Αποστολέας Θέμα: Πότε κυκλοφορεί το F-16D Fighting Falcon της Hasegawa στην 1/48?  (Αναγνώστηκε 37057 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
Απ: Πότε κυκλοφορεί το F-16D Fighting Falcon της Hasegawa στην 1/48?
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 08, 2008, 10:57:02 πμ »
..να ρωτησω κατι που μπορει να ειναι off topic......το βγαζει ως συνηθως χωρις φορτια η οπλισμο?....αν υπαρχει καποιο reviw καπου για στελτε σημα..
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 08, 2008, 11:07:22 πμ »
Κλαυτά Χαράλαμπε, που λένε...

Σήμερα άλλαξε το Ευαγγέλιο και κάνουν τους... παπάδες...

Δεν έχουν ιδέα πότε θα έρθει ούτε προπαραγγελίες ούτε τίποτα

Αλλα μου είπαν χθες (τιμή και φυσικά προπαραγγελία) και άλλα σήμερα... «δεν είναι δυνατόν αυτά κύριε».

Φυσικά χθες ήξεραν να μου πουν ότι περιμένουμε 500 για όλη την Ελλάδα που θα δοθούν και χοντρική... και 44 αν κανω "κράτηση"

Σήμερα «και αν δεν λήξει η απεργία στα τελωνεία» «δεν ξέρουμε την τιμή» και άλλα φοβερά επιχειρήματα

Έτσι, έτσι... και ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ και την θηλιά στον λαιμό

Εμείς θα φταίμε, όμως, που τελικά θα το παραγγείλουμε...
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Γιαννης

• Επισκέπτης
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 08, 2008, 01:59:51 μμ »
Κλαυτά Χαράλαμπε, που λένε…

Σήμερα άλλαξε το Ευαγγέλιο και κάνουν τους… παπάδες…

Δεν έχουν ιδέα πότε θα έρθει ούτε προπαραγγελίες ούτε τίποτα

Αλλα μου είπαν χθες (τιμή και φυσικά προπαραγγελία) και άλλα σήμερα… «δεν είναι δυνατόν αυτά κύριε».

Φυσικά χθες ήξεραν να μου πουν ότι περιμένουμε 500 για όλη την Ελλάδα που θα δοθούν και χοντρική… και 44 αν κανω "κράτηση"

Σήμερα «και αν δεν λήξει η απεργία στα τελωνεία» «δεν ξέρουμε την τιμή» και άλλα φοβερά επιχειρήματα

Έτσι, έτσι… και ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ και την θηλιά στον λαιμό

Εμείς θα φταίμε, όμως, που τελικά θα το παραγγείλουμε

Θα πω κατι που ισως δεν αρεσει σε καποιους.

Ρε παιδια, βλεπω τις τελευταιες μερες να λετε οτι δυσανασχετειτε με καποια πραγματα πανω στο συγκεκριμενο κιτ

Απ'τη μια ειναι ακριβο, απ'την αλλη ο αντιπροσωπος δεν ξερει ποτε και αν και ποσο... :roll:

Η δικια μου θεση ειναι η εξης: Γιατι πρεπει οπωσδηποτε να το παρετε???? Ποιος σας υποχρεωνει να το παρετε αν δεν ειστε ευχαριστημενοι απο αυτη την κινηση σας? Αυτο δεν καταλαβαινω με τα νεα κιτ που κυκλοφορουν. Μολις βγει κατι καινουργιο που μπορει να γινει και Ελληνικο, αμεσως ολοι ντου να προλαβουμε! Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει αυτο που γινεται.. Μπορει να ειναι ακριβο, μπορει να χρειαζεται το ενα και το αλλο για να γινει Ελληνικο αλλα...θα το παρουμε!! Ειναι σαν να λετε ''βαρατε με κι ας κλαιω''. Γιατι τοσος ντορος για το τιποτα?

Ενα κιτ ειναι..Δηλαδη πριν βγει αυτο δεν μπορουσε κανεις να βρει F-16D 1/48 και να το κανει Ελληνικο??  :roll:

Τι να πω? Ας με συγχωρησουν οι συντονιστες γι'αυτα που ειπα αλλα εχω βαρεθει να βλεπω τις τελευταιες μερες συνεχεια σχολια για το ποτε θα ερθει στη χωρα μας, ποσο θα κανει, πως θα ειναι και αλλα πολλα, αι πιστευω και αλλα μελη του forum εχουν την ιδια αποψη με μενα.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 08, 2008, 02:06:42 μμ »
...ε δεν το αναγαγαμε και σε ζητημα ζωης και θανατου...απλες αποριες και σκεψεις για κατι που καταρχην φαινεται ενδιαφερον διατυπωθηκαν.......
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Γιαννης

• Επισκέπτης
Απ: Απ: Πότε κυκλοφορεί το F-16D Fighting Falcon της Hasegawa στην 1/48?
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 08, 2008, 02:06:56 μμ »
Ναι δε λεω οτι εγινε και κανενα κακο αλλα αυτο το φαινομενο παρατηρειται συνεχως οταν προκειται να βγει καποιο κιτ και ποσο μαλλον οταν γινεται και Ελληνικο.

Να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω καμια προθεση να αντιπαρατεθω με κανεναν απο τους συμφορουμητες μου.

Απλα διατυπωσα την αποψη μου..  8)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 08, 2008, 02:13:48 μμ »
....αν σκεφτεις οτι οι περισσοτεροι εχουμε στοκαρει περισσοτερα κιτ και απο τον Καλφακη.....η αναζητηση απαντησης στον προβληματισμο σου ανηκει στην σφαιρα του μεταφυσικου.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΦΑΚΗΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΓΑΛΑΤΣΙ
    • http://WWW.e-KALFAKIS.GR
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 08, 2008, 04:48:00 μμ »
Δεν έχουν ιδέα πότε θα έρθει ούτε προπαραγγελίες ούτε τίποτα, Αλλα μου είπαν χθες (τιμή και φυσικά προπαραγγελία) και άλλα σήμερα... «δεν είναι δυνατόν αυτά κύριε».
Φυσικά χθες ήξεραν να μου πουν ότι περιμένουμε 500 για όλη την Ελλάδα που θα δοθούν και χοντρική... και 44 αν κανω "κράτηση"

Λοιπόν φίλε kongrigo, για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να μην κατηγορούμαστε ότι κάνουμε τον Παπά, όπως λες, γιατί δεν είμαστε και οι δύο αυτού του στιλ.  Είμαι εκείνος που στις 7/5/2008, κατά τις 18:00 πήρες τηλέφωνο στο γραφείο μου (και αποθήκη) στον τηλέφωνο 210-6468220. Είσαι ο μόνος που μίλησα και είπα για τα 500 κομμάτια, Έτσι ξέρω ότι είσαι εσύ.
Επαναλαμβάνω τώρα ότι είπα σε εσένα για να το μάθουν όλοι αλλά να σιγουρευτείς και εσύ.
1. Κυκλοφορώ επίσημα το F-16D στις 15/5/2008.
2. δεν σου είπα τίποτα για «και αν δεν λήξει η απεργία στα τελωνεία», γιατί δεν έχουν απεργία τα τελωνεία. Τα λιμάνια έχουν. ʼρα υπάρχουν και άλλες πύλες εισόδου στην Ελλάδα. Δεν μπορεί να σου το είπα αυτό και για ακόμη ένα λόγο : γιατί δεν τα φέρνω με καράβι αλλά με αεροπλάνο και θα πληρώσω και υψηλά μεταφορικά και ΦΠΑ, αφού έτσι πρέπει.
3. Σου είπα ότι η τιμή HANNATS είναι EUR 58,00 και στην Ελλάδα η τιμή θα είναι χαμηλότερη EUR 54,90.
4. Σου είπα ότι την ημέρα της "πρώτης επίσημης κυκλοφορίας", την 15/5/2008, το κιτ θα προσφερθεί στην ειδική τιμή των EUR 44,00.
5. στην ερώτησή σου "να σου κάνω μια κράτηση την ώρα που μιλάγαμε", σου είπα ότι δεν χρειάζεται γιατί έρχονται πολλά και μπορείς να πας στο κατάστημα της Ιπποκράτους, μέσα στην εβδομάδα και να κάνεις κράτηση. Είπα επίσης ότι μπορεί να εξαντληθούνε γρήγορα, μετά τις 15, γιατί έχουμε πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Αυτά τα απλά πράγματα σου είπα και δεν καταλαβαίνω γιατί εκφράζεις αμφιβολίες.
Λοιπόν όσοι τυχόν θέλουνε, μπορούν να πάνε στην Ιπποκράτους 63, να δώσουνε το όνομά τους από σήμερα μέχρι τις 15/5/2008 και να κάνουνε μία κράτηση χωρίς να δώσουνε ούτε καν ένα Ευρώ και να επωφεληθούνε μια τιμή πολύ καλύτερη από το Hobby_Easy_Link και χωρίς το 19% επιπλέον που πρέπει να πληρώσουν στο τελωνείο.
Μετά τις 15/5/2008 η τιμή θα είναι EUR 54,90 που και αυτή πάλι είναι χαμηλότερη από την  τιμή Hobby_Easy_Link μαζί με μεταφορικά και ΦΠΑ και του HANNANTS.

Λίγα λόγια για το κιτ. Θα σας αρέσει. Δούλεψα το θέμα με την HASEGAWA για 14 μήνες. Πήγαμε τον Νοέμβριο του 2006 στα αεροδρόμια και φωτογραφήσαμε τα αεροσκάφη. Το F-16D είναι 100% σωστό και με τους σωστούς τροχούς. Έχει 6 κομμάτια ρητίνης για την ράχη και τις σύμμορφες. Το κιτ απαρτίζεται από "V6(06106)+new rear fairing and conformal tank resin parts & T, U, W tree parts of PT32(07232) & C, Z tree parts of X48-8(36008).
Η καρτέλα των σημάτων είναι πλήρης. Δεν κατέχω πως να ενθέσω εικόνες σε αυτό το φόρουμ για να τις δείξω.

Πιστέψτε με πως κάθε Ελληνικό θέμα με συγκινεί αφάνταστα, γιατί από το 1960 που έφτιαχνα μοντέλα, μου είχε λείψει το άσπρο-μπλε.
φιλικά
Κώστας Καλφάκης

ΥΓ. ας μου δείξει κάποιος πως μπαίνουνε οι εικόνες, για να σας δείξω το κιτ.
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 08, 2008, 05:00:35 μμ »
Δείτε τις οδηγίες στο παρακάτω link Κε. Καλφάκη.
http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=5.0

Αποσυνδεδεμένος psilos

• Προσπαθώ...
  • Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 08, 2008, 05:14:47 μμ »
Δεν έχουν ιδέα πότε θα έρθει ούτε προπαραγγελίες ούτε τίποτα, Αλλα μου είπαν χθες (τιμή και φυσικά προπαραγγελία) και άλλα σήμερα... «δεν είναι δυνατόν αυτά κύριε».

Λοιπόν φίλε kongrigo, για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να μην κατηγορούμαστε ότι κάνουμε τον Παπά, όπως λες, γιατί δεν είμαστε και οι δύο αυτού του στιλ.  Είμαι εκείνος που στις 7/5/2008, κατά τις 18:00 πήρες τηλέφωνο στο γραφείο μου (και αποθήκη) στον τηλέφωνο 210-6468220. Είσαι ο μόνος που μίλησα και είπα για τα 500 κομμάτια, Έτσι ξέρω ότι είσαι εσύ.
Επαναλαμβάνω τώρα ότι είπα σε εσένα για να το μάθουν όλοι αλλά να σιγουρευτείς και εσύ.
1. Κυκλοφορώ επίσημα το F-16D στις 15/5/2008.
2. δεν σου είπα τίποτα για «και αν δεν λήξει η απεργία στα τελωνεία», γιατί δεν έχουν απεργία τα τελωνεία. Τα λιμάνια έχουν. ʼρα υπάρχουν και άλλες πύλες εισόδου στην Ελλάδα. Δεν μπορεί να σου το είπα αυτό και για ακόμη ένα λόγο : γιατί δεν τα φέρνω με καράβι αλλά με αεροπλάνο και θα πληρώσω και υψηλά μεταφορικά και ΦΠΑ, αφού έτσι πρέπει.
3. Σου είπα ότι η τιμή HANNATS είναι EUR 58,00 και στην Ελλάδα η τιμή θα είναι χαμηλότερη EUR 54,90.
4. Σου είπα ότι την ημέρα της "πρώτης επίσημης κυκλοφορίας", την 15/5/2008, το κιτ θα προσφερθεί στην ειδική τιμή των EUR 44,00.
5. στην ερώτησή σου "να σου κάνω μια κράτηση την ώρα που μιλάγαμε", σου είπα ότι δεν χρειάζεται γιατί έρχονται πολλά και μπορείς να πας στο κατάστημα της Ιπποκράτους, μέσα στην εβδομάδα και να κάνεις κράτηση. Είπα επίσης ότι μπορεί να εξαντληθούνε γρήγορα, μετά τις 15, γιατί έχουμε πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Αυτά τα απλά πράγματα σου είπα και δεν καταλαβαίνω γιατί εκφράζεις αμφιβολίες.
Λοιπόν όσοι τυχόν θέλουνε, μπορούν να πάνε στην Ιπποκράτους 63, να δώσουνε το όνομά τους από σήμερα μέχρι τις 15/5/2008 και να κάνουνε μία κράτηση χωρίς να δώσουνε ούτε καν ένα Ευρώ και να επωφεληθούνε μια τιμή πολύ καλύτερη από το Hobby_Easy_Link και χωρίς το 19% επιπλέον που πρέπει να πληρώσουν στο τελωνείο.
Μετά τις 15/5/2008 η τιμή θα είναι EUR 54,90 που και αυτή πάλι είναι χαμηλότερη από την  τιμή Hobby_Easy_Link μαζί με μεταφορικά και ΦΠΑ και του HANNANTS.

Λίγα λόγια για το κιτ. Θα σας αρέσει. Δούλεψα το θέμα με την HASEGAWA για 14 μήνες. Πήγαμε τον Νοέμβριο του 2006 στα αεροδρόμια και φωτογραφήσαμε τα αεροσκάφη. Το F-16D είναι 100% σωστό και με τους σωστούς τροχούς. Έχει 6 κομμάτια ρητίνης για την ράχη και τις σύμμορφες. Το κιτ απαρτίζεται από "V6(06106)+new rear fairing and conformal tank resin parts & T, U, W tree parts of PT32(07232) & C, Z tree parts of X48-8(36008).
Η καρτέλα των σημάτων είναι πλήρης. Δεν κατέχω πως να ενθέσω εικόνες σε αυτό το φόρουμ για να τις δείξω.

Πιστέψτε με πως κάθε Ελληνικό θέμα με συγκινεί αφάνταστα, γιατί από το 1960 που έφτιαχνα μοντέλα, μου είχε λείψει το άσπρο-μπλε.
φιλικά
Κώστας Καλφάκης

ΥΓ. ας μου δείξει κάποιος πως μπαίνουνε οι εικόνες, για να σας δείξω το κιτ.

Χθες το μεσημέρι πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα, μίλησα με τον υπάλληλο (έναν ηλικιωμένο κύριο...) μου είπε οτι δεν το βλέπει να έρχεται στην ώρα του, διότι έχουν απεργία τα λιμάνια. Ζήτησα να πληρώσω κάποια προκαταβολή και να κρατήσω ένα κομμάτι για όποτε έρθει και μου είπε "δεν γίνεται αυτό". Μετά κουβαλήθηκα στην Ιπποκράτους, πέρασα απο το κατάστημα για να δω το Mirage, και ρώτησα πάλι πότε θα έρθει. Η απάντηση ήταν η ίδια (λιμάνια κλπ). Επίσης ρώτησα πόσο θα κοστίζει και δεν ήξερε ούτε στο περίπου. Να ξεκαθαρίσω οτι δεν έχω τίποτα προσωπικό ούτε με τον κύριο Καλφάκη (με τον οποίο έχω γνωριστεί κι όλας και μπορώ να πω οτι ήταν πολύ ευγενικός) ούτε με το προσωπικό των καταστημάτων του. Δεν τον προτιμώ για τις αγορές μου βέβαια αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Απλά καταθέτω την δικιά μου χθεσινή εμπειρία. 
Ολα είναι δρόμος

Αποσυνδεδεμένος psilos

• Προσπαθώ...
  • Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 08, 2008, 05:17:46 μμ »
...και επειδή ξεχάστηκα.. συγχαρητήρια κε Καλφάκη για το οτι μεριμνήσατε και τρέξατε να παραχθεί το HAF F16D. Ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα η προσπάθεια και μόνο είναι άξια συγχαρητήριων.  ::salut::
Ολα είναι δρόμος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #35 στις: Μαΐου 08, 2008, 05:37:22 μμ »

τα κατάφερα,
ευχαριστώ
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #36 στις: Μαΐου 08, 2008, 05:51:22 μμ »
Υπάρχει κάποια φωτογραφία από τα κομμάτια του κοκπιτ;

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #37 στις: Μαΐου 08, 2008, 05:52:29 μμ »
...και επειδή ξεχάστηκα.. συγχαρητήρια κε Καλφάκη για το οτι μεριμνήσατε και τρέξατε να παραχθεί το HAF F16D. Ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα η προσπάθεια και μόνο είναι άξια συγχαρητήριων.  ::salut::

Ναι το κατάστημα μου, σε αυτήν την περίπτωση, ξέρει μέχρι σήμερα πολύ λιγότερα από ότι το modelclub.gr. Είναι και αυτό μια πρωτοτυπία, αφού το Internet τρέχει τα νέα ταχύτερα.
Είσαι πάντα ευπρόσδεκτος να κοιτάς τα μοντέλα στο κατάστημα και ας μην μας προτιμάς.
φιλικά
ΚΚ.
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #38 στις: Μαΐου 08, 2008, 07:00:21 μμ »
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.

Καταρχήν δεν αμφισβητώ την συνομιλία μας, χθες το απόγευμα (δεν νομίζω να τίθεται τέτοιο θέμα και ούτε είναι αυτό το θέμα).

Θα ήθελα, όμως, να σας πω ότι πήρα τηλέφωνο, σήμερα το πρωί στο κατάστημα στην Ιπποκράτους και μια κυρία (τονίζω το φύλο και όχι το κύρος της) μου είπε όλα τα παραπάνω που ανέφερα.

Αν θέλετε μπορείτε να ρωτήσετε αυτή την κυρία για το εν λόγο τηλεφώνημά μου και τα λεγόμενά της. Αν τα αμφισβητήσει... τι να πω...

Και όχι μόνο αυτό αλλά "εν χωρώ" από μέσα από το μαγαζί μου απάντησαν ότι αυτά που λέω δεν γίνονται.

Ζητώ συγνώμη αν σας "πρόσβαλα" αλλά δεν φταίω εγώ αν στην ίδια εταιρεία για το ίδιο θέμα μου δίνουν 2 άκρως διαφορετικές απαντήσεις.

Δεν φταίω εγώ για όλη αυτή την σύγχυση.

Για τα σημεία 3,4,5 δεν έφερα ποτέ οποιαδήποτε αντίρρηση

Παράθεση

Καλώς ή κακώς, αυτά που έγραψα τα επιβεβαιώνει και ο psilos.

Καταλαβαίνω την θέση σας και ότι σας έφερα σε «δύσκολη» θέση αλλά δεν νομίζω να φταίω εγώ.

Δεν φταίω εγώ για όλη αυτή την σύγχυση.

Ζητώ συγνώμη από τα μέλη του club

Απλά ανέφερα τα γεγονότα  :!:.

Δεν έπρεπε να το κάνω :?:

Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #39 στις: Μαΐου 08, 2008, 07:27:27 μμ »
όπως είπα και πιο πάνω, το κατάστημά μου μέχρι σήμερα "ήξερε" λιγότερα από ότι το modelclub.gr εχθές.
Θέλαμε να το ανακοινώσουμε με άλλον τρόπο, αλλά διέρρευσε το μυστικό και έτσι από χθες εγώ το ανακοινώνω σε όποιον με ρωτά. Βλέπεις αρχηγού παρόντως, πάσα αρχή παυσάτο, οπότε δεν χρειαζότανε άλλο τηλεφώνημα.
Μίλησες μαζί και θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι το αφεντικό έχει το δικαίωμα του "τρελάθηκε" και άμα υπόσχετε κάτι έτσι και γίνεται.
Αυτά λοιπόν και για να μην σας αγχώνω κλείστε το μοντέλο σας από τώρα και ραντεβού με γλυκά και σοκολατάκια στις 15/5/2008 στην Ιπποκράτους 63-67 για να το γιορτάσουμε. Εκείνη την μέρα το αγοράζετε προς EUR 44,00.
Καλή δεν είναι ? δεν πειράξαμε κανέναν.
Κώστας
και όπως λεει ο Prien ο Κερκυραίος (καλή του ώρα) Cheef
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #40 στις: Μαΐου 08, 2008, 07:32:27 μμ »
κ. Κωστα καλως ηλθατε και παλι στο forum μας, μια χαρα ειναι η τιμη,δε το κανετε ομως 40 στρογγυλα? αφου ειναι για μια μερα ας παει και το παλιαμπελο 8) οι χθεσινες μου πληροφοριες ελεγαν για 40,το γραφει κι ο φιλος KG3 πιο πανω :wink: ,δε ξερω αν το ειδατε :arrow: http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=1677.msg173762#msg173762

::salut::

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #41 στις: Μαΐου 08, 2008, 07:34:34 μμ »
δεν πειράξαμε κανέναν.

ok,  ::icon_thumright::

κρατήστε μου 2... :wink:

[/u

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #42 στις: Μαΐου 08, 2008, 07:37:29 μμ »
καλησπερα να σπαμαρω λιγο και σορυ γιαυτο!!!να ρωτησω τον κυριο καλφακη αν υπαρχει F 104 στην 1/32 διαθεσιμο και αν οχι ποτε και ποσο??? ευχαριστω και παλι σορυ

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #43 στις: Μαΐου 08, 2008, 08:18:40 μμ »
Κι ένα D για μένα παρακαλώ  :D

Πάντως μαζί με τον Λευτέρη να με συγχωρήσετει κι εμένα που θα σπαμάρω το θέμα.  :oops: Νομίζω όμως είναι καλή ευκαιρία καθότι έχουμε τον καθόλα εξυπηρετικότατο κο Καλφάκη που μπορεί να μας λύσει και μια άλλη απορία για ένα ακόμα θέμα που μας ενδιαφέρει όλους νομίζω.

Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω για τα χρώματα της ΤΑΜΙΥΑ (αλλά και κάποια της Gunze) που εδώ και αρκετούς μήνες έχουν εξαντληθεί αρκετοί κωδικοί, τι ακριβώς συμβαίνει; και αν προβλέπεται πότε θα υπάρξει ανανέωση;;  Ρωτώ επειδή η πληροφόρηση που έχουμε από το κατάστημα είναι και πάλι το γνωστό με τα λιμάνια, και τις απεργίες, χωρίς να δίνεται κάποια άλλη ημερομηνία που θα μπορέσουμε να προμηθευτούμε και πάλι ότι μας χρειάζεται.

Ευχαριστώ. 

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #44 στις: Μαΐου 08, 2008, 08:19:44 μμ »
καλησπερα να σπαμαρω λιγο και σορυ γιαυτο!!!να ρωτησω τον κυριο καλφακη αν υπαρχει F 104 στην 1/32 διαθεσιμο και αν οχι ποτε και ποσο??? ευχαριστω και παλι σορυ
απ' ότι βλέπω στην αποθήκη υπάρχει και τώρα το ST-11, που είναι αυτό που ζητάς. Μπορείς να το πάρεις όποτε θέλεις.
ευχαριστώ
ΚΚ
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος ΚωσταςΚορ

• Scale 1/72
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #45 στις: Μαΐου 08, 2008, 08:27:06 μμ »
Εγω παντως εχω να πω Μπραβο στον κυριο Καλφακη για τις απαντησεις που δινει πραγμα που σημαινει οτι τον ενδιαφερει η γνωμη μας.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #46 στις: Μαΐου 08, 2008, 08:28:38 μμ »
κ. Κωστα καλως ηλθατε και παλι στο forum μας, μια χαρα ειναι η τιμη,δε το κανετε ομως 40 στρογγυλα? αφου ειναι για μια μερα ας παει και το παλιαμπελο 8) οι χθεσινες μου πληροφοριες ελεγαν για 40,το γραφει κι ο φιλος KG3 πιο πανω :wink: ,δε ξερω αν το ειδατε :arrow: http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=1677.msg173762#msg173762

λοιπόν να μην χαλάμε χατήρια αλλά και να μην διαλύσουμε και τα οικονομικά μας.
Στείλτε μου e-mail στο Costas@kalfakis.gr με το όνομά σας και την ποσότητα που θέλετε. γράψτε subject: 09803.
Οσοι θα μου στείλετε την παραγγελία σας με αυτόν τον τρόπο, θα κάνουμε κλήρωση και σε κάθε 2 τεμάχια το ένα θα δίνεται στα EUR 44,00 και το άλλο στα EUR 40,00. Αυτός που θα αγοράζει δύο θα έχει το ένα σίγορα στα EUR 40,00.
Πιστέψτε με το κόστος του δεν έιναι καθόλου χαμηλό.
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #47 στις: Μαΐου 08, 2008, 08:40:48 μμ »

λοιπόν να μην χαλάμε χατήρια αλλά και να μην διαλύσουμε και τα οικονομικά μας.
Στείλτε μου e-mail στο Costas@kalfakis.gr με το όνομά σας και την ποσότητα που θέλετε. γράψτε subject: 09803.
Οσοι θα μου στείλετε την παραγγελία σας με αυτόν τον τρόπο, θα κάνουμε κλήρωση και σε κάθε 2 τεμάχια το ένα θα δίνεται στα EUR 44,00 και το άλλο στα EUR 40,00. Αυτός που θα αγοράζει δύο θα έχει το ένα σίγορα στα EUR 40,00.
Πιστέψτε με το κόστος του δεν έιναι καθόλου χαμηλό.

μπερδεμα η παραπανω μεθοδος κ. Κωστα,δε το φιξαρεις στα 42 ευρω για οσους στειλουν email παραγγελιας  :?: απλα μια προταση  8)

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #48 στις: Μαΐου 08, 2008, 08:49:46 μμ »
Κι ένα D για μένα παρακαλώ  :D
Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτήσω για τα χρώματα της ΤΑΜΙΥΑ (αλλά και κάποια της Gunze) που εδώ και αρκετούς μήνες έχουν εξαντληθεί αρκετοί κωδικοί, τι ακριβώς συμβαίνει; και αν προβλέπεται πότε θα υπάρξει ανανέωση;;  Ρωτώ επειδή η πληροφόρηση που έχουμε από το κατάστημα είναι και πάλι το γνωστό με τα λιμάνια, και τις απεργίες, χωρίς να δίνεται κάποια άλλη ημερομηνία που θα μπορέσουμε να προμηθευτούμε και πάλι ότι μας χρειάζεται.
Ευχαριστώ. 

το θέμα με τα λιμάνια είναι πραγματικό. Έφτασε το καράβι με το container που είχε το A-7H-Tiger της HobbyBoss στον Πειραιά στις 15 Ιανουαρίου 2008, βρήκε το λιμάνι off και πήγε και το ακούμπησε στη Αίγυπτο. Ξαναήρθε το container πάλι πίσω στη Ελλάδα τον Απρίλιο. Κατέβηκε στον Αστακό και πληρώσαμε διπλά μεταφορικά και αποθήκευτρα στην Αίγυπτο.
Αποτέλεσμα, χάσαμε χρόνο και οι παραεισαγωγείς το είχανε στην βιτρίνα τους και εμείς κρυφό καμάρι.
Λοιπόν μην ακούω για λιμάνια, γιατί πονάει πολύ.
Τα Ακρυλικά ΤΑΜΙΥΑ, ταξιδεύουν εδώ και 60 ημέρες αντί των 30-35. Να δούμε. Πάντως θα υπάρξουν ελλείψεις, γιατί η ΤΑΜΙΥΑ αναδιοργανώνει την παραγωγή των χρωμάτων της σε καινούργιες εγκαταστάσεις.
Τα GUNZE θα τα έχουμε πολύ πιο σύντομα, αλλά καθυστερούμε γιατί είμαστε υπό μετακόμιση.
Σε λίγο θα δείτε ένα νέο μαγαζί 10 φορές μεγαλύτερο από την Ιπποκράτους και ..... βλέπω πολλές ψυχές να μετακομίζουνε για να έρθουνε δίπλα από εκεί που πάμε. Η Ιπποκράτους φυσικά θα είναι πάντα η Ναυαρχίδα.
φιλικά
ΚΚ
...τρέχω τώρα σε έκθεση.......
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #49 στις: Μαΐου 08, 2008, 08:55:06 μμ »
απ' ότι βλέπω στην αποθήκη υπάρχει και τώρα το ST-11, που είναι αυτό που ζητάς. Μπορείς να το πάρεις όποτε θέλεις.
ευχαριστώ
ΚΚ
ποσο???

Tags: f-16d