Αποστολέας Θέμα: Internethobbies ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!  (Αναγνώστηκε 812 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arian

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Internethobbies ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!
« στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 08:19:32 μμ »
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με το forum περισσότερο για να προφυλάξω στο μέλλον τυχόν τέτοιες συναλλαγές! Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες όταν παρήγγειλα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του internethobbies δύο κίτ συνολικής αξίας 55 ευρώ! Η παραγγελία έγινε κανονικά, η πιστωτική χρεώθηκε και όλα ωραία μέχρι εδώ! Μετά από τρείς ημέρες μαθαίνοντας το υπόλοιπο της πιστωτικής μου βλέπω ότι έχει γίνει χρέωση από το συγκεκριμένο κατάστημα για επιπλέον αγορά την οποία δεν έχω πραγματοποιήσει!!!!!Φυσικά μπλόκαρα την ίδια στιγμή την κάρτα και από τότε έχω στείλει αρκετά email στα οποία δεν έχω λάβει καμία απάντηση! Δεν ξέρω πλέον τι άλλο θα πρέπει να κάνω! Και δυστυχώς δεν βλέπω να παραλαμβάνω και τα 2 κίτ που παρήγγειλα! Για αυτό σας συμβουλεύω ΜΑΚΡΥΑ!!!! Είχε κάποιος από το forum αντίστοιχη εμπειρία με τέτοιες απάτες; Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
Απ: Internethobbies ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 08:55:44 μμ »
Φιλε θα σου πω την δική μου εμπειρεία απο παρανομη χρεωση μεσω ιντερνετ.
Σε εμενα δε μου εχει τυχει μεχρι τωρα παρομοιο περιστατικό απο internet μαγαζι με μοντελιστικα ειδη,  με εχουν χρεωσει όμως με 300 ευρω απο εταιρεια τυχερων παιχνιδιων και στοιχηματος χωρις καν να εχω επισκευτει τετοιο σαητ.
Καποιοι υπεκλεψαν τα στοιχεια της πιστωτικής μου καρτας απο μια κρατηση αεροπορικων εισητηριων που ειχα κανει και με χρεωσαν με 300 ευρω, οτι και καλα ειχα παιξει τυχερα παιχνιδια σε τετοια εταιρεια.

Αυτό που εκανα εγω μολις το ειδα ήταν:
1)Επικοινωνήσα με ην τραπεζα που ειχε εκδόσει την πιστωτικη μου καρτα,  την ακυρωσα και μου εκδοσαν αλλη.
2) Σε συννεόηση με την τραπεζα, τους έστειλα μια γραπτή  επιστολη οπου εκανα  αμφισβήτηση της εν λογω χρεωσης

Τελικα μετα απο 1 μηνα περιπου δικαιώθηκα και η τραπεζα μου επεστρεψε τα λεφτα καθώς και τους τοκους κλπ απο αυτή τη χρεωση.

Απο οτι μου ειπαν,  ζητησαν τα παραστατικα της χρεωσης τα οποια φυσικα δεν υπηρχαν.
Οι τραπεζες φιλε εχουν καποιοες δικλειδες ασφαλειας για να  ελεγχουν τις χρεωσεις μεσω ιντερνετ και τις πιο πολλες φορες σε δικαιωνουν αν κανεις αμφισβητηση της χρεωσης..

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 09:04:25 μμ »
συμφωνώ με τον Γιώργο!..αν έχει γίνει χρέωση στην κάρτα σου που δεν συμπίπτει με αντίστοιχη παραγγελία έχουμε όλοι το δικαίωμα να κάνουμε αμφισβήτηση χρέωσης.Σε όλες τις περιπτώσεις δικαιώνεται ο καρτούχος .

Αποσυνδεδεμένος arian

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 10:21:07 μμ »
Το θέμα είναι ότι θα κάνω αμφισβήτηση της χρέωσης, τι θα γίνει όμως με αυτά που έχω όντως παραγγείλει τα οποία δεν βλέπω να μου τα αποστέλνουν; και ευτυχώς που ήταν κάρτα προπληρωμένη και όχι κανονική πιστωτική οπότε δεν μπόρεσαν να την χρεώσουν μεγάλο ποσό!

Tags: