρο texaco στην κατοχη μου το οποιο ειχα φτιαξει πιτσιρικας και ηταν αθλιο.Το εχω ξεβαψει με fornet και περιμενει σε ενα κουτι τη σειρα του για φτιαξιμο.
Πρέπει ομως να κρατησουμε την αγωνιστικη σημαια της ΤΟΥΟΤΑ ψηλα, οποτε βιασου
Με το 207 τι γινεται ?
Αυτό πρέπει να γιορταστεί με μπύρες - παγωτά σε δεύτερη αυτοκινητομοντελοσυνάντυση
Είμαι πολύ χαρούμενος Γιάννη που βλέπω να προχωράς... Μπράβο φίλε μου!Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι, πάρε το χρόνο σου και δούλευε με τους ρυθμούς σου.
Όσο για την αγωνιστική σημαία της Toyota, αυτή έχει υποσταλεί χρόνια .
ΥΓ2. Το Sierra δεν με συγκινούσε ποτέ, nascar βλέπω μόνο όταν έχω αϋπνίες ή όταν έχω κακή διάθεση (ξεκαρδίζομαι με τον Montoya) οπότε δεν μπορώ να σου πω πολλά. Μοντελιστικός τώρα, ξεκινάς από πολύ καλή βάση (τι μοντέλο-εποχές μου θύμισες τώρα )
ΥΓ2. Το Sierra δεν με συγκινούσε ποτέ,