Αποστολέας Θέμα: Zvezda 1/35 ISU-152  (Αναγνώστηκε 19337 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Απ: Zvezda 1/35 ISU-152
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 02:25:42 μμ »
Γιώργο δεν είναι λέγε...
Είναι το πόσα θα σου ζητήσει ο Κόκκινος Ιβάν...
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 02:29:26 μμ »
..
Ωραία λοιπόν, όξω η κάνη. Που βρίσκω άλλη και σε τη τιμή; Επίσης που βρίσκω ερπύστριες γιατί όντως αυτές του κιτ είναι απαράδεκτες. Και πόσο κάνουν παρακαλώ καθότι τώρα τελευταία υπάρχουν οικονομικές δυστοκίες...
...

::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::
Λέγε!

το βραδυ οταν πεσει το σκοταδι... θα κατεβω στο κελλαρι...   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 02:31:17 μμ »
Γιώργη έμπλεξες ....

αμα είναι να το πληρώσεις χρυσό ....
ας έπερνες το Tamiya  :mrgreen:

απ' όσο θυμαμαι,  rolled steel είχανε οι Γερμανοί,

το άλλο το χύμα , casted steel και μαλιστα σε χαλια casts (=καλούπια) είχανε οι σύντροφοι

καλή συνέχεια.
εαν σε ενδιαφερει, το ιδιο το είχε φτιάξει πρόσφατα ένας τυπος στο ΤΜΜΙ. να στο φερω ?

::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 02:35:05 μμ »
Κάνη Aber περίπου 15Ε,τώρα για ερπύστρια Modelkasten ετοιμάσου για γερό ξήλωμα αλλά αξίζει μέχρι το τελευταίο σέντσι!!!Διακρίνω μια πλούσια γνώση στην βιβλιογραφία με θέμα summoning Φού!!! :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen:Για να μην προτρέξεις δεν έχω ούτε κάννη ούτε ερπύστρια :( Ψάξε στα πέριξ.  ::salut:: Συμφωνώ με τον Σταύρο!......Φτιάχνω και εγώ ένα αλλά μικρούλι(72 :oops: :oops:)
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 02:50:24 μμ »
εαν σε ενδιαφερει, το ιδιο το είχε φτιάξει πρόσφατα ένας τυπος στο ΤΜΜΙ. να στο φερω ?
Ω ναι!

Κάνη Aber περίπου 15Ε,τώρα για ερπύστρια Modelkasten ετοιμάσου για γερό ξήλωμα αλλά αξίζει μέχρι το τελευταίο σέντσι!!!
ΟΚ, θα τα πάρω, μπορεί να πεινάσω και να μείνω μισός (δηλαδή και πάλι πολύ πράμα!), αλλά θα τα πάρω. Περιμένω τον ΓΓ του ΚΚΣΕ να μου πει τιμές και να κανονίσω πως θα παραλάβω. Τώρα ερπύστριες κομμάτι-κομμάτι δεν έχω ξαναφιάξει αλλά με τη βοήθειά σας κάτι θα καταφέρω.

Διακρίνω μια πλούσια γνώση στην βιβλιογραφία με θέμα summoning Φού!!!
Προγραμματιστής είμαι, τι διάβολο, μόνο οι σκοτεινές δυνάμεις μπορούν να τα κάνουν τα ρημάδια να παίξουν!

Φτιάχνω και εγώ ένα αλλά μικρούλι(72 :oops: :oops:)
72άρι; :shock: Θα φέρω το δικό μου να στο πατήσει :twisted:

ΥΓ
Δεν το αγόραζα ο βλάκας έτοιμο...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 03:06:24 μμ »
Ερπύστριες νομίζω μπορείς να βάλεις από το Tamiya μιας και δίνει και κομμάτι, κομμάτι, αλλά και μονοκόμματες!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 03:13:49 μμ »
Ερπύστριες νομίζω μπορείς να βάλεις από το Tamiya μιας και δίνει και κομμάτι, κομμάτι, αλλά και μονοκόμματες!
Δεν παίζει γιατί οι κινητήριοι τροχοί είναι διαφορετικοί :( το κοίταξα και σκεφτόμουν να πάω να βουτήξω του Voroshilov, αλλά δυστυχώς ατύχησα. Θα περιμένω να με σφάξει ο κομισσάριος, τι να γίνει, το χόμπυ θέλει θυσίες.

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 03:53:49 μμ »
Γιώργο για να σε γλυτώσω από τα μαστίγια του Φου (μου φαίνεται ότι τα θες και συ... :mrgreen: ) αλλά και να μην πέσεις και στην πείνα θα πρότεινα τα παρακάτω :

- κάννη : υπάρχει και αυτή : http://www.rbmodel.com/index.php?action=products&cat=c_bm&sub=35B , με συγκριτικό review εδώ : http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/isu152/isu152.html

-ερπύστριες : μπορείς να πάρεις κάποιο άλλο κιτ όπως σου είπαν και τα παιδιά . Τα KV-1/2 της Trumpeter επίσης δίνουν δύο σετ ερπύστριες αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζουν.
 Αλλά βέβαια μπορείς να δεις εδώ : http://www.hobbyeasy.com/en/category/AFV/AF35T/maker/MCB.html, οικονομική λύση με πολύ καλή ποιότητα, (δεν ξέρω αν και που μπορείς να τα βρεις στην Ευρώπη).

Τέλος για το χάλυβα : έτσι όπως το έχεις κάνει δείχνει ωραίο στο μάτι αλλά αυτή η μέθοδος σε συνδυασμό με ντουκόχαρτο δίνει αποτέλεσμα που ταιριάζει σε rolled steel χάλυβα. Αν δεις στις φωτό από τα links του prime portal που έβαλα στο προηγούμενο ποστ η υφή του χάλυβα μοιάζει κάπως σαν να έχει άμμο πάνω (ειδικά άμα δεις τα JS-2), αυτό μάλλον σημαίνει casted steel.

• Scale 1/35
  • *
  • Klein Mein
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 03:59:35 μμ »
Βασιλάκη καλή η RB αλλά στο mantlet του Zvezda μάλλον ταιριάζει η άλλη!!Τελικά μάλλον θές και συ το βουρδουλάκι σου ::glossa::Δεν σου έφτανε το χτεσινό :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 10:55:44 μμ »
Λίγη συνέχεια. Για να μη στεναχωρήσω τον Φίλιππο να πω πως η Zvezda στα πλαίσια αναβάθμισης των ικανοτήτων των πελατών της αλλά και σε συνεργασία με βουδιστικά ιδρύματα του Νεπάλ έχει έξυπνα τοποθετήσει ένα ευμεγέθες sink mark σε κάθε μπράτσο της ανάρτησης, κάτι το οποίο σημαίνει στοκάρισμα και στα 12 και μετά τρίψιμο και διαλογισμό.

Και τώρα πρόβλημα. Καλό το αγρίεμα με την οδοντόβουρτσα αλλά έφτασα σε σημείο όπου υπάρχει ανάγλυφη λεπτομέρεια κείμενη επί της προς αγρίεμα επιφανείας αποtελούμενη δε από μπουλόνια, μεντεσέδες, κρεμαστράκια και άλλα τινά εκνευριστικά όπως βλέπετε  παρακάτω.

Αν συνέχιζα με την οδοντόβουρτσα, το μέγεθός της ήταν τέτοιο που θα τα έκανα μαντάρα και γνωρίζω οτι πολλοί περιμένουν στη γωνία να μου ριχτούν εμένα του ευαίσθητου που με πειράζει η υγρασία και το κοκκινιστό...

Οπότε σκέψις (σπάνιο αλλά κάπου κάπου τα φορτσάρω τα ρημαδοκύτταρα στο ρετιρέ) και ξαφνικά τσαφ! λύσις! Κόβω μία τούφα από την οδοντοβουρτσα, βγάζω από το κοπίδι τη λεπίδα και πιάνω στη θέση της τις τρίχες. Καταλήγω με το παρακάτω εργαλείο το οποίο βαφτίζω ανθυποοδοντοβουρτσίδιο:

Φυσικά αμέσως δοκιμή και προς μεγάλη μου έκπληξη επιτυχία! Βάζοντας κόλλα με ένα μικρό πινελάκι και με το ανθυποοδοντοβουρτσίδιο μπορώ να αγριέψω το θώρακα αφήνοντας άθικτη τη λεπτομέρεια. Θα προσέξετε πως σε ένα σημείο μου ξέφυγε λίγο πάνω στο μεντεσέ, οφείλετε στο ότι μου λύθηκαν οι τρίχες οι οποίες θέλουν αρκετό σφίξιμο και περιοδικό έλεγχο. Πιθανότατα σαν τεχνική τη γνωρίζετε εσείς οι αρματάδες, εγώ πάντως πολύ χάρηκα που τα κατάφερα και ποστάρω λεπτομερώς μήπως σωθεί και κανένας άλλο ατζαμής σαν και μένα.

Συνεχίζω ακάθεκτος. Εκανα και παραγγελίες, κάνες, ερπύστριες, καταστράφηκα οικονομικά αλλά θα το διασκεδάσω. Τώρα θα μου πείτε, Zvezda και Friul, πεταμένα λεφτά μυρίζει, αλλά δεν πειράζει, και Tamiya και Dragon να ήταν πάλι μπάχαλο θα το έκανα, οπότε ας είναι φτηνό το κιτ τουλάχιστον...

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 11:28:33 μμ »
Γιώργο ωραία η ιδέα σου για να γλυτώσεις τις λεπτομέρειες αλλά έχω την εντύπωση ότι τουλάχιστον στις πάνω επιφάνειες το εφέ δεν είναι τόσο έντονο. Για ξαναδες και τις φωτό στα walk around του prime portal, κάποιες δείχνουν το πάνω μέρος

ρίξε μια ματιά και εδώ :
http://armorama.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=3371

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 11:50:21 μμ »
Γιώργο ωραία η ιδέα σου για να γλυτώσεις τις λεπτομέρειες αλλά έχω την εντύπωση ότι τουλάχιστον στις πάνω επιφάνειες το εφέ δεν είναι τόσο έντονο.
Τουλάχιστον από ότι είδα και σε φωτογραφίες από βιβλία δείχνει το ίδιο, άλλωστε παντού αναφέρεται πως όλες οι πλάκες της θωράκισης του διαμερίσματος μάχης ήταν χυτές σε καλούπι, άρα πρέπει να είχαν την ίδια υφή. Αν πάλι προκείψει κάτι διαφορετικό θα το γυαλοχαρτάρω λίγο παραπάνω να κάτσει το σαγρέ. Στη θεωρία τουλάχιστον... ::eusa_pray::

Τώρα το ξέρω πως σας έχω πρήξει, αλλά έχω ενθουσιαστεί! Πάει πολύ καλά, δεν υπάρχει ορατή διαφορά μεταξύ της οδοντόβουρτσας και του κοπιδιού και οι λεπτομέρειες τη γλυτώνουν με ελάχιστες απώλειες. Είναι σπαστικό σαν διαδικασία αλλά τι να κάνουμε, ο δρόμος προς τη μοντελιστική καταξίωση απαιτεί θυσίες ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 12:02:22 πμ »
Να δεις που τελικά το κιτάκι της Svezda-ρα θα το κάνεις αγνώριστο και ζηλευτό!!!  :shock:

Γιώργαρε γουστάρω την ευρηματικότητά σου και το κέφι σου....ειδικά όταν χώνεσαι στα αρματικά, άξιος λοιπόν και ευπρόσδεκτος μετ΄ επαίνου στη κλίκα μας  ::icon_thumright:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 12:09:12 πμ »
Πρώτον ελπίζω να φοράς μάσκα όταν κάνεις αυτή τη δουλειά αλλιώς σε βλέπω από τις αναθυμιάσεις να βγάλεις σε όλο σου το σώμα ροζ-λαχανί ρίγες. Και πιστεύω ότι σίγουρα δεν θα σου πηγαίνει καθόλου  ::glossa:: ::glossa::

Δεύτερον μάλλον θα συμφωνήσω με τον Βασίλη, στις πλάκες στις οριζόντιες επιφάνειες το εφέ δεν νομίζω να είναι το ίδιο έντονο.

Τρίτο και τελευταίο, είσαι πολύ μαζόχα ρε αδελφάκι μου, προσπαθείς να αναστήσεις τον πεθαμένο, και με κάννες και friul κλπ, ενώ με τα ίδια λεφτά θα είχες πάρει τον Γιαπωνέζο και θα απολάμβανες μια χαλαρωτική κατασκευή ... άντε και μπορεί να σου περίσσευαν και λεφτά για ένα-δυο σουβλάκια  :mrgreen:

Κατά τα άλλα συνέχα να απολαμβάνουμε κατασκευή - περιγραφή - ατάκες ... και εδώ είμαι εγώ, σφύρα κι έρχομαι για το weathering (θα τον πατήσουμε τον Βοροζίλοφ)  :twisted:  :lol:

ΥΓ φτάνει να μην είναι και ο Φου μαζί σου γιατί θα σκιάζομαι ανάμεσά σας.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #40 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 12:12:47 πμ »
και εδώ είμαι εγώ, σφύρα κι έρχομαι για το weathering (θα τον πατήσουμε τον Βοροζίλοφ)  :twisted:  :lol:

ΥΓ φτάνει να μην είναι και ο Φου μαζί σου γιατί θα σκιάζομαι ανάμεσά σας.

...να πας-να πας Νικολάκη, μη τους αφήσεις να σου πάρουν τον αέρα...και αν δεις ότι σκιάζεσαι φώναξε τον Σωτήρη  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #41 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 12:15:53 πμ »
Πρώτον ελπίζω να φοράς μάσκα όταν κάνεις αυτή τη δουλειά αλλιώς σε βλέπω από τις αναθυμιάσεις να βγάλεις σε όλο σου το σώμα ροζ-λαχανί ρίγες. Και πιστεύω ότι σίγουρα δεν θα σου πηγαίνει καθόλου  ::glossa:: ::glossa::

Spoiler (hover to show)

Γιώργο,
παλιά, μαδημένα, σκληρά πινέλα δεν έχεις και έκανες ιδιοκατασκευή;;;;

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 12:28:48 πμ »
Έχωντας δεί απο κοντά το "τέρας της στέπας" στο πολεμικό μουσείο της Αγίας Πετρούπολης (πρώην Λένινγκραντ) να σας πώ οτι η μισή οροφή (μπροστά μέρος / συγκολλητό) είναι ακριβώς όπως οι κάθετες θωρακίσεις, όπως πολύ σωστά αναπαριστά ο Γιώργος, η δέ πίσω όμως (μπουλωνάτη) είναι "απλή" και οχι σαγρέ μιας και είναι απο άλλο είδους χάλυβα  ::salut:: ::salut::  Αρα Γιώργο τρίψτην λίγο  :wink:
Ειδού και το τέρας, δίπλα σε μερικά άλλα  8) :D :D
EDIT αν και πιστεύω οτι επρόκειτο για "122" και οχι για "152"  :roll: :roll:

• Scale 1/35
  • *
  • Klein Mein
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 10:16:02 πμ »
Εύγε Γιώργαρε!! ::icon_thumright::Νίνο μην σκιάζεσαι θα είναι σαν να είσαι κάτω από ένα μεγάλο υπόστεγο ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 04:56:05 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Ευγε Γιώργαρε!!!!
Προχώρα ακάθεκτος και αν είναι να μπείς και εσύ στην ένδοξη κατηγορία των αρματάδων, το δέχομαι το σκίσιμο...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 07:45:40 μμ »
Λοιπόν, αγορές από το Arcadios Models CCCP (πέρα από την πλάκα, δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τον Αρκάδιο για τις άπειρες πλέον εξυπηρετήσεις που μου έχει κάνει).

Αρχικά η μεταλλική κάνη. Ομορφη αλλά δεν ξέρω, θα δείξει...

Και μετά, αι ερπύστριαι. Παρά τους αρχικούς μου φόβους η συναρμολόγιση είναι πανεύκολη, ίσως λόγω του οτι η ποιότητα των ερπυστριών της Friul είναι εξαιρετική. Οι οδηγίες αναφέρον πως πρέπει όλες οι τρύπες πρέπει να περαστούν με τρυπανάκι αλλά τελικά με λίγη δύναμη το πολύ καλό ατσαλόσυρμα ανοίγει δρόμο και η δουλειά προχωράει γρήγορα. Μένει να δω πως θα τις βάψω, ο AlexSSGTI έκανε κάτι προτέσεις για χημική επεξεργασία αλλά λέω να μείνω στα γνωστά, οπότε λέτε να πρέπει να ρίξω ένα hicote για αρχή; Κάτι άλλο;

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 07:54:13 μμ »
το καλό Γιώργο είναι ότι δεν θα χρειαστεις να κολλήσεις τις ερπύστριες και κάποια στιγμή μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σε κανένα σοβαρό κιτ και όχι στο ...χρεπάν

ερπύστριες - συνταγή
αστάρι εναμελ - βασικό καφέ και γκρί (50-50), heavy wash wash με raw umber-burnt umber, dry brush με Humbrol steel στα δόντια και διακριτικό στις επιφάνειες και μετά σκόνες και σκούπισμα

αντί για dry brush, μπορείς να τις τρίψεις στο τέλος με ένα γυαλόχαρτο, για να φανεί το αρχικό μέταλο

έχει και κάτι συνταγές με blacken it και ξύδι με διάφορα........... http://www.migproductionsforums.com/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=3374

αλλά μάλλον θέλεις μάσκα του χημικού Αλί ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 07:58:48 μμ »
Φυσικά και ΔΕΝ θα της περάσεις με κανένα Hycote!!!
Καλά σου είπε ο πρώην αρματάς....

Μαγικός ζωμός υπάρχει μόνο πες μου πότε σε βολεύει να βρεθούμε να τις περάσουμε παρεούλα* ένα χεράκι για να γίνουν σαν την πένσα σου και ακόμα χειρότερα?

*Σιγά μην έχανα την ευκαιρία να συνμοντελάρουμε!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 08:25:38 μμ »
προσοχή μην πλακωθείτε στο πολύ blaken it και γίνετε στουπί!...δεν μπορώ να φανταστώ τον όγκο του Γιώργου ανεξέλεγκτο  υπό την επήρεια χημικών  , τι μπορεί να κάνει! ::sterb245::

για τον ανάγλυφο χάλυβα το sarfacer της Gunze θα σε έβγαζε απο τον κόπο και ήδη θα είχες τελειώσει!

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 09:46:57 μμ »
ΜαστροGeorge καλή συνέχεια με το "χάρο" της Zvezda. Αν τελικά δε το συνθλίψεις (με το λεπτοκαμωμένο χεράκι σου) από τα νεύρα που σίγουρα σου προκαλεί η κατασκευή του, προβλέπω να γίνεται "τούμπανο". ʼσε που θα χτυπάει στα ίσα, το άλλο το φλώρικο του στρατάρχη  :mrgreen:

Spoiler (hover to show)

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Tags: