Αποστολέας Θέμα: LANCIA MONTECARLO 1/24 ESCI Restoration  (Αναγνώστηκε 1573 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος APR

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
    • APR
LANCIA MONTECARLO 1/24 ESCI Restoration
« στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 03:16:39 πμ »
Αυτό το μοντέλο εχει φτιαχτεί πριν απο 20 χρόνια περίπου. Είναι απο αγώνα του 1980 BRANDS HATCH με οδηγό τους: RICCARDO PATRESE και WALTER ROHRL
Με τις προσπάθειες που κάνει ο gtziaf για να βρεί μια lancia τέτοια, μου ξύπνησε την ιδέα να της κάνω ενα γενικό rebuilt και να βελτιώσω και μερικά σημεία οπου χρειάζεται...

VASSILIOS ANAGNOSTOPOULOS

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
Απ: LANCIA MONTECARLO 1/24 ESCI Restoration
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 21, 2010, 06:29:20 μμ »
 ::love7:: ::love7:: ::love7:: ::love7:: ::love7::
Το θέλω τώρα, είναι δικό μου, μην το ακουμπάς ::boxing::  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Καλή επιτυχία φίλε...
Για σηματα τι θα κάνεις?
Αν θέλεις σου σκανάρω και στου στέλνω αυτα του Giro di' Italia (79), όταν μου έρθουν από Hiro. Μετα τα τυπώνεις εσύ.
 ::salut:: ::salut:: ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 21, 2010, 07:03:18 μμ »
Βασίλη έχουμε θέμα με το...θέμα σου. Ο Γιώργος τρώει σίδερα να βρει μια και του τη μοστράρεις χωρίς ίχνος ντροπής? Λυπήσου τον :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος APR

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
    • APR
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 22, 2010, 02:19:33 πμ »

Για σηματα τι θα κάνεις?
Αν θέλεις σου σκανάρω και στου στέλνω αυτα του Giro di' Italia (79), όταν μου έρθουν από Hiro. Μετα τα τυπώνεις εσύ.
 ::salut:: ::salut:: ::salut::
Δεν σου είπα με τις χαλκομανίες? Είχα και μια MARTINI ξεκινήσει τότε, αλλα δεν ξέρω τι εγινε και μου εχουν μείνει οι χαλκομανίες.Οπότε θα την κάνω λευκή...χωρίς σταφίδες, αλλα με ποτάκι - MARTINI... :lol:

To θέμα με την Giro di' Italia, είναι οτι αυτή η LANCIA είχε κοντό σπόιλερ εμπρός, κανονικά φωτα... και θα είναι κρίμα να χαλάσω την δικιά μου.Αλλα αμα θέλεις μου τις στέλνεις σε φωτό, να τις εχουμε για ωρα ανάγκης...

Μου ήρθε μια ιδέα. Μήπως πρέπει να ανοίξουμε ενα πόστ, στο οποίο θα βάζουμε φωτό απο χαλκομανίες(σε κανονικό μέγεθος), ωστε οταν κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα, να μπορεί ευκολα να διορθώνει?
Αντε, εσείς που τα ξέρετε καλύτερα στήστε ενα τέτοιο Θέμα, γιατί εχω πολλές (εως απειρες) χαλκομανίες ελεύθερες και πάνε χαμένες...
VASSILIOS ANAGNOSTOPOULOS

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 22, 2010, 06:48:15 πμ »
Να ρωτήσω κάτι. Υπηρξαν όντως 4 διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές (και αυτοκίνητα) με αυτό το μοτίβο :?: Το κόκκινο-άσπρο που αποθανατίζεται στο παρόν topic, ένα μπλέ-άσπρο, το ανάποδο του άσπρο-μπλέ και τέταρτο και πλέον ενδιαφέρον ένα μαύρο με  :?: :?:
Φθορίζον κόκκκινο ή πορτοκαλί  :?: Και η επιγραφή Lancia στο καπώ στο 4ο αυτοκίνητο ήταν άσπρα γράμματα σε μαύρο φόντο, μαύρα σε άσπρο ή κόκκινα σε μαύρο :?:

Αποσυνδεδεμένος .JOHNY.B.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 22, 2010, 01:46:23 μμ »
Mπραβο Βασιλη... ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: λευκη με λογοτυπα
 martini οπως πρεπει να ειναι καθε lancia...!!!
Προχωρα το να το δουμε ....δεν κρατιεμαι λεμε...!!! ::salut::
Life sucks and then....you die!!!

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 22, 2010, 04:55:38 μμ »
Μου ήρθε μια ιδέα. Μήπως πρέπει να ανοίξουμε ενα πόστ, στο οποίο θα βάζουμε φωτό απο χαλκομανίες(σε κανονικό μέγεθος), ωστε οταν κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα, να μπορεί ευκολα να διορθώνει?
Τρομερή ιδέα   ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Ξεκίνησε φίλε Βασίλη ένα νέο ποστ (τώρα εδω ή στην κατηγορία decals, ας μας πει κάποιος διαχειριστής) και θα το υποτηρίξουμε  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 22, 2010, 06:37:36 μμ »
Να ρωτήσω κάτι. Υπηρξαν όντως 4 διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές (και αυτοκίνητα) με αυτό το μοτίβο :?: Το κόκκινο-άσπρο που αποθανατίζεται στο παρόν topic, ένα μπλέ-άσπρο, το ανάποδο του άσπρο-μπλέ και τέταρτο και πλέον ενδιαφέρον ένα μαύρο με  :?: :?:
Φθορίζον κόκκκινο ή πορτοκαλί  :?: Και η επιγραφή Lancia στο καπώ στο 4ο αυτοκίνητο ήταν άσπρα γράμματα σε μαύρο φόντο, μαύρα σε άσπρο ή κόκκινα σε μαύρο :?:
Φίλε αυτη λες (μάλλον πορτοκαλί είναι)?

::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 22, 2010, 08:01:31 μμ »
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::salut:: ::salut::
Η 2η φωτό που παραθέτεις , είναι αυτή που προσπαθουσα να θυμηθώ. International Orange ρίγες με μαυρο φόντο και άσπρα γράμματα σε μαύρο φόντο.  ::icon_thumright::

Tags: