Λαμπρο.....Λαμπροκοπάει
και με τις διαβαθμίσεις δείχνει ακόμη πιο καλό.Πολύ πριτσινι ρε αδερφε το κιτ!!! Αμα κάτσει το wash θα σκίσει!!
Λίγο το μασκάρισμα στα αντιθαμπωτικά και radome πρόσεξε.
Εχω μια ερώτηση προς τους συναδέλφους και εσένα άμα ξέρεις.Υπάρχει κάποιο τρικ για να βάψεις ευθεία το radome? (πέρα από πολύ λεπτά κομμένη ταινία).
Με τα stealth έχω ξεχασει τα radome! 
Καλή συνέχεια! 
Σ'ευχαριστω πολυ Αρη!

Τα μασκαρισματα θα διορθωθουν σημερα κιολας.
Τωρα για το radome η το βαφεις απο την αρχη και το κολλας στο τελος η με μασκαρισμα.

Αλλο τροπο δεν γνωριζω.

Ωραίο το πας, και η "λωρίδα" δένει με το σχήμα καλά, στα φορτία και τις φθορές περιμένουμε πως θα δείξει. Έχεις να κάνεις εκεί.. κάμποσα νομίζω λέμε.
Σαν οπλισμό τελικά προς ποια επιλογή είσαι τώρα;
Αν και τώρα βρισκόμαστε μετά το πρώτο χέρι,φαίνεται πως με τετοια απόχρωση θα τονίζονται οι σκουρόχρωμες και μη λεπτομέρειες. Για σκούρο πράσινο-σα βασικό- εντός των φωλεών ας πούμε θα ήταν μια ιδέα.
Είτε να παίξεις ακόμα με τις επιφάνειες πίσω (ακροφυσίγγια& κάθετα αερόφρενα ή το ξεχωριστό κομμάτι που συνδέει κ.σταθερό με α/φρενα) σε διαφορετικούς τόνους του μεταλλικού ή οτιδήποτε. Εκεί να επικεντρωθείς πιστεύω,θα λέει.
Σ'ευχαριστω φιλε μου!

Απο οπλισμο κατεληξα σε εξαπλο φορεα με Μk-82 επανω,2 εξωτερικες δεξαμενες και 2 Mk-82 στους εξωτερικους φορεις.
Για τις θυρηδες του σ/π κατεληξα και τις εβαψα σε ασπρο χρωμα μετα απο ψαξιμο.
Τωρα για τις φθορες λεω να κρατησω σε γενικες γραμμες καθαρο.
Εγώ θα μιλήσω μετα το wash, το οποίο θα διαχωρίσει καλύτερα τα διαφορετικού χρώματος panels...
Και καλα θα κανεις Γιαννη!
Εκει θα φανει το πως θα βγει το μοντελο.