Αποστολέας Θέμα: WIP Renault RE20 1/12 Tamiya - The End  (Αναγνώστηκε 29907 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
Απ: WIP Renault RE20 1/12 Tamiya
« Απάντηση #100 στις: Μαρτίου 08, 2011, 01:26:41 μμ »
Δεν ξέρω αν είναι σπαζοκεφαλιά αλλά και να είναι .....Μου έχει κινήσει τόσο πολύ την περιέργεια που θα μπω στον πειρασμό να ψάξω για ένα τέτοιο κιτ!!!!!!!
Ο Ιάπων έχει κάνει επανέκδοση του κιτ με ΡΕ. Το βρίσκεις σχεδόν παντού :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #101 στις: Μαρτίου 09, 2011, 11:27:58 πμ »
Σταυρο καλημέρα

Τα σεμινάρια μοντελισμου βλέπω οτι συνεχίζονται με σταθερό ρυθμό.
Βαψίματα, κολλήματα, οργάνωση, περιγραφή και αλλά πολλά, όλα άψογα.Πραγματικά απόλαυση να διαβάζει κανείς το wip σου (διπλή απόλαυση απο τότε που ξεφορτώθηκες το φωτοκουβά!! ::glossa:: ::glossa::)

Τα δυο μικρά κίτρινα τμήματα του αμαξώματος τρυπήθηκαν, ασταρώθηκαν ελαφρά και βάφτηκαν με TS-16 (ένα «ξερό» και ένα «υγρό» χέρι ήταν αρκετα για να γυαλίσουν). Περάστηκαν με λίγο Compound και τοποθετήθηκαν τα στίκερ της Ferodo. Κατόπιν σφράγισμα και Wax.

Ερωτήσεις
1. Γιατί ελαφρό αστάρωμα?Τι εξυπηρετεί? Διάβασα και το σχόλιο του Γιώργου και δε το κατάλαβα. :oops: :oops:
2. Στίκερ?Δεν είναι χαλκομανία εξ Αμερικής?
3. Το σφράγισμα με τι βερνίκι έγινε και πόσα χέρια έπεσαν?

Περιμένω το νέο update. ::salut:: ::salut::

Δεν ξέρω αν είναι σπαζοκεφαλιά αλλά και να είναι .....Μου έχει κινήσει τόσο πολύ την περιέργεια που θα μπω στον πειρασμό να ψάξω για ένα τέτοιο κιτ!!!!!!!

Και εγώ σχεδόν ψημένος είμαι Δημήτρη.Αλλά θα χρειαστώ τουλάχιστον δύο χρόνια για να το τελειώσω με τους ρυθμούς μου!!

καλημέρα

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #102 στις: Μαρτίου 09, 2011, 12:26:02 μμ »
Τα σεμινάρια μοντελισμου βλέπω οτι συνεχίζονται με σταθερό ρυθμό.
Βαψίματα, κολλήματα, οργάνωση, περιγραφή και αλλά πολλά, όλα άψογα.Πραγματικά απόλαυση να διαβάζει κανείς το wip σου (διπλή απόλαυση απο τότε που ξεφορτώθηκες το φωτοκουβά!! ::glossa:: ::glossa::)
::thanks_smilie:: Γιάννη
Ερωτήσεις
1. Γιατί ελαφρό αστάρωμα?Τι εξυπηρετεί? Διάβασα και το σχόλιο του Γιώργου και δε το κατάλαβα. :oops: :oops:
2. Στίκερ?Δεν είναι χαλκομανία εξ Αμερικής?
3. Το σφράγισμα με τι βερνίκι έγινε και πόσα χέρια έπεσαν?
1. Θα μπορούσα να μην ασταρώσω καθόλου αφού το χρώμα των κομματιών του αμαξώματος από το κιτ είναι ...εξοργιστικά κοντά στο TS-16 με το οποίο θα βαφτεί η Ρενώ. Η ιδέα ήταν ελαφρό αστάρωμα για να αποκτήσει βάθος το χρώμα. Απλά μου έκατσε. :D
2. Λάθος όρος. Εννοούσα στίκερ στο ζωντανό, χαλκομανία βέβαια εδώ.
3. Σφράγισμα με TS-13. Ο Αμερικάνος αναφέρει ρητά ότι δυο είναι τα σίγουρα βερνίκια, αυτό και ένα της ΜΜ.

Και εγώ σχεδόν ψημένος είμαι Δημήτρη.Αλλά θα χρειαστώ τουλάχιστον δύο χρόνια για να το τελειώσω με τους ρυθμούς μου!!
Γιάννη, δεν θέλω να κάνω τον έμπειρο αλλά μην πιάσεις κάτι τέτοιο αν δεν έχουν περάσει από τον πάγκο σου 2-3 Ταμίγια 1/12.

καλημέρα

[/quote]

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος .JOHNY.B.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
« Απάντηση #103 στις: Μαρτίου 10, 2011, 10:59:57 μμ »
Καλησπερα Σταυρο.Τι να πω...ολα αψογα, βλεπω και ξαναβλεπω τις φωτο και πραγματικα νομιζω οτι παρακολουθω το ''δεσιμο'' πραγματικου αυτοκινητου....καλη συνεχεια!
Life sucks and then....you die!!!

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #104 στις: Μαρτίου 27, 2011, 07:56:36 μμ »
Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμίτες.

Η συνέχεια του πονήματος έχει να κάνει με τον κυρίως κινητήρα, χωρίς τα περιφερειακά του.
Το κάρτερ λαδιού βάφτηκε με Metalcote Polished Steel (και όχι Aluminium που αναφέρει ο Ιάπων).
Η αντλία λαδιού με Gloss Aluminium και περάστηκε με Weathering Oil Stain.

Δεξιά και αριστερά κολλήθηκαν οι αντλίες νερού.

Το φίλτρο περάστηκε με 4 χέρια άσπρο αστάρι της Tamiya ...και τίποτε άλλο αφήνοντας την εντύπωση που βλέπετε στη φωτό.
Το κάτω μέρος του μπλοκ βάφτηκε με Baltic Blue της Humbrol (το ίδιο και τα καπάκια των εκκεντροφόρων) ενώ το σώμα των 6 κυλίνδρων με Aluminium της Humbrol. Ενα θέμα με το μασκάρισμα τόσο ...κατσαρών επιφανειών μου προέκυψε, αλλά η υπομονή μου είναι εφάμιλλη με του ...γνωστού συμπαθούς τετράποδου, οπότε πέρασε το δικό μου!

Οι ιμάντες των εκκεντροφόρων βάφτηκαν με Rubber Black της Tamiya (κορυφαίο) και τα γρανάζια κίνησης με Silver της Humbrol.
Βάρος δόθηκε στο συγκρότημα «εναλλάκτης, αντλία υψηλής του ψεκασμού και αντλία βενζίνης». Ανοίχτηκαν δυο τρύπες στον εναλλάκτη, μια για σύνδεση με τον διανομέα και μια για σύνδεση με τον πολλαπλασιαστή (το θυμάστε από παλιότερο post μου, βρίσκεται πάνω από τη δεξαμενή καυσίμου). Επίσης μια στο σώμα της αντλίας υψηλής για το καλώδιο εντολών που ξεκινάει από τον εγκέφαλο (και αυτό πάνω από τη  δεξαμενή καυσίμου).
Η αντλία καυσίμου απέκτησε σωληνάκι τροφοδοσίας και επιστροφής καθώς και ...γείωση!!

Κολλήθηκαν τα πάντα με μια ορισμένη αυστηρή σειρά, ξεκινώντας από το κύκλωμα νερού των εναλακτών των τούρμπο που απαιτεί δυο χοντρά μαύρα σωληνάκια να ξεκινούν από τη βάση του V προς τη πλευρά του σασί (αποκτήσανε κολιέδες!), συνεχίζοντας με τον διανομέα (κίνηση από τον εκκεντροφόρο με ιμάντα (ματ μαύρο της ΜΜ)), το συγκρότημα εναλλάκτη-αντλιών που ανέφερα παραπάνω (κίνηση από τον εκκεντροφόρο με ιμάντες (ματ μαύρο της ΜΜ επίσης)), τις βάσεις των μπεκ ψεκασμού και τα μπουζοκαλώδια.
Κατόπιν τα διαφανή σωληνάκια τροφοδοσίας καυσίμου ...κιτρίνισαν και κολλήθηκαν εναλλάξ δεξιά-αριστερά στα μπεκ.
Ο αισθητήρας υποπίεσης των κυλίνδρων συνδέθηκε με την αντλία των μπεκ με Braided Line.
Τέλος κολλήθηκαν οι ιμάντες των εκκεντροφόρων, με τους χρονισμούς και τους τεντωτήρες τους.
Τα καλύμματα των εκκεντροφόρων δέχθηκαν ιδιαίτερη περιποίηση αφού ασταρώθηκαν με το αστάρι της Humbrol, μασκαρίστηκε το κάτω μέρος τους και βάφτηκαν όπως ανέφερα παραπάνω, κατόπιν μασκαρίστηκε το μπλε και η κάτω πλαυρά τους βάφτηκε όπως το V του κινητήρα (αλουμίνιο).
Κατόπιν ξύθηκαν προσεκτικα οι γραμμές και τα γράμματα και περάστηκαν με Metalizer Stainless Steel της MM, δυο και σε ορισμένα σημεία τρια χέρια.

Αυτά για την ώρα.
Συνέχεια έχει το σύστημα υπερτροφοδότησης και η ψύξη του.

ΥΓ. Αν βρίσκετε βελτίωση στη ποιότητα των φωτό είναι γιατί πρόσφατα έγινε μέλος της οικογένειας μια Nikon Coolpix S5100.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #105 στις: Μαρτίου 28, 2011, 01:09:15 πμ »
Σταύρο καλησπέρα

Πραγματικά οι φωτογραφίες βελτιώθηκαν αλλά ακόμα και αυτές δεν μπορούν να φτάσουν το επίπεδο της δουλειάς σου!!!
Ξέρουμε την ψύχωση σου με τους κινητήρες και οι παραπάνω φώτος το αποδεικνύουν. Η μοτερούκλα αυτή θα μπορούσε να σταθεί και σαν ξεχωριστό μοντέλο από μόνη της!! :D
Δηλώνω ερωτευμένος με το Baltic Blue της Humbrol το οποίο ακόμα και αυτή η Coolpix το αδικεί!
Δωρεάν μαθήματα μοντελισμού και μηχανολογίας σε ενα thread.Merci beaucoup!!

Η διαφορά μου σαν μοντελιστής σήμερα σε σύγκριση με τον μοντελιστή που εγκατέλειψε το χόμπι προ δεκαπενταετίας δεν είναι τόσο στο τεχνικό κομμάτι όσο στην υπομονή που απόκτησα με το πέρασμα του χρόνου σαν άνθρωπος. Αλλά ακόμα και αυτή, φίλε μου Σταύρο, δεν είναι αρκετή ώστε να φτάσω στα μοντελιστικά επίπεδα τα δικά σου (και βεβαίως και άλλων εδώ μέσα στο φόρουμ). Όλα αυτά τα λέω γιατί οι σημερινές σου φωτογραφίες απεικονίζουν ένα προϊόν απίστευτης υπομονής (και τεχνικής ικανότητας βεβαίως) αναδεικνύοντας την τελευταία ως το χρησιμότερο εργαλείο του κάθε μοντελιστή. Ένα ζουμ σε κάποια από τις φώτο θα πείσει και τον πλέον δύσπιστο.

Καλή δύναμη για τη συνέχεια.
Καληνύχτα
Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #106 στις: Μαρτίου 28, 2011, 10:28:29 πμ »
Τα είπε όλα ο Γιαννής... Τι να προσθέσω άλλο?
Όλοι ξέραμε οτι οι κινητήρες είναι το αγαπημένο σου τμήμα, αλλά δεν είναι αγάπη... είναι έρωτας  :lol:
Το Rubber Black της Tamiya είναι από σπρέυ?
ΥΓ. Σε ευχαριστώ, που μου κάνεις τόσο απλή τη δουλειά, οταν ξεκινήσω την δικιά μου  :wink:  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Βοηθάει και ο Νικολάκης  :!: :!: :!: (σημ. μεταφ. η νέα Coolpix S5100)
 ::salut:: ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #107 στις: Μαρτίου 28, 2011, 11:00:12 πμ »
 :arrow: jvolume Γιάννη σε ευχαριστώ. Η υπομονή μου και ο λεπτομερέστατος έλεγχος συναρμογής όλων των σταδίων πριν ξεκινήσω τις κυρίως εργασίες έδωσαν αυτό που απεικονίζεται στις φωτό.

:arrow: gtziaf Ε, έχω και εγώ κάποιες αδυναμίες σε ορισμένα τμήματα των κιτ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Το Rubber Black TS-82 είναι μόνο σε σπρέυ.

ΥΓ. Μερικά σημεία παγίδες τα έχω προσπεράσει, επίτηδες για να σε βλέπω να βγάζεις καπνούς από τα αυτιά :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #108 στις: Μαρτίου 28, 2011, 11:14:36 πμ »
Σταυρο τι να πω?? Η δουλεια που εχεις κανει ειναι Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Η ::eusa_wall::

Επισης εχω να πω πως ειμαι απο τους τυχερους που εχουν δει το συγκεκριμενο μοτερ ((σε προηγουμενο σταδιο)) στον παγκο του Σταυρου :D

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #109 στις: Μαρτίου 28, 2011, 01:17:38 μμ »
Σταυρο τα ειπαν ολα τα παιδια πιο πριν.
Εχεις κανει πολυ καλη,καθαρη και μεθοδικη δουλεια!!
Περιμενω τις  τουρμπινες τωρα να ανεβασουμε λιγο  πιεση :mrgreen:
Καλη συνεχεια ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος geokat

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ-ΝΑΥΠΛΙΟ
« Απάντηση #110 στις: Μαρτίου 28, 2011, 01:41:05 μμ »
δεν εχω να πω τιποτα για την κατασκευη σας απλα το μονο που θα ηθελα να πω ειναι οτι ο κινητηρας μπορει ανετα να μπει σε μια βιτρινα μονος του διπλα σε ενα σορο αλλα μοντελα και να κλεψει την παρασταση!!!
ειναι πραγματικα αριστουργημα!!!!

Αποσυνδεδεμένος spyros molinaris

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: κερκυρα
  • I.P.M.S. 258
« Απάντηση #111 στις: Μαρτίου 28, 2011, 02:52:36 μμ »
πολυ καλη και καθαρη δουλεια κυριε σταυρο .
αν και δεν ασχολουμε με τα αυτοκινητα το αποτελεσμα
ειναι αρκετα αληθοφανες ,μηπως δουλευει  :wink:
καλη συνεχεια ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #112 στις: Μαρτίου 28, 2011, 05:24:17 μμ »
 :arrow: Chris_SD
 :arrow: vagelis207
 :arrow: geokat
 ::thanx::
πολυ καλη και καθαρη δουλεια κυριε σταυρο .
αν και δεν ασχολουμε με τα αυτοκινητα το αποτελεσμα
ειναι αρκετα αληθοφανες ,μηπως δουλευει  :wink:
καλη συνεχεια ::salut::

Οχι δεν δουλεύει αν και ...πολύ θα το ήθελα  :!: :oops:
Ευχαριστώ Σπύρο

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
« Απάντηση #113 στις: Μαρτίου 30, 2011, 10:56:30 πμ »
Καλημέρα,

Μας έφτιαξες πάλι τη μέρα... Μπράβο Σταύρε, ο κινητήρας σου έγινε κουκλί!!!!!

Θέλω να τη δω τελειωμένη γρήγορα.  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #114 στις: Μαρτίου 30, 2011, 11:02:55 πμ »
Καλημέρα,

Ευχαριστώ Απόστολε

Πόσο γρήγορα δηλαδή :?: :roll: :roll: :roll: :roll:

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #115 στις: Μαρτίου 30, 2011, 11:15:08 πμ »
Καλημέρα,

Ευχαριστώ Απόστολε

Πόσο γρήγορα δηλαδή :?: :roll: :roll: :roll: :roll:

Το Σ/Κ λέω να την πάμε στο Zolder για δοκιμές, ή είναι πολύ σύντομα;  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος .JOHNY.B.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
« Απάντηση #116 στις: Μαρτίου 30, 2011, 01:40:59 μμ »
Σταυρο κορυφαια δουλεια , αλλα και τεχνικη καταρτηση/ικανοτητα (οπως σου ειπε και ο Γιαννης) που τη ζηλευουμε...καλη συνεχεια!
Life sucks and then....you die!!!

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #117 στις: Μαρτίου 31, 2011, 06:38:48 πμ »
 :arrow:  .JOHNY.B.

::thanks_smilie::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #118 στις: Απριλίου 10, 2011, 01:18:51 μμ »
Καλησπέρα σε όλους

Εμαθα ότι σας έλειψε το πόνημα και ένα στερητικό σύνδρομό το πάθατε. ::glossa:: Μια δόση από σωλήνες και καλώδια κάθε δυο εβδομάδες ενδείκνυται για την πάθησή σας. :mrgreen:

Το project συνεχίζεται (και τελειωμό δεν έχει) με τη πρώτη φουρνιά συστημάτων γύρω από τον κινητήρα. Οντας υπερτροφοδοτούμενος, χρειαζόταν φτερωτές κίνησης από τις εξατμίσεις (2), φτερωτές συμπίεσης (2) και βέβαια σύστημα ψύξης του συμπιεσμένου αέρα με εναλλάκτες αέρα-νερού (πάντα 2 για το παίδεμα και τις ατέλειωτές μετρήσεις συμμετρίας).

Στη πρώτη φωτό φαίνονται οι εναλλάκτες, το δοχείο απωλειών νερού και προπάντων η ...τάπα του σασί. Οι πρώτοι βάφτηκαν με Gloss Aluminium τηςTamiya, το δεύτερο με Chrome Silver της Humbrol και η ...τάπα με Aluminium της Humbrol  στο κέντρο (είναι πιο χοντρόκοκκη και δείχνει αλλοιώς) και με Metallic Gray περιμετρικά και στα σημεία τροφοδοσίας και επιστροφής του καυσίμου. Κολλήθηκε η τάπα στο πίσω μέρος του κινητήρα (και χάθηκαν οι ιμάντες των εκκεντροφόρων -απορώ ακόμα γιατί τους ...επιμελήθηκα τόσο πολύ), και το δοχείο νερού πάνω της. Τέλος οι δυο εναλλάκτες δεξιά και αριστερά της τάπας κολλήθηκαν και συνδέθηκαν με τις αντλίες νερού που ξεκινούν χαμηλά από το πλάι του κάρτερ λαδιού του κινητήρα.

Η επόμενη φωτό δείχνει τα εξαρτήματα των δυο τούρμπο και τις εξατμίσεις. Οι φτερωτές συναρμολογήθηκαν στους άξονές τους μαζί με τις εισαγωγές αέρα (κίτρινες) και κολλήθηκαν στις αναμονές των εναλλακτών. Η φτερωτή συμπίεσης βάφτηκε με Αλουμίνιο και περάστηκε με Oil Stain. Η φτερωτή κίνησης όπως και οι εξατμήσεις βάφτηκαν με Metalcote Polished Steel, τρίφτηκαν και περάστηκαν με Burnt Blue.

Και μετά ήρθε ο θάνατος. :twisted: Οι εξατμήσεις δεν ταίριαζαν με τίποτα στις αναμονές τόσο του μπλόκ του κινητήρα, όσο και της φτερωτής. Καμία από τις έξι. Ούτε μια. Αν και είχε γίνει τον Νοέμβριο λεπτομερής έλεγχος συναρμογής, δεν μπορούσα να φτάσω στο επίπεδο λεπτομέρειας που απαιτούσε η συγκεκριμένη συναρμολόγηση. Όσοι έχουν ασχοληθεί με κιτ F1 της Tamiya στο 1/12 έχουν ρίξει άφθονο μπινελίκι  ::pop:: στο ταίριασμα των 12 χταποδιών των Ferrari π.χ.. Ε, τα 6 της Ρενώ βγήκαν απείρως πιο στριμόκωλα. :evil: :evil: :evil:
Δοκιμάστηκαν διάφορες πατέντες με Blu-Tack, αποσυναρμολόγηση και επανακόλληση των φτερωτών σε άλλη γωνία κ.α., όλα χωρίς αποτέλεσμα.
Σαν ύστατη λύση, η οποία όμως δούλεψε, μετά από παίδεμα τριών ημερών κατέφυγα στο παλιό καλό γνωστό εργαλείο των μοντελιστών: το σεσουάρ. Μέτρηση, ζέσταμα και λύγισμα σε δυο άξονες, και τα έξι κομμάτια ήρθανε στο σωστό σχήμα και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στις φωτό.
Δεν θέλω να ακούσω τη λέξη εξατμίσεις για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. :mrgreen:

ΥΓ.1 Μην ακούσω κουβέντα για τα σημάδια καλουπιού στις εξατμίσεις. ΤΟ ΞΕΡΩ. Είναι από αυτά που κοιτάζεις χωρίς να τα βλέπεις παρά μόνο στις φωτό και κατόπιν εορτής. :evil:
ΥΓ.2 Αρχισα να υποψιάζομαι τους λόγους που το συγκεκριμένο κιτ δεν είναι από τα αγαπημένα των μοντελιστικών fora. Τυχαίο? Δεν νομίζω.  :roll: :roll:

Πιστεύω ότι το ένα από τα δυο-τρια πιο επικίνδυνα σημεία ξεπεράστηκε (με ένα άλλο θα ασχοληθεί ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ).

Συνέχεια έχουν: το κιβώτιο ταχυτήτων, το δοχείο λαδιού και η πίσω ανάρτηση.
Οταν εξαντληθεί η υπόμονή σας να μου το πείτε, μην με κρατήσετε στην άγνοια. :mrgreen:

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #119 στις: Απριλίου 10, 2011, 01:22:24 μμ »
Respect ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #120 στις: Απριλίου 10, 2011, 02:00:50 μμ »
Σταυρο εισαι σιγουρος οτι δεν δουλευει το μοτερ???? :mrgreen:

Τι να πω...απλα αψογο :D :D :D :D :D

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #121 στις: Απριλίου 10, 2011, 02:38:04 μμ »
Σταυρο εισαι σιγουρος οτι δεν δουλευει το μοτερ???? :mrgreen:

Τι να πω...απλα αψογο :D :D :D :D :D

Spoiler (hover to show)

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #122 στις: Απριλίου 10, 2011, 03:50:01 μμ »

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #123 στις: Απριλίου 10, 2011, 04:48:45 μμ »
Μέ φώναξε κανείς; Μπα η ιδέα μου θα ήταν... :mrgreen:

Σταύρο με χαρά βλέπω ότι συνεχίζεις ακάθεκτος το υπέροχο project, και σε κάθε ανανέωση σου μπαίνουμε στην εντατική. ::brancard::

Τί σημαίνει ότι το άλλο επικίνδυνο κομμάτι το αναλαμβάνει ο Απόστολος... Ποιός Απόστολος;  ::sprint::

Καλή συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #124 στις: Απριλίου 10, 2011, 05:46:21 μμ »
Εκπληκτικό αποτέλεσμα!!!!
Οι ακατανόμαστες έκατσαν μια χαρά στη θέση τους!

Tags: