Το είχα λοιπόν το κακόμοιρο και αράχνιαζε (όχι σαν τη φάρμα του nino1969...) και το λυπόμουν, τόσος κόσμος μου έδωσε οδηγίες και συμβουλές, άσχημο να μενει έτσι, οπόε το πήρα μαζύ μου στο στο street modelling να του κάνω φθορές. Πήρα μαζύ μου και λάδια, πήρα και white spirit, και πινέλα, έφιαξα και μία ταμπέλα να καταλαβαίνει ο κόσμος τι βλέπει και ξεκίνησα.
Μόλις εδραιώθηκα, με το φωτισμό μου και τα όλα μου, είπα να κάνω επίδειξη γνώσεων και ανακοίνωσα σε όλον τον παριστάμενο κόσμο πως θα του περάσω ένα φίλτρο, πράγμα που αμέσως έκανα.

Μόλις τέλειωσα με αυτό ρώτησα με τι χρώμα να κάνω wash. Και κατέληξα στο συμπέρασμα πως οι αρματάδες είστε άρρωστοι. Εντελώς όμως! Οι προτάσεις ήταν:
- Μαύρο
- Burnt umber (και αν δεν το έκανα έτσι, 15 μέρες ban)
- Τίποτα από τα παραπάνω και να συνεχίσω με κίτρινο φίλτρο
- Να κάνω και άλλα ξανοίγματα του βασικού και wash με raw umber
- Τουλάχιστον άλλες 4 προτάσεις τις οποίες δε συγκράτησα...
Εκανα λοιπόν και εγώ wash με ένα όμορφο αεροπορικό μαύρο και μετά έπιασα να κάνω τρεξίματα

Μισή ώρα μετά, αφού δεν άντεχε άλλο να με βλέπει, ανέλαβε ο philio (ευτυχώς) και το έκανε άρμα και όχι καρνάβαλο. Ιδού λοιπόν το αποτέλεσμα, ελπίζω τώρα που κάπως θυμίζει μοντέλο να το συνεχίσω, έχω μάθει και το χημικό κόλπο για τις ερπύστριες, έχει ελπίδες.

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και κυρίως για την παρέα και την ενθάρρυνση!