Αποστολέας Θέμα: Υποκλοπη credit card numbers στο Hannants  (Αναγνώστηκε 6257 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος panz

• Scale 1/144
  • *
Απ: Υποκλοπη credit card numbers στο Hannants
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 07:18:54 πμ »
Παιδιά το παρακάνετε... Είναι απόλυτα δικαιολογημένο να μην σας ενημέρωσαν για μια συναλλαγή, από τις πολλές που μπορεί έχετε κάνει. Κάντε τις αμφισβητήσεις συναλλαγών που χρειάζονται, δώστε και το email-ενημέρωση από του Hannants, και ηρεμήστε. Δεν ήσαστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι... Ασχοληθείτε περισσότερο μόνο εάν δε σας επιστρέψουν τις χρεώσεις...
ok, να δω που θα βρω 3 χιλιάρικα μέχρι να μου, και αν, τα επιστρέψουνε. Εγώ έχω να κοιμηθώ 2 μέρες πάντως...

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 06:42:58 μμ »
Αδερφια σημερα ειδοποιηθηκα και εγω απο τη τραπεζα κυπρου οτι εγινε αποπειρα να μου χρεωσουν την προπληρωμενη μου καρτα,οποτε ουτε αυτες εινα ασφαλης.Εΰτυχως εκοψε η τραπεζα την υποπτη κινηση και εβγαλα καινουργια
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 06:50:35 μμ »
Μα η λογική της προπληρωμένης, είναι να βάζεις ακριβώς, το ποσό που χρειάζεται για μια συγκεκριμένη αγορά, την στιγμή που το θέλεις...
Αν είναι "άδεια", δεν υπάρχει κίνδυνος να χρεωθεί...

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 06:59:35 μμ »
ειχα μεσα 1Ε και κατι και δεν μπορεσαν να τραβηξουν λεφτα γιατι το πηρε χαμπαρι η τραπεζα.Το θεμα ειναι οτι μαθευτηκαν οι αριθμοι της καρτας οποτε αλλαγη
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 07:38:37 μμ »
Παιδιά το παρακάνετε... Είναι απόλυτα δικαιολογημένο να μην σας ενημέρωσαν για μια συναλλαγή, από τις πολλές που μπορεί έχετε κάνει. Κάντε τις αμφισβητήσεις συναλλαγών που χρειάζονται, δώστε και το email-ενημέρωση από του Hannants, και ηρεμήστε. Δεν ήσαστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι... Ασχοληθείτε περισσότερο μόνο εάν δε σας επιστρέψουν τις χρεώσεις...
ok, να δω που θα βρω 3 χιλιάρικα μέχρι να μου, και αν, τα επιστρέψουνε. Εγώ έχω να κοιμηθώ 2 μέρες πάντως...

Μίλησε με την τράπεζά σου και επιβεβαίωσε ότι αν εκδοθεί λογαριασμός πριν την αφαίρεση της συναλλαγής, δεν θα πληρώσεις το ποσό της χρέωσης αυτής (μερικώς ή όλο) και ότι τυχών τόκοι και τόκοι υπερημερίας που θα προκύψουν από αυτό, επίσης θα αφαιρεθούν μαζί με το ποσό.

Πίστεψέ με είναι τόσο σύνηθες το φαινόμενο για μια τράπεζα, που ξέρουν όλοι (οι υπάλληλοι) την διαδικασία και τη πρέπει να κάνουν για να μην έχεις πρόβλημα. Αν δε βρίσκεις κάποιον να συνεννοηθείς σωστά στο κατάστημα που συνεργάζεσαι, απευθύνσο σην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της τράπεζάς σου, και σίγουρα εκεί θα βρεις λύση.

Δούλευα 2 χρόνια στην Eurobank και έσκασε πακέτο με 2500 κάρτες της Eurobank, 12500 κάρτες σε όλη τη χώρα και καμιά 500000 σε όλο τον κόσμο. Είχαν καταφέρει οι αετονύχηδες να μπουν στο σύστημα της Mastercard, και καταλαβαίνεις τι έγινε παγκοσμίως. Ψυχραιμία χρειάζεσαι και να συνεννοηθείς σωστά.

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 09:23:03 μμ »
Κώστα και με τον Πάνο δουλεύαμε μαζί και κλειδώναμε κάρτες της Γενικής!!! ::glossa:: :lol:
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος Corto

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: San Mateo, CA
Απ: Υποκλοπη credit card numbers στο Hannants και Hobby Search
« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 09:27:11 μμ »
Παιδιά, έγινε ιδιου τύπου υποκλοπή και σε αυτό το Ιαπωνικό ηλεκτρονικό μαγαζί (Hobby Search) - γνωστό για τα σκαναρισμενα σχέδια και περιεχόμενα μοντέλων:
http://www.1999.co.jp/info_card_qa_e.html
Να'στε πάντα καλά,
Γιάννης (IPMS Hellas 594 - IPMS USA 44615)

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 10:44:07 μμ »
O Mεγάλος Αδελφός είναι παρών και αόρατος :?:
Το πρόβλημα αφορά χιλιάδες καταναλωτές - όχι μόνο μοντελιστές - και δεν εχει ανοακινωθεί τίποτα στον Βρεταννικό και Αμερικανικό Τύπο.
Εχει πέσει εντολή για ομερτά - προκειμένου να μην γίνει πανικός στις on-line αγορές ενόψη χριστουγέννων- ή βλέπω παντού συνομωσιολογίες ??

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 11:18:23 μμ »
O Mεγάλος Αδελφός είναι παρών και αόρατος :?:
Το πρόβλημα αφορά χιλιάδες καταναλωτές - όχι μόνο μοντελιστές - και δεν εχει ανοακινωθεί τίποτα στον Βρεταννικό και Αμερικανικό Τύπο.
Εχει πέσει εντολή για ομερτά - προκειμένου να μην γίνει πανικός στις on-line αγορές ενόψη χριστουγέννων- ή βλέπω παντού συνομωσιολογίες ??

Μπααα... Λογικό σε βλέπω.  Κάτι παίζεται γενικώς και όλοι κάνουν τουμπεκί...

The truth is out there!
Γιώργος
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος panz

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #59 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 09:24:27 πμ »
Μίλησε με την τράπεζά σου και επιβεβαίωσε ότι αν εκδοθεί λογαριασμός πριν την αφαίρεση της συναλλαγής, δεν θα πληρώσεις το ποσό της χρέωσης αυτής (μερικώς ή όλο) και ότι τυχών τόκοι και τόκοι υπερημερίας που θα προκύψουν από αυτό, επίσης θα αφαιρεθούν μαζί με το ποσό.

Πίστεψέ με είναι τόσο σύνηθες το φαινόμενο για μια τράπεζα, που ξέρουν όλοι (οι υπάλληλοι) την διαδικασία και τη πρέπει να κάνουν για να μην έχεις πρόβλημα. Αν δε βρίσκεις κάποιον να συνεννοηθείς σωστά στο κατάστημα που συνεργάζεσαι, απευθύνσο σην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της τράπεζάς σου, και σίγουρα εκεί θα βρεις λύση.
[/quote]

Η διευθύντρια καταστήματος, η τηλεφωνική εξυπηρέτηση και η ασφάλεια - και οι 3 - μου είπανα να πληρώσω κανονικά το ποσό και ΑΝ δικαιωθώ θα επιστραφεί μαζί με τους τόκους.

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #60 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 10:13:57 πμ »

Η διευθύντρια καταστήματος, η τηλεφωνική εξυπηρέτηση και η ασφάλεια - και οι 3 - μου είπανα να πληρώσω κανονικά το ποσό και ΑΝ δικαιωθώ θα επιστραφεί μαζί με τους τόκους.
[/quote]

Μην το πληρώσεις μέχρι να βγεί άκρη - που θα βγεί.
Σιγά μην τους δώσω 8.500,00EUR !!!
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος panz

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #61 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 10:22:15 πμ »
Θα συμβουλευτώ και το Διατραπεζικό Μεσολαβητή (2103376700), να μου πει σαν 3ος τι γίνεται σε  ανάλογες περιπτώσεις. Αν μάθω κάτι ενδιαφέρων postαρω ...

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #62 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 12:39:06 μμ »
Ρώτησα τον αδελφό μου που είναι τραπεζικός υπάλληλος και μου είπε τα ακόλουθα:
Με τη νομοθεσία για το ξέπλυμα χρήματος οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες να έχουν μηχανισμό παρακολούθησης υπόπτων συναλλαγών. Αυτό σημαίνει ότι έχουν την υποχρέωση να ελέγξουν οποιαδήποτε συναλλαγή που φαίνεται ασυνήθιστη. Ασυνήθιστη συναλλαγή σαφώς και είναι να φορτώσεις την κάρτα σου με 8.500 EUR αν ο μέσος μηνιαίος όρος αγορών είναι πολύ μικρότερος. Επίσης ασυνήθιστη συναλλαγή είναι οι χρεώσεις 1-1,5 EUR.

Η άποψή του είναι να μην πληρώσετε τίποτε απολύτως και ας βρει άκρη η Τράπεζα για το τι συνέβη. Το πολύ-πολύ να σας ζητήσουν μία υπεύθυνη δήλωση ότι οι συγκεκριμένες αγορές δεν έγιναν από εσάς. Ο πελάτης δεν έχει καμμία υποχρέωση να γίνει ντεντέκτιβ για να βρει τι έγινε, η τράπεζα είναι υποχρεωμένη να τηρεί ασφαλιστικές δικλείδες για την προστασία του πελάτη της.

Πάντως, ο τραπεζικός διαμεσολαβητής θα δώσει μια πιό έγκυρη απάντηση...
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Αποσυνδεδεμένος pami

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΚΑΝΤΖΑ
« Απάντηση #63 στις: Νοεμβρίου 13, 2010, 08:41:25 μμ »
Οποιος εχει ακομα προβλημα με την τραπεζα του (π.χ.του ζητουν να πληρωσει τις χρεωσεις ασχετως του αποτελεσματος της αμφισβητησης που θα εχει κανει) να απευθυνθει στο ''Συνηγορο του Πολιτη''. Ο συνηγορος του πολιτη θα συννενοηθει με την τραπεζα και τον τραπεζικο διαμεσολαβητη  χωρις να χρειαστει καμμια αλλη ενεργεια απο την πλευρα του εξαπατηθεντα.
Εννοειται  οτι  δεν πληρωνεις τιποτα στο συνηγορο του πολιτη εκτος απο καποια συμβολικα εξοδα για χαρτοσημα κ.λ.π.

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 08:28:04 πμ »
Μόλις ακύρωσα την κάρτα μου αλλά ΧΘΕΣ πρόλαβαν και μου έβαλαν χρέωση 245 δολλάρια ήτοι 181.50 ευρώ απο ΗΠΑ.

Εστειλα την κίνηση στο αντίστοιχο τμήμα της ALPHA και αναμένω.

Στο χθεσινό αναλυτικό λογαριασμό που μου έστειλε η τράπεζα είδα οτι τα λεφτά επέστρεψαν στην θέση τους. Τέλος καλό, όλα καλά!

Καλή σας ημέρα!

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

Tags: