Πιστεύω πως ο Μιχάλης εννοεί ότι το αντιμετώπισες κάπως αρνητικά ή ετσι φάνηκε (ότι παρουσιάζεις, δλδ, την αρνητική πλευρά τους)...
[μιας και όλα μου τα μηνύματα ήταν απόλυτα ήρεμα και ευγενικά και δεν προσέβαλα κανέναν, εξίσου ήρεμα και ευγενικά απαντώ και σε αυτό και ελπίζω ότι η διαχείριση δε θα έχει λόγο να ενοχληθεί.]
JohnMet, δεν αντιμετώπισα κάτι αρνητικά, γιατί δεν τέθηκε κάτι συγκεκριμένο. υπήρξε μία ασαφής πρόταση, για την οποία έκανα ένα πρώτο σχόλιο.
υπήρξε ένα ποστ-απάντηση από το μέλος Kostas Tsipas, το οποίο, νομίζω ότι έμπλεκε δύο διαφορετικά πράγματα και αυτό προσπάθησα να εξηγήσω (και χρειάστηκε να επαναλάβω αργότερα).
άποψή μου είναι ότι τα περι οργανωμένων εκδηλώσεων αφορούν το μέλλον (και, νομίζω, με δικαίωσε και η άποψη του διαχειριστή)
και έγραψα: "όσο για το μέλλον του modelclub, δεν πήρα θέση. είπα ότι αποτελεί άλλη συζήτηση και τίποτα παραπάνω"
αυτό δεν είναι ούτε αρνητικό ούτε θετικό. και νομίζω ότι είναι σαφές σε οποιονδήποτε διάβασε και διαβάζει καλοπροαίρετα τα ποστ μου.
και όχι, δεν είμαι κατά των δραστηριοτήτων ή των εκθέσεων γενικά. την πρώτη μου έκθεση τη διοργάνωσα (όχι "συμμετείχα", "διοργάνωσα") όταν ήμουν ακόμα στο Γυμνάσιο...