0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Spoiler (hover to show)Κάποια στιγμή θα ποστάρω το στοκ που έχω μήπως και κάποιος ενδιαφέρεται για σκαναρισμένες χαλκομανίες, spare κομμάτια ή ότι άλλο. Νομίζω πως υπάρχουν και κάποια ενδιαφέροντα κιτ σε αυτό
Δυστυχώς η καρτέλα των χαλκομανιών έχει πιάσει μούχλα σε κάποια σημεία τους, πιθανόν από κακή αποθήκευση. Αν και σε αυτές καθεαυτές τις χαλκομανίες δε φαίνεται κάτι, εντούτοις έχω μία ανησυχία για το πως θα συμπεριφερθούν τη κρίσιμη ώρα της τοποθέτησης.
Έχω μία μικρή ανησυχία για την εφαρμογή η οποία πηγάζει κυρίως από το γεγονός ότι η Revell δεν είχε και το καλύτερο όνομα όταν εγώ εγκατέλειψα το hobby. Μακάρι να βγω ψεύτης. Θα δείξει.
Μετά από τόσα χρόνια αποχής θεωρώ τον εαυτό μου σαν μοντελιστική "Tabula rasa". Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστώ την βοήθεια όλων σας σε κάποια σημεία, ειδικά στην χρήση των πολλών νέων υλικών που με χαρά είδα ότι κατέφθασαν στο μοντελισμό.
Παράθεση από: jvolume στις Δεκεμβρίου 01, 2010, 01:08:03 πμ Spoiler (hover to show)Κάποια στιγμή θα ποστάρω το στοκ που έχω μήπως και κάποιος ενδιαφέρεται για σκαναρισμένες χαλκομανίες, spare κομμάτια ή ότι άλλο. Νομίζω πως υπάρχουν και κάποια ενδιαφέροντα κιτ σε αυτόΈχουμε ένα θέμα με τις χαλκομανίες όπου μπορεί να προκύπτει θέμα δικαιωμάτων. Το ίδιο και με τις οδηγίες όπου προτιμότερο είναι να βάζεις μια ένδειξη "for discussion only". Δες το θέμα της RE20.
Όντως δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα στην καρτέλα. Μάλλον κάποιο ζουμάκι θα το χρειαστείς όταν φτάσει η ώρα.
Εντάξει δεν είναι Tamiya αλλά δεν είναι και Heller, μέσα στα 10 χρόνια που λείπεις η κατάσταση έχει βελτιωθεί, προπάντων από την παρουσία των Γερμανών στο εταιρικό σχήμα.
Συνονοματε γεια χαρα και απο μενα.Απο την παρουσιαση του θεματος και μονο καταλαβαμε ποσο σου ελειψε το μοντελαρισμα... Καλη επανοδο λοιπον και καλη επιτυχια στο φτιαξιμο της γιαπονεζας...Spoiler (hover to show)καμια παλια κατασκευη σου παιζει να δουμε;
Φίλε Σταύρο καλημέραΜε πρόλαβες πριν φύγω για Γαλάτσι - Καλφάκη. Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου.Ξέρω ότι είσαι χρήστης των Spray οπότε η άποψή σου είναι σημαντική.Για στόκο λέω να χρησιμοποιήσω υγρό. Έχεις άποψη μήπως γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά?Το καπάκι πίσω από τον οδηγό εννοείς?Ευχαριστώ Γιάννης
..........ένα βελτιωτικό για ζώνες ασφαλείας(super είναι!!).
Τι είναι αυτό ακριβώς?
Ήθελα να πω ότι αγόρασα ένα σετ με ζώνες ασφαλείας στην 1/24 σε φωτοχαραγμένα το οποίο βελτιώνει την εικόνα του μοντέλου και το οποίο το βρίσκω καταπληκτικό.
Η Tamiya έβγαλε σετ ζωνών με ΡΕ και λωρίδες 3 χρωμάτων για κιτ 1/20 και 1/24. Καιρός ήταν. Τέτοιο αγόρασες ή σκέτα PE?
Έμαθα ότι από Γενάρη έρχονται χρώματα TAMIYA σε spray.
Προτάσεις για το τι θα ακολουθήσει την ολοκλήρωση της ΤΟΥΟΤΑ δεκτές