Καλησπερα παιδια απο τη χιονισμενη Καβαλα!

όοοοχι ρε Λάμπρο, τι τράβηξες...
Πω πω, ούτε στον εχθρό μου...
Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα για μένα, παραμένει εντυπωσιακό .. Εντάξει, ξέρω ότι περίμενες ενα wash να το αναδείξει ακόμα περισσότερο, αλλά και πάλι η δουλειά σου δείχνει μια χαρά και σαν να ΜΗΝ συνέβη ποτέ το ξαναβάψιμο που έκανες ..

Σχετικά με αυτό που συνέβη, να ρωτήσω τα εξής :
Ειχες περασει ένα ή δύο χέρια παρκετίνη ? με ενδιάμεσο διάστημα κάποιες ωρες να στεγνωσει το ένα χέρι με από το άλλο ?
Και μια ερώτηση πρός όσους γνωρίζουν: Μήπως πιστεύετε ότι φταίει το Humbrol 27002 που χρησιμοποίησες ?
Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου! ::icon_thumright::Παλι καλα που καταφερα και το διορθωσα αλλα δεν ειναι οπως πριν...Δεν πειραζει ομως.

Εχω περασει δυο χερια παρκετινη πριν τα σηματα και αλλο ενα μετα τα σηματα με διαστημα μιας ημερας το καθενα.
Μετα τα σηματα την αφησα να στεγνωσει για περιπου δυομιση μερες και μετα εκανα wash αλλα κ καταρα των μεταλλικων χρωματων μου ξαναχτυπησε την πορτα!

Τωρα για το αν φταιει το συγκεκριμανο χρωμα δεν το γνωριζω.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα ξανακανω wash με λαδια πανω σε μεταλλικη επιφανεια εκτος και αν βαψω με ακρυλικο.

Ωχ, δυστυχώς κάτι ήξερα που έλεγα ότι θα μιλήσω μετά το wash... Ωραίο είναι τελικά!
Ναι, και εγώ δεν καταλαβαίνω πως ορισμένοι παίζουν καλά τα λάδια πάνω στην παρκετίνη. Ίσως τα εφαρμόζουν αυστηρά και μόνο στη γράμμωση...
Σ'ευχαριστω Χριστουγεννιατικε Γιαννη!

Προσωπικα μου συμβαινει πρωτη φορα γιατι οταν εβαφα με σμαλτου και περνουσα παρκετινη και μετα εκανα wash με λαδια σμαλτου δεν ειχα ξανασυναντησει τετοιο προβλημα.

Αγαπητέ Λάμπρο μου αρέσει παρά πολύ και θεωρώ το μεταλλικό χρώμα πολύ επιτυχημένο!!!!! :shock:η ζημιά αν δεν την ποσταριζες δεν νομίζω να έπαιρνε χαμπάρι κανένας , εγώ τουλάχιστον δεν θα καταλάβαινα τίποτα!!!!!
τώρα μήπως το white spirit δεν ήταν white spirit και ήταν διαλυτικό, δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, γιατί έχει διαφορά το λέω καθότι παθών το οποίο σε εμένα οχι απλά είχε διαλύσει το χρώμα είχε κάνει και ζημιά στην πτέρυγα!!!!! : όπως και να έχει μου άρεσε πολύ!!!!

Σ'ευχαριστω πολυ dmoshid!

Χαιρομαι που σου αρεσε!

Χρησιμοποιησα white spirit αγορασμενο απο super market.
Παλιοτερα που το εκανα με νεφτι δεν ειχα προβλημα.Δεν πειραζει ομως τελος καλο ολα καλα!

ωραιος φιλε μου!!!
αντε και στο επομενο με βιετναμεζικη παραλλαγη!!!!
φορτωσε του καμια μπομπα εξτρα αν εχεις...δεν παθαινει τιποτα αυτο

Σακη!

Το εχω διαβασει και γω αλλα μεχρι προτινος δεν ειχα συναντησει καποιο προβλημα.
Ολα καλα ομως.

ωραιος φιλε μου!!!
αντε και στο επομενο με βιετναμεζικη παραλλαγη!!!!
φορτωσε του καμια μπομπα εξτρα αν εχεις...δεν παθαινει τιποτα αυτο

Σ'ευχαριστω nosdio!

Το επομενο θα ειναι σιγουρα με βιετναμεζικη παραλλαγη!

Μιας και το Σαββατο φευγω για Αγρινιο οταν γυρισω λεω να πιασω κανα 48αρι για να ξεδωσω!