Αποστολέας Θέμα: Έκθεση μοντέλων μελών του club!  (Αναγνώστηκε 6312 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Brutalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθήνα, Ζωγράφου
  • Αθήνα, Ζωγράφου
Απ: Έκθεση μοντέλων μελών του club!
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 02, 2006, 01:46:25 πμ »
Παράθεση
πολλυ ειρωνεια και φασισμος επεσε,
αμεσως απαντησες την τελευτεα πρωτη, εχετε προηγουμενα?
ή μονο η ''παρεα'' εχει λογο?

Κάθε άλλο φίλε Νίκο. Θα παρακαλούσα μόνο να μην χαρακτηρίζεις το ύφος των απαντήσεων, κυρίως όταν δεν γνωρίζεις ούτε τον λόγο ούτε τον σκοπό τους. Ευχαριστώ.
Ανδρέας Αποστολόπουλος

Αποσυνδεδεμένος Moufas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Stonecity
    • http://www.opelclub.gr
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 02, 2006, 09:45:54 πμ »
Ρε παιδιά χαλαρώστε λιγάκι. Μην τσακωθούμε χωρίς λόγο.

Προτείνω για αρχή μια συνάντιση. σε ένα σπίτι. Να φέρει ο καθε ένας το μοντέλο που του αρέσει πιο πολύ να τα χαζέψουμε να μασαμπουκιάσουμε και τπτ και να γνωριστούμε καλύτερα κουβεντιάζοντας για το αγαπημένο μας χόμπι (τις γκόμενες  :mrgreen: )

Εγώ πάντος Πετρούπολη μένω και περιμένω όπωτε μου πείτε. Δ. Αττική μένουν και πολλά από τα παιδιά από οτι έχω δει (Ευγένιος, Viper, Crow, ...... )
Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 02, 2006, 11:32:56 πμ »
Εγώ προτείνω μια συνάντηση για μπυρίτσες και καφεδάκι και επίδειξη κατασκευής καλουπιών...
Είναι κάτι που το συζητάμε καιρό τώρα με τα άλλα παιδιά και πιστεύω θα έχει ανταπόκριση.
Ηλία ισχύει η πρόταση σου για χώρο?
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 02, 2006, 01:24:16 μμ »
πολυ καλη ιδεα :!:

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 02, 2006, 01:26:53 μμ »
Εγώ προτείνω μια συνάντηση για μπυρίτσες και καφεδάκι και επίδειξη κατασκευής καλουπιών...
Είναι κάτι που το συζητάμε καιρό τώρα με τα άλλα παιδιά και πιστεύω θα έχει ανταπόκριση.

ʼντε μπράβο να σταματήσει επιτέλους αυτή η διαμάχη και ότι ήθελα να ρωτήσω Γιώργο τι γίνεται με αυτήν την ιδέα. Πάντως τέτοιες ιδέες όπως αυτή του φίλου mirrage είναι καλές και σιγά σιγά καλό είναι να πέφτουν στο τραπέζι, και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τον phantoma. ʼλλωστε έντάξη καλώς υπάρχει η IPMS και βέβαια είναι αυτή που διοργανώνει εκθέσεις που μπορούν όποιοι θέλουν να πάρουν μέρος αλλά υπάρχουμε και εμείς βρε αδερφέ και μέρα με την μέρα φαινόμαστε όλο και ποιο πολύ και δεν νομίζω ότι οι δημιουργίες κάποιων φίλων εδώ μέσα δεν μπορούν να στηρίξουν μια έκθεση. Πιστεύω ότι υπάρχουμε και λειτουργούμε παράλληλα και όχι κόντρα, αλλά ούτε και στην σκιά της φίλτατης IPMS της οποίας κάποια μέλη μας τιμούν με την παρουσία τους στο club μας.
Δεν είναι κακό νομίζω σε λίγο καιρό να υπάρχει η IPMS αλλά και το modelclub που θα διοργανώνουν εκθέσεις και θα τραβάνε κόσμο στο χόμπι μας .

Αποσυνδεδεμένος Moufas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Stonecity
    • http://www.opelclub.gr
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 02, 2006, 02:05:06 μμ »

Ισχύει. Πείτε πια μέρα θέλετε να βρεθούμε.

Εφόσον θα μαζευτούμε καμια 20αριά me 30 τρελαμένοι να φέρετε τα καμάρια από την συλλογή σας και μια καλή φωτογραφική μηχανή. Έτσι στήνουμε τα μοντέλα τα φωτογραφίζουμε και μπορούμε να στείλουμε φωτό και κείμενο σε ένα περιοδικό μοντελισμού για να το περάσουν. Πως σας ακούγετε αυτό. Αυτοί άλλο που δεν θέλουν να έχουν τσάμπα υλικό για το περιοδικό τους και εμείς κάνουνε διαφίμιση του club  :wink:
Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 02, 2006, 02:23:21 μμ »

άντε να μας δώσεις τα φώτα σου γιατι μέχρι τώρα έχω 30% επιτυχία αν και χρησιμοποιώ πολυεστέρα και οχι ρητίνη αφού δεν υπάρχει διαθέσιμη στο γνωστό κατάστημα.... :twisted: :twisted: :twisted:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 02, 2006, 02:29:59 μμ »
...και κάτι ακόμα να με ειδοποιήσετε 3 ώρες πριν για να έρθω απο κάτω (2,5 ώρες ταξιδι +μισή ωρα bonus χρόνο) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8)
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 02, 2006, 02:35:51 μμ »
Έλα μωρέ τι ανάγκη έχεις εσύ? Τη διαδρομή Μελιγαλά - Αθήνα την κάνεις για να πάρεις τσιγάρα καθημερινά. Αφού ακόμα και αν βαρεθείς αργά το βράδυ παίρνεις το αμάξι και λες δεν πάω στην Αθήνα μια βόλτα? Δεν ξέρω αν έγινα αντιληπτός, βεβαίως βεβαίως   :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8)

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 02, 2006, 02:46:11 μμ »
Βεβαίως βεβαίως κύριε ...αλλα για το λόγο που ξεκίνησα τελικά ήρθα τζάμπα... :x :oops: :x :oops: :x :oops: :x αλλά για έναν άλλο λόγο έκανα μια πολύ καλή εκπλήξη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος phantomas

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #35 στις: Μαΐου 02, 2006, 03:02:17 μμ »
Πάντως τέτοιες ιδέες όπως αυτή του φίλου mirrage είναι καλές και σιγά σιγά καλό είναι να πέφτουν στο τραπέζι, και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τον phantoma. ʼλλωστε έντάξη καλώς υπάρχει η IPMS και βέβαια είναι αυτή που διοργανώνει εκθέσεις που μπορούν όποιοι θέλουν να πάρουν μέρος αλλά υπάρχουμε και εμείς βρε αδερφέ και μέρα με την μέρα φαινόμαστε όλο και ποιο πολύ και δεν νομίζω ότι οι δημιουργίες κάποιων φίλων εδώ μέσα δεν μπορούν να στηρίξουν μια έκθεση. Πιστεύω ότι υπάρχουμε και λειτουργούμε παράλληλα και όχι κόντρα, αλλά ούτε και στην σκιά της φίλτατης IPMS της οποίας κάποια μέλη μας τιμούν με την παρουσία τους στο club μας.
Δεν είναι κακό νομίζω σε λίγο καιρό να υπάρχει η IPMS αλλά και το modelclub που θα διοργανώνουν εκθέσεις και θα τραβάνε κόσμο στο χόμπι μας .

:shock: :shock:  :? :?
ποιος ακριβώς είναι "ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε από τον phantoma"??????

είπα εγώ για κόντρες και απέναντι και έναντι??
εγώ αυτό που είπα και μάλλον δεν κατάλαβες ή δε θέλησες να καταλάβεις ήταν ότι όταν κάνουμε μία πρόταση, πρέπει να είμσατε συγκεκριμένοι σε αυτό που λέμε και στο πώς θέλουμε να το κάνουμε. άλλο το να μαζευτούμε για μπύρες και κουβέντα και άλλο το να διοργανώσουμε επίσημη έκθεση. άλλο η Λωζάνη και άλλο η Κοζάνη.

όσο για το μέλλον του modelclub, δεν πήρα θέση. είπα ότι αποτελεί άλλη συζήτηση και τίποτα παραπάνω.
εγώ μάλιστα ήμουν πολύ προσεκτικός και μίλησα για συλλόγους γενικά. ούτε για IPMS ούτε για SMPI έγραψα, παρά μόνο όταν χρειάστηκα να απαντήσω σε συγκεκριμένη ερώτηση του melpas1013.

[νομίζω ότι ο χρήστης Nikos πήρε σαφέστατη απάντηση πλέον στα ερωτήματά του  :wink: ]
Phantoms Forever

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #36 στις: Μαΐου 02, 2006, 03:25:55 μμ »
κοψτε λεω για δευτερη φορα :?

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κρήτη
  • Πάντα μ'αρέσει να πετώ με κόντρα τον αέρα...
« Απάντηση #37 στις: Μαΐου 02, 2006, 03:27:40 μμ »
Πιστεύω πως ο Μιχάλης εννοεί ότι το αντιμετώπισες κάπως αρνητικά ή ετσι φάνηκε (ότι παρουσιάζεις, δλδ, την αρνητική πλευρά τους)...
...χαλαρώστε παίδες και όλα θα γίνουν... 8)
ε φανταστικέ τροχονόμε;;; :lol: :lol: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος JohnMet

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κρήτη
  • Πάντα μ'αρέσει να πετώ με κόντρα τον αέρα...
« Απάντηση #38 στις: Μαΐου 02, 2006, 03:29:00 μμ »
κοψτε λεω για δευτερη φορα :? Γερασιμε το ερωτημα μου σχετικα με το περιοδικο το ειδες :?:
σορρυ Λάμπρο... δεν το είδα όταν απαντούσα...

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #39 στις: Μαΐου 02, 2006, 03:29:18 μμ »
Αυτό ακριβός εννοούσα Γιάννη. ΟΚ Λάμπρο από εμένα σταματάει εδώ.

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #40 στις: Μαΐου 02, 2006, 03:33:56 μμ »
ήρεμα γιατί θα σας πλακώσω με τη μάνικα  :lol: :lol: :lol: :lol:
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #41 στις: Μαΐου 02, 2006, 03:53:21 μμ »
Συνάδελφοι για να μην ξεφεύγουμε απο το ρόλο που έχει το forum, θα πρότεινα ένα καινούργιο θέμα με παρουσίαση και foto μοντέλων των μελών του Modelclub κάτι σαν gallery Modelclub :wink:

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #42 στις: Μαΐου 02, 2006, 04:00:14 μμ »
Συνάδελφοι για να μην ξεφεύγουμε απο το ρόλο που έχει το forum, θα πρότεινα ένα καινούργιο θέμα με παρουσίαση και foto μοντέλων των μελών του Modelclub κάτι σαν gallery Modelclub :wink:

ειναι στα αμεσα σχεδια μας 8)

Αποσυνδεδεμένος phantomas

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #43 στις: Μαΐου 02, 2006, 05:00:37 μμ »
Πιστεύω πως ο Μιχάλης εννοεί ότι το αντιμετώπισες κάπως αρνητικά ή ετσι φάνηκε (ότι παρουσιάζεις, δλδ, την αρνητική πλευρά τους)...

[μιας και όλα μου τα μηνύματα ήταν απόλυτα ήρεμα και ευγενικά και δεν προσέβαλα κανέναν, εξίσου ήρεμα και ευγενικά απαντώ και σε αυτό και ελπίζω ότι η διαχείριση δε θα έχει λόγο να ενοχληθεί.]

JohnMet, δεν αντιμετώπισα κάτι αρνητικά, γιατί δεν τέθηκε κάτι συγκεκριμένο. υπήρξε μία ασαφής πρόταση, για την οποία έκανα ένα πρώτο σχόλιο.
υπήρξε ένα ποστ-απάντηση από το μέλος Kostas Tsipas, το οποίο, νομίζω ότι έμπλεκε δύο διαφορετικά πράγματα και αυτό προσπάθησα να εξηγήσω (και χρειάστηκε να επαναλάβω αργότερα).
άποψή μου είναι ότι τα περι οργανωμένων εκδηλώσεων αφορούν το μέλλον (και, νομίζω, με δικαίωσε και η άποψη του διαχειριστή)
και έγραψα: "όσο για το μέλλον του modelclub, δεν πήρα θέση. είπα ότι αποτελεί άλλη συζήτηση και τίποτα παραπάνω"
αυτό δεν είναι ούτε αρνητικό ούτε θετικό. και νομίζω ότι είναι σαφές σε οποιονδήποτε διάβασε και διαβάζει καλοπροαίρετα τα ποστ μου.

και όχι, δεν είμαι κατά των δραστηριοτήτων ή των εκθέσεων γενικά. την πρώτη μου έκθεση τη διοργάνωσα (όχι "συμμετείχα", "διοργάνωσα") όταν ήμουν ακόμα στο Γυμνάσιο...

Phantoms Forever

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #44 στις: Μαΐου 02, 2006, 05:42:52 μμ »
τελος παντων μη το συνεχιζουμε αλλο ,εαν αποφασισουμε καποια στιγμη -στο μελλον- να κανουμε καποια εκθεση το σιγουρο ειναι πως θα βαλουμε ολο το μερακι μας :wink: βεβαιως η συμμετοχη & στηριξη στις εκθεσεις της IPMS εχει τη προταιρεοτητα :wink:

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #45 στις: Μαΐου 03, 2006, 04:24:04 μμ »
Αν καποιος εχει μεγαλο σπιτι να μαζευτουμε εχει καλως ,και στο κατω κατω γιατι να υποχρεωθουμε σε μαγαζατορες που θα θελουν να προβαλουν το  μαγαζι τους ,αν θελουμε κατι πιο  μεγαλο και πιο επισιμο ,θελει τρεξιμο και χρημα, και τα παιδια του φορουμ ,μαλλον δεν εχουν και τα δυο .Παντως σαν φωτογκαλερυ μεσα στο φορουμ ειναι καλη ιδεα,και κυριοτερο τσαμπα,εγω εκανα την αρχη με μερικα απο τα δικα μου,να βαλουμε και μια ψηφοφορια και ο νικητης θα κερδισει ενα μοντελο απο το στοκ τον μοντερατορ.........καλα μην βαρατε μια πλακα κανω!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #46 στις: Μαΐου 03, 2006, 11:24:57 μμ »
χάρηκα πολύ τον πρώτο καυγά (έστω και light) του modelclub.
επιτρέψτε μου να πω μόνο 1-2 πράγματα που μου έχουν μείνει από την εμπλοκή μου  - αρκετά χρόνια - με εκθέσεις και τα ρέστα:
Ολες οι ιδέες είναι καλές. κάποιες είναι πάρα πολύ καλές, αρκεί να συνοδεύονται και από ανάλογη ανταπόκριση, βοήθεια, συμπαράσταση στην υλοποίησή τους. Ξέρετε τι λένε για τις ιδέες και τις γνώμες. Δεν υπάρχει ανάλογη ρήση και για τις πρωτοβουλίες!!
Οι "σκέτες" εκθέσεις και όχι οι "εκθέσεις - διαγωνισμοί" δεν μαζεύουν κόσμο. ούτε μοντέλα, ούτε επισκέπτες.
Η οργάνωση μιας έκθεση που θέλεις και να πετύχει - δηλαδή να την δουν κάποιοι παραπάνω από τους συμμετέχοντες και τους ..συγγενείς τους είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση που θέλει αν μη τι άλλο καλό και μακρύ προγραμματισμό.
Αυτά σαν πρώτες σκέψεις.
Για να μείνω στο κλίμα, προτείνω οι αρματάδες και φιγουράδες της παρέας να εκθέσουν τα έργα τους στην προσεχή έκθεση του Star Club και σαν επίσημη "Ομαδική Συμμετοχή" στην επόμενη IPMS.
Χωρίς να θέλω να φρενάρω ή να αποτρέψω κάποια προσπάθεια, για να αντιληφθείτε τι σημαίνει οργάνωση έκθεσης, προτείνω να έρθετε όσοι ενδιαφέρεστε - ως παρατηρητές και μόνο - στην επόμενη συνάντηση της "οργανωτικής επιτροπής" της IPMS.
και κάτι απόλυτα προσωπικό.
κάποτε έτρεχα (συμμετέχοντας) σε κάθε έκθεση. ακόμα και εκτός Αθήνας. αλλά τα χρόνια πέρασαν και πολλά έχουν αλλάξει. νομίζω το ίδιο συμβαίνει σε πολλούς.
καλό κουράγιο πάντως για ότι κι αν κάνετε και είμαι μέσα και ανοικτός για κάθε βοήθεια (για συμμετοχή δεν υπόσχομαι ...)
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #47 στις: Μαΐου 09, 2006, 12:05:13 πμ »
τι έγινε ρε παίδες. σας τρομοκράτησε το προηγούμενο ποστ?
sorry. για καλό το έγραψα.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #48 στις: Μαΐου 09, 2006, 12:11:24 πμ »
Όχι προς Θεού... Όσα έγραψες είναι σωστά, και εκεί βασίζεται και η άποψη της διαχείρησης ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για μία "έκθεση"... Η μόνη προοπτική φαίνεται να είναι κάποια συνάντηση με τα μοντέλα μας σε κάποιο διαθέσιμο σπίτι, για κριτική και σχολιασμό... ʼρα περιμένουμε προσφορές...

Αποσυνδεδεμένος Brutalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθήνα, Ζωγράφου
  • Αθήνα, Ζωγράφου
« Απάντηση #49 στις: Μαΐου 09, 2006, 12:20:37 πμ »
Μια χαρά η προσθήκη σου Σταύρο σε όλα όσα ειπώθηκαν. Πιστεύω πως μέχρι στιγμής μόνο μια απλού τύπου και παρεΐστικη έκθεση είναι εύκολα πραγματοποιήσιμη, και αυτό θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα σε κάποιο σπίτι με σχετικά περιορισμένο αριθμό παρευρισκομένων. Πάντως δεν παύει να είναι ενδιαφέρον, και θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να δω από κοντά πολλά από τα μοντέλα που ποστάρονται στις σελίδες του φόρουμ :).

Η έκθεση της IPMS είναι για εμάς το σήμα κατατεθέν και σημείο αναφοράς και χρονικού περιθώριου για την δημόσια προβολή των καλύτερων μας δημιουργημάτων, και σίγουρα αποτελεί για εμάς την ποιο σεβαστή και σημαντική διοργάνωση της χρονιάς.  :)
Ανδρέας Αποστολόπουλος

Tags: