Φιλε θα σου πω την δική μου εμπειρεία απο παρανομη χρεωση μεσω ιντερνετ.
Σε εμενα δε μου εχει τυχει μεχρι τωρα παρομοιο περιστατικό απο internet μαγαζι με μοντελιστικα ειδη, με εχουν χρεωσει όμως με 300 ευρω απο εταιρεια τυχερων παιχνιδιων και στοιχηματος χωρις καν να εχω επισκευτει τετοιο σαητ.
Καποιοι υπεκλεψαν τα στοιχεια της πιστωτικής μου καρτας απο μια κρατηση αεροπορικων εισητηριων που ειχα κανει και με χρεωσαν με 300 ευρω, οτι και καλα ειχα παιξει τυχερα παιχνιδια σε τετοια εταιρεια.
Αυτό που εκανα εγω μολις το ειδα ήταν:
1)Επικοινωνήσα με ην τραπεζα που ειχε εκδόσει την πιστωτικη μου καρτα, την ακυρωσα και μου εκδοσαν αλλη.
2) Σε συννεόηση με την τραπεζα, τους έστειλα μια γραπτή επιστολη οπου εκανα αμφισβήτηση της εν λογω χρεωσης
Τελικα μετα απο 1 μηνα περιπου δικαιώθηκα και η τραπεζα μου επεστρεψε τα λεφτα καθώς και τους τοκους κλπ απο αυτή τη χρεωση.
Απο οτι μου ειπαν, ζητησαν τα παραστατικα της χρεωσης τα οποια φυσικα δεν υπηρχαν.
Οι τραπεζες φιλε εχουν καποιοες δικλειδες ασφαλειας για να ελεγχουν τις χρεωσεις μεσω ιντερνετ και τις πιο πολλες φορες σε δικαιωνουν αν κανεις αμφισβητηση της χρεωσης..