Αποστολέας Θέμα: Project στην HO για MARKLIN  (Αναγνώστηκε 20205 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nas

• ΠΡΟΤΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΣΑΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Ασπρα Σπίτια - Βοιωτίας
Απ: Project στην HO για MARKLIN
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 12:53:23 μμ »
Δημήτρη σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τις καταπληκτικές συμβουλές σου. ::icon_thumright::
Θα προσπαθησω να τις εφαρμόσω μία-μία. Ούτως ή άλλως μετράει η χαρά της δημιουργίας και δεν βιαζόμαστε (εγώ δηλαδή)...
Για το νερό θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα:
1. Ρητίνες από πού μπορώ να προμηθευτώ;
2. Ατλακόλ που όταν στεγνώνει γίνεται διαφανής; (η λεγόμενη κόλλα πολυβινυλίου)ή η κλασσική ατλακόλ που παραμένει άσπρη (μάλλον αυτή έτσι;)
3. Στη ζελατίνα οι λωρίδες  είναι από άσπρη σιλικόνη (αυτή η αντιμουχλική που προμηθευόμαστε από το χρωματοπωλείο);ή είναι η κλασσική διαφανής σιλικόνη (και μετά αν θέλω τονίζω με τόνους του άσπρου τον αφρό στον καταρράκτη); Το φυσίγγιο είναι το κλασσικό που εφαρμόζουμε με το ανάλογο πιστόλι για την σιλικόνη; Ή μήπως έχει να κάνει τίποταμε θερμοκόλλα σιλικόνης (σε ράβδους); Ποιό υλικό τραβάς από την μια άκρη; τις λωρίδες της σιλικόνης από την ζελατίνα; και πώς τις στερεώνω στο σημείο πτώσης π.χ.;
Φοβάμαι ότι σε έκανα να βλαστημήσεις την ώρα και την στιγμή που ξεκίνησες να με βοηθήσεις, με τις τόσες ερωτήσεις ::eusa_wall::
Συγκρατήσου όμως γιατί μας διαβάζουν και παιδιά  ::pop:: :lol: ::glossa:: :wink:
Να'σαι πάντα καλά, σου είμαι ευγνώμων ::proskino::

Αποσυνδεδεμένος pagio

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Καλαματα
  • Nothing is true everything is permited
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 04:19:23 μμ »
Ευχαριστο για τα καλα σου λογια.Η μακετα σου ειναι εκπληκτικη.φανταστικο σχεδιο.το βουνο ειναι πολυ ομορφα σχεδιασμενο και πολυ μου αρεσει και ο δρομος που εφτιαξες.Σιγα σιγα προσθετοντας πραγματα θα γινεται ακομα καλυτερη.Οσο για το νερο εγω εβαλα το wasser gel 60870 της noch ειναι ομος αρκετα ακριβο 24 euro τα 200  ml.καλη συνεχεια φιλε και περιμενουμε καινουριες φωτογραφιες!!!

Αποσυνδεδεμένος JIMMY.K

• "One day the poor will have nothing left to eat but the rich"
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιεύς
  • Η πληροφορία παντού η γνώση πουθενά...
    • http://www.flickr.com/photos/my_layout_jimmyk/3019131088/
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 05:43:00 μμ »
1.SYNTEKNO,NEOTEX,ΑΝΔΡΕΟΥ.
2.Κρυσταλλιζέ , η οποία γίνεται διαφανής όταν στεγνώνει.
3.Δεν το έχω δοκιμάσει με θερμοκόλλα κυρίως ,διότι κρυώνει δεν προλαβαίνεις να την επεξεργαστείς.Χρησιμοποιείς σιλικόνη , η οποία να γίνεται διαφανής όταν στεγνώνει. Όπως και η ατλακόλ μπορεί να είναι λευκή στην αρχική της μορφή αρκεί να γίνεται διαφανής στο τέλος.
Την απλώνεις στην ζελατίνα σε πολλές γραμμές και -όταν στεγνώσει- τραβάς την σιλικόνη και έχεις μία σημαντική επιλογή από καταρράκτες!
Στο σημείο της πτώσης τις στερεώνεις με την κλασσική κίτρινη UHU ή άλλη κόλλα τέτοιας μορφής.

Αποσυνδεδεμένος Nas

• ΠΡΟΤΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΣΑΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ
  • Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 10:07:10 πμ »
Φίλε Pagio να'σαι καλά και σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση. Εσύ νομίζω ότι είσαι πολύ πιο προχωρημένος ::eusa_clap::
Φίλε Δημήτρη , δεν έχω λόγια για άλλη μια φορά.
Θα κοιτάξω για τις ρητίνες στις τρεις αυτές εταιρείες (τις  οποίες σημειωτέον δεν τις ξέρω καθόλου :?).
Μιά άλλη ερώτηση άσχετη: Από χαρτιά χαλκομανιών (άσπρα και διαφανή) για inkjet μήπως ξέρεις που να απευθυνθώ; (σε ποιά μοντελιστικά καταστήματα για παράδειγμα;).

Ευχαριστώ και πάλι όλους τους φίλους για την ενθάρρυνση ::salut::

Αποσυνδεδεμένος pagio

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 10, 2010, 08:11:49 μμ »
πως παει το project??αναμενουμε foto

Αποσυνδεδεμένος Nas

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #30 στις: Δεκεμβρίου 11, 2010, 12:57:57 μμ »
Φίλε Pagio καλημέρα :wink:

Λίγο υπομονή και θα έχω συνέχεια να δημοσιεύσω.
Εως τότε μικρή γεύση για την μέχρι σήμερα πρόοδο:

Η λίμνη και το ποτάμι (που θα καταλήγει σε καταρράκτη) δεν είναι έτοιμα ακόμα. Πρέπει να βάψω πυθμένα κλπ και μετά νερό (Faller171661). Εχω ψωμί ακόμη...  ::burga::

Τα λέμε ::salut::
πως παει το project??αναμενουμε foto

Αποσυνδεδεμένος pagio

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #31 στις: Δεκεμβρίου 11, 2010, 04:28:20 μμ »
Ωραιος ο παιχτης.πολυ μου αρεσει ο ορεινος ογκος με το δρομακι παρα πολυ γραφικο. ::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος JIMMY.K

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #32 στις: Δεκεμβρίου 11, 2010, 10:54:31 μμ »
Nas, ωραίο γίνεται!
Οι φωτογραφίες είναι λίγο μακρινές.

Αποσυνδεδεμένος pagio

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #33 στις: Ιανουαρίου 16, 2011, 02:21:49 πμ »
βαλε καμια foto απο την προοδο.μοθ αρεσει να βλεπο μακετες  υπο κατασκευη

Αποσυνδεδεμένος Nas

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #34 στις: Ιανουαρίου 08, 2012, 04:32:46 μμ »
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
Υπομονή και καρτερικότητα συνάνθρωποι! Να καταφέρουμε να την βγάλουμε και τη νέα χρονιά.
Δημοσιεύω παρακάτω φωτό από τη δουλειά μου (λίγα κλικ παλαιότερα από την σημερινή κατάσταση).
Συνεχίζεται...

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #35 στις: Ιανουαρίου 08, 2012, 05:54:54 μμ »
Χίλια μπράβο, πάρα πολύ ωραία γίνεται :wink: :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος JIMMY.K

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #36 στις: Ιανουαρίου 09, 2012, 10:58:47 μμ »
Μπράβο φίλε έχεις κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο!
Η μακέτα δείχνει πολύ καλή!

Αποσυνδεδεμένος Nas

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #37 στις: Απριλίου 13, 2012, 11:38:29 πμ »
Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Λαμπρή να έχουμε με Υγεία και κουράγιο για να την βγάλουμε καθαρή με αυτά που μας κάνουν οι πολιτκοί μας...
Λίγες φωτό από το σημερινό στάδιο της μακέτας (μετά από πολύ καιρό).
Διαμόρφωση μονοκατοικιών χωριού

Λίγες φωτογραφίες από τους πάγκους λαϊκής που κατασκεύασα εξολοκλήρου από την αρχή:
Ζεσταμένο πλαστικό από χρησιμοποιημένα πλαίσια στατικού μοντελισμού (στρογγυλής διατομής κατά προτίμηση) για το σκελετό των τεντών.
Τέντες από υφασμα που χρησιμοποιείται για εσωτερικά μπαλώματα (είναι αρκετά χοντρό- στα είδη ραπτικής ή απ' τη γυναίκα σας αν ασχολείται με τέτοια) , βάψιμο με άσπρο χρώμα ακρυλικό (τσιμεντόχρωμα από το χρωματοπωλείο της γειτονιάς) και μετά με μασκάρισμα (με ταινία)  βάψιμο με κόκκινο και πορτοκαλί (από ανάμιξη κόκκινου και κίτρινου τσιμεντοχρώματος-ακρυλικού)
Οι πάγκοι έγιναν από φύλλο πολυστερίνης που είχα αγοράσει από Ιπποκράτους (για παλαιότερες χρήσεις, θυμίζω το σπτι μου, που έφτιαξα σε κλιμακα ΗΟ) , το έκοψα λωρίδες για να εξομοιώσω τις τάβλες και τις κόλλησα παράλληλα (απο κάτω με κομματάκια από πολυστερίνη και πάλι) , μετά βάψιμο με Hobby Color H57στην απόχρωση του ξύλου. Εκτός του πωλητή μπανανών και μιας γιαγιάς με βάση (παλαιάς κοπής φιγούρες) έβαψα και έβαλα και τις άλλες κυρίες και το αγρότη(δεξιά στη φωτό)  όπως θα παρατηρήσετε. Τις πινακίδες με τις τιμές των φρούτων και λαχανικών τις έφτιαξα σε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας και γερμανικό λεξικό (αφού το όλο σκηνικό είναι σε γερμανοκρατούμενη περιοχή με βουνά-χιόνια- λίμνες και τρένα. Σημειώστε δεν ξέρω γερμανικά αλλά αυτό είναι αδιάφορο ας είναι καλά το διαδίκτυο)
Τα καφάσια τα έφτιαξα με ψιλές λωρίδες από ξύλο μπάλζα (περισσέματα από κάτι παλιές δημιουργίες του γιού μου) , ενώ τα φρούτα από σφαιρίδια (μπιλίτσες για να μην παρΕξηγηθώ) που έφτιαξα πλάθοντας με τα δάχτυλα από ακρυλικό στόκο (για τα πεπόνια) και βάφοντας με κίτρινο και λίγο καφέ ή από φελιζόλ (οι μπιλίτσες είναι έτοιμες) κα βάφοντας κόκκινο (ντομάτες) ή πορτοκαλί (πορτοκάλια). Για τα χόρτα και μαρούλια τα πράγματα  ήταν εύκολα, χρησιμοποιησα υλικό τοπίων-landscape (foam foliage) που χρησιμοποιούμε για κατασκευή φυλλώματος δένδρων και παρόμοια.

Αντε και εις το επανιδείν
και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ και ψυχραιμία ...

Αποσυνδεδεμένος kleanthis

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • ΗΟ scale
« Απάντηση #38 στις: Μαΐου 25, 2012, 04:00:00 μμ »
Συγχαρητήρια! Μου αρέσει πολύ η δουλειά σου..  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος vasgalanis

• Ελλάς Ελλήνων?
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ Μοσχάτο
  • Artificial intelligence can't beat human stupidity
« Απάντηση #39 στις: Μαΐου 27, 2012, 02:20:24 πμ »
Κ' εμένα.
WWW.O έξυπνος παραδέχεται ,ο πονηρός ελλίσεται ,ο χαζός επιμένει και ο μ@λ@κ@ς ..................εξαιρείται.

Αποσυνδεδεμένος Nas

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #40 στις: Ιανουαρίου 18, 2013, 05:17:02 μμ »
Καλη χρονιά σε όλους. Υγεία και δουλειά σε όλο τον πληθυσμό της γης και ειδικότερα της πολύπαθης Ελλαδίτσας!!!!

Δημοσιεύω λίγα ακόμα που έχω φτιάξει. Η μακέτα πάει σιγά - σιγά λόγω έλλειψης χρημάτων. Μην ξεχνάτε φίλοι μου ότι σπουδάζω και τα δύο μου παιδιά στο πανεπιστήμιο.

Από την κάτω πλευρά μια φωτογραφία της μακέττας. Επάνω αριστερά της φωτογραφίας παρατηρείτε ότι είναι ακόμα ανεπεξέργαστο.

Σε αυτό έκανα μια μικρή γωνιά με ζώα (αγελάδες και άλογα βαμμένα στο χέρι) , έβαλα και πλέξιγκλας για προστασία (είναι το σημείο που μπαίνεις στο δωμάτιο) και έχω κάνει κάτι λίγο ακόμα.

Μέχρι την επομένη φορά γειά χαρά.

Αποσυνδεδεμένος JIMMY.K

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #41 στις: Ιανουαρίου 18, 2013, 09:43:55 μμ »
Αρχικά πολύχρονος!

Όμορφο αποτέλεσμα!
Πολύ καλοφτιαγμένη μακέτα με πλειάδα λεπτομερειών!

Χρόνια Πολλά!

Δημήτρης.

Αποσυνδεδεμένος Nas

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #42 στις: Ιανουαρίου 21, 2013, 11:15:00 πμ »
Φίλε Δημήτρη

Σε ευχαριστώ και για τις ευχές και για τα καλά σου λόγια.  :lol:
Θα συνεχίσω να postάρω τουλάχιστον για να υπάρχει μια ολοκληρωμένη κατάθεση της δουλειάς μου. :o
Φυσικά δεν φιλοδοξώ να καταφέρω  ότι και εσύ. Εχω συμβιβαστεί εδώ και αρκετό καιρό ότι και εσένα και αρκετούς άλλους από τους φίλους δεν γίνεται να σας φτάσω.  :oops:
Είναι όμως πολύ όμορφα να μοιράζεσαι με ανθρώπους που καταλαβαίνουν αυτό που αγαπάς. :D

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. :wink:
Νάσος

Αποσυνδεδεμένος kleanthis

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • ΗΟ scale
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουαρίου 28, 2013, 06:46:15 μμ »
Μην ξεχνάτε φίλοι μου ότι σπουδάζω και τα δύο μου παιδιά στο πανεπιστήμιο.

Κι εγω πλεον σε αυτη τη φαση της ζωης μου ευελπιστω οτι θα ασχοληθω ξανα με τον τρενομοντελισμο.... Βεβαια, δεν ξερω αν θα εχω τοτε τη δυνατοτητα να το κανω η ακομα και να σπουδαζω το/τα παιδι/παιδια μου...

::dontknow:: ::dontknow:: ::dontknow::

Αποσυνδεδεμένος Nas

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #44 στις: Μαρτίου 10, 2013, 02:09:39 μμ »
Συνεχίζω να φτιάχνω !!! :) Παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες :(
Χρησιμοποιώ διάφορες τεχνικές που έχω κατά καιρούς διαβάσει και πειραματίζομαι, χαμηλού κόστους : Γυψόγαζες, χαρτόνι, ακρυλικό στόκο, αλουμινόχαρτο.
Πρώτα ας δημοσιεύσω μερικές φωτογραφίες με κάποιες λεπτομέρειες από το διόραμα.

Για τις διαβάσεις , έκανα ένα μικρό πατρόν με 10 λωρίδες μήκους, η κάθε μία 2,5 εκατοστά και πλάτους 0,5 εκ. Τοποθετούσα το πατρόν στα σημεία του δρόμου που ήθελα να φτιάξω τις διαβάσεις και χρησιμοποίησα  διορθωτικό (τύπου blanco) σε ταινία, με πάχος 5 χιλιοστών. Οτι περίσσευε είτε σε μήκος , είτε σε πλάτος το έξυνα λίγο (ελαφρά) και το έφερνα στα μέτρα μου (οπτικά).

Συνεχίζεται... :D

Αποσυνδεδεμένος JIMMY.K

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #45 στις: Μαρτίου 10, 2013, 04:38:59 μμ »
Πολύ αξιέπαινη προσπάθεια!

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) η οικονομική δυσπραγία αυτή μας έχει κάνει να μοντελλάρουμε με ό,τι έχουμε αλλά και να ανακαλύπτουμε υλικά και τεχνικές...

Αναμένουμε την συνέχεια. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Nas

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #46 στις: Μαρτίου 11, 2013, 08:32:31 μμ »
Καλησπέρα  :D.
Σας δείχνω το πατρόν για τις διαβάσεις (βλ. προηγούμενο μήνυμά μου):

Και συνεχίζω δείχνοντας άλλες τεχνικές :

Πρανή. Τροποποίησα κάποια πρανή ξανά και με τη χρήση χαρτονιού έκανα πλέγμα.

Εντυσα με γυψό-γαζες

και ρετούσαρα όπου έπρεπε με ακρυλικό στόκο.Αξίζει να πώ ότι δοκίμασα (και πέτυχε ομολογώ), να τοποθετώ τις γυψόγαζες στεγνές πάνω στα πρανή και με ένα πλατύ  πινέλο 1 1/2 ίντσας που το βούταγα σε νερό , έβρεξα τις γάζες και μετά τις άφησα να στεγνώσουν.

Μετά έφτιαξα βράχια με γύψο. Για τα καλούπια ακολούθησα την τεχνική που μου είχε πει κάποια στιγμή ο JimmyK τον οποίο και ευχαριστώ. Χρησιμοποίησα αλουμινόχαρτο και του έδωσα σχήμα μικρών κοιλοτήτων - ποτηράκια- χούφτες. Δεν ξέχασα φυσικά να βάλω αλάτι στον γύψο για πιο καλό και γρήγορο πήξιμο. Κόλλησα τα βράχια με ακρυλικό στόκο.

Εκανα και αποχετευτικό αγωγό (culvert) κάτω από τις σιδηροδρομικές γραμμές

Εδώ χρησιμοποίησα για αγωγό ένα ρολό χαρτονένιο που βρήκα και είχε μια συμπαθητική διάμετρο που χώραγε. Μετά χρησιμοποίησα από την Faller με κωδικό 170804 ένα Decorflex με ανάγλυφη πέτρα επάνω (το είχα από παλιά). Το έκοψα στα επιθυμητά σχήματα. Με διαβήτη-κοπίδι άνοιξα τις τρύπες  πάνω στο decorflex (είναι από dow κατασκευασμένο) για να περάσει ο αγωγός. Εφτιαξα και τους τοίχους αντιστήριξης. Οι πέτρες γύρω από τον αγωγό βγήκαν κομμάτι-κομμάτι από περισσεύματα από το decorflex, απομονώντας τις με κοπίδι και προσεκτική δουλειά.

Συνεχίζεται  :wink:
Νάσος

Αποσυνδεδεμένος Πάνος

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • modelclub.gr
« Απάντηση #47 στις: Μαρτίου 12, 2013, 04:02:40 πμ »
Καλημερα Νάσο!
Ομορφιες βλεπω :mrgreen:
Αν επιτρεπεις μια παρατηρηση...πολυ μονοχρωμα τα πλακωστρωτα.
Προχωρα γερα!

Αποσυνδεδεμένος KoMo

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αγία Παρασκευή
  • modelclub.gr
« Απάντηση #48 στις: Μαρτίου 12, 2013, 10:52:38 πμ »
Πολύ ωραία δουλειά Νάσο.
Αναμένουμε και τη συνέχεια  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Nas

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #49 στις: Μαρτίου 12, 2013, 08:29:28 μμ »
Φίλε Πάνο καλησπέρα,
Οι παρατηρήσεις καλοδεχούμενες γιατί μας βελτιώνουν :)
Τι εννοείς μονόχρωμα τα πλακόστρωτα;  :roll:
Τα βρήκα σε ένα site που δυστυχώς πλέον δεν μου το ανοίγει (http://home.swipnet.se/perz) :? . Ο συγγραφέας Per Zander είχε φτιάξει ένα όμορφο project από όπου πήρα πολλές ιδέες (και δεν φρόντισα να τις αντιγράψω σε αρχείο δυστυχώς ::violent1:: ::violent1:: ::violent1::). Ομως έχω τα αρχεία των δρόμων και πεζοδρομίων σε pps (power point). Αν θες μου στέλνεις το e-mail σου και στα στέλνω. Δεν είναι μεγάλα αρχεία. Τα τύπωσα, τα προσάρμοσα και τα κόλλησα στη βάση του διοράματος. Το χαρτί που χρησιμοποίησα είναι άσπρο εξώφυλλο σαν αυτό που χρησιμοποιούν για βιβλιοδεσία με σπιράλ.Είναι σχετικά χοντρό. Ο εκτυπωτής ένας κοινός HP 960C (παμπάλαιος σαν εμένα). Για τα πεζοδρόμια και προκειμένου να είναι κάπως υπερυψωμένα από τον δρόμο, χρησιμοποίησα χαρτόνι ως υπόστρωμα και από πάνω κόλλησα το πεζοδρόμιο, που είχε τελείωμα σε μορφή ρείθρου, οπότε και το τσάκισα κολλώντας το στο πλάι (ακμή) του υποστρώματος.

Αυτά. Και ευχαριστώ όλους τους φίλους για τα καλά και ενθαρρυντικά σας λόγια.  :D
Εις το επανιδείν  ::salut::
Νάσος

Καλημερα Νάσο!
Ομορφιες βλεπω :mrgreen:
Αν επιτρεπεις μια παρατηρηση...πολυ μονοχρωμα τα πλακωστρωτα.
Προχωρα γερα!

Tags: