Αποστολέας Θέμα: Searching the enemy, στην 1/35.  (Αναγνώστηκε 13852 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

tzoudas

• Επισκέπτης
Απ: Searching the enemy, στην 1/35.
« Απάντηση #50 στις: Δεκεμβρίου 21, 2010, 03:30:33 μμ »
Ηρθε πιστευω η ωρα να πω τα εξης ,οταν ποσταρω κατι ,παντα γινεται μεγαλος ντορος ,απο τον πετρακι?το θεμα ειναι οτι οχι μονο προσβαλει εμενα, αλλα η υπευ/νη του σαιτ δεν το βαζουν στη θεση του με τοσα απαξιωτικα λογια που γραφει,κυριε βαιπερ εψαξες να βρεις μια φραση δικια μου στο ποστ και δεν ειπες κουβεντα για αυτα που εγραψε ο πετρακις,συ/ρια ::eusa_clap::.Ζητω επισημως την διαγραφη μου απο το φορουμ ,καθως και τον ποσταρισμενων δουλειων μου ολων,γιατι προσπαθησα να διαγραψω τον λογαριασμο μου και δεν μπορουσα,παρακαλω την διαχειρηση να μεριμνηση μεχρι το βραδυ σημερα για την διαγραφη του λογαριασμου μου.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #51 στις: Δεκεμβρίου 21, 2010, 04:16:09 μμ »
Πολλα νευρα εχεις Χρηστο,δεν υπαρχει λογος κατ'εμε... :roll: :( Αντε κι ειναι και χρονιαρες μερες! :)

Ηρθε πιστευω η ωρα να πω τα εξης ,οταν ποσταρω κατι ,παντα γινεται μεγαλος ντορος ,απο τον πετρακι?

Φιλε Χρηστο,να σου θυμισω κι αλλους "ντορους" απο αλλους ?  ::punch::
::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,15276.msg323305.html#msg323305
::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,14664.msg309868.html#msg309868

παρακαλω την διαχειρηση να μεριμνηση μεχρι το βραδυ σημερα για την διαγραφη του λογαριασμου μου.

παλι ? :mrgreen: ::arrowred:: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,14664.msg314565.html#msg314565

παρακαλω την διαχειρηση να μεριμνηση μεχρι το βραδυ σημερα για την διαγραφη του λογαριασμου μου.

Αλλιως ΤΙ ???  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: Δωσε μια ρημαδα παραταση μεχρι το πρωι τουλαχιστον στα παιδια....  ::angel_evil::

κυριε βαιπερ εψαξες να βρεις μια φραση δικια μου στο ποστ και δεν ειπες κουβεντα για αυτα που εγραψε ο πετρακις,συ/ρια ::eusa_clap::.

Μα...τι να πω για τον "πετρακι" βρε Χρηστο μου? οτι ειναι ενα Στριμμενο αντερο? αυτο το ξερουν ολοι! Μα καλα,που ζεις?  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::glossa:: ::glossa::
Εξαλλου τι περιμενεις απο καποιον που αυτοαποκαλειτε Βαιπερ? Φιδι κολοβο θα ειναι.... :roll: :oops:

αλλα η υπευ/νη του σαιτ.....

Για τον Αρκαδιο λες ??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αντε ! καλα Χριστουγεννα & PEACE ON EARTH!  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #52 στις: Δεκεμβρίου 21, 2010, 04:37:05 μμ »
Όχι να μήν σβηστείς....Εγώ θέλω να δώ το διόραμα πώς θα βγεί. Τέλειωσέ το πρώτα, και μετά αποχωρείς... ::icon_thumright:: Και ο "ντόρος" ::moshi44x42:: ::Laie_41:: που γίνεται μου αρέσει  8) Το φόρο χωράει όλων τις δουλειές. Το διόραμα ΠΡΕΠΕΙ να τελειώσει και να το δούμε όλοι όσοι το γουστάρουμε. Αυτά. Ειρήνη ημίν, και αγαπάτε αλλήλους...α,μα πιά εδω μέσα ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #53 στις: Δεκεμβρίου 21, 2010, 05:12:59 μμ »
Ζητω επισημως την διαγραφη μου απο το φορουμ ,καθως και τον ποσταρισμενων δουλειων μου ολων,γιατι προσπαθησα να διαγραψω τον λογαριασμο μου και δεν μπορουσα,παρακαλω την διαχειρηση να μεριμνηση μεχρι το βραδυ σημερα για την διαγραφη του λογαριασμου μου.

Μέτα απο την απαίτηση του φίλου tzoudas ο λογαριασμός του θα απενεργοποιηθεί.

Ηρθε πιστευω η ωρα να πω τα εξης ,οταν ποσταρω κατι ,παντα γινεται μεγαλος ντορος ,απο τον πετρακι?το θεμα ειναι οτι οχι μονο προσβαλει εμενα, αλλα η υπευ/νη του σαιτ δεν το βαζουν στη θεση του με τοσα απαξιωτικα λογια που γραφει,

Δίκια μας δουλεία ειναι να προσέξουμε να τηρούνται οι κανόνες του φόρουμ, εαν κάποια σχόλια θεωρούνται αυστηρά - αγενή - χωρις τακτ κλπ κλπ, αυτές ειναι προσωπικές εκτιμήσεις και ερμηνείες.  Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χαρακτήρα και το τρόπο που εκφράζεται κάποιος εδώ μέσα.

Αποσυνδεδεμένος christos_p

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #54 στις: Δεκεμβρίου 21, 2010, 05:58:55 μμ »
Σε μία Ολυμπιάδα που είχε γίνει στη Ρώμη αν δεν κάνω λάθος, ο Αιθίοπας μαραθωνοδρόμος με το όνομα Αμπέμπε Μπεκίλα (ή κάπως έτσι) στην πρώτη του εμφάνιση, τερμάτισε πρώτος τον αγώνα...ξυπόλητος. Καταχειροκροτήθηκε για την αξιέπαινη και επίπονη προσπάθειά του.

Δεν γνωρίζω αλλά θεωρώ βέβαιο ότι κάποιοι δεν τερμάτισαν ποτέ, μερικούς τους εγκατέλειψαν οι δυνάμεις τους λίγα μέτρα έξω από το στάδιο, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να διέσχισαν την γραμμή του τερματισμού ώρες μετά από τον πρώτο.

Ήσασταν εκεί. Κάποιος απλός θεατής φωνάζει στο πρόσωπο ενός άλλου πρωτοεμφανιζόμενου ασθμαίνοντα αθλητή που έχει μείνει πίσω...¨πεταμένα λεφτά¨.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #55 στις: Δεκεμβρίου 21, 2010, 06:27:35 μμ »
Κάνω έκκληση στον φίλο Τζούδα, να παραμείνει στο φόρο, και να αλλάξει απόφαση....Δέν χρειάζεται να δίνουμε πάντα σημασία σε αυτούς που μας κρίνουν εξαντλώντας όλη τους την αυστηρότητα. Χρήστο μείνε μαζύ μας ::salut::

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #56 στις: Δεκεμβρίου 21, 2010, 09:15:47 μμ »
"Αξιοτιμε φιλε" Πετρο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τα καταφερες να διωξεις αλλον ενα απο το φορουμ!!!!!
Σ'ευχαριστουμε που διαδιδεις τον πραγματικο μοντελισμο!
Αισθανεσαι ωραια τωρα??Εγω στη θεση σου θα ντρεπομουν.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bari Italia και Χανια
« Απάντηση #57 στις: Δεκεμβρίου 21, 2010, 09:49:59 μμ »
Πάλι τα ίδια???
Μα τι έχει πέσει περονόσπορος?? Βρε παιδιά έλεος!!!
Κανονικά θα έπρεπε να διαγραφεί ο Πέτρος και όχι ο Τσούδας μόνο και μόνο λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς!
Ο κάθε ένας από τα μέλη αυτού του φόρουμ κάνει αυτό που του αρέσει και αυτό που μπορεί με βάση την εμπειρία που έχει.
Ο Τσούδας έχει κάνει αλματώδη πρόοδο (όχι μόνο σε επίπεδο μοντελιστικό αλλά και επίπεδο συμπεριφοράς μέσα στο forum) και αυτό μπορεί κανείς να το δεί αν κάτσει να διαβάσει τα προηγούμενα post του.
Την πρόοδο αυτή την οφείλει ΚΑΙ στο forum αυτό.
Με την άθλια και ανάρμoστη συμπεριφορά σας ο Τσούδας θέλει τώρα να διαγραφεί...Ερωτώ λοιπόν κύριε Πέτρο είστε ευχαριστημένος?
Τέλος και επειδή μου κινήσατε την περιέργεια εσείς έχετε κάνει τόσα post αλλά σε κανένα δεν έχετε δείξει ΚΑΜΙΑ δουλειά σας.
Προσωπικά λοιπόν η άποψη σας μου είναι εντελώς αδιάφορη και χωρίς ειδικό βάρος.
Αν είμουν admin θα σας διέγραφα αμέσως.
Καλές Γιορτές
FLY LOW HIT HARD

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #58 στις: Δεκεμβρίου 21, 2010, 09:55:27 μμ »
Λυπάμαι πολύ για την αποχώρηση του Τζούδα :(
Πάντως είμαι και εγώ περίεργος να δώ τις δουλειές του...Θείου Πέτρου....Ίδού η Ρόδος....

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #59 στις: Δεκεμβρίου 21, 2010, 11:17:39 μμ »
Λοιπόν, ο Πέτρος έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες για να κάνει κριτική σε μοντέλα αρμάτων, ακολουθεί η απόδειξη. Οσοι έψαξαν δεν έψαξαν καλά ή δεν έψαξαν καθόλου. Ας μην επανέρθουμε επ' αυτού παρακαλώ.

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,17225.msg361583.html#msg361583
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,17208.msg361314.html#msg361314
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,9824.msg199797.html#msg199797
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,9996.msg200896.html#msg200896
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,10391.msg213465.html#msg213465
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,10960.msg228116.html#msg228116

Τώρα ο τρόπος που το λέει. Ναι, ομολογώ έχει έναν απότομο τρόπο, ίσια, ωμά και χύμα. Προσωπικά δε με ενοχλεί, τολμώ να πω πως κάτι φορές ψάχνω ευκαιρία να τον κάνω να τα χώσει (συγγνώμη Πέτρο :oops: ). Παραδέχομαι όμως πως αν αφήσεις να περάσει το ωστικό κύμα, ακολουθούν πάντα πολύτιμες (ειδικά για εμένα το γκάβακα) μοντελιστικές πληροφορίες και σημαντική μοντελοκουβέντα. Τώρα το πρώτο μπαμ, ναι, μπορεί να ταξινομηθεί και ως αγενές αλλά ειλικρινά, και δεν θέλω να κάνω το δικηγόρο κανενός, δεν το θέλει, έτσι του βγαίνει, όπως μου βγαίνει κάτι φορές εμένα και γράφω κάτι ατελείωτες παπαρολογίες. Οπως λέμε στην πιάτσα των pc ο Πέτρος θέλει το δικό του driver, αυτόν τον ζόρικο, τον παλιό, γραμμένο σε ANSI C και assembly. Εχει πρόβλημα συμπεριφοράς, είναι αγενής; Πιστεύω πως όχι, αλλά είπαμε, θέλει το δικό του handling (και ποιος από εμάς δεν το θέλει άλλωστε...)

Από την άλλη, βρε Τζούδα, άρχισες να ποστάρεις μοντέλα και διοράματα τα οποία εσύ ο ίδιος τοποθέτησες χωροχρονικά, αλλά τα λάθη ήταν σημαντικά. Οταν τα λάθη αυτά επισημάνθηκαν ακολούθησαν αντιδράσεις που υπήρξαν μπορώ να πω ήταν από αγενείς ως βίαιες. Τι περιμένεις λοιπόν στη συνέχεια, ευγένειες και λουλούδια; Οταν προσβολές εκτοξεύονται από κάθε πλευρά δε μιλάμε για κουβέντα αλλά για shooting war και φυσικά κάθε πλευρά καταλήγει στο να περιμένει την άλλη στη γωνία για τον επόμενο γύρο.

Τέλος πάντων, δε με ενδιαφέρει ποιος άρχισε, γιατί και πως. Κάτσε εδώ, μην αντιδράς εν θερμώ. Και να σου και κάτι, ξεκίνα και ρώτα τον Πέτρο τι μπορείς να κάνεις με τις φιγούρες και βάζω στοίχημα πως θα εκπλαγείς. Πολλές φορές, όταν οι καταστάσεις ξεφεύγουν το μόνο που απαιτείται είναι να γίνει από κάποια πλευρά ένα βηματάκι πίσω και συνήθως όλα παίρνουν πολύ καλύτερη πορεία. Κάντε αμφότεροι μία προσπάθεια και θα βγούμε όλοι κερδισμένοι. Καλό χέρι στο πινέλο έχεις, είμαι βέβαιος, λίγο προσοχή και μερικές συμβουλές και θα είναι μια χαρά οι φιγούρες είμαι σίγουρος!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #60 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 12:35:44 πμ »
Και ο Τζούδας είχε "το δικό του handling", αλλά...
Από την πλευρά μου ζητώ συγγνώμη για την πρόκληση, αλλά τουλάχιστον αυτή την φορά, ο Τζούδας δέν έφταιξε σε κάτι, και τώρα είναι εκτός φόρουμ....

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #61 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 12:45:24 πμ »
Και ο Τζούδας είχε "το δικό του handling", αλλά...

Το οποίο ήταν ???
(θελω να πιστευω οχι 50 φατσουλες να βαρανε παλαμακια  ::eusa_clap:: κι αλλες 50 να...προσκυνανε ! ::proskino:: )

Παντως ΣΙΓΟΥΡΑ ηταν βεβιασμενη και εσφαλμενη η επιμονη του για διαγραφη του.... ::salut::
Αν ειναι τα παιρνουμε στο κρανιο μπροστα στο ρημαδι που λεγεται υπολογιστης τοτε σε real life θα πρεπει να βαραμε ενεσεις Αδρεναλινης για ανταπεξελθουμε στις τσιτες ρε παιδια.... 8)

tazman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #62 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 12:49:02 πμ »
Καλά, εντάξει... Τα'χουμε κάψει τελείως....

Αν ο μοντελισμός είναι να διώχνουμε με τον τρόπο μας τους άλλους από το φόρουμ, τότε στην επόμενη έκθεση να ψηφίσουμε μερικούς προτεινόμενους...

Θα μπορούσε να ερωτηθεί ο Τζούδας αν θέλει να βελτιωθεί. Αν η απάντηση ήταν αρνητική, τότε ας μην τον βοηθήσει κανείς.
Όχι όμως με αυτόν τον τρόπο να χλευαστεί ο χρόνος του και τα χρήματα που σπατάλησε, ακόμα και να μην ήθελε να βελτιωθεί.

Πέτρο...αφού ξέρεις τόσα πράγματα, πρότεινε κάτι, όπως έκανες σε μένα. Αν δεν σου αρέσει η δουλειά μου, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να την δείξω.
Τα άτομα με γνώσεις είναι που χρειάζονται στο φόρουμ. Εμείς οι αμαθείς, θα προσπαθούμε.

Και αν γίνεται, θα ήθελα να γίνει μια προσπάθεια να γυρίσει ο Τζούδας. Μην γίνει το σάιτ supermodelclub league με modelclub league και
modelclub league 2.

Μη με παρεξηγήσετε....εγώ ένα χόμπι θέλω να κάνω....

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #63 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 01:00:07 πμ »
Spoiler (hover to show)
Αν θέλεις ρίξε μιά ματιά εκεί που χρειάζεται στα διάφορα τόπικ και θα καταλάβεις...δεν θέλει φιλοσοφία... Πρώτα ενθαρρύνεις και τονώνεις, και μετά κρίνεις-διορθώνεις. Δέν έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζύ σου, απλά τον έχω γνωρίσει από κοντά και είναι απλός και φιλότιμος άνθρωπος.  Και αυτός έχει τα δικά του "μπάμ", και τα δικά του "απότομα". Και εσένα άμα "σε βάζανε πόστα", και σε αρχίζανε: "λάθος ετούτο-λάθος εκείνο-λάθος το άλλο" χωρίς πρώτα να σου πούν και μιά καλή κουβέντα, δέν θα σου γύριζε ελαφρώς το μάτι; :shock:

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #64 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 01:09:36 πμ »
Αν θέλεις ρίξε μιά ματιά εκεί που χρειάζεται στα διάφορα τόπικ και θα καταλάβεις...δεν θέλει φιλοσοφία... Πρώτα ενθαρρύνεις και τονώνεις, και μετά κρίνεις-διορθώνεις. Δέν έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζύ σου, απλά τον έχω γνωρίσει από κοντά και είναι απλός και φιλότιμος άνθρωπος.  Και αυτός έχει τα δικά του "μπάμ", και τα δικά του "απότομα". Και εσένα άμα "σε βάζανε πόστα", και σε αρχίζανε: "λάθος ετούτο-λάθος εκείνο-λάθος το άλλο" χωρίς πρώτα να σου πούν και μιά καλή κουβέντα, δέν θα σου γύριζε ελαφρώς το μάτι; :shock:

Παράθεση
Δέν έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζύ σου,

Προς Θεου,καμια παρεξηγηση φιλε μου. :wink:
Σιγα μη χαλασουμε και τις καρδιες μας για ενα σωρο πλαστικα κι ενα χαζοκουτι που λεγετε οθονη !  :) :lol: 8)

Δε χρειαζετε να τον γνωρισω απο κοντα το φιλο tzouda αυτα που λες ειναι εμφανη κι εδω απο τα γραφομενα του,απλα "αρπαζει" λιγο πιο αποτομα,δεν υπαρχει λογος βρε αδερφε.... ::icon_thumright::

Παράθεση
Και εσένα άμα "σε βάζανε πόστα", και σε αρχίζανε: "λάθος ετούτο-λάθος εκείνο-λάθος το άλλο" χωρίς πρώτα να σου πούν και μιά καλή κουβέντα, δέν θα σου γύριζε ελαφρώς το μάτι; :shock:

Θα διαφωνησω,εχει βοηθηθει πολλάκις ,εχει ακουσει πάμπολλα μπραβο και πολλες καλες κουβεντες,(και για να τα γραφουν τα αξιζει,εγω δε μπορω να κρινω ελέω δικης μου μετριοτητας :oops:) παρα ταυτα οταν καποιοι θελησαν να τον βοηθησουν -ευγενικα- εκεινος απηντησε ξερα "εμενα ετσι μου αρεσει..."

Θα μπορούσε να ερωτηθεί ο Τζούδας αν θέλει να βελτιωθεί. Αν η απάντηση ήταν αρνητική, τότε ας μην τον βοηθήσει κανείς.

Φιλε tazman,η αληθεια ειναι οτι κατι τετοιο -περιπου- εγραψε κι ο Πετρος, :arrow: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,16996.msg362954.html#msg362954

Ωστοσο οπως αληθως γραφει κι ο gkontog,υπαρχει προηγουμενο στη κριτικη & τις συμβουλες οπως τις αντιλαμβανεται ο φιλος Tzoudas. ::arrowdown::

Παράθεση
Από την άλλη, βρε Τζούδα, άρχισες να ποστάρεις μοντέλα και διοράματα τα οποία εσύ ο ίδιος τοποθέτησες χωροχρονικά, αλλά τα λάθη ήταν σημαντικά. Οταν τα λάθη αυτά επισημάνθηκαν ακολούθησαν αντιδράσεις που υπήρξαν μπορώ να πω ήταν από αγενείς ως βίαιες.

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
« Απάντηση #65 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 01:20:19 πμ »
Λοιπόν, ο Πέτρος έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες για να κάνει κριτική σε μοντέλα αρμάτων, ακολουθεί η απόδειξη. Οσοι έψαξαν δεν έψαξαν καλά ή δεν έψαξαν καθόλου. Ας μην επανέρθουμε επ' αυτού παρακαλώ.

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,17225.msg361583.html#msg361583
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,17208.msg361314.html#msg361314
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,9824.msg199797.html#msg199797
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,9996.msg200896.html#msg200896
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,10391.msg213465.html#msg213465
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,10960.msg228116.html#msg228116

Τώρα ο τρόπος που το λέει. Ναι, ομολογώ έχει έναν απότομο τρόπο, ίσια, ωμά και χύμα. Προσωπικά δε με ενοχλεί, τολμώ να πω πως κάτι φορές ψάχνω ευκαιρία να τον κάνω να τα χώσει (συγγνώμη Πέτρο :oops: ). Παραδέχομαι όμως πως αν αφήσεις να περάσει το ωστικό κύμα, ακολουθούν πάντα πολύτιμες (ειδικά για εμένα το γκάβακα) μοντελιστικές πληροφορίες και σημαντική μοντελοκουβέντα. Τώρα το πρώτο μπαμ, ναι, μπορεί να ταξινομηθεί και ως αγενές αλλά ειλικρινά, και δεν θέλω να κάνω το δικηγόρο κανενός, δεν το θέλει, έτσι του βγαίνει, όπως μου βγαίνει κάτι φορές εμένα και γράφω κάτι ατελείωτες παπαρολογίες. Οπως λέμε στην πιάτσα των pc ο Πέτρος θέλει το δικό του driver, αυτόν τον ζόρικο, τον παλιό, γραμμένο σε ANSI C και assembly. Εχει πρόβλημα συμπεριφοράς, είναι αγενής; Πιστεύω πως όχι, αλλά είπαμε, θέλει το δικό του handling (και ποιος από εμάς δεν το θέλει άλλωστε...)

Από την άλλη, βρε Τζούδα, άρχισες να ποστάρεις μοντέλα και διοράματα τα οποία εσύ ο ίδιος τοποθέτησες χωροχρονικά, αλλά τα λάθη ήταν σημαντικά. Οταν τα λάθη αυτά επισημάνθηκαν ακολούθησαν αντιδράσεις που υπήρξαν μπορώ να πω ήταν από αγενείς ως βίαιες. Τι περιμένεις λοιπόν στη συνέχεια, ευγένειες και λουλούδια; Οταν προσβολές εκτοξεύονται από κάθε πλευρά δε μιλάμε για κουβέντα αλλά για shooting war και φυσικά κάθε πλευρά καταλήγει στο να περιμένει την άλλη στη γωνία για τον επόμενο γύρο.

Τέλος πάντων, δε με ενδιαφέρει ποιος άρχισε, γιατί και πως. Κάτσε εδώ, μην αντιδράς εν θερμώ. Και να σου και κάτι, ξεκίνα και ρώτα τον Πέτρο τι μπορείς να κάνεις με τις φιγούρες και βάζω στοίχημα πως θα εκπλαγείς. Πολλές φορές, όταν οι καταστάσεις ξεφεύγουν το μόνο που απαιτείται είναι να γίνει από κάποια πλευρά ένα βηματάκι πίσω και συνήθως όλα παίρνουν πολύ καλύτερη πορεία. Κάντε αμφότεροι μία προσπάθεια και θα βγούμε όλοι κερδισμένοι. Καλό χέρι στο πινέλο έχεις, είμαι βέβαιος, λίγο προσοχή και μερικές συμβουλές και θα είναι μια χαρά οι φιγούρες είμαι σίγουρος!

x10000

Aκριβως αυτο ειχε γινει και με εμενα..
Στην αρχη ειχαμε πολλους τσακωμους και ανταλλαγες ασχημων ποστ...

Μετα ομως αφου εκανα ενα βημα πισω οπως λεει και ο Γιωργος αυτα που εμαθα ηταν παρα πολλα και με εκαναν να μπω σε καινουργια συναρπαστηκα μονοπατια..

Οσο για τα ερειπια vageli207 σε παρακαλω να δεις λιγο την βαση σε αυτο το θεμα...
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,16998.0.html

Με προκαλεσε ο Πετρος να φτιαξω το αρμα και τις φιγουρες και μου δωρησε την βαση για να τα τοποθετησω..
Η κριτικη του σε καθε ενημερωση που του εδινα σχετικα με την προοδο ηταν σκληρη..ομως το αποτελεσμα ηταν να βγει ενα αξιοπρεπες διοραματακι..(πιστευω)..
Αν αυτο δεν λεγεται βοηθεια σε νεους μοντελιστες τοτε τα εχουμε μπερδεψει λιγο τα πραγματα..

tazman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #66 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 01:46:42 πμ »
 ::arrowred:: Viper ζητώ συγνώμη. Δεν το θυμόμουν αυτό.

Θα ήθελα να επιμείνω όμως στην επιστροφή του Τζούδα. Σίγουρα φέρθηκε και αυτός άσχημα, αλλά δεν έφταιγε τώρα. Σε παλιότερα ποσταρίσματα
θα έπρεπε να είχε μιλήσει καλύτερα, όμως εγώ θα τον ήθελα πάλι πίσω. Ας μη χαλάσουμε τις καρδιές μας για ένα χόμπι.

::arrowred:: IBANEZε, είχε γράψει ο GIOMEF απ'ότι είδα το εξής: ''Θα μου πεις, για τον Πέτρο μοντελάρεις, ή για την πάρτη σου;''
Καλή ερώτηση.... Να σου κάνω κι εγώ μία: Αν δεν το τελείωνες στη διορία που είχες, τί θα γινόταν; Θα σε μάλωνε; Όχι, αλλά θα είχες και περισσότερο χρόνο για τα μαθήματά σου. Είπαμε, θέλουμε κριτική εμείς οι αμαθείς, αλλά όχι με ύφος δασκάλου σε μαθητή δημοτικού! Δεν ήρθαμε για σχολείο εδώ!
Για να περνάει ωραία ο χρόνος μας ήρθαμε.
Παράδειγμα:
''Προσπάθησε να κάνεις λίγο γουός εδώ, λίγο εκεί, με το τάδε λάδι, λίγο στεγνό πινέλο εδώ κι εκεί με το τάδε χρώμα, για αυτόν και αυτόν τον λόγο''.
Αν προσπαθήσω και δεν καταφέρω κάτι, δεν θα τα βάψω μαύρα. Αν δεν θέλω, πρόβλημά μου....

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #67 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 09:57:46 πμ »
Φιλε ΙΒΑΝΕΖος επειδη αναφερθηκες σε μενα για τα ερειπια.Δηλαδη επειδη σου εκανε δωρο τη βαση οτι τι?
Αν θελεις,ετσι μπορω να σε βοηθησω και εγω,να σου κανω δωρο ενα μοντελο μου.Αυτο θα ηταν βοηθεια??Προφανως οχι.Το καλυτερο θα ηταν να σε βοηθησει να τη φτιαξεις μονος σου,οχι να σου την δωσει ετοιμη.Πιστευω θα ειχε μεγαλυτερη αξια γιατι θα ηταν κτημα σου και ας ηταν και λιγο κατωτερη.Η επομενη θα ηταν καλυτερη.Και κατι αλλο,εγω σε αρματα και στρατιωτικα διοραματα δεν μπορω να κρινω,γιατι δεν ασχολουμαι με τη συγκεκριμενη θεματολογια.Απλα αν δω κατι που μου αρεσει το γραφω.Ετσι δεν μπορω να κρινω και τα ερειπια του Πετρου αν ειναι καλα η οχι.Απλα εγραψα  στο τοπικ του εσκεμενα για να δειτε  ποσο ασχημα χτυπαει να γραφουμε ειρωνικα και κακοπροεραιτα για καποιον που γνωριζετε και εκτιματε.Και νομιζω οτι το ειδατε γιατι σας πειραξε και αμεσως ορισμενοι τρεξατε να τον δικαιολογησετε και να τον υπερασπιστειτε βαζοντας να δουμε και τις δουλειες του.Εχω πολυ καιρο στο φορουμ και τις δουλειες του τις εχω βρει απλα επιτηδες εγραψα στα ερειπια γιατι με βολευε.Δεν εχω τιποτε με τον Πετρο και δεν τον ξερω τον ανθρωπο.Με τη συμπεριφορα του εχω προβλημα,αλλα αφου τους περισσοτερους δεν σας πειραζει και τον ανεχεστε,εμενα μου περισσευει. ::dontknow::
Και το''ετσι ειναι τι να τον κανουμε''δεν μου λεει κατι.Αυτο που κανει ο Πετρος μπορουμε να το κανουμε ολοι,φανταζεστε τοτε τι θα γινοταν?Απλα δεν θα υπηρχε φορουμ,γιατι δεν θα εγραφε κανενας.
Οσο για τον Τζουδα εχει παρουσιασει μεγαλη βελτιωση και νομιζω οτι στην τελευταια δουλεια του φαινεται.Αυτη η βελτιωση οφειλεται κατα πολυ και στο φορουμ.Τη βελτιωση του μονο ο Πετρος δεν την ειδε και λυπαμαι γι'αυτο.Επειδη εχω δει τις δουλειες του απο κοντα σας λεω οτι εχει κανει αλματα.Δηλαδη οτι σε αυτο το διοραμα εφτιαξε το πλακοστρωτο μονος του,οτι αρχησε να κανει στεγνα πινελα και wash στα αρματα του αυτο δεν σας λεει τιποτε??Τοτε λυπαμαι πολυ.
Δεν ασχολουμαι αλλο με το θεμα γιατι δεν νομιζω οτι αξιζει.

Καλα Χριστουγεννα σε ολους! ::salut::

tazman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #68 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 10:36:25 πμ »
Δεν εχω τιποτε με τον Πετρο και δεν τον ξερω τον ανθρωπο.Με τη συμπεριφορα του εχω προβλημα,αλλα αφου τους περισσοτερους δεν σας πειραζει και τον ανεχεστε,εμενα μου περισσευει. ::dontknow::

Τι πάει να πει ''σου περισσεύει''; Δηλαδή μπορεί να μιλάει όπως γουστάρει; Αν έχει λίγο τσίπα μέσα του, να ζητήσει τη διαγραφή του και αυτός. Είμαστε πολλοί εναντίον του για τη συμπεριφορά του. ''Κατάφερε'' και ''έδιωξε'' έναν από το φόρουμ. Και δεν είδα τη διαχείριση να του κάνει επίπληξη με προειδοποίηση για διαγραφή. Γιατί; Η συμπεριφορά του ήταν τέτοια που θα μπορούσε να είχε γίνει έστω μια προειδοποίηση. Αλλά όπως είπε και ο Βαγγέλης207, κάποιοι μάλλον τον ανέχονται. Κακώς και χωρίς λόγο θα προσθέσω εγώ. Πάω να πιω κανένα καπουτσίνο να συνέλθω. Συγχύστηκα πρωί-πρωί...

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #69 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 11:13:23 πμ »
Μπορεί  ο Πέτρος να είναι φοβερός  μοντελιστής, όμως είναι τελείως λάθος και απαράδεκτη η νοοτροπία του να επιθυμεί να φαίνονται στο φόρο μας, μόνο οι "σοβαροί" μοντελιστές.
Επίσης τελείως λάθος είναι και η "παιδαγωγική" του. Είναι, βέβαια, 54 χρονών και όταν αυτός μοντέλιζε ήδη "σοβαρά", εγώ έβρεχα ανέμελος τις πάνες μου, όμως και άλλοι είναι μεγάλοι εδώ μέσα, αλλά "γράφουν" φιλικότερα.
Το χόμπυ μας ή η τέχνη μας αν θέλετε, δέν διαδίδεται έτσι...Ο Τζούδας μπορεί να είναι 40, αλλά είναι νέος στο χόμπυ, και δέν είναι ο μόνος.
Πράγματι ήταν λάθος του να ζητήσει την διαγραφή του, την στιγμή που είμαστε εδώ και τον υπερασπιζόμαστε, και φυσικά θέλουμε να επανέλθει.
Αυτά και από εμένα, καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους, γκρινιάρηδες και μη....Gloria in excelsis Deo, και επί Γής ειρήνη, εν ανθρώποις ευδοκία... ::salut:: :lol:

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #70 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 11:25:10 πμ »
Και δεν είδα τη διαχείριση να του κάνει επίπληξη με προειδοποίηση για διαγραφή. Γιατί; Η συμπεριφορά του ήταν τέτοια που θα μπορούσε να είχε γίνει έστω μια προειδοποίηση. Αλλά όπως είπε και ο Βαγγέλης207, κάποιοι μάλλον τον ανέχονται. Κακώς και χωρίς λόγο θα προσθέσω εγώ. Πάω να πιω κανένα καπουτσίνο να συνέλθω. Συγχύστηκα πρωί-πρωί...

Φιλε tazman καλημέρα,

επίτρεψε μας να έχουμε την επιλογή να κάνουμε τις επιπλήξεις-προειδοποιήσεις και χωρίς να τις ανακοινώσουμε. Εναι και αυτος ενας τρόπος. Φυσικά θα μπορούσε να υπήρχε και ενα ημερήσιο δελτίο με τις επιπλήξεις - τιμωρίες - τα ban κλπ κλπ, φυσικά θα μπορούσαμε να έχουμε να ενα ειδικό section-αρένα που θα στηναμε στα 6 ( η και στα  3 μετρά ) οποίον θεωρούσαμε προς παραδειγματισμό - γνώση και συμμόρφωση... αλλα τότε θα ήμασταν απλά μια αρένα.

Οι υπαινιγμοί οτι κάποιο είναι πιο ίσοι απο τους άλλους, δεν μας αγγίζουν και δεν τους δεχόμαστε.

Για τον φιλο tzouda, για την διαγραφή του δεν πιάστηκα απο το ποστ του που έγινε την συγκεκριμένη στιγμή. Μετα απο επιβεβαίωση της επιθυμίας του εγινε η απενεργοποίηση του λογαριασμού του.  (απλα το αναφέρω για αφήνονται κάποιες υπονιες .. γιατι διεγράφη αυτός και οχι οι αλλοι κλπ κλπ)

tazman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #71 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 12:49:54 μμ »
Και δεν είδα τη διαχείριση να του κάνει επίπληξη με προειδοποίηση για διαγραφή. Γιατί; Η συμπεριφορά του ήταν τέτοια που θα μπορούσε να είχε γίνει έστω μια προειδοποίηση. Αλλά όπως είπε και ο Βαγγέλης207, κάποιοι μάλλον τον ανέχονται. Κακώς και χωρίς λόγο θα προσθέσω εγώ. Πάω να πιω κανένα καπουτσίνο να συνέλθω. Συγχύστηκα πρωί-πρωί...

Φιλε tazman καλημέρα,

επίτρεψε μας να έχουμε την επιλογή να κάνουμε τις επιπλήξεις-προειδοποιήσεις και χωρίς να τις ανακοινώσουμε. Εναι και αυτος ενας τρόπος. Φυσικά θα μπορούσε να υπήρχε και ενα ημερήσιο δελτίο με τις επιπλήξεις - τιμωρίες - τα ban κλπ κλπ, φυσικά θα μπορούσαμε να έχουμε να ενα ειδικό section-αρένα που θα στηναμε στα 6 ( η και στα  3 μετρά ) οποίον θεωρούσαμε προς παραδειγματισμό - γνώση και συμμόρφωση... αλλα τότε θα ήμασταν απλά μια αρένα.

Οι υπαινιγμοί οτι κάποιο είναι πιο ίσοι απο τους άλλους, δεν μας αγγίζουν και δεν τους δεχόμαστε.

Για τον φιλο tzouda, για την διαγραφή του δεν πιάστηκα απο το ποστ του που έγινε την συγκεκριμένη στιγμή. Μετα απο επιβεβαίωση της επιθυμίας του εγινε η απενεργοποίηση του λογαριασμού του.  (απλα το αναφέρω για αφήνονται κάποιες υπονιες .. γιατι διεγράφη αυτός και οχι οι αλλοι κλπ κλπ)

Εντάξει Αρκάδιε, θα το δεχτώ... Αλλά δεν θα ξαναφερθεί έτσι ο Πέτρος. Εντάξει; Δεν θα ανεχτώ άλλο ''λάθος'' του. Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα.
Μια παρέα είμαστε. Αλλιώς ας το κλείσουμε το μαγαζί....

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #72 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 01:15:22 μμ »
Το εχω πει και θα το ξαναπω και σε οποιον αρεσει......σε οποιον δεν αρεσει δεν πειραζει.

Το θεμα ειναι το εξης...κατα ποσο μπορεις και εχεις τα αντερα να δεχτεις μια ασχημη κριτικη....οποιος δεν εχει τα αντερα ας μην ζηταει γνωμες και παρατηρησεις απο τους υπολοιπους εδω μεσα.

Δεν μιλησε ο Πετρος με ασχημους χαρακτηρησμους προς το προσωπο του απλα η κριτικη του ηταν χωρις μασημενα λογια ορθη και καθετη.
Οταν κυριοι ζηταμε δημοσια την γνωμη ολων αυτα ειαι μεσα στο προγραμα.

Μονο κερδισμενοι μπορουμε να βγουμε απο τετοιες κριτικες.....θα το λεω μεχρι να γινω γραφικος......επισης κατι αλλο που μου την δινει ειναι η ητοπαθεια του στυλ θελω να με διαγραψετε γιατι ο Πετρος ο Χ πετρος ξαναεκανε ασχημη κριτικη στο post μου.

Στο τελος θα γινουμε συμπεθερες εδω μεσα.....ελεος ρε παιδια.
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #73 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 01:23:30 μμ »
... Αλλιώς ας το κλείσουμε το μαγαζί....
Μιας και γίνεται λόγος και για μαγαζί ... θα πω κάτι ... θα ακουστώ λίγο κυνικός αλλά έτσι είναι. Σε όποιον δεν αρέσει το οποιοδήποτε μαγαζί απλά δεν πατάει. Και ο Τzoudas πολύ καλά έκανε και έφυγε αφού δεν του αρέσουν ή δεν ανέχεται κάποια πράγματα. Σου αρέσει κάπου πας και γίνεσαι και θαμώνας, δεν σου αρέσει για τον χ, ψ λόγο φεύγεις και δεν ξαναπατάς. Εδώ μέσα είναι μοντελιστικό φόρουμ με ότι αυτό συνεπάγεται, συμμετέχεις με δική σου ευθύνη και δέχεσαι ότι προκύψει. Δείχνουμε τη δουλειά μας και τέρμα, άντε κάνουμε και λίγο χαβαλέ μεταξύ μας ως φίλοι. Από κει και πέρα δεν είμαστε εδώ ούτε για να κρίνουμε άτομα, ούτε συμπεριφορές, ούτε τίποτα. Και στο κάτω, κάτω εφόσον μιλάμε για μαγαζί και το συγκεκριμένο φορουμ "ανήκει" σε κάποιους ή "τρέχει" από αυτούς (βλέπε διαχείριση), απλά ας τους σεβαστούμε και ας μην τους δημιουργούμε παραπάνω προβλήματα.

tazman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #74 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 01:42:50 μμ »
... Αλλιώς ας το κλείσουμε το μαγαζί....
Από κει και πέρα δεν είμαστε εδώ ούτε για να κρίνουμε άτομα, ούτε συμπεριφορές, ούτε τίποτα.
Δηλαδή μπορεί ο καθένας να έχει κακή συμπεριφορά και δεν έγινε τίποτα... Ξαναδές το ποστ του Πέτρου που λέει ότι ο Τζούδας έχει κάνει ''παιδικές κατασκευές''.
Και τι έγινε δηλαδή; Θα τον μαλώσει κανένας για αυτό;

Επίσης, γιατί να ασχοληθούμε μόνο με ένα είδος μοντελισμού; Μόνα άρματα, μόνο φιγούρες ή μόνο διοράματα;

Αν ο μάστερ μπλάστερ Πέτρος έχει το δικαίωμα να χαρακτηρίζει ''παιδική'' την κατασκευή ενός συνανθρώπου του, τότε δεν έχω λόγια να εκφραστώ.... μπαμπά...

Tags: