0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπως κοιτας τις φωτο βλεπεις γκρι 90% σε δρομους και πεζοδρομια. Αυτο εννοουσα.Κανε κανενα λεκε, κατι σε καφε ισως, τιποτα φυλα που πεφτουν απ τα δεντρα..κατι να σπασει το γκρι.Παντως εμενα ανοιξε το λινκ και ειδασ τη μακετα που λες και τα αρχεια ππτ..
To link ανοίγει και λέει ότι η σελίδα έχει μεταφερθεί σε αυτή τη διέυθυνσηhttp://www.persmodelrailroad.net/index.htmlΘα συμφωνήσω και με τον Πάνο ότι ο δρόμος και το πεζοδρόμιο είναι σχεδόν στη ίδια απόχρωση με αποτέλεσμα να βλέπεις πολύ γκρί.Αν καταλαβαίνω καλά τα πεζοδρόμια είναι κάποιο υλικό που έχεις κολλήσει; Θα πρότεινα να ρίξεις λίγο γύψο και στη συνέχεια να τον χαράξεις και να τον περάσεις κανε wash ώστε να δώσεις μια όψη πλακόστρωτου. Βέβαια εγώ προτείνω χωρίς να το έχω εφαρμόσει αυτό. Συνέχυσε την προσπάθεια που σίγουρα είναι πολύ καλύτερη απο το να σχολιάζει κάποιος χωρίς να έχει να δείξει κάποια δουλεία του (αναφέρωμαι σε εμένα).
Χρόνια πολλά φίλε! Καταπληκτική η συνέχεια της μακέτας.Το πλεξιγκλάς αναγκαίο πάντα... Πολλούς χαιρετισμούς!
Αρκετά καλύτερα! Τώρα βλέπουμε!!!Να σου πω... Το "χαλίκι" δεν είναι υπερβολικά χοντρό για την κλίμακα; Σαν κοτρόνες μοιάζει.Δεν έχω ασχοληθεί με τραίνα, ερώτηση κάνω.
Φίλε Νάσο,Σήμερα άνοιξα και είδα όλη τη δουλειά σου. Είναι πάρα πολύ καλή! Φυσικά, μιλάω για τα δικά σου έργα, τις δικές σου δημιουργίες - όχι τα έτοιμα (κτίρια κλπ). Το ότι ασχολείσαι με μεράκι, αγάπη και φαντασία, είναι το κύριο! Καθώς και η ικανοποίηση της δημιουργίας! Καλή συνέχεια.Θάνος
ʼργησες να ποστάρεις αλλά φαίνεται ότι έκανες πολύ δουλειά στο μεσοδιάστημα.Πολλούς χαιρετισμούς!Δημήτρης.
Εχω κι άλλες :