Αποστολέας Θέμα: Zvezda 1/35 ISU-152  (Αναγνώστηκε 19552 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
Απ: Zvezda 1/35 ISU-152
« Απάντηση #200 στις: Δεκεμβρίου 28, 2011, 05:33:53 μμ »
του Ορέστη, του "πέρασες" κανένα φίλτρο;!.... ::glossa:: :mrgreen:

το "ταμπόν" στην κάννη όλα τα έουρα!

χαίρομαι που όλες οι τεχνικές του πίνακα έπιασαν τόπο!...για την MIF δεν βλέπω να δοκίμασες κάτι! ::glossa::....μόνο μια παρατήρηση....
Το γκριζάκι που έχεις χρησιμοποιήσει (πιθανότατα) ως rainmarks  , "σπάστο" με κάποιο άλλο σκούρο χρώμα γιατι είναι πολύ έντονο.Πολύ καλή δουλειά στο βάψιμο Γιώργη!...καλή συνέχεια!....
Εμένα να με αφήσετε ήσυχο!!!!
Πήγα να του πω κάτι, αλλά μόλις είδα το βλέμμα του που γυάλιζε επικίνδυνα,  από όλα αυτά που του είχαν πει, έκανα μεταβολή, γιατί όχι φίλτρο, αλλά wash θα μου έκανε!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος OANNHSEA

• Scale 1/48
  • *
  • BELLUM OMNEUM CONTRA OMNE
« Απάντηση #201 στις: Δεκεμβρίου 28, 2011, 08:25:23 μμ »
Και είπα: τι είναι αυτό που φτιάχνει στις φωτογραφίες... Κάτι μου θυμίζει...    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Βασικό: κάνε αυτό που αγαπάς στο μοντέλο, και άσε τους άλλους να σου ρίχνουν ban..,

Η συνέχεια τα επόμενα Χριστούγεννα, έτσι;;;

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #202 στις: Δεκεμβρίου 28, 2011, 10:48:18 μμ »
Η συνέχεια τα επόμενα Χριστούγεννα, έτσι;;;
Κακίες... αλλά ξέρω γιατί τα λες όλα αυτά, ζηλεύεις την επιτυχία μου στα άρματα και τα διοράματα ::glossa::

[mode διαβολικού πειράγματος]

Απλά με έχετε αρρωστήσει ρε αρματάδες! Καλά σας κάνουν και κάθε τρεις και λίγο βγάζουν μία "τεχνική" και παθαίνετε ψυχολακούβα. Αλλά εδώ δεν πιάνει το κόλπο, τουτέστιν πόρνη παλαιάς κοπής ο γράφων και το ξέρει το κόλπο μια χαρά. Ξέρετε σε πόσα meetings τους έχω κάνει να πάθουν εγκεφαλικό; Πιστέψτε με πολλά! ::glossa::

Και ξεκινάω. Τα τρεξίματα έγιναν καθ' υπόδειξη του καταξιωμένου κου philio (DFC, DSC, VC, ΔΕΗ, ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ). Εκρίθησαν ως ικανοποιητικά. Τώρα ο γνωστός κος Hummel Moss (ΜοΗ, ΤΕΙ, ΟΑΕΕ, DNC, ΤΣΜΕΔΕ, KEΠ) τα κρίνει ως "εντονα" και χρείζοντα "σπάσιμο". Παρακαλώ τους ανωτέρω 2 κυρίους να συζητήσουν και να καταλήξουν, ειλικρινώς υμέτερος, ευχαριστώ.

Πάντως μία νέα τεχνική την έμαθα, color breaking. Βασικό εργαλείο είναι το παρακάτω:

::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
[/mode διαβολικού πειράγματος]

Για να μην κάθομαι και περιμένω τα ιερά τέρατα (ιερά ή όχι, δεν ξέρω τέρατα όμως σίγουρα ::glossa:: ) πέρασα για να μαθαίνω σκόνες πάνω στα φτερά. Εβαλα τη σκόνη στα όρια του κάθε panel και μετά τη φιξάρισα με Stoddard solvent. Το αποτέλεσμα τολμώ να πω πως μου αρέσει! Αν θεωρείτε πως η σκόνη είναι πολύ, είναι η δομή των panels τέτοια, με τοιχώματα, που πιστεύω πως θα μάζευαν πολύ πράμα. Επίσης η μάχη μέσα στο Βερολίνο είχε ΠΟΛΥ σκόνη και χώμα... Αντε βαράτε!

Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #203 στις: Δεκεμβρίου 28, 2011, 10:52:05 μμ »
Eμένα μ'αρέσει πολύ πάντως το χώμα (η σκόνη) πάνω στα φτερά.
Δεν έριξες όμως και κανα ξερό φυλλαράκι όπως ο κος Mig  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #204 στις: Δεκεμβρίου 28, 2011, 11:04:55 μμ »
Παρακαλώ τους ανωτέρω 2 κυρίους να συζητήσουν και να καταλήξουν, ειλικρινώς υμέτερος, ευχαριστώ.

λυπάμαι αλλά πρέπει να αποσυρθώ απο τέτοιου είδους κόντρα ένεκα ότι ο κύριος Φιλλιππέρ Τσιραναμά έχει μεγαλύτερη.......μύτη!... ::glossa:: :mrgreen:

Γιώργο μια χαρά βγαίνει και με τα σκονίσματα!... :wink:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #205 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 12:58:25 πμ »
Ο κύριος Φιλλιππέρ Τσιραναμά  :mrgreen: ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΕΝΤΟΝΑ καθώς στον φυσικό φωτισμό του διαβολικού τριγώνου Hippocrates φαίνονται ΟΚ!

Πάντως και εγώ θα αποσυρθώ από τέτοιου είδους κόντρα καθώς ο Herr Tanassen έχει σαφώς λιγότερα... μαλλιά (που υποδηλεί μεγαλύτερη εμπειρία  :mrgreen: ) και αμελητέα μύτη που του στερεί την αίσθηση των αρματικών τάσεων της εποχής , πφφφ!  ::glossa::

• MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #206 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 08:59:33 πμ »

[mode διαβολικού πειράγματος]

Απλά με έχετε αρρωστήσει ρε αρματάδες! Καλά σας κάνουν και κάθε τρεις και λίγο βγάζουν μία "τεχνική" και παθαίνετε ψυχολακούβα. Αλλά εδώ δεν πιάνει το κόλπο, τουτέστιν πόρνη παλαιάς κοπής ο γράφων και το ξέρει το κόλπο μια χαρά. Ξέρετε σε πόσα meetings τους έχω κάνει να πάθουν εγκεφαλικό; Πιστέψτε με πολλά! ::glossa::
 ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
[/mode διαβολικού πειράγματος]

Για να μην κάθομαι και περιμένω τα ιερά τέρατα (ιερά ή όχι, δεν ξέρω τέρατα όμως σίγουρα ::glossa:: ) πέρασα για να μαθαίνω σκόνες πάνω στα φτερά. Εβαλα τη σκόνη στα όρια του κάθε panel και μετά τη φιξάρισα με Stoddard solvent. Το αποτέλεσμα τολμώ να πω πως μου αρέσει! Αν θεωρείτε πως η σκόνη είναι πολύ, είναι η δομή των panels τέτοια, με τοιχώματα, που πιστεύω πως θα μάζευαν πολύ πράμα. Επίσης η μάχη μέσα στο Βερολίνο είχε ΠΟΛΥ σκόνη και χώμα... Αντε βαράτε!

Κουκλί έγινε!!!!

Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να το περάσεις λάκ, να το βάψεις άσπρο, να το ξεφτίσεις με σκληρό πινέλο, νοτισμένο με νεράκι, να το φιλτράρεις κατάλληλα, να κάνεις mapping με άσπρο, να τσιπάρεις με πράσινο και λίγο burnt umber (κυρίως στις ακμές), να κάνεις ξανα τρεξίματα και ξανοίγματα και φυσικά ένα ωραίο παχύ στρώμμα λάσπης με πολλές αποχρώσεις!!!!!
ʼντε ρε!!!  Κοντεύεις!!!! Μου φαίνεται ότι βαριέσαι λίγο!!!!!  ::mastigoma:: ::mastigoma:: ::mastigoma::
 ::director::ΤΕΛΕΙΩΝΕ!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #207 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 09:49:26 πμ »
Πολύ ρεαλιστικό αποτέλεσμα Γιώργο!!!
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Χρήστος Μπαλής
« Απάντηση #208 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 11:18:48 πμ »
κουκλι εγεινε το zvezdακι!!!  ωραιος !! :wink:

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #209 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 06:07:15 μμ »
Κουκλί έγινε!!!!

Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να το περάσεις λάκ, να το βάψεις άσπρο, να το ξεφτίσεις με σκληρό πινέλο, νοτισμένο με νεράκι, να το φιλτράρεις κατάλληλα, να κάνεις mapping με άσπρο, να τσιπάρεις με πράσινο και λίγο burnt umber (κυρίως στις ακμές), να κάνεις ξανα τρεξίματα και ξανοίγματα και φυσικά ένα ωραίο παχύ στρώμμα λάσπης με πολλές αποχρώσεις!!!!!
ʼντε ρε!!!  Κοντεύεις!!!! Μου φαίνεται ότι βαριέσαι λίγο!!!!!  ::mastigoma:: ::mastigoma:: ::mastigoma::
 ::director::ΤΕΛΕΙΩΝΕ!!!!!!!
Καλά... εσύ, κοίτα να πιάσεις να φτιάξεις κάνα μοντέλο από το στόκ σου και άσε τις οδηγίες ::glossa:: :mrgreen:

Μη τον ακούς Γιώργο, τον ανάφτρα... άσε τα άσπρα και τις αηδίες, αστέρι είναι πράσινο :wink:
Ιδίως με τα τελευταία touches που του έκανες με τις σκόνες, ζωντάνεψε :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #210 στις: Ιανουαρίου 01, 2012, 12:31:16 μμ »
Χρόνια πολλά!

Εντάξει, πρωτοχρονιά αλλά να μη λουφάρουμε. Ετοιμες οι ερπύστριες μετά το χημικό μπάνιο τους. Στη μέσα πλευρά έχουν τριφτεί με ντουκόχαρτο 400άρι στα σημεία που τις πατάνε οι τροχοί και στα δόντια. Για την χημική μέθοδο έχω να κάνω τις παρακάτω παρατηρήσεις ::sprechende_015:: μήπως και βοηθηθεί κάποιος συνάδελφος:

- ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε παχύρευστη χλωρίνη. Μόλις έρθει σε επαφή με το ξύδι αφρίζει. Πολύ. Και βρωμάει απίστευτα...

- Επεξεργαστείτε ταυτόχρονα και τις 2 ερπύστριες (αριστερά-δεξιά). Φιάξτε μία ποσότητα υγρού, χωρίστε τη στα δύο και βάλτε ζουμί και ερπύστριες σε 2 βαζάκια που να κλείνουν καλά. Αν δεν το κάνετε ταυτόχρονα, μετά είναι δύσκολο να πετύχετε τον ίδιο βαθμό φθοράς σε κάθε ερπύστρια ::eusa_wall::

- Στις 4 ώρες οι ερπύστριες έχουν μαυρίσει. Για πραγματικά σώβρακο ερπύστριες αφήστε τις 6 ώρες και τότε παίρνουν μία κόκκινο-σκουριασμένη όψη που είναι, τουλάχιστον όπως εγώ πιστεύω, ότι πρέπει για ΒΠΠ.

- Μειονέκτημα: Αφού συναρμολογήσετε την ερπύστρια, θα ανακαλύψετε πως σε κάποια σημεία το ατσαλόσυρμα "γυαλίζει" και φαίνεται αφύσικο. Αν δε θέλετε να μπλέξετε με σκόνες, wash κλπ, που θα αλλοιώσουν και τη μεταλλική υφή των ερπυστριών, ξαναβάλτε τις μέσα στο ζουμί για 1 μόνο ώρα. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΥΣΤΗΡΑ 1 ΩΡΑ. Το ατσαλόσυρμα θα ματάρει και θα μαυρίσει αλλά αν τις αφήσετε παραπάνω πιθανότατα θα διαβρωθεί πολύ και θα κοπεί.

- Κατά τη συναρμολόγηση φροντίστε να έχετε καλό εξαερισμό και αν μπορείτε φορέστε γάντια. Αν δεν μπορείτε φροντίστε να μην αγγίξετε βλενογόνους με τα χέρια μαύρα από τη σκόνη που αφήνουν οι ερπύστριες (μάτια ή, τέλος πάντων, αλλού...)

- Πάλι κατά τη συναρμολόγηση φροντίστε να έχετε ένα πολύ καλό κοφτάκι με μυτερή μύτη. Τέτοια θα βρείτε στα καταστήματα ηλεκτρονικών (Κατουμάς, Βενιέρης), ζητήστε κοφτάκι για να κόβετε τους ακροδέκτες των εξαρτημάτων από κάτω από την πλακέτα. Δεν είναι φθηνά, είναι όμως πολύτιμα για τη δουλειά αυτή. Επίσης με λίγο προσοχή αντέχουν πολύ, το δικό μου το έχω αγοράσει πριν από τουλάχιστον 25 χρόνια ::sofos11::

Και τώρα πάω να λασπώσω το σύμπαν όλο!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #211 στις: Ιανουαρίου 01, 2012, 12:39:11 μμ »
Καλή Χρονιά εύχομαι...και όπως βλέπω μοντελιστικά σου μπήκε πολύ σωστά!
 Ευχαριστούμε και για τον οδηγό φθοράς.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #212 στις: Ιανουαρίου 01, 2012, 04:42:46 μμ »
Καλό λάσπωμα.
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #213 στις: Ιανουαρίου 01, 2012, 08:35:15 μμ »
Ξεκίνησα το λάσπωμα αφού πρώτα κάλυψα τα πάντα και έκανα ευχές, σπονδές και θυσίες.

Εγινε ένας χαμός, έβαλα και μία ερπύστρια να δω τι γίνετε, κάπως τα κατάφερα και γλύτωσα το εγκεφαλικό εγώ και τη μεθοδο MIF το μοντέλο και έφτασα εδώ... τι λέτε, υπάρχει ελπίδα; Να του ρίξω μία MIF να στρώσει;

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #214 στις: Ιανουαρίου 01, 2012, 08:39:07 μμ »
το λάσπωμα δείχνει οκ
το κρέμασμα με προβληματίζει.
ασχέτως του αριθμού των πεδιλων της ερπύστριας, θα ελεγα να στηριχτείς σε φωτό του πραγματικού.
προσωπικά, θα αφαιρούσα τουλάχιστον 2-3 πεδιλα
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #215 στις: Ιανουαρίου 01, 2012, 08:41:47 μμ »
Θα συμφωνήσω με τον πρόεδρο.
 :wink:

• MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #216 στις: Ιανουαρίου 01, 2012, 08:52:07 μμ »
H χρονιά σου μπήκε με τον καλύτερο τρόπο βλέπω!!!!
Μέχρι τώρα είναι, υπέροχο!!!!
Ευχαριστούμε και για το σεμινάριο.
Θα συμφωνήσω και εγώ όμως, με τον πρόεδρο:
2-3 πεδιλάκια, πρέπει να φύγουν!!!! Είναι πολύ το κρέμασμα!!
Αλλιώς, θα πρέπει να παίξεις με τον τεντοτήριο και το έμβολο του, αλλά πιστεύω ότι είναι ποιο εύκολο να βγάλεις τις ερπύστριες!!!!

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #217 στις: Ιανουαρίου 01, 2012, 08:56:50 μμ »
Αυτό θα έλειπε, να μην συμφωνήσω κι εγώ με τον πρόεδρο ::glossa:: :mrgreen:
Πάντως, μη σου πώ, πως και 4 πέδιλα σε παίρνει να βγάλεις και πάλι να κρεμάει όμορφα :wink:
Το λάσπωμα καλό δείχνει, βάλε όμως καμιά φωτό παραπάνω ντεεε... :mrgreen:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #218 στις: Ιανουαρίου 01, 2012, 09:05:55 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους.

Η ερπύστρια είναι σε δοκιμαστική φάση, έφιαξα δύο ίδιου μήκους αλλά από την αριστερή πλευρά θέλει μικρότερο μήκος, μη με ρωτάτε γιατί... Οπότε αφαιρώ και βλέποντας και κάνοντας.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #219 στις: Ιανουαρίου 01, 2012, 09:13:38 μμ »
Ορίστε, δείτε πως ξεγελάει το μάτι. Μόλις ένα πεδιλο αφαίρεσα και έχω την παρακάτω εικόνα. Νομίζω, και απο φωτογραφίες που είδα, πως είμαι εντάξει. Αλλωστε τα μαμούθ αυτά, από όσα ξέρω, είχαν αυτόματο εντατήρα στον εμπρόσθιο τροχό ο οποίος ανάλογα με την ταχύτητα τέντωνε την ερπύστρια. Ή κάπως έτσι, οι γνώστες ας με διορθώσουν παρακαλώ.

• MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #220 στις: Ιανουαρίου 01, 2012, 09:19:47 μμ »
Ω, ναι!!!
πολύ καλύτερα τώρα!!!!
Αλλωστε τα μαμούθ αυτά, από όσα ξέρω, είχαν αυτόματο εντατήρα στον εμπρόσθιο τροχό ο οποίος ανάλογα με την ταχύτητα τέντωνε την ερπύστρια.
Ακριβώς, και όχι μόνο με την ταχύτητα, αλλά και με το έδαφος (χιόνι, πάγος, λάσπη κ.λ.π)
Προχώρα ακάθεκτος!!!!

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #221 στις: Ιανουαρίου 01, 2012, 09:38:31 μμ »
...Αλλωστε τα μαμούθ αυτά, από όσα ξέρω, είχαν αυτόματο εντατήρα στον εμπρόσθιο τροχό ο οποίος ανάλογα με την ταχύτητα τέντωνε την ερπύστρια. Ή κάπως έτσι, οι γνώστες ας με διορθώσουν παρακαλώ.
Δεν ήταν ακριβώς... αυτόματος, μπορείς να δεις σταματημένο άρμα με την ερπύστρια τσίτα τεντωμένη ή άρμα να πηγαίνει μαλιοκούβαρα με την ερπύστρια σχετικώς χαλαρή. Ήταν καθαρά στη διακριτική ευχέρια του οδηγού η τάση των ερπυστριών. Τώρα, η δεινότητα του οδηγού φαινόταν από το πόσο συχνά "πέταγε" ή "έκοβε" ερπύστρια :wink: :mrgreen:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #222 στις: Ιανουαρίου 01, 2012, 10:22:38 μμ »
Τέλειο το κρέμασμα, τέλεια και η δουλειά που έχεις κάνει!! Γιώργη με μεγάλη χαρά και συγκίνηση σε καλωσορίζουμε στο club των λασπουριάρηδων 35ρηδων   :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #223 στις: Ιανουαρίου 01, 2012, 10:43:11 μμ »
πρέπει να μπει σε βάση για να ἐχει νόημα η λασπουριά

αν θες, σου τη φτιαχνω και στη στέλνω  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #224 στις: Ιανουαρίου 01, 2012, 10:43:27 μμ »
Τώρα με το δεύτερο κρέμασμα είναι πολύ καλύτερο!

Tags: