Κλαυτά Χαράλαμπε, που λένε...
Σήμερα άλλαξε το Ευαγγέλιο και κάνουν τους... παπάδες...
Δεν έχουν ιδέα πότε θα έρθει ούτε προπαραγγελίες ούτε τίποτα, Αλλα μου είπαν χθες (τιμή και φυσικά προπαραγγελία) και άλλα σήμερα... «δεν είναι δυνατόν αυτά κύριε».
Φυσικά χθες ήξεραν να μου πουν ότι περιμένουμε 500 για όλη την Ελλάδα που θα δοθούν και χοντρική... και 44 αν κανω "κράτηση"
Σήμερα «και αν δεν λήξει η απεργία στα τελωνεία» «δεν ξέρουμε την τιμή» και άλλα φοβερά επιχειρήματα
Έτσι, έτσι... και ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ και την θηλιά στον λαιμό
Εμείς θα φταίμε, όμως, που τελικά θα το παραγγείλουμε...
Λοιπόν φίλε kongrigo, για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να μην κατηγορούμαστε ότι κάνουμε τον Παπά, όπως λες, γιατί δεν είμαστε και οι δύο αυτού του στιλ. Είμαι εκείνος που στις 7/5/2008, κατά τις 18:00 πήρες τηλέφωνο στο γραφείο μου (και αποθήκη) στον τηλέφωνο 210-6468220. Είσαι ο μόνος που μίλησα και είπα για τα 500 κομμάτια, Έτσι ξέρω ότι είσαι εσύ.
Επαναλαμβάνω τώρα ότι είπα σε εσένα για να το μάθουν όλοι αλλά να σιγουρευτείς και εσύ.
1. Κυκλοφορώ επίσημα το F-16D στις 15/5/2008.
2. δεν σου είπα τίποτα για «και αν δεν λήξει η απεργία στα τελωνεία», γιατί δεν έχουν απεργία τα τελωνεία. Τα λιμάνια έχουν. ʼρα υπάρχουν και άλλες πύλες εισόδου στην Ελλάδα. Δεν μπορεί να σου το είπα αυτό και για ακόμη ένα λόγο : γιατί δεν τα φέρνω με καράβι αλλά με αεροπλάνο και θα πληρώσω και υψηλά μεταφορικά και ΦΠΑ, αφού έτσι πρέπει.
3. Σου είπα ότι η τιμή HANNATS είναι EUR 58,00 και στην Ελλάδα η τιμή θα είναι χαμηλότερη EUR 54,90.
4. Σου είπα ότι την ημέρα της "πρώτης επίσημης κυκλοφορίας", την 15/5/2008, το κιτ θα προσφερθεί στην ειδική τιμή των EUR 44,00.
5. στην ερώτησή σου "να σου κάνω μια κράτηση την ώρα που μιλάγαμε", σου είπα ότι δεν χρειάζεται γιατί έρχονται πολλά και μπορείς να πας στο κατάστημα της Ιπποκράτους, μέσα στην εβδομάδα και να κάνεις κράτηση. Είπα επίσης ότι μπορεί να εξαντληθούνε γρήγορα, μετά τις 15, γιατί έχουμε πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα.
Αυτά τα απλά πράγματα σου είπα και δεν καταλαβαίνω γιατί εκφράζεις αμφιβολίες.
Λοιπόν όσοι τυχόν θέλουνε, μπορούν να πάνε στην Ιπποκράτους 63, να δώσουνε το όνομά τους από σήμερα μέχρι τις 15/5/2008 και να κάνουνε μία κράτηση χωρίς να δώσουνε ούτε καν ένα Ευρώ και να επωφεληθούνε μια τιμή πολύ καλύτερη από το Hobby_Easy_Link και χωρίς το 19% επιπλέον που πρέπει να πληρώσουν στο τελωνείο.
Μετά τις 15/5/2008 η τιμή θα είναι EUR 54,90 που και αυτή πάλι είναι χαμηλότερη από την τιμή Hobby_Easy_Link μαζί με μεταφορικά και ΦΠΑ και του HANNANTS.
Λίγα λόγια για το κιτ. Θα σας αρέσει. Δούλεψα το θέμα με την HASEGAWA για 14 μήνες. Πήγαμε τον Νοέμβριο του 2006 στα αεροδρόμια και φωτογραφήσαμε τα αεροσκάφη. Το F-16D είναι 100% σωστό και με τους σωστούς τροχούς. Έχει 6 κομμάτια ρητίνης για την ράχη και τις σύμμορφες. Το κιτ απαρτίζεται από "V6(06106)+new rear fairing and conformal tank resin parts & T, U, W tree parts of PT32(07232) & C, Z tree parts of X48-8(36008).
Η καρτέλα των σημάτων είναι πλήρης. Δεν κατέχω πως να ενθέσω εικόνες σε αυτό το φόρουμ για να τις δείξω.
Πιστέψτε με πως κάθε Ελληνικό θέμα με συγκινεί αφάνταστα, γιατί από το 1960 που έφτιαχνα μοντέλα, μου είχε λείψει το άσπρο-μπλε.
φιλικά
Κώστας Καλφάκης
ΥΓ. ας μου δείξει κάποιος πως μπαίνουνε οι εικόνες, για να σας δείξω το κιτ.